canım bol bol yürüyüş yapıyosun iraden de iyi maşallah neden olmasınafiyet olsun kuzuummm
haklısın valla meto şaşırtmadan olmuyoo
kesinlikle canım:13:..kaçamak sonrası sıkarsan toparlanıyor..diyetisyenler bile diyor baksana vücudu kıtlık moduna sokmamak lazım
ayy bilmem kiii olur muyum kiiikaçamak yapmazsam inşallah olurum şekerim.:13:bal damlıyor ağzından .taşınma öncesi motivasyon olur bana. .amaaa perşembe nöbetçiyimm..malum nöbette şişiyorum..
aslında haklısın çarşamba perşembe bulgur yemezsek gidiyor..şişlik falan kalmıyor..ben de bayılıyoreee bulguraaa
afiyet olsun kujummm...ben şu 70 altını bir görsem ara öğünlü beslenmeye geçicem iyice ve kepekli ekmek ve makarna da yiyecem..ama şimdilik sabretmeliyim
ben de pazarıma kavuşucam az kaldı inşallah...Şafak 27 kızlarrr
mutluluğunuzun devamını dilerim canım allah ayırmasınmerhaba kizlar nasilsiniz ??
beni sorarsaniz .. hamileligin verdigi degisim ile hormonlar ile mucadele icerisindeyim ..
bugun benim 5. evlilik yil donumum idi ..esim ile onu kutladik .. bugun sabahtan aksama kadar disaridaydik.. kahvaltimizi da disarda yaptik oglemizi de aksamimizi da.. face m de olan arkadaslarim hepsine taniklik ettiler teker teker
ilk once kahvaltimizi yaptik .. sagliksiz bir sekilde , sonra 1 saat yuruduk sahilde .. sonra benim cok buyuk hayrani oldugum kiz kardesim kadar sevdigim Angelina Jolie nin Maleficent filmine gittik .. sonra yine 1,5 saat disarida vakit gecirdik .. hafif birseyler atistirdik (bu sefer biraz daha saglikliydi ) sonra yeniden x-men e gittik iki film de harikaydi .. filmden sonra yine 1,5 saat dolastik .. bebek icin alisverisler yaptik sonra bir rest. guzel bir aksam yemegi yedik .. tabiki benim tek gectigim sushi ... sisene kadar yedik ictik .. sonra yine 1 saat yuruduk eve geldik .. dedim bu yetmedi gel yuruyelim .. yuruduk 1,5 saat yine .. simdi evimizde naneli yesil cay yaptim iciyoruz ..
guzel bir gun idi .. guzel hediyeler aldim .. 5 yilin nasil gectigini bile anlamadim .. vallahi zaman cok hizli geciyor kizceler :18::18::18:
en kotu gunumz boyle olsun diyelim .. ve sizler neler yaptiniz bi bakalim
incecik kadın bide çok dikkatli besleniyo melek programı iyi oluyo değişik diyetisyenler çıkarıyo geneldede iyi doktorlarselam kızlarsabahtan beni sistem izin vermedi giremedim topiğe yeni açıldı..
neslihancıım liste için eline sağlık canım,beni atlamışsın ama zaten aynıydım bişey farketmez
cumartesi gün vardı,sadece 1 pors.dondurmalı kazandibi yemek durumunda kaldım,sütlü tatlı olduğu için fazla kasmadım,hamurişi,pasta gibi şeylere tövbeliyimhatta kahvaltıya evden haşlanmış yumurta,badem ve incir getirmiştim çıkarıp yedim arkadaşlar güldü ama alışın bundan sonra böyle dedim,reçel,bal vs yemedim,arada onlar başka şeyler de yedi ama ben akşam yemeğine kadar leptinimi bozmadım
başka kaçamak yoktu haftasonu
iyi etmişsin,bu işte psikoloji çok önemli:13:
sağol canımkaçamaklar genelde haftasonu oluyo zaten o doktoru yıllar evvel ben de takip etmiştim..tatlı dişinizi sökün diye bir lafı vardı,yani damağınızı tatlı tatlardan uzak tutmaya çalışın..kitabında da her hafta cuma akşamından başlayarak cumartesi dahil eşiyle kaçamak yaptıklarını ama pazar tekrar sağlıklı beslenme düzenine döndüklerini yazıyordu,kendileri de böyle yapıyorlar demek ki
akşam yemeğim
eşimin yaptığı menemen
peynir
yoğurt
salata domates
çay çayy
bugün de yürüyemiyeceğim..kırgınlığım devam ediyor :26:
..daha fazla artmasın
bakalım canım..ben benim metoya bigün sevinsem ertesi gün şok oluyom..alıştım artıkcanım bol bol yürüyüş yapıyosun iraden de iyi maşallah neden olmasınbu saydığın besinleri bende çok seviyorum ve yiyorumda dikkat ettimde eskiden alıyodum ama şu an sarfoşum gibi sabit kilodayım demkki abartmıyorum ölçüsünde yiyorum bulgurlu şeyleri pazartesi ve ya cumartesi yiyorum mahrumda olmuyom inşallah verme kısmınada geçicem kepekli makarnayıda çok sevdim ölçüsü çeyrek paket deniliyo yanınada ayran misssss pazar günü serbest gün yaptım dondurmamı bile yiyorum bu sistemden vazgeçmem sanırım
geçmiş olsun canım kıyamam nöbetler falan yordu tabi seni önlemlerini al canım ilerlemesin
afiyet olsun tatlımgelelim öğünler
önce dünküleri yazayım
kahvaltı=1 yumurta+zeytin peynir +yeşillik+yeşilçay+2 ad. tb.ekmeği(ÇOK KÜÇÜK DİLİMDİ)
öğlen= tarhana çorbası+çay+2 ad. galeta
akşam= bulgurlu yaprak sarma+salata+1 kase yoğurt+cin biber
BUGÜNKÜ YEDİKLERİM
kahvaltı= 1 yumurta+krem peynir+tb. ekmeği+zeytin+salata+domates+yeşilçay
öğlen= artan tarhana çorbası+kahvaltı +çayyyyy
akşam = karnı yarık ( patlıcanları haşlayarak yaptım)çokta güzel oldular+1 kase yoğurt+yeşillik
kızlar alkali suya devam biraz azlttım ama tekrar çoğaltıcam 3 öğün yemeklerden sonra bitki çayı içiyorum bide yatarken içicem işte böyle kızlar
bugün yürüyüş yapamadım ama evi temizledim yinede koşturdum öpüyorum hepinizi
sağol canımvalla helal sana.. diren özooo
evet yaa moralim yerine geldii
kadın doğru söylüyo .pazar kendimizi toparlarsak kurtarıyoruz kaçamakları bence de:13::13::13:
bana da öyle gelmişti canım ama 1 hafta sonrası bütün şişlik gitti..iyi oldu beyaaa
4 km yürüyüş cepte
bunun gibileri örnek almalıyızincecik kadın bide çok dikkatli besleniyo melek programı iyi oluyo değişik diyetisyenler çıkarıyo geneldede iyi doktorlar
selam hatunlar..
spor;90 dakika tempolu yürüdüm
sağol canımhepimiz direniyoz
bunun gibileri örnek almalıyızmelek kendi de örnek alsa keşke
sersum,ficans..ben de mezuniyet elbisesi alacam daha,çarşıyı biraz gezdim,haftasonu da kızımla gezicez inşallah buluruz,istanbuldan baksam daha iyiydi ama mümkün değil şu ara
selam kızlar be türkiyeden geldim, yedik içtik eğlendik tabi bu gezmelerin bir de faturası oldu ama neyse kaldığım yerden kör topal gideceğiz bakalım. arada sizi de takip ettim kilolar gitmiş ne güzel sizin adınıza sevindim ama kendi adma moralim bozuldu aynı yerde saydığım için ne yalan söyliyeyim.neyse elimden geldiğince cabalamaya devam diorum
hoşgeldin canım
olsun toparlarsın sen üzülme
daha iyi hissettim kendimi hedefi çekincesağol sersumumhedefi çekmişsin bende 2 hafta da bakacam sonra duruma göre çekmyi düşünüyorum,
ben demiştim kiiiiiiii...Selam kızlar nasılsınız??
Ben çok iyiyim çünkü bugün kızım olacağını öğrendim😍😍çok çok mutluyum...allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim:)))
başlık yazmıştım ama çıkmamışburayı özlemişim yaaaa
sersum bu başlığı iyiki açmışsın yavrum
akşama gelirim inş.
benim soğan suyu yarım kaldı sabahları yetişmiyo öğlen ve akşam içiyodum o da içime sinmedi bıraktım şimdilikbakalım canım..ben benim metoya bigün sevinsem ertesi gün şok oluyom..alıştım artık
sağol canımburada havalar hala tam ısınamadı sanırım ondan..ne giyeceğimizi şaşırdık
afiyet olsun tatlım..senin alkaliyi okuyunca soğan suyumu unuttuğum aklıma geldi..kaynatıyorum hemen
ne güzel söyledin baya verdi öncekine göre ama şimdi önem göstermiyo heralde orda yapılan karışımları götürüyo yaniselam hatunlar..dün akşama kadar işim bitmedi,eve gelince yemek yeyip dinlenip evi temizledim,yemek yaptım,çok yoruldum yatarak tv izledim biraz,buraya gelemedim,hepiniz iyisiniz inşallah
dünkü menüm
kahvaltım 08.30
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
ceviz,zeytin,2 biber,1 incir,2 günkurusu
ara 15.30
1 bardak süt
akşam 18.30
3 kaşık bamya
1 tabak taze fasulye
3 ceviz
spor;90 dakika tempolu yürüdüm
sağol canımhepimiz direniyoz
bunun gibileri örnek almalıyızmelek kendi de örnek alsa keşke
sersum,ficans..ben de mezuniyet elbisesi alacam daha,çarşıyı biraz gezdim,haftasonu da kızımla gezicez inşallah buluruz,istanbuldan baksam daha iyiydi ama mümkün değil şu ara
kendini bırakmadıkça verirsin canım moralini bozma bakemmmmselam kızlar be türkiyeden geldim, yedik içtik eğlendik tabi bu gezmelerin bir de faturası oldu ama neyse kaldığım yerden kör topal gideceğiz bakalım. arada sizi de takip ettim kilolar gitmiş ne güzel sizin adınıza sevindim ama kendi adma moralim bozuldu aynı yerde saydığım için ne yalan söyliyeyim.neyse elimden geldiğince cabalamaya devam diorum
ne güzel canım sonunda belli oldu gözünaydın sağlıkla al kucağınaSelam kızlar nasılsınız??
Ben çok iyiyim çünkü bugün kızım olacağını öğrendim😍😍çok çok mutluyum...allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun canım mangal güzeldir yaaaaöğlen
hakkarinin yemeği doğaba(bizim terbiyeli sulu köfte pirinç yerine buğday var)
salata
akşam eşimi kandırdım mangal yaptık
3 tavuk kanat
1 adana köfte
3 tavuk şiş
2 köfte
1 biftek
bol salata
yoğurt
4-5 çiğ köfte
yoruldum beyaaa..yarına nöbetçiyim..tartıya şişicem gene
öpüldünüzz
Selam kızlar nasılsınız??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?