Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen öyle şuanda Trabzon da kapkara bir hava var, sanki dersin akşam oldu.. hiç keyifli değil insanı çok miskin ve bitkin yapıyor. tek yapmak istediğim uyumak ve yemek ama uyku çocuktan dolayı yasak, yemekte rejimden dolayı ne sıkıcı bir hayat.. tabii işin şakası bunlar halimize binlerce şükür..

aynen canım..yine de şükürler olsun

selam kızlarsabahtan beni sistem izin vermedi giremedim topiğeyeni açıldı..
neslihancıım liste için eline sağlık canım,beni atlamışsın ama zaten aynıydım bişey farketmez
cumartesi gün vardı,sadece 1 pors.dondurmalı kazandibi yemek durumunda kaldım,sütlü tatlı olduğu için fazla kasmadım,hamurişi,pasta gibi şeylere tövbeliyimhatta kahvaltıya evden haşlanmış yumurta,badem ve incir getirmiştim çıkarıp yedim arkadaşlar güldü ama alışın bundan sonra böyle dedim,reçel,bal vs yemedim,arada onlar başka şeyler de yedi ama ben akşam yemeğine kadar leptinimi bozmadım
başka kaçamak yoktu haftasonu

afiyet olsun datlımm

90 dk

şimdiden kolay gelsin ve iyi gezmeler..

çizelgemin hedefini geri çektim..65 e umudum kalmadı ..hele bir 70 i tutturayım sonrasını düşünürüm..
iyi etmişsin,bu işte psikoloji çok önemli:13:
sağol canımkaçamaklar genelde haftasonu oluyo zateno doktoru yıllar evvel ben de takip etmiştim..tatlı dişinizi sökün diye bir lafı vardı,yani damağınızı tatlı tatlardan uzak tutmaya çalışın..kitabında da her hafta cuma akşamından başlayarak cumartesi dahil eşiyle kaçamak yaptıklarını ama pazar tekrar sağlıklı beslenme düzenine döndüklerini yazıyordu,kendileri de böyle yapıyorlar demek ki

bugünkü menüm..akşama kızımın gösterisi var geç vakit belki gelirim...
kahvaltım 09.00
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
1 zeytin,5 ceviz,4 günkurusu,1 incir(regl olunca tatlı istedi canım)

ara 16.00
1 bardak süt

akşam 18.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
cumartesi günü regl oldum,inşallah cumaya şişlerim iner,bugün yürüyemedim ama çarşıda dolaştım
sanki kilo veremiyormuşum gibi hissediyorum sanırım vücudum biraz direnecek,sabır bakalım

valla helal sana..diren özooo

evet yaa moralim yerine geldii

kadın doğru söylüyo .pazar kendimizi toparlarsak kurtarıyoruz kaçamakları bence de:13::13::13:

bana da öyle gelmişti canım ama 1 hafta sonrası bütün şişlik gitti..iyi oldu beyaaa

akşam yemeğim

eşimin yaptığı menemen
peynir
yoğurt
salata domates
çay çayy

bugün de yürüyemiyeceğim..kırgınlığım devam ediyor :26:
..daha fazla artmasın

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canıımm..

bu sabah -900 gördüm :124: :124: dün protein+sebze+meyve yapmama rağmen bugün de saf protein yapıyorum yarın sabahtan bile umutluyum

bugün ve yarın öğlenciyim perşembe nöbet..

soğan suyumu içtim çayımın demlenmesini bekliyorum..

Günydın kızlar

Dünün raporunu vereyim sabah ve akşam 5 er km yürüyüş

Sabah kahvaltım omlet,yufka ekmek,peynir,zeytin,domates

Öğlen kuru biber kavurması ve köz kırmızı biber ve patlıcan ikisi de bol yoğurtlu

Akşam 5.30 gibi de kızımın mantısından 2 _3 kaşık kadar,1 lokma ekmek,ve soslu fıstık 1 kase

Bunların üstüne yürüdümn,akşam da herkes karşımda dondurma yerken bende 3_4 tatlı kaşığı yedim

Sabah uyanamadım yani yürüyemedim,acele de evden çıkmam gerekiyordu,kuru kayısılı yoğurt yiyip çıktım,oğlumun da mezuniyet balosu var,onun için bişeyler alıcam,yürüyüşü de böylece yapmış olurum,yorulmazsam akşama da çıkarım inşallah

Sersumum soğan kürün de hayırlı olsun canım,gene mi nöbet var,ne kadar sık oluyor,Allah kolaylık versin canım

günaydın canım...son 2 nöbetim..ben böyle istedim canım hemen tutayım da bitsin diye..

afiyetler olsun..külah dondurmayı bende özledim..insanın karşısında yediklerinde dayanamıyor ee nefis bu yanii

bizim kızın mezuniyet kıyafeti ve ayakkabısını da ayarladık şükür..e hadi sana da kolay gelsin canımcım..

Hayaırlısı olsun canım

Sen aayarlamissin darisi bana,metrodayim,gidiyorum bakalim

Hayaırlısı olsun canım

Sen aayarlamissin darisi bana,metrodayim,gidiyorum bakalim

hadi kolay gelsin canım..inşallah istediğini çabucak bulursun..ayy ficansım aklıma geldi..ben Ankara'ya gelince buluşup karşılıklı birer kahve içeriz ne güzel..

bugün menüm
sabah lor peynir domates salatalık ve 4 zeytin
öğle salata ve yoğurtlu garnitür
ikindi 2 kurabiye götürdüm

bir günde 1.5 kilo verdiğim menüyü de yazıyım kızlar..
dünkü menüm
sabah
haşlanmış yumurta lor peynir hindi füme 4 zeytin
öğle yiyemedim
ikindi 4-5 tane dukan pita ekmeği ve light sütle yaptığım sıcak kakao
akşam 3 tavuk but light gazoz
gece acıktım sahanda lor peynirli yumurta yedim bi de
vee sabaha -600 gr

önceki gün de
sabah lor peynir salatalık domates 4 zeytin
öğle ve akşam yağsız fırında karnıyarık yanına ayran
bi de 4 tane dukan tarçınlı kurabiye yemiştim
vee sabah -900 gr gitti

hadi kolay gelsin canım..inşallah istediğini çabucak bulursun..ayy ficansım aklıma geldi..ben Ankara'ya gelince buluşup karşılıklı birer kahve içeriz ne güzel..

Sağol canım,hallettim şükür,erkeklerin ki kızdan 10 kat daha kolay oluyor

Tabii canım içeriz karşılıklı inşallah,sen gel de hayırlısıyla

tebrikler canım,ne güzel gitmiş kilocuklar,bi ara bu menüyü deneyebilirim ben de

Sağol canım,hallettim şükür,erkeklerin ki kızdan 10 kat daha kolay oluyor

Tabii canım içeriz karşılıklı inşallah,sen gel de hayırlısıyla

e

hadi geçmiş olsun..

haklısın valla kızlar çok kaprisli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…