Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nöbeti devraldım hadi Bismillah..

kahvaltımı da yaptım

1/2 dukan krepi
3 grisini
peynir
domates
5-6 zeytin
çayyy

Demek regl şişkinliğiymiş çok sevindim kaçamaklara rağmen kilo verdiğine dediğiniz gibi arada şaşırtmak gerekiyor bünyeyi, fakat bende ne zaman tatlı kaçamağı yapsam arkası çorap söküğü gibi geliyor frenliyemiyorum sürekli karbonhidrat yeme isteği tavan yapıyor o yüzden sınırlı serbest olanları (bulgur, kepekli galet, mevsim meyvası vs ) biraz daha fazla yiyerek az hasarla atlatmaya çalışıyorum Dün misafirlerim gelecek diye tüm gün evde ayaktaydım yaptığım mamalardan sadece çerkez tavuğu uygundu öğlen yemek yiyememiştim akşamda çok geç saatlerde cıslardan yedim en son gece yarısı 5-6 dilim karpuz ve cips yedim bu sabah 64.9 (wc çıkamadım ) gördüm sabahda karpuz ve poğaça yedim :18: yediklerim kilomu etkilemesede trigliseridim yükseltmiştir kesin :18: hafta içi dikkat etmeye çalışıcam inşallah
Bugün her pazar olduğu gibi ütüler ve 3-4 günlük yemek hazırlayıp duş alıp çanta hazırlama faslı var

Bu arada Milliyet de Abbas Güçlü liselere giriş sınav takvimini vermiş haberiniz olsun

Yine gelemezsem haftaya gelirim inşallah hepinize bol iradeli, motivasyon dolu bi hafta diliyorum :13: kolay gelsin öpüldünüz

sağol sarfoşumm

evet canım..regl denmiş..sevindim bende..amaann sorma evde pişince ister istemez yeniyor..sonraki günler dikkat edersin dengeyi bulursun..şeker ve karbonhidrat öyle zaten yedikçe yiyesi geliyor insanın..
sana kolay gelsin canım

bura da gazete de çok geç geliyor..netten bakabilirsem bakayım...hafta sonu yayılıp kahvaltı sonrası gazete okumayı özledim bee
Selaaam ben burdayım çay keyfi yaparak geçmişi okumaya çalışıyorum Nöbet nasıl yoğunmu ?
görmemişim canım..ehh diyelim..normale göre biraz yoğunuz

Son düzenleme:
öğlen yemeğim

mercimek çorba
tavuk sote
cacık
3 lokma ekmek(suyuçok güzeldi dayanamadım bandım)

herkeşler bi geldi bi gitti

öncesinde 1 fincan tavuk çorbası(acıkmıştım)

akşam yemeğim

mercimek çorbası
türlü
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kabak dolma
yoğurt

yarına şişicem gene..

Selam kızlar

Nasılsınız

Cuma çocukların sınavları bitti ,biz de anneme gittik,yeni geldim

Cuma ve cumartesi çok kaçamaklı geçti,bugun telafi ederim inşallah zira daha gün bitmedi,acıkıp bişeyler yemem umarım

Sabah menemen,peynir,domates,salatalık,zeytin,süzme yogurt,1 er çay kaşığı reçel,avuç içim kadar yufka ekmek,çay

2.öğün et,köz patlıcan biber salatası,1 içli köfte,çay,1 çay kaşığı reçel

Sabah 9 km yürüyüş yaptım ,dün hiç yürüyememiştim

Serumum iyi nöbetler cnım kolay gelsin

Oyle sarhoş olsamki hoşgeldin canım ve de işler için kolay gelsin

Son düzenleme:
sağol ficansım..son nöbetler olunca hiç çekilmiyo beyaa

afiyetler olsun..9 km 41 kere maşallah

sağol ficansım..son nöbetler olunca hiç çekilmiyo beyaa

afiyetler olsun..9 km 41 kere maşallah

Çoğu gitti azı kaldı canım,maşallah bitirdiniz

Sağol canım,normalde akşam da çıkıyorum,ama sabahtan yorulmuşum,çıkamadım

Yarına devam inşallah

tesekkur ederim canim benim .. biz de hic anlamadik ..gelip geciyor yillar .. bize dusen keyfini cikartmak .. onu tak bunu tak .. onu yapim de .. ev alim de .. is de .. as de .. guc de .. yillar geciyor .. oyle yada boyle .. herkesin keyifli gecirecegi yillari olsun .. allah kimseye aci yuzu goslermesin

Kizlar Günaydın bugün dünkü yediklerimi baskulde gördüm dün hamburger menü üstüne baklava üstüne de akşam cerez falan yedim ama pişman değilim cok özlemişim beee :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çoğu gitti azı kaldı canım,maşallah bitirdiniz

Sağol canım,normalde akşam da çıkıyorum,ama sabahtan yorulmuşum,çıkamadım

Yarına devam inşallah
inşallah canımm
amiinn canımmm
Kizlar Günaydın bugün dünkü yediklerimi baskulde gördüm dün hamburger menü üstüne baklava üstüne de akşam cerez falan yedim ama pişman değilim cok özlemişim beee :)
arada yemek lazım cicimm

günaydın güzeller..

nöbetim bitti geldim duşumu aldım kahvaltımı yaptım..yağmur başladıelektrikler gitti

kahvaltım

salçalı omlet
peynir
2 zeytin
yoğurt
çay çayy

kızlar tartım bozuldu yaaa.. 58 tarttı bu sabah.. inş. cumaya kadar hallederim rahatsızlığı neyse..:44::44:
58 aslında çok hoşuma gitti ama imkansız..
herkese iyi haftalar bolllll leptinli günler..

kızlar tartım bozuldu yaaa.. 58 tarttı bu sabah.. inş. cumaya kadar hallederim rahatsızlığı neyse..:44::44:
58 aslında çok hoşuma gitti ama imkansız..
herkese iyi haftalar bolllll leptinli günler..

gitmez mi hiç hoşuna..hadi inşallah gerçektede görürsün canım o rakamı..pilini değiştir bence..pil zayıflayınca sapıtıyolar..

gitmez mi hiç hoşuna..hadi inşallah gerçektede görürsün canım o rakamı..pilini değiştir bence..pil zayıflayınca sapıtıyolar..

evet bende pilini değişmeyi düşünüyordum ama böylede hoştu ya.. değiştikten sonraki rakamlar hoşuma gitmeyebilir pek. ama ne yaparsın gerçekler acıdır.. son gaz devam edicez artık..

alkali beslenmeye de başlıyorum yemeklerden önce bir bardak limonlu ve karbonatlı su içicemm..

sen bilersin artukkk

ben de soğana başladım bugün hadi hepimize hayırlı olsun..

öğlen öğünüm

1 koca kupa tavuk suyuna tarhana
6-7 kiraz

2 gündür kendimi biraz kötü hissediyorum bu sabah daha da kırıktım ilaca başladım yanına da sıcacık çorba iyi gelir dedimm

havalar naneli..bir açık bir kapalı..ne giyeceğimizi şaşırdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…