nöbeti devraldım hadi Bismillah..
kahvaltımı da yaptım
1/2 dukan krepi
3 grisini
peynir
domates
5-6 zeytin
çayyy
herkeşler gezmede tabiisii...
sağol sarfoşummDemek regl şişkinliğiymişçok sevindim kaçamaklara rağmen kilo verdiğine dediğiniz gibi arada şaşırtmak gerekiyor bünyeyi, fakat bende ne zaman tatlı kaçamağı yapsam arkası çorap söküğü gibi geliyor frenliyemiyorum sürekli karbonhidrat yeme isteği tavan yapıyor o yüzden sınırlı serbest olanları (bulgur, kepekli galet, mevsim meyvası vs ) biraz daha fazla yiyerek az hasarla atlatmaya çalışıyorum Dün misafirlerim gelecek diye tüm gün evde ayaktaydım yaptığım mamalardan sadece çerkez tavuğu uygundu öğlen yemek yiyememiştim akşamda çok geç saatlerde cıslardan yedim en son gece yarısı 5-6 dilim karpuz ve cips yedim bu sabah 64.9 (wc çıkamadım ) gördüm sabahda karpuz ve poğaça yedim :18: yediklerim kilomu etkilemesede trigliseridim yükseltmiştir kesin :18: hafta içi dikkat etmeye çalışıcam inşallah
Bugün her pazar olduğu gibi ütüler ve 3-4 günlük yemek hazırlayıp duş alıp çanta hazırlama faslı var
Bu arada Milliyet de Abbas Güçlü liselere giriş sınav takvimini vermiş haberiniz olsun
Yine gelemezsem haftaya gelirim inşallah hepinize bol iradeli, motivasyon dolu bi hafta diliyorum :13: kolay gelsinöpüldünüz
görmemişim canıSelaaam ben burdayım çay keyfi yaparak geçmişi okumaya çalışıyorum Nöbet nasıl yoğunmu ?
sağol ficansım.Selam kızlar
Nasılsınız
Cuma çocukların sınavları bitti ,biz de anneme gittik,yeni geldim
Cuma ve cumartesi çok kaçamaklı geçti,bugun telafi ederim inşallah zira daha gün bitmedi,acıkıp bişeyler yemem umarım
Sabah menemen,peynir,domates,salatalık,zeytin,süzme yogurt,1 er çay kaşığı reçel,avuç içim kadar yufka ekmek,çay
2.öğün et,köz patlıcan biber salatası,1 içli köfte,çay,1 çay kaşığı reçel
Sabah 9 km yürüyüş yaptım,dün hiç yürüyememiştim
Serumum iyi nöbetler cnım kolay gelsin
Oyle sarhoş olsamki hoşgeldin canım ve de işler için kolay gelsin
sağol ficansım..son nöbetler olunca hiç çekilmiyo beyaa
afiyetler olsun..9 km 41 kere maşallah
Allah nice sağlıklı mutlu 5 yıllar göstersin canım..kutluyorum ikinizi de..
ne güzel bir gün geçirmişsiniz..harika..yeni cicilerini de güle güle kullan
biz 15 yıl nasıl geçti anlamadık..20. yılda büyük bir kutlama düşünüyoruz eşimle inşallah Allahım göstersin
yok kaneelim..dün gene motive oldum..biliyorsun beni..bir ileri 2 geri olunca bazen karamsarlaşıyorum ama sonra toparlıyorum..
sağol bebişim:13::13:
inşallah canımmÇoğu gitti azı kaldı canım,maşallah bitirdiniz
Sağol canım,normalde akşam da çıkıyorum,ama sabahtan yorulmuşum,çıkamadım
Yarına devam inşallah
amiinn canımmmtesekkur ederim canim benim .. biz de hic anlamadik ..gelip geciyor yillar .. bize dusen keyfini cikartmak .. onu tak bunu tak .. onu yapim de .. ev alim de .. is de .. as de .. guc de .. yillar geciyor .. oyle yada boyle .. herkesin keyifli gecirecegi yillari olsun .. allah kimseye aci yuzu goslermesin
arada yemek lazım cicimmKizlar Günaydın bugün dünkü yediklerimi baskulde gördüm dün hamburger menü üstüne baklava üstüne de akşam cerez falan yedim ama pişman değilim cok özlemişim beee :)
kızlar tartım bozuldu yaaa.. 58 tarttı bu sabah.. inş. cumaya kadar hallederim rahatsızlığı neyse..:44::44:
58 aslında çok hoşuma gitti ama imkansız..
herkese iyi haftalar bolllll leptinli günler..
gitmez mi hiç hoşuna..hadi inşallah gerçektede görürsün canım o rakamı. .pilini değiştir bence..pil zayıflayınca sapıtıyolar..
evet bende pilini değişmeyi düşünüyordum ama böylede hoştu ya.. değiştikten sonraki rakamlar hoşuma gitmeyebilir pek. ama ne yaparsın gerçekler acıdır..son gaz devam edicez artık..
alkali beslenmeye de başlıyorum yemeklerden önce bir bardak limonlu ve karbonatlı su içicemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?