canım bol bol yürüyüş yapıyosun iraden de iyi maşallah neden olmasınbu saydığın besinleri bende çok seviyorum ve yiyorumda dikkat ettimde eskiden alıyodum ama şu an sarfoşum gibi sabit kilodayım demkki abartmıyorum ölçüsünde yiyorum bulgurlu şeyleri pazartesi ve ya cumartesi yiyorum mahrumda olmuyom inşallah verme kısmınada geçicem kepekli makarnayıda çok sevdim ölçüsü çeyrek paket deniliyo yanınada ayran misssss pazar günü serbest gün yaptım dondurmamı bile yiyorum bu sistemden vazgeçmem sanırım
mutluluğunuzun devamını dilerim canım allah ayırmasın
incecik kadın bide çok dikkatli besleniyo melek programı iyi oluyo değişik diyetisyenler çıkarıyo geneldede iyi doktorlar
geçmiş olsun canım kıyamam nöbetler falan yordu tabi seni önlemlerini al canım ilerlemesin
ben zar zor içiyorum bir umut..benim soğan suyu yarım kaldı sabahları yetişmiyo öğlen ve akşam içiyodum o da içime sinmedi bıraktım şimdilik
afiyet olsun canım mangal güzeldir yaaaa
afiyet olsun kuzum...sıhatler olsunselam kızlar
bugün kuafördeydim kızım saçını kestirdi fön çektirdi
bende dip boyamı yaptırdım fön çektirdim kaş bıyık insan alışkın olunca hafifliyo
kahvaltım= müsli
öğlen= 1 karnıyarık+1 kase yoğurt+domates+2 ad. kepekli galete+çayyyy
akşam= patlıcan kabak sağlıklı kızartma+sarımsaklı yoğurt +1 çay bardağı şalgam suyu
aralarda bitki çayı
degerlerim :
aclik sekeri : 4,3
kahvaltidan sonra 5,5 ( kahvaltisa ekmek arasi peynir yedim ve yedigim ekmek karbonhidrati azaltilmis bir ekmek idi )
ogle: 4,5 ( 3 ogun yapmaya yeni basladim alisamadim iyikide alismamisim. neyse yediklerim 7 cilek , 1 salatalik , tarcinli yogurt , 3 ceviz)
aksam : 4,6 ( bol yagli koy tavugu ( firinda) , bol salata , yesil cay
gorulen su ki ekmek .. islenmis gidalar cok cok cok cok zararli .. hocamiza bir kez daha bizi bu illetten kurtardigi icin tesekkur ettim ... ekmek = seker = zehir = olum
bu denklem bu kadar basit !!
neyse buradaki ebe doktorum ile randevum vardi .. turkiyedeki seker yuklemesinden bahsettim .. dehsetler icinde kaldi .. kesinlikle cok zararli dedi .. dedim ki diyetini uyguladigim hoca da ayni seyleri dile getirdi dedim ..kizlar eger boyle bir test yaptiracaksaniz cok iyi dusunun cunku gercekten cok cok zarari olabiliyor yavrucuklara .... avantajlari oldugu kadar dezavantajlari da var .. cok iyi konusup randevu yapmaniz lazim doktorunuz ile ..
neyse kizlar ben azcik da size bakayim .... nasil gidiyor hayat ..
uzun süredir karatay usulü besleniyorsun canım,değerlerin o yüzden çok güzelmerhaba kizlar nasilsiniz ??
ben iki aksam gorevi yaptikdan sonraa bugun tum gun hastanedeydim ..
seker icin randevum vardi ( tum gun olcumler yapildi )
canan hocaya bugun bir kez daha dua ettim ve bir kez daha hak verdim .. neyse cok uzun bir gundu .. degerlerime gelince bende hemsire oldugum icin bana normal ve iyi geldi .. tabiki hamilelik te isler baya degisiyor ..
degerlerim :
aclik sekeri : 4,3
kahvaltidan sonra 5,5 ( kahvaltisa ekmek arasi peynir yedim ve yedigim ekmek karbonhidrati azaltilmis bir ekmek idi )
ogle: 4,5 ( 3 ogun yapmaya yeni basladim alisamadim iyikide alismamisim. neyse yediklerim 7 cilek , 1 salatalik , tarcinli yogurt , 3 ceviz)
aksam : 4,6 ( bol yagli koy tavugu ( firinda) , bol salata , yesil cay
gorulen su ki ekmek .. islenmis gidalar cok cok cok cok zararli .. hocamiza bir kez daha bizi bu illetten kurtardigi icin tesekkur ettim ... ekmek = seker = zehir = olum
bu denklem bu kadar basit !!
neyse buradaki ebe doktorum ile randevum vardi .. turkiyedeki seker yuklemesinden bahsettim .. dehsetler icinde kaldi .. kesinlikle cok zararli dedi .. dedim ki diyetini uyguladigim hoca da ayni seyleri dile getirdi dedim ..kizlar eger boyle bir test yaptiracaksaniz cok iyi dusunun cunku gercekten cok cok zarari olabiliyor yavrucuklara .... avantajlari oldugu kadar dezavantajlari da var .. cok iyi konusup randevu yapmaniz lazim doktorunuz ile ..
neyse kizlar ben azcik da size bakayim .... nasil gidiyor hayat ..
günaydın fıstıkgünaydın canlar..
bugün nöbetçiyim az sonra çıkacağım..oradan devam ederim artık...
kahvaltımı orada yapacağım..
canım gözün aydın,topiğimizin 2 tane meleği olacak deseneSelam kızlar nasılsınız??
Ben çok iyiyim çünkü bugün kızım olacağını öğrendim😍😍çok çok mutluyum...allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karneler tamam çıktı almaya hazır tüm notlari girdim evrakları hazırladım ohhh beee benim için okul bitmiştir....
dikkat ettim de her hafta biriniz ağzımı sulandıracak şeyler yapıyosunuz,mangal dedin beni benden aldın bacımöğlen
hakkarinin yemeği doğaba(bizim terbiyeli sulu köfte pirinç yerine buğday var)
salata
akşam eşimi kandırdım mangal yaptık
3 tavuk kanat
1 adana köfte
3 tavuk şiş
2 köfte
1 biftek
bol salata
yoğurt
4-5 çiğ köfte
yoruldum beyaaa..yarına nöbetçiyim..tartıya şişicem gene
öpüldünüzz
kadın menapoza girince birden şişti,eskiden zayıftı,cennet mahallesi dizisindi bile ne kadar inceydi,bize de örnek olsunne güzel söyledin baya verdi öncekine göre ama şimdi önem göstermiyo heralde orda yapılan karışımları götürüyo yani
sağol canımselam canım
melek herkesi çağırıyo ama kimseyi takmıyo..
sana da kolay gelsin...biz zaten buradan bulamazdık..netten aldık mecburen
uzun süredir karatay usulü besleniyorsun canım,değerlerin o yüzden çok güzelşeker yüklemesi gibi usuller bizim ülkemizde maalesef hala yapılıyor
bazı yerlerde karatay hocaya ve önerdiği beslenmeye kasten olduğunu düşündüğüm şekilde saldırıyorlar,şöyle sert bir cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi...haksızlığa hiç tahammülüm yok
günaydın fıstıkkolay gele
canım gözün aydın,topiğimizin 2 tane meleği olacak deseneçok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun
eline sağlık hocam,elini bol tutmuşsundur senmaşallah yürüyüşleri kıskandım valla
dikkat ettim de her hafta biriniz ağzımı sulandıracak şeyler yapıyosunuz,mangal dedin beni benden aldın bacımafiyet olsun canım,dinlenemeyeceksin demek ki:26 erşembe sabah tartıl,sonra cuma sabah,hangisi azsa onu bildir bence,çünkü nöbetten sonraki şişlik moralini bozar
kadın menapoza girince birden şişti,eskiden zayıftı,cennet mahallesi dizisindi bile ne kadar inceydi,bize de örnek olsun
sağol canımben dün ykm de bi tane buldum,netten baktım ama kızım toplu biraz olmazsa iade et filan uğraştırır
günaydın canlar..
ben zar zor içiyorum bir umut..
güzel olmazmı beyaa..
afiyet olsun kuzum...sıhatler olsun
sevindim canım değerlerin güzel çıkmasına...ahh ahh ben yaptırmıştım o zaman şeker yüklemesi..kızımın büyük olduğunu ve şeker olabileceğini söyleyip yaptırdılar..bilinçsizlik ve tabii zamanın korkusu mecbur yaptırdık..yıl 2000 tabii nerde böyle internet falan ..bide yavrum küçümencik doğmuştu..
salaklar yanlış ölçüm yapmışlar..ne diyelim Allah beterinden sakınsın
günaydın fıstıkkolay gele
dikkat ettim de her hafta biriniz ağzımı sulandıracak şeyler yapıyosunuz,mangal dedin beni benden aldın bacımafiyet olsun canım,dinlenemeyeceksin demek ki:26 erşembe sabah tartıl,sonra cuma sabah,hangisi azsa onu bildir bence,çünkü nöbetten sonraki şişlik moralini bozar
sağol canımben dün ykm de bi tane buldum,netten baktım ama kızım toplu biraz olmazsa iade et filan uğraştırır
Teşekkür ederim canım .. Cok şükür iyi çıktı ..
Ne yapacaksın oluyor .. Yapılıyor maalesef seker testi ..
Hocamızın da bu konuda fikir beyan etmesi bu olayı yeniden gündeme getirdi yine bazılarını kızdırdı ve cok da iyi oldu .. Sağlıksız olan herseye karşıyız ..
Seker = zehir ..
Toplum artık bilinçlenmesi gerekli ..
aminnnnnn canim .. tesekkur ederim
bende içicem canım ama düzensiz oluyo ramazandan sonra başlarım artık kiloda faydasını görmedim ama diğer yönden çok iyi bu soğan suyuben zar zor içiyorum bir umut..
güzel olmazmı beyaa..
afiyet olsun kuzum...sıhatler olsun
sevindim canım değerlerin güzel çıkmasına...ahh ahh ben yaptırmıştım o zaman şeker yüklemesi..kızımın büyük olduğunu ve şeker olabileceğini söyleyip yaptırdılar..bilinçsizlik ve tabii zamanın korkusu mecbur yaptırdık..yıl 2000 tabii nerde böyle internet falan ..bide yavrum küçümencik doğmuştu..
salaklar yanlış ölçüm yapmışlar..ne diyelim Allah beterinden sakınsın
kolay gelsin sersumcum bu nöbetler sıklaştımı nee bana mı öle geldigünaydın canlar..
afiyet olsun canımgünaydın canlarııımmbugün akşama kadar yoğunum,belki bi daha giremem
dünkü menüm
kahvaltım 08.30
2 yumurtadan yeşillik salatası
zeytin,peynir,ceviz,1 kuru incir
ara 15.30
1 kase yoğurt,içine 3 günkurusu
akşam 19.30
1 tabak nohut yemeği(geç ve çok yedim:18:)
yürüyüş yapamadım,sadece iş çıkışı market alışverişi:26:
biz dikkat ediyoz ediyoz bi kere yiyoz hemen alıyoz hiç anlamadım bu işi aç mı kalalım hiç yemeyelimmi biz yagünaydın canikom..sağolasın
mangal iyi geldi ama çok yediriyor beyaaa..bu sabahta pek iyi bir sonuca uyanmadım canım..yarın yandım yanii ..anlayamıyorum yaa bu hafta hiç kaçamak yapmadım o 74.4 ü 2 gün görebildim ancak nazarım değiyor sanırım kendime
ah sorma benimkli ayakkabı almaya beni yolladı onu bari burdan alalım dedim..gelmedi uyuz 3 kere değiştirdim
neyseki kıyafet 1 kerede oldu
kolay gelsin sana da canım
nöbeti devraldım..kahvaltımı yaptım melek izliyorum..
kahvaltım
1dukan krepi
peynir
4 çeri domates
4 zeytin
çay çayy
tabii sabah soğan suyumu da içmiştim..yanıma da aldım..5-6 gün sonunda umarım gene güzel bir sonuç alırım
iç canım iç ..ama dediğin gibi düzenli olmalı ki işe yarasın
bende içicem canım ama düzensiz oluyo ramazandan sonra başlarım artık kiloda faydasını görmedim ama diğer yönden çok iyi bu soğan suyu
sağol canım
kolay gelsin sersumcum bu nöbetler sıklaştımı nee bana mı öle geldi
afiyet olsun canım
biz dikkat ediyoz ediyoz bi kere yiyoz hemen alıyoz hiç anlamadım bu işi aç mı kalalım hiç yemeyelimmi biz ya
afiyet olsun canımmeleğin önceki halini gördünmü ne kadar şişmiş yanakları falan baya vermiş ama şimdi
bugünkü menülerim belli hemen yazayım
kahvaltı= 2 diyet etimek+krem peynir+4 ad. zeytin+yarım domates+1 biber+yeşilçay
öğlen= yumurta salatası+ 1 büyük ayran +2 küçük dilim tb.ekmeği+ çayyyyy
akşam= ıspanak yemeği+yoğurt
aralarda bitki çayı
bugünlük böyle akşam nohut ıslatıcam yarına yapıcam canım çok çekti şişirir diye bugün yapmadım
iç canım iç ..ama dediğin gibi düzenli olmalı ki işe yarasın
bu hafta öyle oldu canım ben istedim tutayım da bitsin dedim..haftaya cumaya da son nöbet inşallah sonra kurtuluyom
ah sorma yaa 74.4 ü gördüm diye bi sevindim sonra kursağımda kaldıatacam kendimi biyerlerden
yok dikkat edemedim..eskiye göre verdim diyordu zaten ama..oda meyilli kilo almaya
iç bakalım işe yararsa biz de içeriz..neler içmedik kiaaa iyi gözünaydın o zamanyaaa evet bende 68 bi gördüm bi daha görmedim şimdilerde netten meto hızlandırıcı çaylar deniyorum her hafta 1 çay denicem buraya yazmıyorum şimdilik faydasını görünce yazıcam birbirimize faydamız olsun
bencede meyilli amannnnn napsın oda bıktı heralde
bende bi öğlen yemeğini hazırlayayım mutfakta dağınık ben kaçtım iyi nöbetler canım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?