Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aminnnnnn canim .. tesekkur ederim

benim soğan suyu yarım kaldı sabahları yetişmiyo öğlen ve akşam içiyodum o da içime sinmedi bıraktım şimdilik

afiyet olsun canım mangal güzeldir yaaaa
ben zar zor içiyorum bir umut..

güzel olmazmı beyaa..
afiyet olsun kuzum...sıhatler olsun

sevindim canım değerlerin güzel çıkmasına...ahh ahh ben yaptırmıştım o zaman şeker yüklemesi..kızımın büyük olduğunu ve şeker olabileceğini söyleyip yaptırdılar..bilinçsizlik ve tabii zamanın korkusu mecbur yaptırdık..yıl 2000 tabii nerde böyle internet falan..bide yavrum küçümencik doğmuştu..
salaklar yanlış ölçüm yapmışlar..ne diyelim Allah beterinden sakınsın

günaydın canlar..

bugün nöbetçiyim az sonra çıkacağım..oradan devam ederim artık...

kahvaltımı orada yapacağım..

günaydın canlarııımmbugün akşama kadar yoğunum,belki bi daha giremem
dünkü menüm
kahvaltım 08.30
2 yumurtadan yeşillik salatası
zeytin,peynir,ceviz,1 kuru incir

ara 15.30
1 kase yoğurt,içine 3 günkurusu

akşam 19.30
1 tabak nohut yemeği(geç ve çok yedim:18:)
yürüyüş yapamadım,sadece iş çıkışı market alışverişi:26:

uzun süredir karatay usulü besleniyorsun canım,değerlerin o yüzden çok güzelşeker yüklemesi gibi usuller bizim ülkemizde maalesef hala yapılıyor
bazı yerlerde karatay hocaya ve önerdiği beslenmeye kasten olduğunu düşündüğüm şekilde saldırıyorlar,şöyle sert bir cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi...haksızlığa hiç tahammülüm yok
günaydın canlar..

günaydın fıstıkkolay gele
canım gözün aydın,topiğimizin 2 tane meleği olacak deseneçok sevindimdarısı tüm isteyenlere olsun
karneler tamam çıktı almaya hazır tüm notlari girdim evrakları hazırladım ohhh beee benim için okul bitmiştir....

eline sağlık hocam,elini bol tutmuşsundur senmaşallah yürüyüşleri kıskandım valla
dikkat ettim de her hafta biriniz ağzımı sulandıracak şeyler yapıyosunuz,mangal dedin beni benden aldın bacımafiyet olsun canım,dinlenemeyeceksin demek ki:26erşembe sabah tartıl,sonra cuma sabah,hangisi azsa onu bildir bence,çünkü nöbetten sonraki şişlik moralini bozar
ne güzel söyledin baya verdi öncekine göre ama şimdi önem göstermiyo heralde orda yapılan karışımları götürüyo yani
kadın menapoza girince birden şişti,eskiden zayıftı,cennet mahallesi dizisindi bile ne kadar inceydi,bize de örnek olsun
selam canım

melek herkesi çağırıyo ama kimseyi takmıyo..

sana da kolay gelsin...biz zaten buradan bulamazdık..netten aldık mecburen
sağol canımben dün ykm de bi tane buldum,netten baktım ama kızım toplu biraz olmazsa iade et filan uğraştırır

Ben terazi burcuyum haksızlığa dayanamam hocamızın hakkında birsey duyduğumda hemen yapistiriyorum .. Eğitim şart , okumaları lazım .. Bu insanların bu sekilde sağlıklı olmaları araştırılmalı .. Hocamız candır .. Iyiki var ...

Teşekkür ederim canım .. Cok şükür iyi çıktı ..

Ne yapacaksın oluyor .. Yapılıyor maalesef seker testi ..
Hocamızın da bu konuda fikir beyan etmesi bu olayı yeniden gündeme getirdi yine bazılarını kızdırdı ve cok da iyi oldu .. Sağlıksız olan herseye karşıyız ..

Seker = zehir ..

Toplum artık bilinçlenmesi gerekli ..

günaydın canikom..sağolasın

mangal iyi geldi ama çok yediriyor beyaaa..bu sabahta pek iyi bir sonuca uyanmadım canım..yarın yandım yanii..anlayamıyorum yaa bu hafta hiç kaçamak yapmadım o 74.4 ü 2 gün görebildim ancaknazarım değiyor sanırım kendime

ah sorma benimkli ayakkabı almaya beni yolladı onu bari burdan alalım dedim..gelmedi uyuz 3 kere değiştirdim

neyseki kıyafet 1 kerede oldu

kolay gelsin sana da canım

kesinlikle canım..canan hocaya kıl olanlar işine gelmeyenler bunlar..ama insanlar yavaş yavaş öğreniyor..

nöbeti devraldım..kahvaltımı yaptım melek izliyorum..

kahvaltım

1dukan krepi
peynir
4 çeri domates
4 zeytin
çay çayy

tabii sabah soğan suyumu da içmiştim..yanıma da aldım..5-6 gün sonunda umarım gene güzel bir sonuç alırım

aminnnnnn canim .. tesekkur ederim

bende içicem canım ama düzensiz oluyo ramazandan sonra başlarım artık kiloda faydasını görmedim ama diğer yönden çok iyi bu soğan suyu
sağol canım

günaydın canlar..

kolay gelsin sersumcum bu nöbetler sıklaştımı nee bana mı öle geldi
afiyet olsun canım
biz dikkat ediyoz ediyoz bi kere yiyoz hemen alıyoz hiç anlamadım bu işi aç mı kalalım hiç yemeyelimmi biz ya

afiyet olsun canımmeleğin önceki halini gördünmü ne kadar şişmiş yanakları falan baya vermiş ama şimdi

Son düzenleme:
iç canım iç ..ama dediğin gibi düzenli olmalı ki işe yarasın

bu hafta öyle oldu canım ben istedim tutayım da bitsin dedim..haftaya cumaya da son nöbet inşallah sonra kurtuluyom

ah sorma yaa 74.4 ü gördüm diye bi sevindim sonra kursağımda kaldıatacam kendimi biyerlerden

yok dikkat edemedim..eskiye göre verdim diyordu zaten ama..oda meyilli kilo almaya

bugünkü menülerim belli hemen yazayım
kahvaltı= 2 diyet etimek+krem peynir+4 ad. zeytin+yarım domates+1 biber+yeşilçay
öğlen= yumurta salatası+ 1 büyük ayran +2 küçük dilim tb.ekmeği+ çayyyyy
akşam= ıspanak yemeği+yoğurt
aralarda bitki çayı
bugünlük böyle akşam nohut ıslatıcam yarına yapıcam canım çok çekti şişirir diye bugün yapmadım

afiyet olsun

aman filizim ben şişicem sen de şişme bariii

aaa iyi gözünaydın o zaman yaaa evet bende 68 bi gördüm bi daha görmedim şimdilerde netten meto hızlandırıcı çaylar deniyorum her hafta 1 çay denicem buraya yazmıyorum şimdilik faydasını görünce yazıcam birbirimize faydamız olsun
bencede meyilli amannnnn napsın oda bıktı heralde

bende bi öğlen yemeğini hazırlayayım mutfakta dağınık ben kaçtım iyi nöbetler canım şimdiden

iç bakalım işe yararsa biz de içeriz..neler içmedik ki

bıkmıştır valla..biz de bıktık
bende bi öğlen yemeğini hazırlayayım mutfakta dağınık ben kaçtım iyi nöbetler canım şimdiden

kolay gelsin bebeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…