Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünkü kahvaltım
1 yumurta+ peynir zeytin+tb.ekmeği küçük 2dilim+az fındık ezmesi+çayyyyyy
öğlen=kepekli makarna+ayran+çayyyyy+diyet bisküi
akşam= nohut yemeği+salata+ ayran+
aralarda bitki çayım

kızlar ben listeyi yapayım gelen eklesin kendini eşim erken gelecek mutfağa girmem lazım

Ohhh yandan yandan annem. Hedefi geri çekmek metonunda psikolojisini değiştirdi sanki :) İyi oldu iyi

Sağol annemmm. Az kaldı az hehehe

Yavaşda olsa gidiyor bu hafta atağa kalktı birde :) süper.
evet kıss meto sapıttı heralde..
az kaldı aaz hadi maşallah
sağol yavlum
sağol canımcımm

sağol canımcım..valla ben de korkuyom kendime nazarım deyecek diyee:18::18:

kıss nasıl yapçan bakalım bu diyeti :26:..Allah kolaylık versin

tebrikler canım tebrik ötesi nediyim yawwwww

benim inatçı meto da dize geldi bu seferbravos bize sersumcum bende aylardır aynıydım yaaaa allah devamını getirsin amin

sağol bebeeemmmmbiz hepimiz süperiz beyaaaa
ficans,kardelen,güleryüz,canlarım nerdesiniz
canım güleryüz ve kardelen gelemez heralde..ficans unutmuştur kesin gene

bruxelles de haftaya girecekmiş canım listeye..

neyse kızlarr kızım 1. oldu..yırttık yani..çok güzel yapmışlar o ses gazi demişler yarışmaya..eğlendik bayaa..çok sevindi kızım..maşallah

06 Haziran 2014 listemiz
[
COLOR="#FF0000"]ŞAMPİYONLAR[/COLOR]
1_ neslihansltn : _ 1.400gr = %2.243
2_ sersum : _ 1.300 gr = % 1.728
3_ filiztoprak : _ 1.200gr = % 1.724
4_ özlemkartal : _1.000gr= %1.030
5_sadece-aşkım : 500gr =%0.860
6_ fbmy8785: 100gr = %0.160

AYNI KALANLAR:26:
7_ :26:iğneoyası:26:
8_ :26:makbule:26:

:18:ARTIDA OLANLAR:18:
9_ :18: çakmel: + 1.000gr = % 1.371:18:
bol eksili bir liste oldu gemeyenler 3 kişi sanırım

neyse kızlarr kızım 1. oldu..yırttık yani..çok güzel yapmışlar o ses gazi demişler yarışmaya..eğlendik bayaa..çok sevindi kızım..maşallah

sevindim yawww yırttınız valla kızın gazabındansersumcum seni 1. bekliyodum biliyosun ama rakam bi harika sustum:26:

çok yemişsin ama kiloları da vermişsinkız ayakkabı denemeden alınır mı,sebastiyan yapmış seni getir götürama haketmiş,teyzesi için de öp kızını
afiyet olsun canım

sağol özlemimevet 2 güzel melekle daha da kalabalıklaşıcaz

ekmektir kesin
sağol canım sanada tebrikler şimdilik iyi gidiyo eksiler bol
hep böyle gider inşallahbenim arkadaşlar öğlen yemeğin üstüne bi de karam yediler,artık bana teklif etmiyolar
süpersin kankaa
:13::13::13:sağol canım,sen daha süpersin
spor yaptırmış sana işte daha ne istiyon
filiz,neslihan,sadeceaşkım,özlem tebrikler arkadaşlar maşallah size....
sağolasın canımisveç için de dirayet dileriminşallah işe yarar
maşallah canımbenimki de söyledi geçen gece ama yarışma değildi,şiir ve şarkı gecesiydi

filizciim liste için eline sağlık canımbu hafta çok güzel bir liste çıkmış ortaya,hepimizi kutluyorum,cakmelciimin ki de kilo değil ödem olduğu için onu da ayırt etmiyorum tabisi

dünkü menüm

kahvaltım 08.30
2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
10 zeytin,1 kk peynir
5 ceviz,1 bardak süt

15.00
1 kase yoğurt
1 kuru incir,1 avuç çiğ fıstık

akşam 18.00
1 büyük kase yoğurdun içine salatalık,nane,badem,ceviz..canım yemek istemedi ama kuruyemişi çok yemişim dün
spor;yapamadım,sabah 9 dan akşam 5 e kadar masabaşı işleri bitmedi,akşam da yürüyemedim,bu işi düzene koymalıyım :26:

kızlar yarın yine program dolu,gelemem diye şimdiden yazıyorumsabah güzel bir karatay kahvaltısı yapıcam,öğleden sonra arkadaşta toplanıcaz,kısır sarma gibi şeyler yerim,kendisine hamur işi tatlı vs yemeyeceğimi kesin bir dille izah etmiştimakşama da kaçamak babında çiğ çekirdek filan yerimzannımca spor da yapamam,ama pazardan itibaren yürüyüşü aksatmamaya gayret edicem,18 haziranda tatile çıkıyoruz,karatay yapınca açık büfe de olsa korkmuyorum artık,sabah akşam da yürüdüm mü tamamdırherkese iyi akşamlar,kaçamağı fazla kaçırmayın hafta sonu

ellerine sağlık bebişim...kızlar herkeşi kutlarımmm...

yetişemedim ben yine de yazıyım..

rumuz:bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express
baş.tarihi:23.03.2014
baş.kilo:98,8
geçen hafta kilo:87,2
bu hafta kilo:86,2
fark: 1.0
yüzde:% 1.147
toplam fark: 12,6
beden:44
spor:biraz yürüyüş

bu hafta sürekli kilo alıp verdim regl olucam ondan herhalde :44:

sevindim yawww yırttınız valla kızın gazabındansersumcum seni 1. bekliyodum biliyosun ama rakam bi harika sustum:26:
kesinlikle canım neslihan çoşmuş maşallah
sağol teyzesi öptüm bile şımarığı..

süperiz işte kanka:13::13::13:

he valla zaten bugün yürüyüş yapacak halim yok

onlar mutlu olsun da bizler çok daha fazla mutlu oluyoruz
ben de bu hafta çok az yürüdüm vicdan yaptım resmen

sen konu komşu hısım akrabayı iyice alıştırdın yememene bravo valla..

oh canım yaa tatil gibisi var mı hakettik hepimiz..yetti gariii...yüzersin gider erir hepiciği merak etme

2. öğünüm

4 hamburger köfte
yoğurt
zero kola( epeydir içmemiştim dukanda bile bizimkilerden fırtladım)
turşu

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014
13-fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014

kardeleenle güleryüzü çıkardım çünkü liste yapamazlar heralde:44::44:..gelirlerse eklerim..sıralar 2 sıra kaydı yanii..tarihleriniz değişti ona göre canlarım..muhtarınızdan sevgilerle

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar..
liste harika olmuş ellerine sağlık..

bugün dünya dostluk ve arkadaşlık günü.. hepimizin arkadaşlık günü kutlu olsun..

ellerine sağlık bebişim...kızlar herkeşi kutlarımmm...
teşekkürler canım bol eksili bir liste oldu çakmeli saymıyorum bile zaten çok başarılı devamlı veriyodu kesin ödemdir üzülmesin
sağol canım sen yukarda söylediğim gibi ödemdir canım benim biz aylardır yerimiz de sayıyoduk özellikle ben baya bi moral oldu
filizciim liste için eline sağlık canımbu hafta çok güzel bir liste çıkmış ortaya,hepimizi kutluyorum,cakmelciimin ki de kilo değil ödem olduğu için onu da ayırt etmiyorum tabisi
sana katılıyorum canım inşallah böle devam eder pes etmek yok bizi bizden başka kimse anlamaz
muhtarımız iş başında yine
teşekkür ederim kızlar..
liste harika olmuş ellerine sağlık..

bugün dünya dostluk ve arkadaşlık günü.. hepimizin arkadaşlık günü kutlu olsun..
canım senide kutlayamadım günün 1. si tebrikler

ayyyyy canımmm yaaa ödem yazmış ...

inşallah ödemdir listeye yakışmayan tek zatı muhterem olarak çoook üzgünüm...

filizcim sağol canım inşallah seninde özleminde dediği gibi ödemdir

sersumcum canımmm kızın içiiiinnn

eveet isveçin 1. günü tamamdır hanımlar, karatayın aynısı sadece kahvaltı yok o kadar, bundada bol protein var. işe yarar inşallah.

herkese hayır ve huzur dolu sağlıklı bir haftasonu diliyorum, kızlar aman dikkat verdiklerinizi almayın sonra insan çooook üzülüyoooor...

teşekkür ederim filizcim.. ama benim için önümüzdeki cuma daha önemli :44::44: bakalım haftaya neler olucak.. herkese hedeflere bir adım daha yaklaşmaya gayret diyorum.. olacak inşallah..

Iyi ki de cikarmissin benim ben de ileri bi tarihe atacaktim çünkü 19 haziran da tasiniyoruz kizlar tunceliye artik size oralardan seslenecem sen donuyorsun Hakkari'den sersumum ben de gidiyorum izmir'e Elveda geri sayim başladı 12 gün çok sevmistim burayi 8 yildir buralardaydik offf nasil olacak tunceli macerasi merak ediyorum hayırlısı dua edin iyi olsun ramazana kadar yerleseyim yine devam sizlerle karataya devam ama arada kaçamak oldu ogunlerimde kilom 50-51 arasiyim kaçamak yapinca 51 goruyorum neyse ramazanda toparlariz inşallah opuldunuz:119:

Ayrica hepinizi tebrik ederim güzel kilolar verilmis
Ayrica çakmel e katiliyorum aman verdiginiz kilolari geri almayin ben ne güzel 49 idim 1-2 kilo arasi almis oldum mutsusuz a elimde olmayan sebeblerden dolayi sonrada toparlayamadim mayis ayinda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…