- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
evet kıss meto sapıttı heralde..Ohhh yandan yandan annem. Hedefi geri çekmek metonunda psikolojisini değiştirdi sanki :) İyi oldu iyi
Sağol annemmm. Az kaldı az hehehe
Yavaşda olsa gidiyor bu hafta atağa kalktı birde :) süper.
sağol canımcımmselam kızlar herkesler ne kadar güzel kilo vermiş tebrik ederim, sersum en çook sana sevineyorum ne yalan söyliyim,o metobolizmayı dize getiriyosun helal sana kıss. ben de elimden geldiğince dikkate etmeye çalışşoyorum bu hafta bildirimimi yapayım haftaya listede olurum sanırım
başl. tarihi: 10 şubat 2014
başl. kilo:85
şimdiki kg: 76.5
hedefssz:
karatay ağırlıklı beslenme şekli
bu arada ilk hedefim 75 altını görmek
inan çok merak ettim vede korktum sankiiii ALLAH KORUSUN CANIM YA boş ver estetik falan
sana nazar olcak diye bir şey yazmak ta istemiyorum ama helal olsun... sersumcum, kızınada başarılar
bu gün isveçe başlandı
kahvaltı
nescafe sade
öğle
yumurta
bol yeşillik
1 kase yoğurt
akşama
2 tavuk but
yeşillik salatası inş.
sağol bebeeemmmmtebrikler canım tebrik ötesi nediyim yawwwww
benim inatçı meto da dize geldi bu seferbravos bize sersumcum bende aylardır aynıydım yaaaa allah devamını getirsin amin
canım güleryüz ve kardelen gelemez heralde..ficans unutmuştur kesin geneficans,kardelen,güleryüz,canlarım nerdesiniz
neyse kızlarr kızım 1. oldu..yırttık yani. .çok güzel yapmışlar o ses gazi demişler yarışmaya ..eğlendik bayaa..çok sevindi kızım ..maşallah
günaydın canikom..sağolasın
mangal iyi geldi ama çok yediriyor beyaaa..bu sabahta pek iyi bir sonuca uyanmadım canım..yarın yandım yanii ..anlayamıyorum yaa bu hafta hiç kaçamak yapmadım o 74.4 ü 2 gün görebildim ancak nazarım değiyor sanırım kendime
ah sorma benimkli ayakkabı almaya beni yolladı onu bari burdan alalım dedim..gelmedi uyuz 3 kere değiştirdim
neyseki kıyafet 1 kerede oldu
kolay gelsin sana da canım
afiyet olsun canım
sağol özlemimevet 2 güzel melekle daha da kalabalıklaşıcaz
ekmektir kesinBilin bakalım ne imiş Eki Görüntüle 1145738
hep böyle gider inşallahsağol canım sanada tebriklerşimdilik iyi gidiyo eksiler bol
:13::13::13:süpersin kankaa
spor yaptırmış sana işte daha ne istiyonniye diyeceğiniz..tam kahvaltımı yapıyorum aradı..bugün şarkı yarışmaları vardı 1 de.. gidicem tabii..aradı dedi anne gel..saat daha 11.30
dedim demek erkene almışlar..apar topar giyindim koştura koştura gittim..daha prova yapıyorlar .yarışma 1 de..yaa dedim kızım nöbetten çıktım açım hiç mi acımıyorsun.. oturup beklersin dedim diyo
offf bu kızz..neyse sporumu da yaptım geldim kahvaltıma devam..
sağolasın canımfiliz,neslihan,sadeceaşkım,özlemtebrikler arkadaşlar maşallah size....
maşallah canımneyse kızlarr kızım 1. oldu..yırttık yani. .çok güzel yapmışlar o ses gazi demişler yarışmaya ..eğlendik bayaa..çok sevindi kızım ..maşallah
06 Haziran 2014 listemiz
[COLOR="#FF0000"]ŞAMPİYONLAR [/COLOR]
1_neslihansltn : _ 1.400gr = %2.243
2_sersum : _ 1.300 gr = % 1.728
3_filiztoprak : _ 1.200gr = % 1.724
4_özlemkartal : _1.000gr= %1.030
5_sadece-aşkım : 500gr =%0.860
6_fbmy8785: 100gr = %0.160
AYNI KALANLAR:26:
7_ :26:iğneoyası:26:
8_ :26:makbule:26:
:18:ARTIDA OLANLAR:18:
9_ :18: çakmel: + 1.000gr = % 1.371:18:
bol eksili bir liste oldu gemeyenler 3 kişi sanırım
kesinlikle canım neslihan çoşmuş maşallahsevindim yawww yırttınız valla kızın gazabındansersumcum seni 1. bekliyodum biliyosun ama rakam bi harika sustum:26:
sağol teyzesi öptüm bile şımarığı..çok yemişsin ama kiloları da vermişsin kız ayakkabı denemeden alınır mı,sebastiyan yapmış seni getir götür ama haketmiş,teyzesi için de öp kızını
:13::13::13:sağol canım,sen daha süpersin
spor yaptırmış sana işte daha ne istiyon
maşallah canımbenimki de söyledi geçen gece ama yarışma değildi,şiir ve şarkı gecesiydi
ben de bu hafta çok az yürüdüm vicdan yaptım resmenkızlar yarın yine program dolu,gelemem diye şimdiden yazıyorumsabah güzel bir karatay kahvaltısı yapıcam,öğleden sonra arkadaşta toplanıcaz,kısır sarma gibi şeyler yerim,kendisine hamur işi tatlı vs yemeyeceğimi kesin bir dille izah etmiştim akşama da kaçamak babında çiğ çekirdek filan yerim zannımca spor da yapamam,ama pazardan itibaren yürüyüşü aksatmamaya gayret edicem,18 haziranda tatile çıkıyoruz,karatay yapınca açık büfe de olsa korkmuyorum artık,sabah akşam da yürüdüm mü tamamdır herkese iyi akşamlar,kaçamağı fazla kaçırmayın hafta sonu
teşekkürler canım bol eksili bir liste oldu çakmeli saymıyorum bile zaten çok başarılı devamlı veriyodu kesin ödemdir üzülmesinellerine sağlık bebişim...kızlar herkeşi kutlarımmm...
sağol canım sen yukarda söylediğim gibi ödemdir canım benim
inan çok merak ettim vede korktum sankiiii ALLAH KORUSUN CANIM YA boş ver estetik falan
sana nazar olcak diye bir şey yazmak ta istemiyorum ama helal olsun... sersumcum, kızınada başarılar
filiz,neslihan,sadeceaşkım,özlemtebrikler arkadaşlar maşallah size....
bu gün isveçe başlandı
kahvaltı
nescafe sade
öğle
yumurta
bol yeşillik
1 kase yoğurt
akşama
2 tavuk but
yeşillik salatası inş.
sana katılıyorum canım inşallah böle devam eder pes etmek yok bizi bizden başka kimse anlamazfilizciim liste için eline sağlık canımbu hafta çok güzel bir liste çıkmış ortaya,hepimizi kutluyorum,cakmelciimin ki de kilo değil ödem olduğu için onu da ayırt etmiyorum tabisi
muhtarımız iş başında yine
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014
13-fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014
kardeleenle güleryüzü çıkardım çünkü liste yapamazlar heralde:44::44:..gelirlerse eklerim..sıralar 2 sıra kaydı yanii ..tarihleriniz değişti ona göre canlarım..muhtarınızdan sevgilerle
canım senide kutlayamadım günün 1. siteşekkür ederim kızlar..
liste harika olmuş ellerine sağlık..
bugün dünya dostluk ve arkadaşlık günü.. hepimizin arkadaşlık günü kutlu olsun..
teşekkür ederim kızlar..
liste harika olmuş ellerine sağlık..
bugün dünya dostluk ve arkadaşlık günü.. hepimizin arkadaşlık günü kutlu olsun..
:13::13::13:teşekkürler canım bol eksili bir liste oldu çakmeli saymıyorum bile zaten çok başarılı devamlı veriyodu kesin ödemdir üzülmesin
:
filizciim liste için eline sağlık canımbu hafta çok güzel bir liste çıkmış ortaya,hepimizi kutluyorum,cakmelciimin ki de kilo değil ödem olduğu için onu da ayırt etmiyorum tabisi
teşekkürler canım bol eksili bir liste oldu çakmeli saymıyorum bile zaten çok başarılı devamlı veriyodu kesin ödemdir üzülmesin
sağol canım sen yukarda söylediğim gibi ödemdir canım benimbiz aylardır yerimiz de sayıyoduk özellikle ben baya bi moral oldu
sana katılıyorum canım inşallah böle devam eder pes etmek yok bizi bizden başka kimse anlamaz
canım senide kutlayamadım günün 1. sitebrikler
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014
13-fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014
kardeleenle güleryüzü çıkardım çünkü liste yapamazlar heralde:44::44:..gelirlerse eklerim..sıralar 2 sıra kaydı yanii ..tarihleriniz değişti ona göre canlarım..muhtarınızdan sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?