Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tabii vereyim canım..

kuymak
2 çorba kaşığı tereyağ 2 çorba kaşığı mısır ununu(silme) koyup 5 dk kadar kavuruyorum
üzerine 1 su bardağı kadar su ilave edip koyulaşmaya başlayınca 1 su bardağı rende kaşar ya da tel peyniri ilave ediyorum..(1-2 karıştırıyorum)
onlar eriyip yağ üste çıkınca oldu demektir..Afiyet olsun
beneim tereyağım tuzlu olduğundan hiç tuz koymam..sen damak tadına göre ayarlarsın..

nerdeee.keşke 170cm olsaydım

yok valla sabitten ben de sıkıldım zaten..

Son düzenleme:
2. öğünü erken yediğimden acıktım
2 kupa çorba içtim(tavuk)

yürüyüşe çıktım ama anca 2 km yürüyebildim..merkezde olaylar varmış gaz kokusu bize kadar gelince girdim mecburen

valla bravos sana
denizde yüzmesen çırpınsan bile çok güzel kalori harcıyorsun canım..yüzmek şart değil..nasıl acıktırır insanı deniz..yakmasa acıkır mıyızhakettik valla...
evet canım deniz acıktırır diye 3 öğün yicem zatencanım dikkat et aman bu ara ortalık karışık gene
istenince hayır denilebiliyoor kızlar
sağol canım,karatay kahvaltısı gibi yok hem göz hem karın doyuyocanan hoca bizim idolümüz zatengösterişi sevmeyen dürüst mert kadınları çok severim ben ondan heralde kendisini de seviyorumtrabzondayken bizde yerdik kuymakmaşallah canım,yürüyüş gerçekten sıkılaştırıyo insanı,ben eskiden bu kilolardayken en az 50 beden giyerdim,şimdi 46 bol bile oluyo

kızlar boy muhabbeti yapmışsınız,boy uzunluğunun fazla kiloda avantajı hiç yok,tam tersi dezavantajı var,şişmansan iri yarı bişey oluyosun,minyon tiplilerde şişman bile olsalar üzerlerine giyecek şeyleri daha rahat buluyorlar,mağazalardan en çok 42 beden alabiliyorlar ama ben mesela zor buluyorum,belli markaları almak zorundayım,hele fotoğraflardaki görüntüme sinir oluyorum,hep de en başa oturuyorum objektife yakın olunca daha da iri çıkıyorumherşeyin başı sağlık tabi ki lakin estetik de önemlizayıflayanlar foto koymuyo ki motivasyonumuz tavan yapsa

ye kıs yee..

sorma canım kudurdular genehayırlısıyla bi bitirsek

evet yaa yürüyüş sıkılaştırıyor insanı..

foto ne iyi olur du..geçen veda yemeğimde çekildiğim fotoları izmirdeki arkadaşım görmüş..zayıflamışsın canım güzel gördüm seni dedi..ne sevindim beyaaa...
benim foto koyacak kadar belirsin değil daha

bugün sabahçıydım..yarın ve öbürgün de öyle..

sabah

3 grisini
2 karper peynir

öğlen

menemen
2 kaşık taze fasulye
yoğurt

3. öğünüm

2 tabak tarhana çorbası
3-4 kaşık taze fasulye
yoğurt
salata

çoğu gitti azı kaldı dimi sersum kızın gözümün önüne gelmiş gibi oldu eminim çok güzel olmuştur çıtı onlar ne kadar heyecanlı ne kadar cıvıl cıvıllar ömürleri uzun olsun veda yemeğinde hüzünde vardır sevinçte dimi canım
sen yinede dikkat et canım şu isveç diyetine düğün çok sıkıcıydı pek beğenen olmamış
pazarları bende yiyorum canım dondurma hemde büyük külah:131::131::131::131::131: ama sonra hep dikkat ediyorum tabi toparlarız canım bizde bu inat olduktan sonra
ben de 1.60 boyumdayım eşim geçen ölçtü 1.63 diyo bende şaşırdım yaaa ya bu kuymak kilo için fena ama dimi bende bu tarife göre yaptım sevdik eşimle güzel ama bize biraz ağır geldi neyin yanında yeniliyor acaba
2. öğünü erken yediğimden acıktım
2 kupa çorba içtim(tavuk)

yürüyüşe çıktım ama anca 2 km yürüyebildim..merkezde olaylar varmış gaz kokusu bize kadar gelince girdim mecburen

sersumcum yaaa şu bardakta çorbalar çok daha zararlı kansorejen biliyosundur içime sinmiyoda paylaşayım diyorum içmesen canım

sabah kahvaltısı = 1 yumurta + zeytin peynir +köy yufkası+ çayyyy+ ceviz
öğlen = 1 nescafe+yarım paket form bisküi 3 ad. oluyo
akşam = bulgur pilavı+ nohut yemeği+ salata+ yoğurt
bitki çayı
akşam abimlere gidicez gelinimiz meyve falan ye dicek artık artık bilmiyorum napıcam yemek zorunda kalırsam yarın yazarım

olmazmı canım maşallah kızıma fıstık gibiydi
evet canım insan bir garip oluyor veda sonuçta

kuymak kahvaltıda yeniyor genelde canım..ama haklısın çok kalorili..ama çok lezzetli beyaaa

haklısın filizim haklısın ..ama bu aralar tayinden midir nedir canım pek birşey istemiyor..nöbetlerde ve böyle durumlarda iyi geliyor..tek kendim için de çorba yapmaya üşeniyorum:26:..sana söz Ankara'ya taşınayım bidaha ağzıma sürmiycem

üfff ya ağzımın suyu aktı resmennnn ellerine sağlık canım yapıcam inşallah.... diyet bizi bırak artıııııkkkkk

canım aman dikkat çarşı pazar sıkıntıysa dikkat edin. ALLAH'a emanetsiniz inşallah.

sabah
hurma
kahve

öğle
2 lop yumurta
havuç salatası
1 kase yoğurt

akşam
baharatlı yoğurt

özlem canım maşallah ya 46 beden gayet iyi bence ben daha yeni 42 oldum 38 olana kadar devam inşallah.
ben kaçar hanımlar hoşçakalııııın

slm kızlar

isveç diyetinin 5. günündeyim tam anlamıyla listeye uyamıyorum ama hayırlısı artık. bu şok diyetlerde bıraktıktan sonra heemen alma meselesi nedeniyle arada liste dışı besleniyorum

sabah
limonlu 1 tanecik havuçtan salata(listede bu var sadece)
ben naptııııım 3 hurma yedim kahve eşliğindeeee

napim emziriyorum kuzuyu da düşünmem lazım

öğleye

2 tavuk baget haşlama
yeşil salata

akşama
1 çay bardağı kadar yeşilmercimekli yeşil salata(listede et ve salata var ben et yerine bunu yapıcam inşallah.)

sanırım isveçin konya versiyonu benim yaptığım artık ne kadar başarılı olunur görücez51::,su kaybetmesem bariiii yaaaa
benden böyle şimdi takdir teşekkür kaçıran öğrencilerime bakıııp onlar için elimden geleni yapıveriyim hanımlar,selametle kalın canlarım...

özlem canım maşallah ya 46 beden gayet iyi bence ben daha yeni 42 oldum 38 olana kadar devam inşallah.
ben kaçar hanımlar hoşçakalııııın[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
benim hedefim 42 beden zaten canım,baya ince görünüyorum o bedende..aşağısına inemem gibi geliyo,allah bereket versin napalım
ooh böyle şeyler duyunca mutlu oluyo insanöncesi sonrası fotoları çok motive ediyo insanı koymak lazım,benim 10 kilodan önce fark belli olmuyo

Ohhh afiyet olsun canım.
Ben samsunluyum ama biz Selanik göçmeni olduğumuz icin pek bilmeyiz. Komşular dan öğrendiğim kadarı ile tarif tam manası ile dosdogru 😌
Bizim komşular baya bi tereyağı katıyor o kıymak hazır oldugunda yağlar goz goz oluyor ve onu koy ekmegi ike bana bana yiyolar .. 😎😎😎 harika birsey ana kilo problemi olmayan Şanslı bacılar icin 😔😋😔😋😔😋

Evet kızlar merhaba

Hamileliğin 6. Ayının içindeyim. 6 ayda 6 kilo aldım .. Karatay ile sağlıklı gidiyorum , bol bol yürüyorum ..

Misafirlerim vardı hafta sonu onları ağırladım , yolcu ettim .. O is de bitti gitti.

Hamilelik nasıl gidiyor derseniz : pek iç açıcı degil .. UYUYAMIYORUM ..
Ellerim gece uyuşuyor ve ağrılar ile utanıyorum .. Bildigim kadarı ile carpal tünel sendromu oldum. Önümüzdeki hafta randevum var .. Ana eminim artık ağrılar uyulmalar beni öldürüyor .. Iste geldik hamileliğin agir aylarına .. Allah dan kendime sabır diliyorum .. Zor günler geliyor ama iyi olacak insallah

bi ara bende çok içiyordum hele çalışırken alışkanlık mı yapıyor bilmem annem benim kıza söylemiş zararlarını benim sıpa da bulmuş hepsini atmış her çeşit vardı atış o atış bidahada hiç almadım almam da tamam canım bencede sürme ağzına mis gibi çorbalarımız varken

gayet hafif besleniyosun bence verirsin canım bakalım cumaya neler olacak:44:

selam kızlar öğlen kalktık yine ona göre öğünümü yazıyorum tabi
kahvaltım =1 yumurta+ 3 ad. etimek +krem peynir+4 ad. zeytin+çay+ ceviz
ara öğün diyelim = 1 nescafe form bisküi
akşam = biber ,kırmızı biber dolması+yoğurt+şalgam suyu +salata
akşam abimlerdeydik çayın yanına pastalar koymuş çok ısrar üzerine 1 elmalı pasta küçüktü yedim o kadar başka yok
eve geldim bitki çayımı içtim yattım

ben yağını biraz az koyuyorum özellikle canım..yoksa kaneelimin dediği gibi orjinali çoook yağlı..

sağol canımaminn
ooh böyle şeyler duyunca mutlu oluyo insanöncesi sonrası fotoları çok motive ediyo insanı koymak lazım,benim 10 kilodan önce fark belli olmuyo
olmamııııı özommm...veriyoz veriyoz inşallah
aynen kaneelim ben kendime uyarladım tarifi..okaa yağğ bize biraz fazla
Allah yardımcın olsun canım...sağlıkla inşallah
sözüm söz kanka:13:..ama buara idare edin garii

yaa bu laptop bozulma furyası bana da geldi..ilk iyiniyetlimin,sonra iğneoyası şimdi de benim ki bozuldu..eşim yapıyo gene gidiyor görüntü..parça değişmesi gerekiyor muşş..artık taşınınca dedüüü..kızımın bilg.dan accuk izin aldım geldim..notebookumda işyerinde..nöbet için bırakmıştım keşke getirseymişim

ya kızlar boğazım kötü ve ben gene şiştim yaaawww..gene 2 gündür 75 i görüyorum...ya ben niye böyleyim yaaaaregl falan da yakın değil bu cuma 73 lü rakam görürürm gene derken noolcak şimdiii
offfffffff

Son düzenleme:
sabah

3 kepekli grisini
peynir
7 zeytin
domates
çay çayyy

öğlen bişey bulamadım

2 yumurtalı tonbalıklı salata
çayy

işte böyle kuzular...

çakmel konya usulü isveç diyetine bayıldım yanii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…