Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güleryüz canım,hayırlı olsun inşallah,ALLAH yardımcınız olsun aile olarak hep birlikte olalımda her yer izmir olur canım.kolaylıklar diliyorum.

isveç 2. gün
1 kupa nescafe içildi
2 tk sütlaç yendi (şeker yerine)

2 gibi öğle öğünümde
tavuk ve bool salata olacak inşallah

6 gibi
yoğurt ve 1 meyve yicem kızlar

iradem 13 güne dayanır inşallah kızlar,açlık önemli değil ama tansiyonum düşüyor bide halsizlik oluyo ama kafaya koydum biiznillah yapıcam bu diyeti.

inşallah verdiklerimizi almayız canım haftaya daha iyi olur canım bence verirsin
teşekkür ederim filizcim.. ama benim için önümüzdeki cuma daha önemli :44::44: bakalım haftaya neler olucak.. herkese hedeflere bir adım daha yaklaşmaya gayret diyorum.. olacak inşallah..
böyle gidersen olur canım o da olur sende bu gayret varken
güle güle gidin yerleşin inşallah herşey dilediğin gibi olur canım
kolay gelsin biraz farklı bi diyet bence kendini zorlama çakmelcim normal diyetini yap sebebi zaten emziriyosun birde önümüz ramazan çok az kaldı şimdiden halsizlik falan olmasın biraz kendini toparla derim ben yinede sen bilirsin sahur falan kilo almasak bari:18::18::18:

selam kızlarbugün pazarım vardı hallettim sütümüde alabildim
kahvaltım= müsli
öğlen = 1 patlıcan +1 kırmızı biber+1 yeşil biber közleme+2 yumurtadan peynirli omlet (kızımla yedik)+çay+ceviz
saat 3 gibi meyve yedim pazardan taze taze alınca yedim gitti
akşam = bizimkiler tost istedi bende kepekli yapıcam kendime yanında ayran
akşam eşimin iş arkadaşının düğünü var oraya gidicez zaten bişey yemem orda pasta meşrubat malum
kızlar hepinize iyi hafta sonları tadını çıkarın anacığım özellikle çalışan hatunlar

sağol canım..hadi hayırlısı çakmelim..çok zorlarsa bırakırsın nollcek...aman aman almayalım valla çok üzülüyoruz haklısın.
canım benim hayırlısı olsun..biz de izmirden geldik buraya biliyorsun ama insan ailesiyle olunca herşeye katlanıyor ki Tunceli hakkariyle kıyaslanamaz bile çok şanslısın..çabucak bitirip hayırlısıyla dönersiniz canım inşallah
1-2 kilo nedir ki senin için canım..biliyorsun cana hoca bile kendinize 1-2 kiloluk tolerans vermelisiniz diyor
bizim de son 20 günümüz hayırlısıylaAnkara Ankara güzel Ankara..

afiyet olsun kujuuum...sütler alınmış yoğurtlar yapılır ohh misss

güzel hafta sonları dilerimmm

bu gün çok hareketliydi..sabah kızımı kuaföre götürdüm geldim onu hazırla makyaj yap mezuniyet partisi çok şükür sağ salim bitti..sonra kendim hazırlandım arkadaşlar yemeğe götürdüler veda yemeğim..çok güzeldi..sohbet muhabbet..eşimde evde koli yaptı

daha şimdi oturabildim

sabah

1/2 simit
peynir
omlet
söğüş salata

2. öğünüm

2 alabalık
salata
şalgam suyu

eve gelince acıktım..2 köfte 1 küçük kase süzme yoğurt..

işte böleee.

afiyet olsun filizcim, 3 günde beden adapte oluyomuş 2 gün bitti çok şükür, bakalım cumaya ne olucak. tartılmıcam tartı zamanıma kadar, ama açlıkla terbiye bu olsa gerek 13 günlük bi diyet hayırlısı bakalım başladım artık bırakmıcam biiznillah. 13 gün sonra inşallah;iyiki bırakmamışım derim.bırakırsam sonra pişman olurum denicem bakalım artık:44::44::44:

sütü etkilemedi çok şükür su içiyorum bol bol,eveeet ya ama ramazanda ben hep kilo alıyorum yaaaa:18::18::18::26::26: daha ramazanda kilo verdiğimi tarih yazmadı

sana iyi eğlenceler fıstığııım bende haftaya cuma kınaya gidicem inşallah.

30 dk yürüyüş yapıldı anca yürüyebildim hiç halim yoktu kızlar...

o simit gitmiştir fıstıkım, ne güzel oluyo o veda yemekleri, sevgi ve hüzün kokuyo dimi sersum,bende doğubayazıttayken 40 kişilik ekip halinde gitmiştik insının değer gördüğünü görmesi, hissetmesi geçöekten paha biçilemez bir şey. kızını çok merak ettim eminim fıstık gibi olmuştur yavru ceylanın. inşallah yeni oramın eskisinden dahada güzel olur...

sersumcum... aynı kilodayız

canım ben kaçar süt verme zamanııı

Son düzenleme:
gitmiştir heralde

çok güzeldii canım sağolsun arkadaşlarımla çok güzel vakit geçirdik

kızçem fıstık gibi oldu maşallah..ah ne çabuk büyüdü..

amin canım..
sersumcum... aynı kilodayız

ivit caniko..sen benden uzunsun ama..

Son düzenleme:
kızlar bugünde dondurma indi mideye.. ama zevkle yedim valla..yemeği dışarda yedik, ızgara tavuk ve salata biraz avm gezisi ve sonrasında gelen dondurma hazır dondurmaları sevmiyorum, pastahane dondurması ve külahda can çekince önüne geçilmiyor.. bu hafta kaçamak fazla oldu bakalım nasıl toparlarım.. tabii bun da hedefe yaklaşmanın payı da var ama bırakmamak lazım..

ah ahh külahta dondurma yenmez mi ...afiyet olsun canım.eritirsin yaa dondurma nedir ki

alıştırdım valla,dünkü masada börekler,pastalar bisürü şey yapmış arkadaş ama ben sadece kısır ve yeşillik yedimama dün çiğ çekirdeği abarttım kaçamağımı yapmış oldum,bugün normale döndüm yinesizin de az kaldı canım,yerleşir tatilinizi yaparsınız,benim 2 ay iznim varyüzmeyi pek bilmem ama erken kalkıp yürüyüp denize gircem,o saatlerde deniz çok sakin oluyohakettik hepimiz tatlım:13:
ayyyyy canımmm yaaa ödem yazmış ...
inşallah ödemdir listeye yakışmayan tek zatı muhterem olarak çoook üzgünüm...

canım hepimize oluyo böyle durumlar,biraz fazla ye yada tatlı filan şişiyo hemen insan,normal düzene dönünce de gidiyo fazlalık,senin de gitmiştirlisteye yakışmamak lafını beğenmedim
hayırlısı olsun canım..görev nereye götürürse bizler orayamaşallah dikkatlisin kilo almamışsın,1-2 kilo nedir ki,çok normal

günaydın kızlargüzel bir kahvaltıdan sonra çay içiyorken sizlere bakayım dedim
kahvaltım 11.30 da bitti
biberli kaşarlı omlet,z.yağda
1 ince belli çiğ kaju
12 zeytin
beyaz peynir..

kahvaltım

salçalı omlet
kuymak
4-5 actifrayda pat.kzartması
çingene salatası
peynir
çay çayy

valla bravos sana

denizde yüzmesen çırpınsan bile çok güzel kalori harcıyorsun canım..yüzmek şart değil..nasıl acıktırır insanı deniz..yakmasa acıkır mıyız

hakettik valla...

2. öğünüm

mısır nişastasından başamel soslu hünkarbeğendi(tavuklu)
şalgam suyu

günaydın kızlargüzel bir kahvaltıdan sonra çay içiyorken sizlere bakayım dedim
kahvaltım 11.30 da bitti
biberli kaşarlı omlet,z.yağda
1 ince belli çiğ kaju
12 zeytin
beyaz peynir..

afiyet olsun özlemcim çooook sağlıklı bir kahvaltı, 5 km yürümüş gibi metabolizman çalışcak şimdi ben demiyorum canıııım canan hoca diyooor
kahvaltım

salçalı omlet
kuymak
4-5 actifrayda pat.kzartması
çingene salatası
peynir
çay çayy

kuymak mııııbende giresundayken yemiştiiiiiiiim manyak bişeey yaaaa... sersumcum; nasıl dur diyosun kendine ben bi kazan olsa yerim valla öfff tereyağı- mısır unu -kaymak bolcaaa vee peynir dimi 5 yıl önceydi en son yediğimde, yanında turşu kavurmayla bide su böreği vardı ve ben gene diyet yapıyodum amaaaa hepsinden yemiştim iyiki de yemişim birdaha nerdeeee
sanada afiyet olsun canımcım. boyum 1.63 çok uzun değil ama 7 aydır yürüyüş yapıyorum ya beden sıkılaştı çok şükü,r gören 65 gibi duruyosun diyo bende sevindirik oluyorum işte.

sabah
hurma(kesme şeker yerine)
nescafe sade

öğle

koca bir meyve tabağı yeşillik salatası
salam yerine 1 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta

akşam

yine yeşillik ( tere-roka-yeşil soğan-marul) salatası
1 parmak peynir

şimdide kahve içiyorum

2 lt limonlu su
7 km yürüyüş

görüşmek dileğiyle hanımlar hoşçakalıııınnn

kuymağı ben 2 hafta da bir yaparım eşimde ben de çok severiz...dukana ters ama zaten ben artık tam dukan yapmıyorum..
güzelde yaparım haniii

ben de 1.62 boyundayım 1 cm BMI de 0.4 farkettiriyormuşl vay beee
yürüyüş süper

sersum canım ya nasıl yapıyrosu,n bana da tarif eder misin? şu isveç diyeti bitince bende deneyim inşallah 1 cm miiii aaaaa o kadar ediyomuymuş demekki bayumuz 1.70 olsa diyete gerek yok,korumamız yeterli dimi

hem boşver sabit diyetleri(karatay hariç) canım sıkılınca değiştiririz, metoları şaşırtmak gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…