Iyi ki de cikarmissin benim ben de ileri bi tarihe atacaktim çünkü 19 haziran da tasiniyoruz kizlar tunceliye artik size oralardan seslenecem sen donuyorsun Hakkari'den sersumum ben de gidiyorum izmir'e Elveda geri sayim başladı 12 gün çok sevmistim burayi 8 yildir buralardaydik offf nasil olacak tunceli macerasi merak ediyorum hayırlısı dua edin iyi olsun ramazana kadar yerleseyim yine devam sizlerle karataya devam ama arada kaçamak oldu ogunlerimde kilom 50-51 arasiyim kaçamak yapinca 51 goruyorum neyse ramazanda toparlariz inşallah opuldunuz:119:
Ayrica hepinizi tebrik ederim güzel kilolar verilmis
Ayrica çakmel e katiliyorum aman verdiginiz kilolari geri almayin ben ne güzel 49 idim 1-2 kilo arasi almis oldum mutsusuz a elimde olmayan sebeblerden dolayi sonrada toparlayamadim mayis ayinda...
inşallah verdiklerimizi almayız canımayyyyycanımmm yaaa ödem yazmış ...
inşallah ödemdirlisteye yakışmayan tek zatı muhterem olarak çoook üzgünüm...
filizcim sağol canım inşallah seninde özleminde dediği gibi ödemdir
sersumcum canımmmkızın içiiiinnn
eveet isveçin 1. günü tamamdır hanımlar, karatayın aynısı sadece kahvaltı yok o kadar, bundada bol protein var. işe yarar inşallah.
herkese hayır ve huzur dolu sağlıklı bir haftasonu diliyorum, kızlar aman dikkat verdiklerinizi almayın sonra insan çooook üzülüyoooor...
böyle gidersen olur canım o da olur sende bu gayret varkenteşekkür ederim filizcim.. ama benim için önümüzdeki cuma daha önemli :44::44: bakalım haftaya neler olucak.. herkese hedeflere bir adım daha yaklaşmaya gayret diyorum.. olacak inşallah..
güle güle gidin yerleşin inşallah herşey dilediğin gibi olur canımIyi ki de cikarmissin benim ben de ileri bi tarihe atacaktim çünkü 19 haziran da tasiniyoruz kizlar tunceliye artik size oralardan seslenecem sen donuyorsun Hakkari'den sersumum ben de gidiyorum izmir'e Elveda geri sayim başladı 12 gün çok sevmistim burayi 8 yildir buralardaydik offf nasil olacak tunceli macerasi merak ediyorum hayırlısı dua edin iyi olsun ramazana kadar yerleseyim yine devam sizlerle karataya devam ama arada kaçamak oldu ogunlerimde kilom 50-51 arasiyim kaçamak yapinca 51 goruyorum neyse ramazanda toparlariz inşallah opuldunuz:119:
Ayrica çakmel e katiliyorum aman verdiginiz kilolari geri almayin ben ne güzel 49 idim 1-2 kilo arasi almis oldum mutsusuz a elimde olmayan sebeblerden dolayi sonrada toparlayamadim mayis ayinda...
kolay gelsin biraz farklı bi diyet bence kendini zorlama çakmelcim normal diyetini yap sebebi zaten emziriyosun birde önümüz ramazan çok az kaldı şimdiden halsizlik falan olmasın biraz kendini toparla derim ben yinede sen bilirsingüleryüz canım,hayırlı olsun inşallah,ALLAH yardımcınız olsun aile olarak hep birlikte olalımda her yer izmir olur canım.kolaylıklar diliyorum.
isveç 2. gün
1 kupa nescafe içildi
2 tk sütlaç yendi (şeker yerine)
2 gibi öğle öğünümde
tavuk ve bool salata olacak inşallah
6 gibi
yoğurt ve 1 meyve yicem kızlar
iradem 13 güne dayanır inşallah kızlar,açlık önemli değil ama tansiyonum düşüyor bide halsizlik oluyo ama kafaya koydum biiznillah yapıcam bu diyeti.
sağol canım.ayyyyycanımmm yaaa ödem yazmış ...
filizcim sağol canım inşallah seninde özleminde dediği gibi ödemdir
sersumcum canımmmkızın içiiiinnn
eveet isveçin 1. günü tamamdır hanımlar, karatayın aynısı sadece kahvaltı yok o kadar, bundada bol protein var. işe yarar inşallah.
herkese hayır ve huzur dolu sağlıklı bir haftasonu diliyorum, kızlar aman dikkat verdiklerinizi almayın sonra insan çooook üzülüyoooor...
canım benim hayırlısı olsunIyi ki de cikarmissin benim ben de ileri bi tarihe atacaktim çünkü 19 haziran da tasiniyoruz kizlar tunceliye artik size oralardan seslenecem sen donuyorsun Hakkari'den sersumum ben de gidiyorum izmir'e Elveda geri sayim başladı 12 gün çok sevmistim burayi 8 yildir buralardaydik offf nasil olacak tunceli macerasi merak ediyorum hayırlısı dua edin iyi olsun ramazana kadar yerleseyim yine devam sizlerle karataya devam ama arada kaçamak oldu ogunlerimde kilom 50-51 arasiyim kaçamak yapinca 51 goruyorum neyse ramazanda toparlariz inşallah opuldunuz:119:
selam kızlarbugün pazarım vardı hallettim sütümüde alabildim
kahvaltım= müsli
öğlen = 1 patlıcan +1 kırmızı biber+1 yeşil biber közleme+2 yumurtadan peynirli omlet (kızımla yedik)+çay+ceviz
saat 3 gibi meyve yedim pazardan taze taze alınca yedim gitti
akşam = bizimkiler tost istedi bende kepekli yapıcam kendime yanında ayran
akşam eşimin iş arkadaşının düğünü var oraya gidicez zaten bişey yemem orda pasta meşrubat malum
kızlar hepinize iyi hafta sonları tadını çıkarın anacığım özellikle çalışan hatunlar
selam kızlarbugün pazarım vardı hallettim sütümüde alabildim
kahvaltım= müsli
öğlen = 1 patlıcan +1 kırmızı biber+1 yeşil biber közleme+2 yumurtadan peynirli omlet (kızımla yedik)+çay+ceviz
saat 3 gibi meyve yedim pazardan taze taze alınca yedim gitti
akşam = bizimkiler tost istedi bende kepekli yapıcam kendime yanında ayran
akşam eşimin iş arkadaşının düğünü var oraya gidicez zaten bişey yemem orda pasta meşrubat malum
kızlar hepinize iyi hafta sonları tadını çıkarın anacığım özellikle çalışan hatunlar
güzel hafta sonları dilerimmm
bu gün çok hareketliydi..sabah kızımı kuaföre götürdüm geldim onu hazırla makyaj yapmezuniyet partisi çok şükür sağ salim bitti..sonra kendim hazırlandım arkadaşlar yemeğe götürdüler veda yemeğim..çok güzeldi. .sohbet muhabbet..eşimde evde koli yaptı
daha şimdi oturabildim
sabah
1/2 simit
peynir
omlet
söğüş salata
2. öğünüm
2 alabalık
salata
şalgam suyu
eve gelince acıktım..2 köfte 1 küçük kase süzme yoğurt..
işte böleee.
gitmiştir heraldeo simit gitmiştir fıstıkım, ne güzel oluyo o veda yemekleri, sevgi ve hüzün kokuyo dimi sersum,bende doğubayazıttayken 40 kişilik ekip halinde gitmiştik insının değer gördüğünü görmesi, hissetmesi geçöekten paha biçilemez bir şey. kızını çok merak ettim eminim fıstık gibi olmuştur yavru ceylanın. inşallah yeni oramın eskisinden dahada güzel olur...
sersumcum... aynı kilodayız
kızlar bugünde dondurma indi mideye.. ama zevkle yedim valla..yemeği dışarda yedik, ızgara tavuk ve salata biraz avm gezisi ve sonrasında gelen dondurma hazır dondurmaları sevmiyorum, pastahane dondurması ve külahda can çekince önüne geçilmiyor.. bu hafta kaçamak fazla oldu bakalım nasıl toparlarım.. tabii bun da hedefe yaklaşmanın payı da var ama bırakmamak lazım..
sağol teyzesi öptüm bile şımarığı..
süperiz işte kanka:13::13::13:
he valla zaten bugün yürüyüş yapacak halim yok
onlar mutlu olsun da bizler çok daha fazla mutlu oluyoruz
ben de bu hafta çok az yürüdüm vicdan yaptım resmen
sen konu komşu hısım akrabayı iyice alıştırdın yememene bravo valla..
oh canım yaa tatil gibisi var mı hakettik hepimiz..yetti gariii...yüzersin gider erir hepiciği merak etme
ayyyyycanımmm yaaa ödem yazmış ...
hayırlısı olsun canım..görev nereye götürürse bizler orayaIyi ki de cikarmissin benim ben de ileri bi tarihe atacaktim çünkü 19 haziran da tasiniyoruz kizlar tunceliye artik size oralardan seslenecem sen donuyorsun Hakkari'den sersumum ben de gidiyorum izmir'e Elveda geri sayim başladı 12 gün çok sevmistim burayi 8 yildir buralardaydik offf nasil olacak tunceli macerasi merak ediyorum hayırlısı dua edin iyi olsun ramazana kadar yerleseyim yine devam sizlerle karataya devam ama arada kaçamak oldu ogunlerimde kilom 50-51 arasiyim kaçamak yapinca 51 goruyorum neyse ramazanda toparlariz inşallah opuldunuz:119:
alıştırdım valla,dünkü masada börekler,pastalar bisürü şey yapmış arkadaş ama ben sadece kısır ve yeşillik yedim ama dün çiğ çekirdeği abarttım kaçamağımı yapmış oldum,bugün normale döndüm yine sizin de az kaldı canım,yerleşir tatilinizi yaparsınız,benim 2 ay iznim var yüzmeyi pek bilmem ama erken kalkıp yürüyüp denize gircem,o saatlerde deniz çok sakin oluyo hakettik hepimiz tatlım:13:
günaydın kızlargüzel bir kahvaltıdan sonra çay içiyorken sizlere bakayım dedim
kahvaltım 11.30 da bitti
biberli kaşarlı omlet,z.yağda
1 ince belli çiğ kaju
12 zeytin
beyaz peynir..
kahvaltım
salçalı omlet
kuymak
4-5 actifrayda pat.kzartması
çingene salatası
peynir
çay çayy
kuymak mııııbende giresundayken yemiştiiiiiiiim manyak bişeey yaaaa... sersumcum; nasıl dur diyosun kendine ben bi kazan olsa yerim valla öfff tereyağı- mısır unu -kaymak bolcaaa vee peynir dimi 5 yıl önceydi en son yediğimde, yanında turşu kavurmayla bide su böreği vardı ve ben gene diyet yapıyodum amaaaa hepsinden yemiştim iyiki de yemişim birdaha nerdeeee
sanada afiyet olsun canımcım. boyum 1.63 çok uzun değilama 7 aydır yürüyüş yapıyorum ya beden sıkılaştı çok şükü,r gören 65 gibi duruyosun diyo bende sevindirik oluyorum işte.
2 lt limonlu su
7 km yürüyüş
görüşmek dileğiyle hanımlar hoşçakalıııınnn
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?