Evet canım :) bi bebişimiz olacak inşallah :)
inş. yıldızım ya pzt oğlan okula başlıyo, belki herşey yolunda giderse yürüyüşe başlarım düzenli okuldan alma bahanesiyle o zaman tam bi düzenim olur.Bende bayildim su yuruyus yoluna..super ya..yurudukce yuruyesin gelir sakin birakma...
bruxelim noldu bize ya..hadi yarin siki tutarak basliyalim. .
bende yalnizim esim gececi..bi kahve yaptim bide tarcinli yogurt yedim az bi kase...
artik erken kalkmaya alismak istiyorum..
ve 3 ogun beslenmeyi dusunuyorum...
acikip biseyler atistirmaya kalkisincada kahve cay su icicem biseleri duzene koymaliyim..ne giderse o kardir..ucuk hedefler belirlemicem cunku sonu hayal kirikligi ...
kııızzzzzzzz hayırlı olsun sonundaMakbuşum bencede çok erken. O kadar sorun etme. Stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Biz bıraktık süpriz olarak oldu . Sizde de olur kardeş kardeş doğururuzp
Yildizim o eriklerden istiyorum bende yaaa. Annemlerden istedim pazar günü gelcek inşallah
sorma çakmel, hatta o resmi kutlamayı şöyle yapıyorum 7 ye kadar ne yediysen yedin sonra bayram bitiyor diyorum
topiğe gelen hamiş oluyooooeveeet sıradakiiii
makbule senden de mutlu havadisi bekliyoruz inşallah, eli kulağında canım
ne bereketli topiğiz...
hayırlı vede uğurlu olsun canııımmm, bir avazda doğur inşallah
yedikleriiiiiiim
kahvaltım
sucuklu yumurta
salatalık-domates
peynir
3 lokma ekmek
1 avuç bedem fındık(çiğ)
kahve
öğle
fasulyeli b.pilavı
soğan salatası
3 köfte
tahinli çikolata ben buldum ben buldum
kızlar tahini kaba alın içine kakaoyu doldurun karıştırın ve yiyin oooooo süpppeerrrr oluyoooo ben karataya o kadar alışmışım ki dönüp dolaşıp karatay yapıveriyorum yaaa
ay brükselcim yaaa bende bir gün az bi kaçamak yapiyım o günü resmi bayram ilan edip anasını ağlatıyorum yaaaa sende,bende ve eminim biz hep öyle yapıyoruz
selametle hanımlaaar ben kaçar...
topiğe gelen hamiş oluyooooeveeet sıradakiiii
makbule senden de mutlu havadisi bekliyoruz inşallah, eli kulağında canım
ne bereketli topiğiz...
hayırlı vede uğurlu olsun canııımmm, bir avazda doğur inşallah
yedikleriiiiiiim
kahvaltım
sucuklu yumurta
salatalık-domates
peynir
3 lokma ekmek
1 avuç bedem fındık(çiğ)
kahve
öğle
fasulyeli b.pilavı
soğan salatası
3 köfte
tahinli çikolata ben buldum ben buldum
kızlar tahini kaba alın içine kakaoyu doldurun karıştırın ve yiyin oooooo süpppeerrrr oluyoooo ben karataya o kadar alışmışım ki dönüp dolaşıp karatay yapıveriyorum yaaa
ay brükselcim yaaa bende bir gün az bi kaçamak yapiyım o günü resmi bayram ilan edip anasını ağlatıyorum yaaaa sende,bende ve eminim biz hep öyle yapıyoruz
selametle hanımlaaar ben kaçar...
inş. yıldızım ya pzt oğlan okula başlıyo, belki herşey yolunda giderse yürüyüşe başlarım düzenli okuldan alma bahanesiyle o zaman tam bi düzenim olur.
kııızzzzzzzz hayırlı olsun sonundasağlıkla kucağına al kızçeni diyesim geldi
sorma çakmel, hatta o resmi kutlamayı şöyle yapıyorum 7 ye kadar ne yediysen yedin sonra bayram bitiyor diyorum
Evet canım :) bi bebişimiz olacak inşallah :)
slm kızlar sadece aşkım çok tebrik ederim canım darısı başıma darısı başıma
bende sonunda evime geldim kızlar vallahi ne durumdayım hiç bilmiyorum yarın belli olacak bakalım ama tabiki evime gelmemle birlikte düzene de gireceğiminşlalh
olur canım tamamdır haftaya sende liste..Sersumcum ben yapabilirim haftaya listeyi..ama yuzdelik hesabi anlamiyorum direk verilen kilodan yaparim ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?