Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ogle yemegim hafif atistirma oldu disariya cikmadan ..
2-3 catal kiymali peynirli yumurta
peynir
2 tuzlu kurabiye
2 siyah erik
aksam yemegim ;
1 tabak yesil salata
beyaz peynir
2 servis kasigi et haslama
1 kucuk kase sutlac bol tarcinli
simdi sporumu yapiyorum 35 dk bisiklet surucem ins..sonrasi yesil cay su..

Evet canım :) bi bebişimiz olacak inşallah :)

topiğe gelen hamiş oluyoooo eveeet sıradakiiii

makbule senden de mutlu havadisi bekliyoruz inşallah, eli kulağında canım

ne bereketli topiğiz...

hayırlı vede uğurlu olsun canııımmm, bir avazda doğur inşallah

yedikleriiiiiiim

kahvaltım
sucuklu yumurta
salatalık-domates
peynir
3 lokma ekmek
1 avuç bedem fındık(çiğ)
kahve

öğle

fasulyeli b.pilavı
soğan salatası
3 köfte
tahinli çikolata ben buldum ben buldum

kızlar tahini kaba alın içine kakaoyu doldurun karıştırın ve yiyin oooooo süpppeerrrr oluyoooo ben karataya o kadar alışmışım ki dönüp dolaşıp karatay yapıveriyorum yaaa

ay brükselcim yaaa bende bir gün az bi kaçamak yapiyım o günü resmi bayram ilan edip anasını ağlatıyorum yaaaa sende,bende ve eminim biz hep öyle yapıyoruz

selametle hanımlaaar ben kaçar...

inş. yıldızım ya pzt oğlan okula başlıyo, belki herşey yolunda giderse yürüyüşe başlarım düzenli okuldan alma bahanesiyle o zaman tam bi düzenim olur.

kııızzzzzzzz hayırlı olsun sonunda sağlıkla kucağına al kızçeni diyesim geldi

sorma çakmel, hatta o resmi kutlamayı şöyle yapıyorum 7 ye kadar ne yediysen yedin sonra bayram bitiyor diyorum

Allah sizi davul etsin hemiiii..bende sizdenim bigün kaçtımı kaçtı gari diyip ye babam ye yapıyom..

slm kızlar sadece aşkım çok tebrik ederim canım darısı başıma darısı başıma

bende sonunda evime geldim kızlar vallahi ne durumdayım hiç bilmiyorum yarın belli olacak bakalım ama tabiki evime gelmemle birlikte düzene de gireceğim inşlalh

Günaydın canlarım hayirli sabahlar ve hayırlı cumalar
Bi kaç gündür gircem sayfa açılmadı het denememde bu sabah acildi bilgisayara zarar verir bu site gibi yazilar çıktı
Ben bildirum yapayim hemen
başlangıç tarihi 16 01 2013
Başlangıç kilo 75
GEÇEN HAFTA 48,9
Bu hafta 49.2
Fark: +++300 gr
Toplam fark :25.800

Bende bu hafta bi ileri bi geri 48,8 gördüm bi kere sonra artilar hayirlisi

Tebrikler sadece askimm hayırlı ugurlu olsun bebisin
Darisi senin basina makbule07 cim
Evet canım :) bi bebişimiz olacak inşallah :)

günaydın herkese bu sabah kendi tartımda tartıldım kilo aldığımı sanmıyorum ama baskül değişince tabi artıda görünüyorum neyse bundan sonra bu baskülde tartılcaz

rumuz:makbule007
geçen hafta: 65.0
bu hafta:65.6
başlangıç kilosu:65.0
toplam fark:-0.6
yüzde:%0.92

güleryüzüm iraden hayranım varya ben bi o diyet bi bu diyet yaşam şekline dönüştürmeyi bir türlü başaramıyoru öyle olunca benim bütün diyetler oluyor yo yo diyet neyse kızlar ben bu mamaları da yaşam şekli haline getiremeyeceğime göre buları bırakıyorum taylan kümelinin bi kitabını aldım mevsimlere göre listeler vermiş gerçi biz sonbahara girdik sayılır ama ben iki hafta yaz yapıp sonra ona geçeceğim bakalım ne olacak diyetisyen listelerinden biraz farklı bugün klasik kahvaltı yapacağım gerçi de evde bişi yok malum alışveriş yapmalı bugün camları halıları falan sileceğim temizlik var

cakmel

geçen hafta:74.1

bu hafta:72.6

fark:1500 gr

% :2.02

dımtıs dımtıs kızlaaaarrr

sanırımgünlük içtiğim 1 lt soğuk ,limonlu adaçayım ve zencefilli, zerdeçallı ,tarçınlı limonlu sıcakcayım ödem attırdı inşallah haftaya da korurum

elhamdülüllahi rabbilalemin....

benim 1 haftadır baskülüm yoktu ,bozulmuştu yenisi dün geldi ve b gün sabah o güzel sonucu gördüm ammma ya diğer baskülüm fazla tartıysa sonuçta artık bunu kullanıcam haftaya belli olur kg verip vermediğim aynı sistemi uygulucam.

karatay listesine uygun,müslümanın diyetini yapıcam gene
o ne mi?
2 öğün beslenme
sıfır ambalajlı ürün
midenin 1/3 ini doldurma
2-3 lt su
yatmadan 2-3 saat önce ağız kapatma

karatayın aynı dimi, peygamberimiz böyle beslenirmiş hanımlar...

Slm kizlar..
Dunden beri aklimda kisir var malum sislik yaptigi icin sabah yaptim yedim..ama cok guzeldiii sabah sabah
evet bir kac gun sapitmistim ya 82 bile gormustum cok sukur biraz odemleri attim moralim duzeldi bildirimi yapip spora geceyim...dunku sabah aksam spor etkili oldu aynen devam...
bu arada hayirli huzurlu cumalar...evinizden saglik huzur mutluluk eksik olmasin...
baslangic kilo 85
gecen hafta 80,4
bu hafta 80,6

Kızlaarr uçtum sevinçten bu sabah

rumuz : bahar_34
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : -
bu hafta : 83,4
fark : -
yüzde : -
toplam fark : 15,4

Kisiriminda resmini ekleyeyim..maydonozda kalmamis evde allah ne verdiyse oldu:))
Resim eklenmedi ..hata olustu..

günaydın kuzularrrrrrrrrrrr...bugün liste bende..sonrasında liste sıramızı da yapıciiimmm..haftaya cumayı özellikle isteyen varsa söylesinn...
ben de durumlar vahimmm

Bildirim
rumuz:sersum
baş.kg:79kg
geçen hafta kg:77.9 kg
bu hafta:78.4 kg
fark:++500 gr
yüzde:%0.641
spor:ev yerleştirmece 1 gün 4 km yürüyüş

regl ha geldi ha gelecek onun şişliği benceonun etkisi ondan ötürü stres yok

Sersumcum ben yapabilirim haftaya listeyi..ama yuzdelik hesabi anlamiyorum direk verilen kilodan yaparim ins..

Selam kızlar

Gelemiyorum bi türlü, bildirim yapayım ama durumlar hiç iyi değil

Geçen hafta 72.5

Bu hafta 73.5

+++ %1.379

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…