Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hosgeldin tatlim..bende almanyadayim. ..umarim guzelce kilolarimizi veririz..spor ve saglikli beslenmeyle ustesinden geliriz ins...

Vee tatil biter Rüya gibi geldi geçti valla.. Tatilde yedimlerime çok dikkat ettim ve bol bol yüzdüm dans ettim Sonuç 84 kilo yazın gördüğüm en düşük rakam

Bruxelles çok geçmiş olsun canım..
Sersum yeni evin yeni hayatın hayırlı olsun kızını da tebrik ederim..

hamur işi ve çikolata bağımlılığımdan dolayı spor yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyordum.bu düşmanlarımı 1 ay ağzıma sokmadım 4 kilo verdim

Aksamlari cips yiyorum yaaa dayanamiyorum ..
ay bende arada yiyiyorum bizimkiler yiyince yawwww
hoşgeldin aramıza..üzülme canım hep beraber veririz bu kiloları birbirimize destek olarak..başarılar..
Vee tatil biter Rüya gibi geldi geçti valla.. Tatilde yedimlerime çok dikkat ettim ve bol bol yüzdüm dans ettim Sonuç 84 kilo yazın gördüğüm en düşük rakam
hoşgeldin canım...valla süpersin maşallah sana..hepimiz kilo alıp geldik tatilde sen tam tersi harikaa

sağol canım teşekkür ederim

baharcım hoş geldin ve tebrikler...

mahir sende hoş geldin kolay gelsiiiiin....

yıldızcım sana cipsi hiç yakıştıramadım ne kadar da azimli başlamıştın beni şaşırttın, ben sendeki azme bakıp ciddi ciddi diyete sarılmıştım oysa....

kahvaltım

3-4 lokma tahin pekmez ( ekmeği kendim yaptım)
salatalık domates
peynir(kendim yaptım)
semiz otu
1 yumurtadan tereyağlı omlet(tere yağı aneme yaptırdııım)

gene gelirim inşallah...

günaydın kızlar
çift yumurtalı bademli karatay kahvaltımı yaptım, üzerine kocaman bir erik şimdi sizi okuyacağım bi de çay alim barii bakalım neler olmuş

Allah yardımcın olsun makbuş zor bir süreç geçiriyosun. Üstüne üstlük bide mutluluğu yiyeceklerde arıyoruz yiyince o an mutlu oluyoruz sonrası hüsran, hepsi birikiyor vucutta bir sinyal veriyor işte. Her şey yoluna girer, bence imkanın varsa açık havada yürüyüşler yap hem zihnini dinlendirir hemde seni motive eder. bebek mevzusunu hele kafaya hiç takma 10 ay olmuş evleneli daha olur inş takma kafaya

burası da aynen öyle hatta akşam bazen kalorifer açiyorum bende çocuklarla eve kapanıyorum maalesef bi de küçükler zaten

Aksamlari cips yiyorum yaaa dayanamiyorum ..
yemeeeeeeee, hem akşam hem cips emeğine yazık yapma arkadaşım

hoşgeldin aramıza, burda senin gibi olan çok var üzülme hep birlikte vereceğiz arkadaşım

brovo canım ,biz hep aldık sen tam tersi vermişsin topiğin medarı iftiharı ilan ettim seni

teşekkürler canım.

hamur işi ve çikolata bağımlılığımdan dolayı spor yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyordum.bu düşmanlarımı 1 ay ağzıma sokmadım 4 kilo verdim
o bağımlılığı çok iyi biliyorum maalesef, iraden için tebrik aynen devam şekerim

afiyet olsun hepsi ev yapımı ne kadar güzel tebrikler canım

Yaa haklisin bruksel ve cakmelim..dogru soze ne denir..ama oruc tutmustum ya doymuyo gozum midem..neyse oruc bitti..tabiki sislik vardi bugun..birde grip gibiyim..bogazim aciyo burnum akiyo..ama kahvaltim ekmekli ve bol meyveli oldu..bunun ustune hemen spora sarildim..ve 50 dk bisiklet..
artik yasak kacamak felan..
bi 3-4 kilo daha versem fena olmicak..

Bugun sacma sapan beslendim ben ya....
icimdeki seytan cek git isine yafff...
yazik degilmi bu kizaneyse ceza olarak spor spor sporrrr

bebek görmeye gittik bu günüüün sonucu paylaşım hanımlar
1 dilim kek
3-4 yk kısır
2-3 çatal sütlü irmik tatlısı

akşam
4-5 çatal et
3-4 yk kısır( kısırı ben yapıp götürmüştümde eve kalan yazık olmasın dediiiim

1 lt limonlu ada çayı

2 kupa kahveyle gün tamamlandı spor yooook

evet sersumum azmettim ama görüyosun tam da diyet yapılamıyooooo yok ya bizim hayatımız diyet ben kesinlikle çark ettim artııııııkkk

yapma yıldızım yapma gel yarına süper başlayalım hadi yarışalım olur mu

vııııışşşşş seroooooo ne güzel biii ziyafettt o öyleeee şifa olsun kuzuuuummm

yine ucuz atlatmışsın ziyereti bence
ahhh ahhh ben de öyle düşünüyorum artık..tatile kadar sık canın çıksın 1 yıl diyet yap sonra hepsini 10 günde geri al

vııııışşşşş seroooooo ne güzel biii ziyafettt o öyleeee şifa olsun kuzuuuummm
tadı da güzeldi hanii
Yarina kesin + 2 kilodayim..off ki ne offf....

ben de şiştim gene cuma kesin hüsran çünkü regl de olucam

günaydın güzeller....bugün mutsuz ve kilolu hissediyorum kendimi..

şu puanala zayıflama Weight Watchers diyetini araştırdım biraz onu mu yapsamm yeni bir küre mi başlasamm nasıl toparlansam bilemedimmm..regl de olucam onun da etkisi var habire bişeyler istiyor canım..ahh ahhh

işte böyle kararsızım yanee

en kötüsü bu işte kararsızlık...... yap da adı ne olursa olsun yeter ki diyet olsuun

bi başlayabilsen 3. gün her şey raya giriyor canım olacak inş. hadi şu regl de atlat be başla olur mu

• :KK63:

• :)

ilahi çakmel güldürdün beni sen çok yaşa emi..
haklısın şekerim regl ile beraber başlayayım yeniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…