ay bende arada yiyiyorum bizimkiler yiyince yawwwwAksamlari cips yiyorum yaaa dayanamiyorum ..
hoşgeldin aramıza..üzülme canım hep beraber veririz bu kiloları birbirimize destek olarak..başarılar..Herkese merhaba arkadaslar ben araniza bugün katılıyorum Almanyada yaşıyan iki çocuk annesi evhanımıyım . Çok moralim bozuk her zaman çıtı pıtı bitiydim . Hamileliklerden sonra iyice kilo alıp gecen sene 74 olmustum sonra bugün itibariyle tam olarak 89 oldum nasıl bu hale geldim kendime bunu nasil yaptım bilmiyorum dokuz aylık hamileyken bile 75 olmustum simdi hamilelik yok 13 kilo fazlasıyım 89 nedemek resmen bir top oldum yıllarca hep 50 52 arasıydım günlerdir düsün düşün yarın diyete başliyorum size tekrar aksam yazıcam benim tablet bozuldu eşim işten gelince uzun uzun ne yaptıgımı yazıcam bana bol şans dileyin
hoşgeldin canımVee tatil biterRüya gibi geldi geçti valla.. Tatilde yedimlerime çok dikkat ettim ve bol bol yüzdüm dans ettim Sonuç 84 kilo yazın gördüğüm en düşük rakam
Bruxelles çok geçmiş olsun canım..
Sersum yeni evin yeni hayatın hayırlı olsun kızını da tebrik ederim..
Allah yardımcın olsun makbuş zor bir süreç geçiriyosun. Üstüne üstlük bide mutluluğu yiyeceklerde arıyoruz yiyince o an mutlu oluyoruz sonrası hüsran, hepsi birikiyor vucutta bir sinyal veriyor işte. Her şey yoluna girer, bence imkanın varsa açık havada yürüyüşler yap hem zihnini dinlendirir hemde seni motive eder. bebek mevzusunu hele kafaya hiç takma 10 ay olmuş evleneli daha olur inş takma kafayavalla ne bileyim canım bakalım sağlıklı beslenmeye de tam olmasa da geçtim sayılaır bi kaç gündür bu akşam yola cıkıyoruz adanaya umarım orda da evam edeblir sitrese gelince valla şimdi eşimin ataması olacak nereye gidecek kim bilir ben urfada kalacağım tek başıma bi arkadaşım vardı onun da ataması oldu işte onun dışında kayıvalidem vefat ettiğinden beri kaynım da tam toparlayamadı eşim çok üzülüyor ona e ben de etkileniyorum tabi sitres dediğin şey benden iç eksik olmaz zaten ufacık şeyleri bile kafaya takmakta üstüme yoktur
burası da aynen öyle hatta akşam bazen kalorifer açiyorumKizlar ben almanyadayim..soguk basladi malesefben seviyorum ama eve kapaniyosun bu durumlarda cocuklar icin kotu oluyo ...disariya cikmayada cok alismistik...
aksam yemegimi yedim..bogazim fena yaniyo ..burnum akiyo..cocuklarda oyle..kis ayi hastalik ayi pöfff...
iftar menum..
tavuk sote
un corbasi
salata yogurt
az ekmek...
yemeeeeeeee, hem akşam hem cips emeğine yazık yapma arkadaşımAksamlari cips yiyorum yaaa dayanamiyorum ..
hoşgeldin aramıza, burda senin gibi olan çok var üzülme hep birlikte vereceğiz arkadaşımHerkese merhaba arkadaslar ben araniza bugün katılıyorum Almanyada yaşıyan iki çocuk annesi evhanımıyım . Çok moralim bozuk her zaman çıtı pıtı bitiydim . Hamileliklerden sonra iyice kilo alıp gecen sene 74 olmustum sonra bugün itibariyle tam olarak 89 oldum nasıl bu hale geldim kendime bunu nasil yaptım bilmiyorum dokuz aylık hamileyken bile 75 olmustum simdi hamilelik yok 13 kilo fazlasıyım 89 nedemek resmen bir top oldum yıllarca hep 50 52 arasıydım günlerdir düsün düşün yarın diyete başliyorum size tekrar aksam yazıcam benim tablet bozuldu eşim işten gelince uzun uzun ne yaptıgımı yazıcam bana bol şans dileyin
brovoVee tatil biterRüya gibi geldi geçti valla.. Tatilde yedimlerime çok dikkat ettim ve bol bol yüzdüm dans ettim Sonuç 84 kilo yazın gördüğüm en düşük rakam
teşekkürler canım.Bruxelles çok geçmiş olsun canım..
Sersum yeni evin yeni hayatın hayırlı olsun kızını da tebrik ederim..
o bağımlılığı çok iyi biliyorum maalesef, iraden için tebrik aynen devam şekerimhamur işi ve çikolata bağımlılığımdan dolayı spor yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyordum.bu düşmanlarımı 1 ay ağzıma sokmadım 4 kilo verdim
afiyet olsun hepsi ev yapımı ne kadar güzel tebrikler canımbaharcım hoş geldin ve tebrikler...
mahir sende hoş geldin kolay gelsiiiiin....
yıldızcım sana cipsi hiç yakıştıramadım ne kadar da azimli başlamıştın beni şaşırttın, ben sendeki azme bakıp ciddi ciddi diyete sarılmıştım oysa....
kahvaltım
3-4 lokma tahin pekmez ( ekmeği kendim yaptım)
salatalık domates
peynir(kendim yaptım)
semiz otu
1 yumurtadan tereyağlı omlet(tere yağı aneme yaptırdııım)
gene gelirim inşallah...
yine ucuz atlatmışsın ziyereti bencebebek görmeye gittik bu günüüün sonucu paylaşım hanımlar
1 dilim kek
3-4 yk kısır
2-3 çatal sütlü irmik tatlısı
akşam
4-5 çatal et
3-4 yk kısır( kısırı ben yapıp götürmüştümde eve kalan yazık olmasın dediiiim
1 lt limonlu ada çayı
2 kupa kahveyle gün tamamlandı spor yooook
evet sersumum azmettim ama görüyosun tam da diyet yapılamıyoooooyok ya bizim hayatımız diyet ben kesinlikle çark ettim artııııııkkk
vııııışşşşş seroooooo ne güzel biii ziyafettt o öyleeee şifa olsun kuzuuuummm
Yarina kesin + 2 kilodayim..off ki ne offf....
en kötüsü bu işte kararsızlık...... yap da adı ne olursa olsun yeter ki diyet olsuungünaydın güzeller....bugün mutsuz ve kilolu hissediyorum kendimi..
şu puanala zayıflama Weight Watchers diyetini araştırdım biraz onu mu yapsamm yeni bir küre mi başlasamm nasıl toparlansam bilemedimmm..regl de olucam onun da etkisi var habire bişeyler istiyor canım..ahh ahhh
ilahi çakmel güldürdün beni sen çok yaşa emi..en kötüsü bu işte kararsızlık...... yap da adı ne olursa olsun yeter ki diyet olsuun
bi başlayabilsen 3. gün her şey raya giriyor canım olacak inş. hadi şu regl de atlat be başla olur mu
- :KK63:
- :)
Bu akşam ki menümüz kıslarr...yeni tabaklarımla beraber..
Tire köfte kebabı(tabanı dukan krepi)
düdüklüde taze fasulye
deniz börülcesi salatası
tarifler face deki sayfamda mevcut..linki aşağıda..
https://www.facebook.com/pages/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri/433736496657051?ref=bookmarks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?