- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
beğendiğine sevindim şekerim..daha iyileri sizlere olsunsersum harika görünüyo tabaklarınıda gördüm bu sayede çok güzeller güle güle kullan
yeni gelen arkadaşlara da hoşgelmişler diyorum dün giremedim ama çok cıslı şeyler yedim bende regl kurbanıyım heralde haftasonu bekliyorum karnımda çok şişti bi türlü düzene oturtamadık gitti bugünde abimlere gidicez sanırım yeğenimde bizimle gelecek o da benden beter zayıf tabi ama yemeyi seviyor işim var tutmam lazım benim hurma diyeti boşa gidecek yoksa bugün yediklerim
sabah 7 de kahvaltı
1 tb. ekmeği+peynir zeytin+1 yumurta +çay
öğlen= lahana salatası+2 hamburger köfte+çay +1küçük hazır kek
sağol canımcım.selam kızlar bu gün bizimkinin okuluna gittik ve sonrasında olan oldu 1 haftadır ii gidiyordum halbusiyediklerimi saymayayaım şimdi hayır bi kaçamak yapıyorum sonrao günü kaçamak günü ilan edip deli gibi yiyyorum topiğiğe bakayım dedim herkes benim gibi off niye böyle oluyoruz yaa sersum ya yürüyüş yolunda harika insanın yüreyesi gelir bea devamlı bayıldım zati sen şu sıralar ne fotosu koysan bayılıyorum hee neyse yarın yeni bir gün olsun hepimize inş.
Bende bayildim su yuruyus yoluna..super ya..yurudukce yuruyesin gelir sakin birakma...
bruxelim noldu bize ya..hadi yarin siki tutarak basliyalim. .
bende yalnizim esim gececi..bi kahve yaptim bide tarcinli yogurt yedim az bi kase...
artik erken kalkmaya alismak istiyorum..
ve 3 ogun beslenmeyi dusunuyorum...
acikip biseyler atistirmaya kalkisincada kahve cay su icicem biseleri duzene koymaliyim..ne giderse o kardir..ucuk hedefler belirlemicem cunku sonu hayal kirikligi ...
iyi geceler canımOhh sefan olsun kizz
iyi geceler kizlar..ben gidip yatayim ..sabah erken kalkmak icin cabaliyacam...
ayy canım bende öğrenciyken bi ev deiştirmiştim girdiğimiz ev aynı anlatığın cinstendi her yer yağdan görünmüyordu elimizde fırçayla duvarları yıka yıkabi tuhaf olmuştuk
bende gittim tekrardan da iki krem verdi sürüyorum bakalım bu yaştan sonra nerden çıktı yav
evet canım normalde bi daha çıkmıyor ama % 1 lik dilimde tekrarlayabiliyormuş bende o dilimdeyim maalesef gittim doktora yeniden sivilce tedaviisi başlandı evli olduğum için o ilacı vermedi bu sefer hamilelik düşündüğüm için
bu arada kıslar ya benim benimle birikte bi kaç arkadaşım daha evlenmişti onların hep ya hamileler ya cocukları oldu sizce doktora gitmelimiyim daha 10 ay oldu evleneli bende bebiiş istiyorum yaklaşık 4 aydır :) bi kadın doğumcuya gitsm mi diyorum ilaçlardan kilo alırım diye de korkuyorum puff kadın olmak zor iş beyaa
Gunaydin kizlar..kahvaltim ..az yemeye alisacam ..doymadim ama ac kalmadan kilo gitmiyo..simdi spor zamani..Eki Görüntüle 1228642
anaaam ne kadar smile yazmışın ben yaaaaa, pc donakaldı o nedenle yanlış anlaşılmasın yani.
..
günaydın afiyet olsun yıldızcımmmGunaydin kizlar..kahvaltim ..az yemeye alisacam ..doymadim ama ac kalmadan kilo gitmiyo..simdi spor zamani..Eki Görüntüle 1228642
yavlum yavlum..Tekrar söylüyorum Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun bebişine..Makbuşum bencede çok erken. O kadar sorun etme. Stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Biz bıraktık süpriz olarak oldu . Sizde de olur kardeş kardeş doğururuzp
Yildizim o eriklerden istiyorum bende yaaa. Annemlerden istedim pazar günü gelcek inşallah
Sadece askim hamilemisin...hayirli olsun..
o eriklere bende bayiliyorum ya..super..ins tez vakitte yersin sende...
30 dk bisiklet cevirdim kahvalti sonrasi..simdi kahvemi iciyorum..
aksam sabah yapicam artik sporumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?