Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum harika görünüyo tabaklarınıda gördüm bu sayede çok güzeller güle güle kullan
yeni gelen arkadaşlara da hoşgelmişler diyorum dün giremedim ama çok cıslı şeyler yedim bende regl kurbanıyım heralde haftasonu bekliyorum karnımda çok şişti bi türlü düzene oturtamadık gitti bugünde abimlere gidicez sanırım yeğenimde bizimle gelecek o da benden beter zayıf tabi ama yemeyi seviyor işim var tutmam lazım benim hurma diyeti boşa gidecek yoksa bugün yediklerim
sabah 7 de kahvaltı
1 tb. ekmeği+peynir zeytin+1 yumurta +çay
öğlen= lahana salatası+2 hamburger köfte+çay +1küçük hazır kek

beğendiğine sevindim şekerim..daha iyileri sizlere olsun

ahh filizim ahhh diyeyim sen anla garii

Slm kizlar evet ya yiyip yiyip sismek ne kotu bu sabah kahvaltisi gec oldu biraz kirginligim devam ettiginden uyudukca uyudum..12 de bitti kahvalti..cok abartmamaya calistim siyah ekmekli bi kahvaltiydi..su cok ictim ama vucut su tutuyo bugun ..dunku yediklerimin etkisimidir nedir..wc pek vikamadim..simdi bi kahve molasi verdim meyve esliginde..aksamada kiymali yumurta dusunuyorum..misir hasladim ama yemicem..himm 45 dk bisiklet surdum..kahvalti sonrasi..artik sabah aksam..cezaliyim..bir gun bana bir haftaya mal oluyo..nasil duzen anlamiyorum..su diyeti yapmayi dusunuyorum bakalim arastirmadayim..

Ailecek disari ciktik yuruyus yaptik ben tempolu yurudum yarim saat kadar..hava guzeldi bugun...gunes yuzunu gosterdi..
eve gelince gec oldu diye aksam yemegimi yemedim haslanmis kirmizi pancar yedim...
artik 7 den sonra yemicem hic bise..sonralari dusurucem bu saati ins..evet yarin yeni bir baslangic yapicam ama bir muddet tartiyi hayatimdan kaldirmak istiyorum...tarti bana moral bozuklugu yapiyo...

ben de ilk yürüyüşümü yaptım kısslar...evimize 200 m uzakta bir yürüyüş yolumuz var sonunda da aletler var..
çok sevindim ve size de fotoladım..

4 km yürüyüş cepte

selam kızlar bu gün bizimkinin okuluna gittik ve sonrasında olan oldu 1 haftadır ii gidiyordum halbusi yediklerimi saymayayaım şimdi hayır bi kaçamak yapıyorum sonrao günü kaçamak günü ilan edip deli gibi yiyyorum topiğiğe bakayım dedim herkes benim gibi off niye böyle oluyoruz yaa sersum ya yürüyüş yolunda harika insanın yüreyesi gelir bea devamlı bayıldım zati sen şu sıralar ne fotosu koysan bayılıyorum hee neyse yarın yeni bir gün olsun hepimize inş.

Bende bayildim su yuruyus yoluna..super ya..yurudukce yuruyesin gelir sakin birakma...
bruxelim noldu bize ya..hadi yarin siki tutarak basliyalim. .
bende yalnizim esim gececi..bi kahve yaptim bide tarcinli yogurt yedim az bi kase...
artik erken kalkmaya alismak istiyorum..
ve 3 ogun beslenmeyi dusunuyorum...
acikip biseyler atistirmaya kalkisincada kahve cay su icicem biseleri duzene koymaliyim..ne giderse o kardir..ucuk hedefler belirlemicem cunku sonu hayal kirikligi ...

sağol canımcım.sizi gaza getireyim dedim ..valla ben de gaza geldim çok hoşuma gitti yanee

herkeşler yürüyordu yıldızım pek hoşuma gitti yanee...inşallah devamı gelir..

Ohh sefan olsun kizz
iyi geceler kizlar..ben gidip yatayim ..sabah erken kalkmak icin cabaliyacam...

anaaam ne kadar smile yazmışın ben yaaaaa, pc donakaldı o nedenle yanlış anlaşılmasın yani.

dün misafirim vardı ve çikolata kaplamalı a.fıstıklı lokum almış(bolçi gibi) bende adıyaman kahvcesi yaptım ohhhh yedim gittti

bu gün telafi edilecek ceza 1 saat yürüyüş inşallah. şimdilik görüşmek üzere canlaaaar...

Gunaydin kizlar..kahvaltim ..az yemeye alisacam ..doymadim ama ac kalmadan kilo gitmiyo..simdi spor zamani..

Makbuşum bencede çok erken. O kadar sorun etme. Stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Biz bıraktık süpriz olarak oldu . Sizde de olur kardeş kardeş doğururuz p

Gunaydin kizlar..kahvaltim ..az yemeye alisacam ..doymadim ama ac kalmadan kilo gitmiyo..simdi spor zamani..Eki Görüntüle 1228642

Yildizim o eriklerden istiyorum bende yaaa. Annemlerden istedim pazar günü gelcek inşallah

Sadece askim hamilemisin...hayirli olsun..
o eriklere bende bayiliyorum ya..super..ins tez vakitte yersin sende...
30 dk bisiklet cevirdim kahvalti sonrasi..simdi kahvemi iciyorum..
aksam sabah yapicam artik sporumu...

anaaam ne kadar smile yazmışın ben yaaaaa, pc donakaldı o nedenle yanlış anlaşılmasın yani.
..

Gunaydin kizlar..kahvaltim ..az yemeye alisacam ..doymadim ama ac kalmadan kilo gitmiyo..simdi spor zamani..Eki Görüntüle 1228642
günaydın afiyet olsun yıldızcımmm

kıss o küçük resmi nasıl ekledin benimkiler dev gibi çıkıyor url sini kopyalayıp ekliyorum sen nasıl yapıyorsun

yavlum yavlum..Tekrar söylüyorum Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun bebişine..

buldummmm heyooooo deneme yaptım kısslar idare edin...dosya yüklemeden küçük resim diye seçiliyormuş..

selam kısslar..bugün evde çok yoruldum regl de geldi gelecek belim ağrıyor ondan ötürü yürüyüş yapamadım...

sabah

sucuklu omlet
domates salatalık
peynir zeytin
biber kızartması ve 10 adet kızarmış patates
2-3 lokma bal kaymak
çay çayy

2. öğün

6 adet köfte
4 kaşık yeşilmercimekli bulgur pilavı
cacık
roka,maydanoz ve salatalık,domates

1 külah da dondurma

çok da kötü değil sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…