Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol leylakım, hayırlısı inşallah şimdi de nakillerle uğraşıyoruz

Sağol çakmelcim inşallah nakil sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı bakalım

O nasıl bişeymiş duymadım hiç , benim gidişat da iyi değil, toparlanmam lazım

Allah sizi davul etsin hemiiii..bende sizdenim bigün kaçtımı kaçtı gari diyip ye babam ye yapıyom..

Ben de aynen böyleyim, telafi edeceğim yerde daha fazla saldırıyorum herşeye

29 Ağustos 2014 Tarihli Listemiz

çakmel:--1500gr %2.02

makbule007:--600gr %0.92

bruxelles:%00

1. yıldız:++200gr %0.248:KK63:

güleryüz2011:++300gr %0.609:KK63:

sersum:++500gr %0.641
ficans++1000gr %1.379

gelmeyen

filiztoprak

Bu hafta listede olmayan

bahar_34:haftaya-bu hafta kilosu 83.4kg

beklenenler

özlemkartal
nelihansltn
naz8
iğneoyası

herkese ilk listemiz gaz getireeee

eminim haftaya herkesler çok güzel vericek, n mi kilo kızlar kiloooo
sersumcum sonraki cumayıda bana yaz canım tamam

ben kaçar selametle hanımlar...

herkese ilk listemiz gaz getireeee

eminim haftaya herkesler çok güzel vericek, n mi kilo kızlar kiloooo
sersumcum sonraki cumayıda bana yaz canım tamam

ben kaçar selametle hanımlar...
inşallah canım..haftaya yıldızda sıra canım sonraki haftayı sana yazayım oki doki

Liste sıramız kızlar..ilk sayfayı da düzenleyemiyorum her perşembe buradan yayınlarım artık mecburen

LİSTE SIRAMIZ

sersum:
29 Ağustos 2014 liste yaptı

yıldız:5 Eylül 2014

çakmel:12 Eylül 2014

bruxelles:19 Eylül 2014

makbule007:26 Eylül 2014

bahar_34:3 Ekim 2014

güleryüz2011:10 Ekim 2014

filiztoprak:17 Ekim 2014

ficans:24 Ekim 2014

özlemkartal:?
neslihansltn:?
naz8:?
iğneoyası:?

selam hanımlar...
bugün storlarımız geldi ve son delme işlerini yaptık..bu arada da listeyi hazırlayıp hemen çıkmıştım 1.mizi kutlarım ve hepimizi eylül sonuna kadar tam kadro oluruz diye tahmin ediyorum..vee regl oldum ++ 500 gr sebebi belli üzülmüyorum lakin bu hafta çok kaçamak da yaptım ona rağmen iyi bir sonuç..

işte böyle öpüldünüz...

AYRICANAAAAAAA

canım gerçekten arika sonuç tebriker

sersumum listedeki sıram doğru ama baştan değil sondan ikinci olmam gerekti maalesef kilo vermemişim almışım 600 gr ama bende de baskül değişti ondan sanıyorum sıkıntı yok herşey çok güzel olacak

eveet kızlar bugün diyete şöyle bir giriş yaptım
sabah: 1 yarım yağlı üçgen peynir bir haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 dilim ekmek
aralarda temizlik yaptığım için bişi yemedim temizliğ de baya hallettim sayılır ama canım çıktı yaa yarında camları silip perdelerimi yıkayacaım halim kalırsa ütü de yaparım mikemmel olur
bugün diyet alışerişimi de yaptım bu arada yarın harfi harfine başlıyorum listelere bu listelerle taylan kümelinin kendi kızı 88 kilodan 56 ya düşmüş bloğu var eğer incelemek isterseniz kızın adı elif ezgi uzmansel benim hoşuma gitti neyse akşam öğünümde

akşam: 150 gr tavuk 1 bardak ayran

gece: 1 bardak kefir 1 dilim ananas 1 dilim karpuz ve 4 kare bitter

günaydın günaydın günaydın güzel hafta sonlarrı olsun herkese
bugünki listemi yazayım hemen
sabah uyanınca : 3 bardak suyun içine 2 poşet yeşil çay 2 poşet ıhlamur 1 poşet rezene 1 poşet form çay ilave ettikten sonra 5 dk demleyip içine bir kaç dilim elma ve kabuk tarçın ilave edip gün boyu için. Ben içtim bunu
kahvaltı: 1 probiyotik yoğurt 1 diyet bisküvi salatalık bunu da yedim

ara: sınırsız salatalık

öğlen: 2 kivi 1 dilm ananas 1 salatalık yarım havuç 1 adet probiyotik yoğurt 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı toz zencefil blendırdan geçirerek tüketin.

ara: 2 kivi 1 ceviz

ara:1 elmayla şeker ilave etmeden hazırladığınız kompostodan bir kase için.

akşam: 1 adet kepekli lavaş 30 gr hellim ya da keçi peyniri domates salatalık 1 çay bardağı lıght kefir

ara: 1 kase karadut bir çay bardağı kefir

biraz zorlayıcı görünüyor değil mi ama ayda 6 kilo verdiriyormuş listeler de sürekli değişiyor bakalım dayanabildiğim yere kadar

liste yanlış olmuş kızlar makbuş uyardı düzelmiş halini yayınlıyorum..

29 Ağustos 2014 Tarihli Listemiz

çakmel:--1500gr %2.02

bruxelles:%00

yıldız:++200gr %0.248:KK63:

güleryüz2011:++300gr %0.609:KK63:

sersum:++500gr %0.641

makbule007:600gr %0.92

ficans++1000gr %1.379

gelmeyen

filiztoprak

Bu hafta listede olmayan

bahar_34:haftaya listeye girecek-bu hafta kilosu 83.4kg

beklenenler
özlemkartal
nelihansltn
naz8
iğneoyası

çakmeli ayırdım lakin en 1. miz o kutlu olsun

Son düzenleme:
sersumum listedeki sıram doğru ama baştan değil sondan ikinci olmam gerekti maalesef kilo vermemişim almışım 600 gr ama bende de baskül değişti ondan sanıyorum sıkıntı yok herşey çok güzel olacak
canım toplam farkın başına yanlışlıkla - koymuşsun ya o yanılttı beni düzelttim teşekkürler..
sen de gidince tek kilo verenimiz çakmel oldu

hadi hayırlı olsun ben de inceleyeyim bakalım

Slm kizlar..
bugun kahvaltimdayulaf + sut + kuru kayisi tarcin vardi..ardindan 15 dk lesli + 30 dk bisiklet..islerimi bitirdim..bugun aksama yemege gidecegiz donerciye..okul baslamadan degisiklik olsun dedik..misir hasladim bende yerim belki..yemiyorum yine veremiyorum..dun esime dedim sizin yediginiz gibi yesem ben kesin 100 kilo olurum..o kadar cabaya dikkate kilo gitmiyor ustelik arada sapitip yiyorum mesela dunki gibi..arti 2 kilo ertesi gun..uff skildim acikcasi diyet yapmaktan...

canım toplam farkın başına yanlışlıkla - koymuşsun ya o yanılttı beni düzelttim teşekkürler..
sen de gidince tek kilo verenimiz çakmel oldu

hadi hayırlı olsun ben de inceleyeyim bakalım
eline sağlık kuzum valla ben ümitliyim bu diyetten öğleni de yedim uyuyorum bakalım şimdilik iş yapmaktan yemek aklıma gelmiyor bakalım ev işleri bitince ne yapacağım akşamı iple çekiyorum kepekli lavaşım vaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…