o maşallah ne maçı acaba fincans cım..kazanır inşallah
hoşbulduk canıııımmmherkes tatilde almış kiloları,az kaldı geliyorum hep beraber vericez inşallah
bu arada ficanscım ve sersumum çocuklarınız için hayırlısı ne ise o olsun,inşallah istedikleri okul olur
cuma sonuna açıklanır ficanscım ve sersumcum hayırlısı ve gönlünüzün ısındığı okul olsun inş
eveeet ya sersum maşalla kilo almada üstümüze yokama çok değil 1 ay sonra bak gör süper olacak inş.
herkese hayırlı cumalar.
bu gün çekilen salavatlar cebrail tarafından peygamberimize kimin tarafından çekildiği arz olunmakta, bilginize bu fırsatı kaçırmayalım; biz salavat getirelim ki canım peygamberimizde bize cennet için şefaat etsin inşallah. Gerçi o zaten şefaat eder de bizim yardım istemeye yüzümüz olsun dimi çıtır adayı yavru ceylanlarım...
Eki Görüntüle 1228687 buldummmm heyooooo deneme yaptım kısslar idare edin...dosya yüklemeden küçük resim diye seçiliyormuş..
Günaydın bu sabah ki kahvaltim 08:00 dükkan kapandi ♥ kuru meyvelerim vardu bu sabah erik ve elma birde yaş Üzüm 4 tane
Evet canım :) bi bebişimiz olacak inşallah :)
günaydın güzeller....bugün mutsuz ve kilolu hissediyorum kendimi..
şu puanala zayıflama Weight Watchers diyetini araştırdım biraz onu mu yapsamm yeni bir küre mi başlasamm nasıl toparlansam bilemedimmm..regl de olucam onun da etkisi var habire bişeyler istiyor canım..ahh ahhh
işte böyle kararsızım yanee
topiğe gelen hamiş oluyooooeveeet sıradakiiii
makbule senden de mutlu havadisi bekliyoruz inşallah, eli kulağında canım
ne bereketli topiğiz...
hayırlı vede uğurlu olsun canııımmm, bir avazda doğur inşallah
yedikleriiiiiiim
kahvaltım
sucuklu yumurta
salatalık-domates
peynir
3 lokma ekmek
1 avuç bedem fındık(çiğ)
kahve
öğle
fasulyeli b.pilavı
soğan salatası
3 köfte
tahinli çikolata ben buldum ben buldum
kızlar tahini kaba alın içine kakaoyu doldurun karıştırın ve yiyin oooooo süpppeerrrr oluyoooo ben karataya o kadar alışmışım ki dönüp dolaşıp karatay yapıveriyorum yaaa
ay brükselcim yaaa bende bir gün az bi kaçamak yapiyım o günü resmi bayram ilan edip anasını ağlatıyorum yaaaa sende,bende ve eminim biz hep öyle yapıyoruz
selametle hanımlaaar ben kaçar...
inş. yıldızım ya pzt oğlan okula başlıyo, belki herşey yolunda giderse yürüyüşe başlarım düzenli okuldan alma bahanesiyle o zaman tam bi düzenim olur.
kııızzzzzzzz hayırlı olsun sonundasağlıkla kucağına al kızçeni diyesim geldi
sorma çakmel, hatta o resmi kutlamayı şöyle yapıyorum 7 ye kadar ne yediysen yedin sonra bayram bitiyor diyorum
Allah sizi davul etsin hemiiii..bende sizdenim bigün kaçtımı kaçtı gari diyip ye babam ye yapıyom..
29 Ağustos 2014 Tarihli Listemiz
çakmel:--1500gr %2.02
makbule007:--600gr %0.92
bruxelles:%00
yıldız:++200gr %0.248:KK63: güleryüz2011:++300gr %0.609:KK63:
sersum:++500gr %0.641
ficans++1000gr %1.379
gelmeyen
filiztoprak
Bu hafta listede olmayan
bahar_34:haftaya-bu hafta kilosu 83.4kg
beklenenler
özlemkartal
nelihansltn
naz8
iğneoyası
29 Ağustos 2014 Tarihli Listemiz
ficans++1000gr %1.379
gelmeyen
filiztoprak
Bu hafta listede olmayan
beklenenler
özlemkartal
nelihansltn
naz8
iğneoyası
inşallah canım..haftaya yıldızda sıra canım sonraki haftayı sana yazayım oki dokiherkese ilk listemiz gaz getireeee
eminim haftaya herkesler çok güzel vericek, n mi kilo kızlar kiloooo
sersumcum sonraki cumayıda bana yaz canım tamam
ben kaçar selametle hanımlar...
canım gerçekten arika sonuç tebrikercakmel
geçen hafta:74.1
bu hafta:72.6
fark:1500 gr
% :2.02
dımtıs dımtıs kızlaaaarrr
sanırımgünlük içtiğim 1 lt soğuk ,limonlu adaçayım ve zencefilli, zerdeçallı ,tarçınlı limonlu sıcakcayım ödem attırdı inşallah haftaya da korurum
sersumum listedeki sıram doğru ama baştan değil sondan ikinci olmam gerekti maalesef kilo vermemişim almışım 600 gr ama bende de baskül değişti ondan sanıyorum sıkıntı yok herşey çok güzel olacak29 Ağustos 2014 Tarihli Listemiz
ficans++1000gr %1.379
gelmeyen
filiztoprak
Bu hafta listede olmayan
beklenenler
özlemkartal
nelihansltn
naz8
iğneoyası
canım toplam farkın başına yanlışlıkla - koymuşsun ya o yanılttı beni düzelttim teşekkürler..sersumum listedeki sıram doğru ama baştan değil sondan ikinci olmam gerekti maalesef kilo vermemişim almışım 600 gr ama bende de baskül değişti ondan sanıyorum sıkıntı yok herşey çok güzel olacak
eveet kızlar bugün diyete şöyle bir giriş yaptım
sabah: 1 yarım yağlı üçgen peynir bir haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 dilim ekmek
aralarda temizlik yaptığım için bişi yemedim temizliğ de baya hallettim sayılır ama canım çıktı yaa yarında camları silip perdelerimi yıkayacaım halim kalırsa ütü de yaparım mikemmel olur
bugün diyet alışerişimi de yaptım bu arada yarın harfi harfine başlıyorum listelere bu listelerle taylan kümelinin kendi kızı 88 kilodan 56 ya düşmüş bloğu var eğer incelemek isterseniz kızın adı elif ezgi uzmansel benim hoşuma gittineyse akşam öğünümde
akşam: 150 gr tavuk 1 bardak ayran
gece: 1 bardak kefir 1 dilim ananas 1 dilim karpuz ve 4 kare bitter
eline sağlık kuzum valla ben ümitliyim bu diyetten öğleni de yedim uyuyorum bakalım şimdilik iş yapmaktan yemek aklıma gelmiyor bakalım ev işleri bitince ne yapacağımcanım toplam farkın başına yanlışlıkla - koymuşsun ya o yanılttı beni düzelttim teşekkürler..
sen de gidince tek kilo verenimiz çakmel oldu
hadi hayırlı olsunben de inceleyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?