- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
sağol canım annemler geldi o parkur hayal oldu haftaya artık inşallahgeçmişi okudum kızlar
sadece aşkım kutluyorum seni bi hamiş daha geldi
kız cakmel 1. olmuşsun devamını getir canım bırakma kendini
makbuş yeni diyetin hayırlı olsun iyi gidiyosun maşallah
sersumcum evini yerleştirmişsin yürüyüş parkurunda güzelmiş ohhhh keyifini çıkar canım
buruxelles canım okul muhabbeti başlamış ah ah canım zor olur ama güzel uğraş bunlar yinede hayırlı olsun
tek tek yazınca unutulan arkadaşlar affetsin
diyet benim içinde zor geçiyo bazen sıkılıyorum bi al bi ver nolcak böyle ama burası topik beni kendime getiriyo muhabbetimiz birbirimize destek olmamız ideal kilomuza bi gelsek koruma aşamasını başarabilsek başka ne isteriz aslında yolunu biliyoruz öğrendik ama etrafımızda o kadar pis boğaz varki (biraz ağır oldu)ama doğru yani insan kendini kaybediyo
menülerimi akşam bildireyim
biraz işlerim var onları yapayım derin dondurucumu temizlicem kızım dersaneden gelecek öğlen yemeği hazırlıcam musadenizle kızlar
Allah kavuştursun canım..selam kızçeler, nasılsın geçmişe bakmadan bi rapor vereyim dedim.kociş türkiyeye sınava gidiyor bugün ve sabah 6 da kalktım çocuğu yedir hazırla okula gönder sonra tam karatay kahvaltımı yaptım 1 kek çırptım annemlere götürsün diye. bebişko uyandı onu yedir giydir doğru çarşıya eşimin yeğeni için hediye al gel, bide tahinli ,haşhaşlı ve de solu ekmek yaptım yine annemlere
.eşim hgeldi çantasına sıcak sıcak zor yetiştirdim az önce çıktı ve bende yeni pc ye geçtim yoruldum beaşimdi namazı kılıp oğlanı almaya gidecem. tabi, ekmeklerden birini lüplettim sıcak sıcak 2 tahinli kaldı kendimi zor tutuyorum valla neyse 1 i çocuğun beslenmesine 1 ni de şimdi götüreyim diyorum kaçamaksız gün yok yani akşama tavuk salata yiyip daha fazla kaçamak yapmadan bitirirsem çok mutli olciğim benden böyle .. akşama kociş yok bağlantım iyi olursa burdayım, bekleyin beni anacıııııımmmmmmmm
anaaa kismecikler uğrayıp uçmamış flizden başka. filiz gerçekten bi normal kg gelseydik koruduk dime. dediğin gibi tam iradeni topluyorsun inadına gözüne sokar gibi pisboğazlra bizim iradesizliğimiz de eklenince sonuç kg oluyor.benimde yakınımda bi kadın var ii niyetli olduğunu sanıyordum ama yok kadın gerçekten dert ve ben yeni anlıyorum.resmen diyeti baltalamak için elinden geleni yapıor,çok da samimi olduğum ve hergün gördüğüm biri ama artık dikkat edeceğim
sagol canım pazartesiye gelecek inşsağol canım annemler geldi o parkur hayal oldu haftaya artık inşallah
evim çok şükür bitti ohh be rahatladım..
aynen canım topik olmasa irade sıfır biz birbirimizi biliyor ve destekliyoruz çok şükür
Allah kavuştursun canım..bayaa koşturmuşsun yanii
ah be güzelim ben de aynı düşünüyorum bi ideal kilomuza inebilsek gerisi daha kolay olurdu eminim sonrası 2-3 kg alsak da toparlamak kolay olur..
öyle tipler var sen kilo versen aa çökmşsün diye kilo alsan duba gibisin deyip seni moralman da çökerten salak tipler..takma boşver..ona diyet yaptığını çaktırma inadına yapar resmen
seni hırslandırsın o zaman kıss iyi işte..sagol canım pazartesiye gelecek inş
ya bu kadın farklı ev sahibimiz ve altta marketi var bazen gece markette çalışıyolar bnede sıkılınca iniyorum hemen bizim sevdiğimzi bisküviyi dayıyor geçen künefe söyledi yeminlen zor kaçtım elinden, ramazanda ii kg veriyodum kadın da hemen fark ediyo sen kg verdin filan ramazan boyunca hamurişini dayadı, kız bide bu kadınla ne zaman bir araya gelsek detokstan diyetten kg dan konuşuyoruz hemde bi tarifleer bi hatta bi ara yüyüyüşlere çıkıyorduk ay ne bileyim valla sırf şu kadına inat zayıflayasım geldi
ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gözümün önüne kendi halim geliyor, hatta öyle ki böyle fikir değiştirmeyeyim diye hızlı hızlı tepiyordum bisküvileri hatta evde ne abur cubur var diye düşünüyordum. bak bence 2 sebebi var biri regl oldum olacam sıkıntısı 2. de kafanda seni meşgul eden bi düşünce var onu çözemeyince böyle yiceklere saldıyoruz, herşey içerde olup bitiyo başkası ne derse boş ama benden sana tavsiye en azından regli görür görmez düzene gircem de ve başla, açık havada yürüyüş h em kafayı rahtlatıyor hem de motive ediyor insanı.Slm kizlar..yarin listeyi yaparim size fakat hic listede olasim yok..fena istahliyim sacma sapan yiyorum..regl yakin..sislik cok fena
he kıss bu gün un aldım bıyık altından gülüyo, ben soracam o yer cücesineseni hırslandırsın o zaman kıss iyi işte..
anaaa kismecikler uğrayıp uçmamış flizden başka. filiz gerçekten bi normal kg gelseydik koruduk dime. dediğin gibi tam iradeni topluyorsun inadına gözüne sokar gibi pisboğazlra bizim iradesizliğimiz de eklenince sonuç kg oluyor.benimde yakınımda bi kadın var ii niyetli olduğunu sanıyordum ama yok kadın gerçekten dert ve ben yeni anlıyorum.resmen diyeti baltalamak için elinden geleni yapıor,çok da samimi olduğum ve hergün gördüğüm biri ama artık dikkat edeceğim
sağol canım annemler geldi o parkur hayal oldu haftaya artık inşallah
evim çok şükür bitti ohh be rahatladım..
aynen canım topik olmasa irade sıfır biz birbirimizi biliyor ve destekliyoruz çok şükür
Allah kavuştursun canım..bayaa koşturmuşsun yanii
ah be güzelim ben de aynı düşünüyorum bi ideal kilomuza inebilsek gerisi daha kolay olurdu eminim sonrası 2-3 kg alsak da toparlamak kolay olur..
öyle tipler var sen kilo versen aa çökmşsün diye kilo alsan duba gibisin deyip seni moralman da çökerten salak tipler..takma boşver..ona diyet yaptığını çaktırma inadına yapar resmen
sagol canım pazartesiye gelecek inş
ya bu kadın farklı ev sahibimiz ve altta marketi var bazen gece markette çalışıyolar bnede sıkılınca iniyorum hemen bizim sevdiğimzi bisküviyi dayıyor geçen künefe söyledi yeminlen zor kaçtım elinden, ramazanda ii kg veriyodum kadın da hemen fark ediyo sen kg verdin filan ramazan boyunca hamurişini dayadı, kız bide bu kadınla ne zaman bir araya gelsek detokstan diyetten kg dan konuşuyoruz hemde bi tarifleer bi hatta bi ara yüyüyüşlere çıkıyorduk ay ne bileyim valla sırf şu kadına inat zayıflayasım geldi
sadece regl deyil makbuşum kaçamaklarıda abarttım ilk zamanlar neyse toparlıcaz senin diyet biraz tuzlu heralde 15 lira ne kız öle uydur bişeler artık sağlıklı şeylerin ne olduğunu biliyoz nasıl olsa bitterde olsun okadar artık çok bi zararı yok bence diğer çikolatalardan daha masum bende pazar günü acısını çıkarıyorum serbest günümdeslm hanımlar nasılsınız bakalım bugün yeni diyetimdeki ilk haftayı tamamladım bakalım yarın nolicik
sabah uyanınca: aynı karışımdan içtim
sabah: 1 kase yoğurt yarım paket diyet bisküvi
ara: yapamadım
öğlen: 1 kase yoğurt bir elma 1 armut 1 havuç
ara: 1 armut
ara: 1 muz
akşam: 1 yuvarlak minik kepekli ekmek keçi peyniri roka marul domates salatalık
ara: bissürü ottan çay yaptım kendime 2 büyük kupa ve maalesef 4 kare bitter vazgeçemiyorum şundan yaa
bu arada yazdıklarınızı okudumbrullex o kadına dikkat diyet yaptığını çaktırmasan iyi olur ona ikramlarına midem rahatsız falan de ne biliyim reflüm var diyorum ben bazenfilizim büyük ihtimalle regl den öylesin tartıdan sonra toparlarsın bence
benimde varya iyi hoş da bi şekilde spora da başlamam lazım okuldan da ölü gibi geliyorum daha öğrenci de yok üstelik
bakalım yarın ikinci listeye geçiyorum iki gün su atıcı 3 gün yağ yakıcı ve 1 gün hızlandırıcı olmak üzere üç liste var bazı şeyleri bulamadım değiştircez artık sürekli kivi demiş mesela kilosu 15 liraydı yaa ananas da bulamadım bu hafta elmaya< armuda talimbalkabaklı bi çorba vardı valla balkabağı da bulamadım bakalım uydurcaz bişiler yarına tartı hepimizin yüzünü güldürsün kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?