- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
vayyyyy süper olmuş, ağız tadıyla otur arkadaşım inşCamımın son halini sizin için çekmiştim yayınlayayım bari kızlar gerçi biraz ışıktan parladı ama o komik halinden sonra düzeldiğini de görün istedim
ilk hali
Eki Görüntüle 1235204
şimdiki hali
Eki Görüntüle 1235199
allah yardımcın olsun çakmel,bu arada kızlar ben yarın hayırlı olsun;iyi ki evlendinize gidicem okuldan bi arkadaşa dualarınızı bekliyorum iradeli olmam konusunda ...
görüşmek üzereeeeee
hayırlı cumalar
salavat getirelim ki cebrail peygamberimiz s.a.v iletsin ,peygamberimizde bize şefaat etsin dimi kızlaaaaar...
allahım o otlar ne kıs öyle epey interestink şeyler, hadi bakalım rast gele inşbugün ki menüm
sabah iksirim: mısır püskülü avakado yaprağı kiraz sapı daül fül fül karahindiba ve kabuk tarçınlı çay
sabah: 1 armut 1 tk labne
ara: yapamadım maalesef
öğlen: 1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 avuç altın çilek 7 badem
ara: 2 kare bitter (buna fena alıştım)
akşam:2.5 kase tavuklu şehriye çorbası
ara: 1 elma 1 bardak lıght kefir
yine bir sürü ottan çay yapıp içcem
he bi de o var tabe bize kalsa hergün bayram olcek amasağolasın brükselciiiimmmmm,yok yersem yarın bayram ilan ederim ondan korkuyorum ben...
tebrikler arkadaşım yürüyüş candır canYarim saatten fazla tempolu yuruyus....
ayyyyy sersumcum harika olmuş evi gösteren perde ile halı demişler gerçekten doğru:)Camımın son halini sizin için çekmiştim yayınlayayım bari kızlar gerçi biraz ışıktan parladı ama o komik halinden sonra düzeldiğini de görün istedim
ilk hali
Eki Görüntüle 1235204
şimdiki hali
Eki Görüntüle 1235199
aminnn canım sayende bilgilerimizi tazeliyoruzbu arada kızlar ben yarın hayırlı olsun;iyi ki evlendinize gidicem okuldan bi arkadaşa dualarınızı bekliyorum iradeli olmam konusunda ...
görüşmek üzereeeeee
hayırlı cumalar
salavat getirelim ki cebrail peygamberimiz s.a.v iletsin ,peygamberimizde bize şefaat etsin dimi kızlaaaaar...
canım bende domates sosu yaptım 3 kilodan nasipse bugün pazarım var alabilirsem bi daha yapıcambugün yediklerim
sabah
peynir zeytin
söğüş salata
sucuk
canım fazla birşey istemedi
öğlen
çavdar ekmeğinden karışık tost
çayy çayyy
kızlar her cuma evimizin önünden 2 sebze arabası geliyor bahçalerinden topladıklarını satıyorlar bir ince tatlı kıl biber var ki insan yemeye doyamıyor..her hafta alıyorum çubuktan geliyorlarmış..2 haftadır turşu kurdum sonrasında bu hafta da ipe taktım balkona astım kurutacağım..ama bu sene domates yapmaktan umudum pek yok çünkü yakınımızda pazar var mı bilmiyorum bakalım daha vaktim var nasılsa..işte böylee
yıldızcım liste için eline sağlık bakalım haftaya yarışta kim birinci olcak makbuleyide tebrik ederim kısss makbuş sen diyetine dikkat edersen iyi veriyon bence hiçç üzülme istikrarlı olman yetiyo05 Eylul 2014 tarihli listemiz...
1.arkadasimiz Makbule007 -1100 gr
2.arkadasimiz Bruxelles -1000 gr
Kilo vermede cabalamaya devam edenler
sersum + 100 gr
filiztoprak + 200 gr
Cakmel + 200 gr
yildiz + 1700 gr
Bahar-34 + 2600
kolay gelsin arkadaşım bende yapacağım menemen süper hazır yemek oluyo acil durumlarda bende yapaciğim inş.canım bende domates sosu yaptım 3 kilodan nasipse bugün pazarım var alabilirsem bi daha yapıcam
bide geçen misafirden meyveler kaldı yenmedi yumuşuyo ondanda doğal sirke yapıyorum bakalım nasıl olacak
turşularını güle güle ye canım bu kış hazırlıklarına bayılıyorum turşu için erken deyilmi yani bizim pazarlarda henüz pahalıda bende yapıcam birazdaha ucuzlamasını bekliyom
he çakmel he dikkat edince takır takır veriyorum etmeyince de çatır çatır alıyorumeveeeeettt ben kendime müslüman olduğumdan kg verenleri tebrik etmeyi unutmuşum damakbulecim tebrikler canıım, brükselcim sende dikkat ettiğin an maşallah takır takır veriyosun buda güzel bişey yaniii
kahve
kıymalı yumurta 3 lokma ekmek ( bunu bırakıyorum ve şuan itibariyle bıraktım gitti)
peynir
domates
1 kupa adaçayı(zencefil-kafanfil-tarçın karışımlı ) ben yaptım ben yaptım içine limon sıkıp buz atınca süpper oluyoooo duyrulur
filizcim ne demek paylaşınca her şey daha güzel
nerdesin sen kaçakselam kızlar nasılsınız sersumum yerlestınmı canım gule gule otur
ilk öncelikle bi özür liste için teşekkür etmedim eline sağlık ve o yorumlar çok güzel oluyo arkadaşım aman sporunu bırakma hatta sen abur cubura hiç yaklaşma en az bi sene de oturyo kg ve bi kere aldın mı tekrar vermek zor oluyo, boyun kaç senin acabaSlm kizlar cokk yoruldum bugun ..arkadaslarla bulustuk..lahmacun yemeye gittik..uzun zamandir gormedigim kisilerdi..80 kilo oldugumu soyledim inanmadilar hic gostermiyosun dediler en fazla 70 diyolar..sporuma borcluyum bence bu durumu diyeti cok bozarim ama aynada gercekten iyi hissediyorum kendimi..esimde ne zayifla ne sismanla diyo boyle cok idaelsin diyo..ama ben rakamlara takigim iste naparsin...neyse kizlar bugun cok yurudum cok yoruldum..spor tamamdir sanirim bugunluk:)
vayyyyy süper olmuş, ağız tadıyla otur arkadaşım inş
allah yardımcın olsun çakmel,
allahım o otlar ne kıs öyle epey interestink şeyler, hadi bakalım rast gele inş
tşk ederim canım aslında bi gün önce ben bi 400 gr daha eksideydim ama ne yedimde şişirdim kendimi bilmem şimdilik ödem gidiyor kuzum benim kilo verme durdu mu kıpırdamaz artık ama bulcaz artık çareler o zamanda detokslar şoklaryıldızcım liste için eline sağlık bakalım haftaya yarışta kim birinci olcak makbuleyide tebrik ederim kısss makbuş sen diyetine dikkat edersen iyi veriyon bence hiçç üzülme istikrarlı olman yetiyo
tşk ederim canııımeveeeeettt ben kendime müslüman olduğumdan kg verenleri tebrik etmeyi unutmuşum damakbulecim tebrikler canıım, brükselcim sende dikkat ettiğin an maşallah takır takır veriyosun buda güzel bişey yaniii
kahve
kıymalı yumurta 3 lokma ekmek ( bunu bırakıyorum ve şuan itibariyle bıraktım gitti)
peynir
domates
1 kupa adaçayı(zencefil-kafanfil-tarçın karışımlı ) ben yaptım ben yaptım içine limon sıkıp buz atınca süpper oluyoooo duyrulur
filizcim ne demek paylaşınca her şey daha güzel
sağol canımmvayyyyy süper olmuş, ağız tadıyla otur arkadaşım inş
Yarim saatten fazla tempolu yuruyus....
sağol canımcımayyyyy sersumcum harika olmuş evi gösteren perde ile halı demişler gerçekten doğru:)
ya benim evde biber fazla olunca kuruverdim daha erken ama olsun kısscanım bende domates sosu yaptım 3 kilodan nasipse bugün pazarım var alabilirsem bi daha yapıcam
bide geçen misafirden meyveler kaldı yenmedi yumuşuyo ondanda doğal sirke yapıyorum bakalım nasıl olacak
turşularını güle güle ye canım bu kış hazırlıklarına bayılıyorum turşu için erken deyilmi yani bizim pazarlarda henüz pahalıda bende yapıcam birazdaha ucuzlamasını bekliyom
selam kızlar nasılsınız sersumum yerlestınmı canım gule gule otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?