Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm hatunlar yıldızcım eline sağlık liste için sersumum güle güle kullan perdelerini güzel olmuş canım

bugün ki menüm
sabah iksirim: mısır püskülü avakado yaprağı kiraz sapı daül fül fül karahindiba ve kabuk tarçınlı çay
sabah: 1 armut 1 tk labne

ara: yapamadım maalesef

öğlen: 1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

ara: 1 avuç altın çilek 7 badem

ara: 2 kare bitter (buna fena alıştım)

akşam:2.5 kase tavuklu şehriye çorbası

ara: 1 elma 1 bardak lıght kefir
yine bir sürü ottan çay yapıp içcem

vayyyyy süper olmuş, ağız tadıyla otur arkadaşım inş

allah yardımcın olsun çakmel,

allahım o otlar ne kıs öyle epey interestink şeyler, hadi bakalım rast gele inş

sağolasın brükselciiiimmmmm,yok yersem yarın bayram ilan ederim ondan korkuyorum ben...

aminnn canım sayende bilgilerimizi tazeliyoruz
azıcık ye azıcık

canım bende domates sosu yaptım 3 kilodan nasipse bugün pazarım var alabilirsem bi daha yapıcam
bide geçen misafirden meyveler kaldı yenmedi yumuşuyo ondanda doğal sirke yapıyorum bakalım nasıl olacak
turşularını güle güle ye canım bu kış hazırlıklarına bayılıyorum turşu için erken deyilmi yani bizim pazarlarda henüz pahalıda bende yapıcam birazdaha ucuzlamasını bekliyom

05 Eylul 2014 tarihli listemiz...
1.arkadasimiz Makbule007 -1100 gr
2.arkadasimiz Bruxelles -1000 gr
Kilo vermede cabalamaya devam edenler
sersum + 100 gr
filiztoprak + 200 gr
Cakmel + 200 gr
yildiz + 1700 gr
Bahar-34 + 2600
yıldızcım liste için eline sağlık bakalım haftaya yarışta kim birinci olcak makbuleyide tebrik ederim kısss makbuş sen diyetine dikkat edersen iyi veriyon bence hiçç üzülme istikrarlı olman yetiyo

eveeeeettt ben kendime müslüman olduğumdan kg verenleri tebrik etmeyi unutmuşum da makbulecim tebrikler canıım, brükselcim sende dikkat ettiğin an maşallah takır takır veriyosun buda güzel bişey yaniii

kahve
kıymalı yumurta 3 lokma ekmek ( bunu bırakıyorum ve şuan itibariyle bıraktım gitti)
peynir
domates

1 kupa adaçayı(zencefil-kafanfil-tarçın karışımlı ) ben yaptım ben yaptım içine limon sıkıp buz atınca süpper oluyoooo duyrulur

filizcim ne demek paylaşınca her şey daha güzel

Slm kizlar cokk yoruldum bugun ..arkadaslarla bulustuk..lahmacun yemeye gittik..uzun zamandir gormedigim kisilerdi..80 kilo oldugumu soyledim inanmadilar hic gostermiyosun dediler en fazla 70 diyolar..sporuma borcluyum bence bu durumu diyeti cok bozarim ama aynada gercekten iyi hissediyorum kendimi..esimde ne zayifla ne sismanla diyo boyle cok idaelsin diyo..ama ben rakamlara takigim iste naparsin...neyse kizlar bugun cok yurudum cok yoruldum..spor tamamdir sanirim bugunluk:)

kolay gelsin arkadaşım bende yapacağım menemen süper hazır yemek oluyo acil durumlarda bende yapaciğim inş.

he çakmel he dikkat edince takır takır veriyorum etmeyince de çatır çatır alıyorum

selam kızlar nasılsınız sersumum yerlestınmı canım gule gule otur
nerdesin sen kaçak

ilk öncelikle bi özür liste için teşekkür etmedim eline sağlık ve o yorumlar çok güzel oluyo arkadaşım aman sporunu bırakma hatta sen abur cubura hiç yaklaşma en az bi sene de oturyo kg ve bi kere aldın mı tekrar vermek zor oluyo, boyun kaç senin acaba

slm hatunlar bugünki menüm de dünün aynısıydı o yüzden yazmıyorum yarın yağ yakma diyeti geliyor içerik olarak protei ağırlıklı çok seviiyorum valla yımırta yiycem et yiycemmm hem de tam üç gün

allah yardımcın olsun çakmel,

allahım o otlar ne kıs öyle epey interestink şeyler, hadi bakalım rast gele inş
aynen öyle canım elif ezgi uzamnsel diyorki eczaneye gideceğinize aktara gidin diyet listelerinin hepsinde böyle içecekler var onlar da sürekli değişiyorlar

yıldızcım liste için eline sağlık bakalım haftaya yarışta kim birinci olcak makbuleyide tebrik ederim kısss makbuş sen diyetine dikkat edersen iyi veriyon bence hiçç üzülme istikrarlı olman yetiyo
tşk ederim canım aslında bi gün önce ben bi 400 gr daha eksideydim ama ne yedimde şişirdim kendimi bilmem şimdilik ödem gidiyor kuzum benim kilo verme durdu mu kıpırdamaz artık ama bulcaz artık çareler o zamanda detokslar şoklar

tşk ederim canııım

sağol canımm
Yarim saatten fazla tempolu yuruyus....

ayyyyy sersumcum harika olmuş evi gösteren perde ile halı demişler gerçekten doğru:)
sağol canımcım
ya benim evde biber fazla olunca kuruverdim daha erken ama olsun kıss
ben de domatesi düşünüyorum bakalım napıcam

hadi bakalım doğalsirke güzel olur
selam kızlar nasılsınız sersumum yerlestınmı canım gule gule otur

selam cicim sen bi geliyon bi gidiyon hele bi gel artık beya..yerleştim bebeemm çok şükür sağol

Bruxselcim hepinize ben tesekkur ederim..yazamadim..telden yazinca kisitli oluyo zamanim..cocukta 3 tene olunca istek felan bitmiyo..bu ara abur cubur yerine hurmaya dadandim...
Boyum 170 canim..
yesil cayimi suyumu aldim yorgunlugumu atiyorum..aksama dogru ciktik yine ailecek biraz gezindik sonra evin arkasinda yakantop oynadik eve geldim nasil terlemisim..ama iki gundur bulgurdan gidiyom..pilavi cok yapmisim atmayada kiyamadim..gunumde yakin..

günaydın güzeller.....eşim nöbete gitti ben de kahvaltımı yapıyorum bugün full mayışmacaa

herkese güzel pazarlar..Afiyet olsun...
kahvaltım görüldüğü üzre

peynirli omlet
zeytin peynir
tatlı kıl biberlerim
domates
çay çayyy accuk durumları toparlayayım dedim hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…