HAYIRLI ZAMANLAR KIZLAAAAAR..
selamün aleyküm...
afiyet olsun sersum... şifa olsun ...
brüksel ilahi ya demek çatır çatır alıyosun ha, hepimiz aynıyız canım ya
yıldız fit görünmek gerçekten bazen kurtarıyor, banada okuldakiler diyo senin nerende fazlalık var diye ama hedef 56 ve ALLAHIMIN izni ile gelecek yıl bu zamanlarda 56 yı görücem inşallah. yavaş yavaş sıkılmadan ve sıkmadan biizbillah.
kahvaltım
1 avuç leblebi(annemin kül de kavurduğu şaheser oluyor kendileri)
1 kupa kahve
azıcık kuru üzüm
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
şimdi de demlediğim karışık bitki çayım (ada çayı-zencefil-tarçın ve karanfilden muhteva)
ikinci öğün için net bişey yok belki pırasa yaparım ara ara gelicem yazarım hanımlar...
canım maaşallah boyun iyimiş eminim kilolu durmuyorsundur ama bence dikkat etmeye devam et bence görüntünde de problem yoksa.. kendimi de katarak yıllar önce diyetiyenim sözünü söylüyorum, bi kadına 70- 80 yakışmıyorBruxselcim hepinize ben tesekkur ederim..yazamadim..telden yazinca kisitli oluyo zamanim..cocukta 3 tene olunca istek felan bitmiyo..bu ara abur cubur yerine hurmaya dadandim...
Boyum 170 canim..
yesil cayimi suyumu aldim yorgunlugumu atiyorum..aksama dogru ciktik yine ailecek biraz gezindik sonra evin arkasinda yakantop oynadik eve geldim nasil terlemisim..ama iki gundur bulgurdan gidiyom..pilavi cok yapmisim atmayada kiyamadim..gunumde yakin..
afiyet olsun canım, hadi bakalım yeşil sahalara döndün artıkgünaydın güzeller.....eşim nöbete gitti ben de kahvaltımı yapıyorum bugün full mayışmacaa
Eki Görüntüle 1236325 herkese güzel pazarlar..Afiyet olsun...
kahvaltım görüldüğü üzre
peynirli omlet
zeytin peynir
tatlı kıl biberlerim
domates
çay çayyyaccuk durumları toparlayayım dedim hadi hayırlısı
HAYIRLI ZAMANLAR KIZLAAAAAR..
selamün aleyküm...
afiyet olsun sersum... şifa olsun ...
brüksel ilahi ya demek çatır çatır alıyosun ha, hepimiz aynıyız canım ya
yıldız fit görünmek gerçekten bazen kurtarıyor, banada okuldakiler diyo senin nerende fazlalık var diye ama hedef 56 ve ALLAHIMIN izni ile gelecek yıl bu zamanlarda 56 yı görücem inşallah. yavaş yavaş sıkılmadan ve sıkmadan biizbillah.
kahvaltım
1 avuç leblebi(annemin kül de kavurduğu şaheser oluyor kendileri)
1 kupa kahve
azıcık kuru üzüm
sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
şimdi de demlediğim karışık bitki çayım (ada çayı-zencefil-tarçın ve karanfilden muhteva)
ikinci öğün için net bişey yok belki pırasa yaparım ara ara gelicem yazarım hanımlar...
afiyet olsun canım, hadi bakalım yeşil sahalara döndün artık
kıyafet alırken sorma, ben geçende bi ceket denedim 42 beden oldu ama dar oldu yani yakışmadı hiç 44 ü denemek aklımın ucundan bile geçmedi inş. bu ayın sonunda tekrar deneyecem ve o ceket tam olcak inş. bi de şu emzirme dönemi verdim verdim sonra benim için çok zor ve biyerden sonra sıkılıyor insan ye gitsin moduna geçiyo yanitavuk sote
pilav
cacık
pırasa yarına inş.
brükselcim 70 ve 80 gerçekten söylerken utanıyor insan ,65 üstü sıkıntı, resmen şişman muamelesi görüyoruz(bide kabul etsek)hele üst baş alırken...
hep birlikte kurtulcaz inş.
valla gerçekten öyle ben kilomu söylüyemiyorumUhuu uhhuuuucok utandim vallahi...70-80 olmamali bi kadin ha..siskoyuz valla..dun biarkadas cok minyondur kendisi kac kilosun dedim..kiz 45 kiloymus trden 2-3 kilo aldim 47-48 oldum diyo dedim benim yarim kadarsin ne cusseliyim beee
elmali findikli kek yaptim bi arkadasa gidicez kahve icmeye..
inşallah kurtulacağıztavuk sote
pilav
cacık
pırasa yarına inş.
brükselcim 70 ve 80 gerçekten söylerken utanıyor insan ,65 üstü sıkıntı, resmen şişman muamelesi görüyoruz(bide kabul etsek)hele üst baş alırken...
hep birlikte kurtulcaz inş.
sağol canımSersumcum kahvaltin cok guzel gorunuyo afiyet olsun..uff elime aldim teli kizlar yazdirmiyo ustumde
Uhuu uhhuuuucok utandim vallahi...70-80 olmamali bi kadin ha..siskoyuz valla..dun biarkadas cok minyondur kendisi kac kilosun dedim..kiz 45 kiloymus trden 2-3 kilo aldim 47-48 oldum diyo dedim benim yarim kadarsin ne cusseliyim beee
elmali findikli kek yaptim bi arkadasa gidicez kahve icmeye..
merhaba canım hoşgeldin..hepimiz tatilde gene aldık kiloları canım beraberce veririz merak etmeSersumcum merhaba en son 1 sene önce buradaydım ne yaptın nasıl gitti diyetin ben 13 kilo falan verdim sanırım kız kardeşimin düğününe gittim fit bir şekilde geldikten sonra da başa döndüm yeniden spor ve karatay diyeti yapmak istiyorum aynı kararlılık ve azime ihtiyacım var bu defa erkek kardeşim evleniyor :)
kıyafet alırken sorma, ben geçende bi ceket denedim 42 beden oldu ama dar oldu yani yakışmadı hiç 44 ü denemek aklımın ucundan bile geçmedi inş. bu ayın sonunda tekrar deneyecem ve o ceket tam olcak inş. bi de şu emzirme dönemi verdim verdim sonra benim için çok zor ve biyerden sonra sıkılıyor insan ye gitsin moduna geçiyo yani
valla gerçekten öyle ben kilomu söylüyemiyorumya o 45 kilo mu insana ayakkabı numarası gibi geliyor
he kıssbruxelles ikimizde de kociş yok bugün kısss
tekrar hoşgeldin o vakit, hiç merak etme senden çok var bu topikte birazı doğum yapıp gelecek inşslm arkadaslar yaklasık bır ay önce diyete baslıycam dıye yazmıstım buraya fakat memlekete gidince diyet felan kalmadı,döneli 4-5 gün oldu daha adapte olamadım ama yarın inşallah diyete baslamayı düşünüyorum kilom aldı basını gidiyor aslında ben yemegi, çok yiyen birisi değilim,çok az yiyorum ama şekerden vazgeçemiyorum abur cubura dayanamıyorum.cayda şekeri bırakmıstım zaten 1 seneyi geçti ama ıvır zıvır bana çok kilo aldırıyor,bebekte emziriyorum aslında dahada hızlı kilo veririm.yarından itibaren baslıyorum hepimize kolay gelsin
he kıss son gününün keyfini çıkarrrhe kıssnapıyosun diyo face kk filan diyorum ohhhhh rahat rahat gez nette diyo
krepi ben de çok severimmbon soir kızlar, bu gecede kociş yok yarın gelcek inş. umarım zararlı bişi getirmez. annem kurabiye göndermiş, onu çocuklara yediririm tabi kendimi ne kadar tuıtabilirim bilmiyorum
bugün yürüyüş ypamadım üstüne üstlük biraz tehlikeli sularda yüzdüm. sabah reçelli krep keyfi akşamda kremalı bisküvi yeedim. krep bilerek istiyerekti de şu püsküü yapmayaydım iyidisağlık olsun ne yapalım. ya bu krebe fena sardım bu sıralar ama hafta içi diyetimi güzel yaparsam ödülüm olsun 1 gün diyorum çünkü içinde un az ve kabartma tozu maya yok
yarın için biber dolma yaptım yürüyüşümüde yaparsam haftaya ii başlarım inş.bakalım
valla kısss şööleee pantalonu alıpta cukk diye içine girsek 38 beden olsaaa ayyyyyy inşallahkıss sersum zayıflasakta şöyle güzel bi alışveriş yapsak di mi yayok büyük bedeni var mı koyu renk daha ii olur ay darmı oldu bu demeden dilediğimizi alsak ya önceden fizik vardı para yoktu şimdi para var fizik yok bende oy oyy ya tam zayıfladım derken de hamile kaldım dayhya ne olsun. Şöyle bi istediğim ölçüye geleyim boşaltcam şu gardrobu yeni eski demeden tüm büyük bedenlerden kurtulasım var
geziyom cicim valla acısını çıkarıcam haklısınslm hatunlar nasılsınız bakalım sersumum gez kız tadını çıkar ankaranın ne çektin bee hakkaride
o 45 lik hatunlar bizden çok yiyorlar
ben de bugn iyi gittim pazar olmasına rağmen bu sabah 63.9 gördüm kızlaaarrrrryarın okul var yine bi insan mesleğini bu kadar mı sevmez be yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?