Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşşallah maaşalla h iyi gidiyon, ya sorma ya hem çok yiyiyip hem istediklerini giyiyorlar adaletin bu mu dünya diyip arabeske bağlayasım geldi

ah 6 günü bi tam yapsam bırakcam o günü inş.
o kurabiyelerin artık ucundan köşesinden bişiler yapcaaz yani artıkım
38 beden Çok süper olur evrene mesaj gönderiyorum hemen 38 bedennnnnnnnnn sağlıkla, sıhhatle tez vakitte bizim olllllllll

merhaba arkadaşlar ben de spor ve diyete başladım ve hemen pes etmemek için yapılanları birileriyle paylaşmanın yararlı olucağını düşünüyorum bana kısaca grup hakkında ve nasıl paylaşımlarda bulunucağmız üzerinde bilgi verebilirseniz çok sevinirim

eyyyy evrennnnnn bende diyommmmm

hoşgeldin aramıza..hergün düzenli menü bildiriminde bulunuyoruz birbirimize destek olup gaz veriyoruz..adı üstünde topiğimizin hem eğleniyor hem kilo veriyoruz..isteyen istediği diyeti yapıyor ve tecrübelerini paylaşıyor..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra da cuma günü sırayla yaptığımız kilo verme yarışmamıza katılabilirsin..başarılar dilerim

anladım teşekkürler günde üç öğün yazıcaz yani değişik geldi bana :) başlayayım bakalım inşallah devamı gelir

Sagolasin sersumcum..iyi gezmissin bugun..ohh trde yasamak ayricalik ya..pazar gunu heryer kapali burda..bi ev gezmesi olur...böggg(
Yarin okul basliyo ..cok seviniyorum daha hizli gecer gunler..yogun oluyorum cocuklarin kurslari dersleri..telase bitmiyoki..ins basarili bir sezon olur...2. Sinif kizim digeride ana okuluna basliyor. ..ama okul sisteminde..cok heyecanliyiz:)
Neyse ben yatayim artik erken kalkmak mecburiyeti var..
opuldunuz kizlar

anladım teşekkürler günde üç öğün yazıcaz yani değişik geldi bana :) başlayayım bakalım inşallah devamı gelir
canım çizelgeyi nasıl ekledin biz epeydir ekleyemiyoruz..dosya olarak mı yükledin bir kerelik yoksa açılmış mı yükleme yeri..göremedim ben

ilk sayfada yazılanları yapıp kopyala yapıştır yaptım imza alanına ekledim ama ben şuan göremiyorum kendimde yorumumun altında çıkması gerekmiyo mu ?

gezdim canım iyi oldu
sizin yeni sezon hayırlı olsun bizimkine 1 hafta daha var hala nakilleri bekliyoruz..hala belirsizlik var.mahfettiler bizleri ahhh ahhh..neyse açmayayım ağzımı gene..iyi geceler canımmm

ilk sayfada yazılanları yapıp kopyala yapıştır yaptım imza alanına ekledim ama ben şuan göremiyorum kendimde yorumumun altında çıkması gerekmiyo mu ?
ben de imzaya ekleyeyim ben görüyorum seninkinde canım..eskiden çizelge diye bir bölüm vardı

sağol ya iyi oldu fikir verdin ben o şekilde denememiştim şimdi oldu resmini yapıştırdık..

kızlar ben kaçarr hepinize iyi geceler...yarın kuaföre gidicem hele bakım yaptıriim accukkk

Gunaydin kizlar..guzel bi hafta dilerim herkese..erkenciydim bugun 6 dan beri ayaktayim..namazi kilip kahvemi icip guzel bi kahvalti hazirladim ..kizimi gonderdim esiminde isi vardi oda cikti..sonra kahvaltimi ettim simdi bisiklet surmekteyim..islerimi yemegimi halledicem spordan sonra..ogleden sonra kizlarin kursu var..gotur getir yaparim..alisverise ugrucam ..isim cok..seviyorum ama ben bu yogunlugu:)

Günaydın ..insanın elinde olmayan cazip gelirmiş derler ya o yüzden dir sanıyorum ki , Allahım'a şükürler olsun bugünüme şükür ediyorum ama yine de , şu yaşamış olduğun hayat benim ve benim gibi bir çok çalışan arkadaşımın hayali umarım bir gün bende görürüm o günleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…