maşşallah maaşalla h iyi gidiyon, ya sorma ya hem çok yiyiyip hem istediklerini giyiyorlar adaletin bu mu dünya diyip arabeske bağlayasım geldislm hatunlar nasılsınız bakalım sersumum gez kız tadını çıkar ankaranın ne çektin bee hakkaride
o 45 lik hatunlar bizden çok yiyorlar
ben de bugn iyi gittim pazar olmasına rağmen bu sabah 63.9 gördüm kızlaaarrrrryarın okul var yine bi insan mesleğini bu kadar mı sevmez be yaaa
menüme geçeyim
uyanınca: dünki çaydan
bu arada bu yazdığım pztesi ve salı da menüm olacak
sabah: 1 yumurta 2 ymurta beyazından maydanozlu omlet
ara: 1 avuç altın çilek 1 çb kefir
öğlen: mantarlı dana bonfile salata
ara: 1 sütlü kahve(normalde bi meyve ve kefir olmalıydı)
ara: 5-6 badem(3 mısır patlağı olmalıydı)
akşam:dana kuşbaşı salata
ara: 1 meyve 1 çay bardağı kefir iyi gittim iyyii
ah 6 günü bi tam yapsam bırakcam o günü inş.he kıss son gününün keyfini çıkarrr
krepi ben de çok severimm
ayy en azından 1 günü özgür bırakmazsak dayanılmıyo zaten
annen okaa göndermiş accuk ucundan yersin kurabiyelerden beyaaa
valla kısss şööleee pantalonu alıpta cukk diye içine girsek 38 beden olsaaa ayyyyyy inşallah
geziyom cicim valla acısını çıkarıcam haklısın
ayy evet yaa yiyiyp yiyip aynı kalıyorlar hemde
süpersinnnn
ben de mesleğimi hiç sevmiyorum ama 19 yılın acısı bacımmmsen daha dün başladın kıss dur daaaa
eyyyy evrennnnnn bende diyommmmmah 6 günü bi tam yapsam bırakcam o günü inş.
o kurabiyelerin artık ucundan köşesinden bişiler yapcaaz yani artıkım
38 beden Çok süper olur evrene mesaj gönderiyorum hemen 38 bedennnnnnnnnn sağlıkla, sıhhatle tez vakitte bizim olllllllll
merhaba arkadaşlar ben de spor ve diyete başladım ve hemen pes etmemek için yapılanları birileriyle paylaşmanın yararlı olucağını düşünüyorum bana kısaca grup hakkında ve nasıl paylaşımlarda bulunucağmız üzerinde bilgi verebilirseniz çok sevinirim
afiyet olsun cicimDolunay esliginde balkonda kocisle kahve kahve keyfi
kaç öğün yersen onu yazıyorsun canım hepsini akşam bir kerede de yazabilirsin vakit bulamazsananladım teşekkürler günde üç öğün yazıcaz yani değişik geldi bana :) başlayayım bakalım inşallah devamı gelir
canım çizelgeyi nasıl ekledin biz epeydir ekleyemiyoruz..dosya olarak mı yükledin bir kerelik yoksa açılmış mı yükleme yeri..göremedim benanladım teşekkürler günde üç öğün yazıcaz yani değişik geldi bana :) başlayayım bakalım inşallah devamı gelir
gezdim canım iyi olduSagolasin sersumcum..iyi gezmissin bugun..ohh trde yasamak ayricalik ya..pazar gunu heryer kapali burda..bi ev gezmesi olur...böggg(
Yarin okul basliyo ..cok seviniyorum daha hizli gecer gunler..yogun oluyorum cocuklarin kurslari dersleri..telase bitmiyoki..ins basarili bir sezon olur...2. Sinif kizim digeride ana okuluna basliyor. ..ama okul sisteminde..cok heyecanliyiz:)
Neyse ben yatayim artik erken kalkmak mecburiyeti var..
opuldunuz kizlar
ben de imzaya ekleyeyim ben görüyorum seninkinde canım.ilk sayfada yazılanları yapıp kopyala yapıştır yaptım imza alanına ekledim ama ben şuan göremiyorum kendimde yorumumun altında çıkması gerekmiyo mu ?
sağol ya iyi oldu fikir verdinilk sayfada yazılanları yapıp kopyala yapıştır yaptım imza alanına ekledim ama ben şuan göremiyorum kendimde yorumumun altında çıkması gerekmiyo mu ?
oldu mu sizinki de ?ben de imzaya ekleyeyim ben görüyorum seninkinde canım..eskiden çizelge diye bir bölüm vardı
oldu canım sağololdu mu sizinki de ?
Dolunay esliginde balkonda kocisle kahve kahve keyfi
oyşşşşşşşşş o ne kıs öyle biz sersumla kocasızken sende nispet yaqpıyon hee
yap tır şekerimkızlar ben kaçarr hepinize iyi geceler...yarın kuaföre gidicem hele bakım yaptıriim accukkk
bende göremiyorum bilgisayardayımoldu canım sağolgörmüyor musun sen cepten giriyorsan ondandır..iyi geceler
bende yatar herrkese iyi uykular gece gece böyle kaynatmak da güzel oluyomuş yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?