Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esn arkadasim bana dedin sanirim..ins hayalindeki hayat sekline bir gun kavusursun...
isler bitti yemeklerim hazir..
sehriye corba
pirinc pilavi
et haslama
firinda basamel soslu sebze
bana uyanlari yerim ben ..
35 dk bisiklet suruldu...

ben bi çarşıya gidiim geziiimm canım sıkıldı sonra görüşürüz kızlar bayyyyy

sersumcum gezmelere başlamışsın yakışır canım gez tabiiiiii
buruxelles = canım yaaa zayıflayınca alıyoz kıyafeti sonra ona sığmıyoz bu ne kısır döngü yorulduk beeee
o 45 likler var yaaaaaaaa bizden çok yiyoooooo

kızlar yediklerimi yazamıyodum çok düzensiz yiyorum cıs yemiyom pek ama mesela sabah kahvaltı yapıyom öğlende kahvaltı üşeniyom kendime hususi hazırlamaya düzene girecek okullar açılınca artık kısa günlerdede oruç borcumu ödemeyi düşünüyorum nasipse tabi bugün itibarıyla yazmaya başlayayım yediklerimi
sabah= nesfit sütlü
öğlen= salata+sakatat+çay
akşam = çok az kepekli spagetti+ton balığı+domates sosu

he kıss bize nispet yapmış yıldızz
günaydın herkese arkadaslar

kahvaltım

bıraz tavuk
peynir
zeytin
domates
yerfıstıgı
çay
afiyet olsun canım iyi başlamışsın
ben de çok alıştım evde olmaya son 20 günüm işe başlamak çok zor gelecek
sağol canım hakettim demi kıss

üff yaa ver all ver alll

ben de saçma sapan besleniyorum genee

öğle yemegim akşamda sayılır

2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yogurt
guvec
bıraz fıstık

yemekten 2 saat kadar önce 1 su bardagı tarcınlı süt içtim kan şekerini dengelediğini duymustum şeker krizinide engelliyormus şmdiye kadar agzıma tatlı bişey koymadım ama nedense sersem gibiyim vücut şekere alısmıs zorluycak bıraz bakalım yola devam

bugün kuaföre gittim nihayet boyattım kestirdim yoldurdum...ayyy ne çok işş..sabah tost yedim mecburen öğlen nohut yemeği ve cacık sonrası fena irmik helvası..
ayy gene şiştim iyice benim tartı da saçma sapan tartıyo dengesi mi bozuldu ne..anlamıyorum..taban yamuk o etkiliyor sanırsam

ankara yağmurlu serinledik şükür..kızımın okulu hala belli değil kafalar karışık off offf

bugün ki menüm
sabah 1 haşlanmış tam yumurta 1 de beyazı domates salatalık
ara:1 dilim baklava arkadaşlardan birinin taynı çıkmış almış okulda dayanamadım

öğlen: 1 alabalık buğulama salata

ara: çeyrek armut çeyrek elma çeyrek şeftali çeyrek muz 1 bardak kefir

ara: 4 tane form mısır patlağı

akşam: tavuk sote salata

ara: yaapmıycam baklavadan dolayı

boool booll otlardan karışımlı çaylar

tabiki pilates yaptım kitabımı yatmadan okuyacağım evimi güzelleştirmek için bişi yapmadım ütü yapacağım bence o da sayılırr

he valla daha bir sene bile dolmadı ama öğrenci olmamasına rağmen tükenik geliyorum eve yaaa
ahhh ahhhh benim eşimde o yiyip yiyip bi türlü kilo alamayanlardan ne bulursa yiyor
hoşgeldin bu arada çizelgeyle ilgili yaratıcı fikrin harikkaaaa hemen yapıyorum çizelgemi
Dolunay esliginde balkonda kocisle kahve kahve keyfi
hımmm .çooookkk romantiik afiyetler olsun

günaydın herkese arkadaslar

kahvaltım

bıraz tavuk
peynir
zeytin
domates
yerfıstıgı
çay
vira bismillah hadi bakalım güzel kahvaltı afiyet olsun
ya filiz ben o kısır döngüyü 5 senedir yaşıyorum, inş kurtulacağız bu sefer

canım gün boyu limonlu suda şeker ihtiyacını kesiyor haberin olsun

ohhhh saçlar filaay ne okul mevzuymuş ya Allah yardımcınız olsun çocuklar seneye başlamadan yoruldu, bu arada canım düzen oturana kadar biraz öyle abuk sabuk beslenme oluyo ya bu şeker gerçekten eroin gibi bi ilet acayip bağımlı ediyor insanı. saçlarını da güle güle kullan

afiyet olsun

Günaydın kızlar.. Benim için diyet günleri başladı dün itibariyle..

Kahvaltı
İki küçük kurabiye ve çay
Öğle
Buğday ekmeğiyle küçük bi peynirli sandviç
Akşam
Bi porsiyon köfte ve garnitür
Gece iki bisküvi

Bu sabah buğday ekmeğiyle peynirli sandviç küçük bardak ice tea.. Ama açım yaa

son 20 gün mü ne çabuk geçti yaa
o saçma beslenme hepimizde var canım ah ah

ben bulgur pilavını görünce 2 kaşık yiyemiyorum canım malesef çok zor bu işler

güle güle kullan canım
illa arada bi cıs kaçırıyoz amaaaaaan düzelecek nasıl olsa takmayalım yaaaaa strestende veremiyoz kıslar
kızınada allah kolaylıklar versin benim yeğenim yerleşti niye öyle olduki sizinki

makbule iyi gidiyosun maşallah
hadi hayırlısı kolay gele kurabiyeler diyettir heralde hepimiz açız şekerim doymuyoz

bu aralar benim karnımda şişlik var çok gaz oluşuyo sanırım hamile gibiyim bende gaz hapı tuvalete çıkmak için 2 hap içmiştim pazar günü bugünde alerji kabartısı gördüm çok korktum yine hemen hapını iştim inşallah ilri derece de olmaz benimde derdim bu kızlar hiç hap kullanamıyorum halim ortada bu gelen kiloların çoğu ondan zaten bi daha olursam yandım eski kiloma ulaşırım heralde allah korusun
yediklerime gelince
1 lokma peynirli ekmek hap içmek için başka bişe yemedim tekrar yattım
öğlen şu an yani kahvaltı yapıcam cıs yok
akşam biber dolması yoğurt

FİLİZİM TŞK EDERİM BENİM KENDİMİ İYİ HİSSETTİĞİM KİLO 62 FALAN ONUN ALTINA DÜŞÜNCE NASILSA VERDİM HAVASINA GİRERİM YİNE ŞU ARALAR İRADEM FENA DEĞİL AMA DAİM OLUR İNŞALLAH

sabah kahvaltım

1 tane yumurtadan peynirli omlet ,çay

arada 1 su bardagı sıcak tarcınlı süt
1 tane soda

öğle yemeği

çokaz patates
bıraz sosıs
peynir
zeytin
domates
çay

biraz kahvaltı gibi oldu

güle güle kullan saçını canım,birazda buralara serinlik gönder canım yanıyoz güneydoguda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…