ben bi çarşıya gidiim geziiimm canım sıkıldısonra görüşürüz kızlar bayyyyy
kıyafet alırken sorma, ben geçende bi ceket denedim 42 beden oldu ama dar oldu yani yakışmadı hiç 44 ü denemek aklımın ucundan bile geçmedi inş. bu ayın sonunda tekrar deneyecem ve o ceket tam olcak inş. bi de şu emzirme dönemi verdim verdim sonra benim için çok zor ve biyerden sonra sıkılıyor insan ye gitsin moduna geçiyo yani
valla gerçekten öyle ben kilomu söylüyemiyorumya o 45 kilo mu insana ayakkabı numarası gibi geliyor
kıss sersum zayıflasakta şöyle güzel bi alışveriş yapsak di mi yayok büyük bedeni var mı koyu renk daha ii olur ay darmı oldu bu demeden dilediğimizi alsak ya önceden fizik vardı para yoktu şimdi para var fizik yok bende oy oyy ya tam zayıfladım derken de hamile kaldım dayhya ne olsun. Şöyle bi istediğim ölçüye geleyim boşaltcam şu gardrobu yeni eski demeden tüm büyük bedenlerden kurtulasım var
afiyet olsun canım iyi başlamışsıngünaydın herkese arkadaslar
kahvaltım
bıraz tavuk
peynir
zeytin
domates
yerfıstıgı
çay
ben de çok alıştım evde olmaya son 20 günüm işe başlamak çok zor gelecekGunaydin kizlar..guzel bi hafta dilerim herkese..erkenciydim bugun 6 dan beri ayaktayim..namazi kilip kahvemi icip guzel bi kahvalti hazirladim ..kizimi gonderdim esiminde isi vardi oda cikti..sonra kahvaltimi ettim simdi bisiklet surmekteyim..islerimi yemegimi halledicem spordan sonra..ogleden sonra kizlarin kursu var..gotur getir yaparim..alisverise ugrucam ..isim cok..seviyorum ama ben bu yogunlugu:)
sağol canım hakettim demi kısssersumcum gezmelere başlamışsın yakışır canım gez tabiiiiii
buruxelles = canım yaaa zayıflayınca alıyoz kıyafeti sonra ona sığmıyoz bu ne kısır döngü yorulduk beeee
o 45 likler var yaaaaaaaa bizden çok yiyoooooo
ben de saçma sapan besleniyorum geneekızlar yediklerimi yazamıyodum çok düzensiz yiyorum cıs yemiyom pek ama mesela sabah kahvaltı yapıyom öğlende kahvaltı üşeniyom kendime hususi hazırlamaya düzene girecek okullar açılınca artık kısa günlerdede oruç borcumu ödemeyi düşünüyorum nasipse tabi bugün itibarıyla yazmaya başlayayım yediklerimi
sabah= nesfit sütlü
öğlen= salata+sakatat+çay
akşam = çok az kepekli spagetti+ton balığı+domates sosu
he valla daha bir sene bile dolmadı ama öğrenci olmamasına rağmen tükenik geliyorum eve yaaahe kıss son gününün keyfini çıkarrr
krepi ben de çok severimm
ayy en azından 1 günü özgür bırakmazsak dayanılmıyo zaten
annen okaa göndermiş accuk ucundan yersin kurabiyelerden beyaaa
valla kısss şööleee pantalonu alıpta cukk diye içine girsek 38 beden olsaaa ayyyyyy inşallah
geziyom cicim valla acısını çıkarıcam haklısın
ayy evet yaa yiyiyp yiyip aynı kalıyorlar hemde
süpersinnnn
ben de mesleğimi hiç sevmiyorum ama 19 yılın acısı bacımmmsen daha dün başladın kıss dur daaaa
ahhh ahhhh benim eşimde o yiyip yiyip bi türlü kilo alamayanlardan ne bulursa yiyormaşşallah maaşalla h iyi gidiyon, ya sorma ya hem çok yiyiyip hem istediklerini giyiyorlar adaletin bu mu dünya diyip arabeske bağlayasım geldi
ah 6 günü bi tam yapsam bırakcam o günü inş.
o kurabiyelerin artık ucundan köşesinden bişiler yapcaaz yani artıkım
38 beden Çok süper olur evrene mesaj gönderiyorum hemen 38 bedennnnnnnnnn sağlıkla, sıhhatle tez vakitte bizim olllllllll
hoşgeldin bu arada çizelgeyle ilgili yaratıcı fikrin harikkaaaa hemen yapıyorum çizelgemimerhaba arkadaşlar ben de spor ve diyete başladım ve hemen pes etmemek için yapılanları birileriyle paylaşmanın yararlı olucağını düşünüyorum bana kısaca grup hakkında ve nasıl paylaşımlarda bulunucağmız üzerinde bilgi verebilirseniz çok sevinirim
hımmm .çooookkk romantiik afiyetler olsunDolunay esliginde balkonda kocisle kahve kahve keyfi
vira bismillah hadi bakalım güzel kahvaltı afiyet olsungünaydın herkese arkadaslar
kahvaltım
bıraz tavuk
peynir
zeytin
domates
yerfıstıgı
çay
ya filiz ben o kısır döngüyü 5 senedir yaşıyorum, inş kurtulacağız bu sefersersumcum gezmelere başlamışsın yakışır canım gez tabiiiiii
buruxelles = canım yaaa zayıflayınca alıyoz kıyafeti sonra ona sığmıyoz bu ne kısır döngü yorulduk beeee
o 45 likler var yaaaaaaaa bizden çok yiyoooooo
canım gün boyu limonlu suda şeker ihtiyacını kesiyor haberin olsunöğle yemegim akşamda sayılır
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yogurt
guvec
bıraz fıstık
yemekten 2 saat kadar önce 1 su bardagı tarcınlı süt içtim kan şekerini dengelediğini duymustum şeker krizinide engelliyormus şmdiye kadar agzıma tatlı bişey koymadım ama nedense sersem gibiyim vücut şekere alısmıs zorluycak bıraz bakalım yola devam
ohhhh saçlar filaay ne okul mevzuymuş ya Allah yardımcınız olsun çocuklar seneye başlamadan yoruldu, bu arada canım düzen oturana kadar biraz öyle abuk sabuk beslenme oluyo ya bu şeker gerçekten eroin gibi bi ilet acayip bağımlı ediyor insanı. saçlarını da güle güle kullanbugün kuaföre gittim nihayet boyattımkestirdim yoldurdum.. .ayyy ne çok işş ..sabah tost yedim mecburen öğlen nohut yemeği ve cacık sonrası fena irmik helvası..
ayy gene şiştim iyice benim tartı da saçma sapan tartıyo dengesi mi bozuldu ne..anlamıyorum. .taban yamuk o etkiliyor sanırsam
ankara yağmurlu serinledik şükür..kızımın okulu hala belli değil kafalar karışık off offf
afiyet olsunbugün ki menüm
sabah 1 haşlanmış tam yumurta 1 de beyazı domates salatalık
ara:1 dilim baklavaarkadaşlardan birinin taynı çıkmış almış okulda dayanamadım
öğlen: 1 alabalık buğulama salata
ara: çeyrek armut çeyrek elma çeyrek şeftali çeyrek muz 1 bardak kefir
ara: 4 tane form mısır patlağı
akşam: tavuk sote salata
ara: yaapmıycam baklavadan dolayı
boool booll otlardan karışımlı çaylar
tabiki pilates yaptımkitabımı yatmadan okuyacağım evimi güzelleştirmek için bişi yapmadım ütü yapacağım bence o da sayılırr
son 20 gün mü ne çabuk geçti yaahe kıss bize nispet yapmış yıldızz
afiyet olsun canım iyi başlamışsın
ben de çok alıştım evde olmaya son 20 günüm işe başlamak çok zor gelecek
sağol canım hakettim demi kıss
üff yaa ver all ver alll
ben de saçma sapan besleniyorum genee
ben bulgur pilavını görünce 2 kaşık yiyemiyorum canım malesef çok zor bu işleröğle yemegim akşamda sayılır
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yogurt
guvec
bıraz fıstık
yemekten 2 saat kadar önce 1 su bardagı tarcınlı süt içtim kan şekerini dengelediğini duymustum şeker krizinide engelliyormus şmdiye kadar agzıma tatlı bişey koymadım ama nedense sersem gibiyim vücut şekere alısmıs zorluycak bıraz bakalım yola devam
güle güle kullan canımbugün kuaföre gittim nihayet boyattımkestirdim yoldurdum.. .ayyy ne çok işş ..sabah tost yedim mecburen öğlen nohut yemeği ve cacık sonrası fena irmik helvası..
ayy gene şiştim iyice benim tartı da saçma sapan tartıyo dengesi mi bozuldu ne..anlamıyorum. .taban yamuk o etkiliyor sanırsam
ankara yağmurlu serinledik şükür..kızımın okulu hala belli değil kafalar karışık off offf
Günaydın kızlar.. Benim için diyet günleri başladı dün itibariyle..
Kahvaltı
İki küçük kurabiye ve çay
Öğle
Buğday ekmeğiyle küçük bi peynirli sandviç
Akşam
Bi porsiyon köfte ve garnitür
Gece iki bisküvi
Bu sabah buğday ekmeğiyle peynirli sandviç küçük bardak ice tea.. Ama açım yaa
makbule iyi gidiyosun maşallahbugün ki menüm
sabah 1 haşlanmış tam yumurta 1 de beyazı domates salatalık
ara:1 dilim baklavaarkadaşlardan birinin taynı çıkmış almış okulda dayanamadım
öğlen: 1 alabalık buğulama salata
ara: çeyrek armut çeyrek elma çeyrek şeftali çeyrek muz 1 bardak kefir
ara: 4 tane form mısır patlağı
akşam: tavuk sote salata
ara: yaapmıycam baklavadan dolayı
boool booll otlardan karışımlı çaylar
tabiki pilates yaptımkitabımı yatmadan okuyacağım evimi güzelleştirmek için bişi yapmadım ütü yapacağım bence o da sayılırr
hadi hayırlısı kolay gele kurabiyeler diyettir heralde hepimiz açız şekerim doymuyozGünaydın kızlar.. Benim için diyet günleri başladı dün itibariyle..
Kahvaltı
İki küçük kurabiye ve çay
Öğle
Buğday ekmeğiyle küçük bi peynirli sandviç
Akşam
Bi porsiyon köfte ve garnitür
Gece iki bisküvi
Bu sabah buğday ekmeğiyle peynirli sandviç küçük bardak ice tea.. Ama açım yaa
bugün kuaföre gittim nihayet boyattımkestirdim yoldurdum.. .ayyy ne çok işş ..sabah tost yedim mecburen öğlen nohut yemeği ve cacık sonrası fena irmik helvası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?