Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilom; 73.5 Kg. şu an
Hedefim 65 Kg. ilk etapta inebilmek..
Beni de listenize katarsanız sevinirim..
Sevgimle kalın..

sersum çok orjinal bir ekleme yapmışsın yavrum ya...

ayrıca teşekkürler 2 hafta sonra görüşmek üzere inşallah

bruxelles sen benden daha azimlisin canım inşallah bu kış kurtuluruz ya bu diyet derdinden.

umarım marotona kaldığım yeren devam edebilirim...
yok canım keşke dediğin gibi olsam,inş kurtuluruz canım

Aksam yemegi yemedim bende..ikindi vakti kek yemistim kahveyle..gec oldu diye yemek istemedim sonradan..bu irademi korusam tr ye gidene kadar guzel gider kilolar ama iste sorun korumakta:KK64:
yesil cay yaptim yaninda bol su ile aksam devam eder...
ah bu türkiyekilolu gitme stresi yok mu,

Hihiii demii butun herkes ayniii:oops:
trt de bi filme takildim..oyy heyecanli ama...bide acim ya 6 tan beri usuyorum fena....:rolleyes:

Guzel bi hafta sonu dilerim herkese. .50 dk bisikletle gune basladim cok sukur...

sadeceaşkım,hamileymişsin tebrik ederim...allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:Dallah isteyen herkese nasip etsin:KK46::KK46:

Sağol canım. Sizden baya bi sonra gelecek bebişimiz bizim ama hayırlısı olsun :) Mide bulantıları ile başım dette ama idare ediyoruz sağlıklıyız bakalım. Cinsiyetimiz belli değil daha 11 haftalığız dahaa :D

Bebişleriniz sağlıklı sağlıklı doğarlar inşallah kızlar
Gelelim rapora bugün çok dengesiz ve saçmaydı vbir daha kahvaltıyı atlamıcam böyle
Öğle : donates peynir ekmek arası
Akşam: iki kase çorba

gece gece geldim ama topikte bir ben, bir elanor01 ve de 1 ziyaretçimiz varr, sizde gelin kızlar :KK70: herkesler uyuyo haftasonu kismecikler uğramamış topiğe .. ben bu gün perdey di tüldü sökük dikme ve yıkama işleriyle meşguldüm sabah krepler ekmekler yendi akşam çok şükür balık yedim ama şu tahin helvasını da bi ayarlayabilsem süper olur:KK47:yarına bakalım kazasız atlatırsak hafta içi kurtarırım diyetimi inş. gerçi yarın medaleine kek yapcam oğlanun beslenmesine :KK17:bi de çıkıp bi yürüsek kaçamakları hafifletirim inş. benden böyle kızçeler görüşürüz inş..

Slm kizlar sabah kahvaltim
Peynir zeytin ceviz cay
arada 1 tane narli soda ictim

Sutlu kahve
oglen
Eksili kofte.cigkofte etsis.ayran
Aksam cay 1 dilim kek

Daha sonrada nescafe tabi bu kahveler sekersiz

Evet kimse yazmamis bugun

Cakmelcim ellerine saglik tatlum...
sersum yine gezmelerdeydin he..miss gibi gez bakim ohh..
kilo veren herkesi tebriks ederim..devam kizlar yolumuz uzun..
gez gez nereye kadarrr:KK53::KK53:
sağol canım inşallah seninde gidecek kilocuklar azim azim:KK66:

listemiz için eline sağlık canım:KK76::KK76::KK76::KK76:

arıtma cihazı bizimde var canım 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunum çay suyumuda ondan temin ediyorum kireçte olmuyor memnun kalırsın canım eminim suyuda çok güzel ben başka su içemez oldum
iyi olduğuna sevindim sersumcum:KK60:
sağol canım iyiyim çok şükür..:KK68:aldık arıtma cihazımızı önümüzdeki hafta gelecek..ama tezgahımız değişeceği için şimdilik kuramıyoruz..hem birde detox alkali özelliği var..kilo vermeme de yardımcı olacak inşallah..:KK73::KK73:
Slm kizlar bugun temizlik yapmaktan firsat bulup giremedim herkes bildirim yapmis sanirim ben haftaya listeye gircem aslinda bu hafta bile girebilirdim listeye baslangic kilom 76.100 bugunki kilom 74.500 fark 1.600 ya s:31 boy:1.65
haftaya listedesin canım..:KK66:güzel vermişsin maşallah:KK9:
sersum çok orjinal bir ekleme yapmışsın yavrum ya...

ayrıca teşekkürler 2 hafta sonra görüşmek üzere inşallah

bruxelles sen benden daha azimlisin canım inşallah bu kış kurtuluruz ya bu diyet derdinden.

umarım marotona kaldığım yeren devam edebilirim...
örijinalini bozmadım şeker:KK54:
Aksam yemegi yemedim bende..ikindi vakti kek yemistim kahveyle..gec oldu diye yemek istemedim sonradan..bu irademi korusam tr ye gidene kadar guzel gider kilolar ama iste sorun korumakta:KK64:
yesil cay yaptim yaninda bol su ile aksam devam eder...
tr ye kadar gidecek canım En Büyük KK
Kilom; 73.5 Kg. şu an
Hedefim 65 Kg. ilk etapta inebilmek..
Beni de listenize katarsanız sevinirim..
Sevgimle kalın..
2 hafta menü bildirimi sonunda listemize girebilirsin tabii.:KK66:.bir de cuma listemizi sırayla yapıyoruz kabul edersen bunu da haftaya listede olursun:KK68:
Sağol canım. Sizden baya bi sonra gelecek bebişimiz bizim ama hayırlısı olsun :) Mide bulantıları ile başım dette ama idare ediyoruz sağlıklıyız bakalım. Cinsiyetimiz belli değil daha 11 haftalığız dahaa :D
Allah yardımcın olsun yavlum..öpüyorum seni:KK60:

günaydın güzeller.....:KK68::KK68:
dün kızımın arkadaşını götürdük kızılaya gelemedim gene..
sabah
:KK22::KK22::KK22:
çavdar ekmeğinden tost
çay çayy:KK50::KK50:
:KK22::KK22::KK22:

kızımın okulu bu hafta da olmadı mecburen bir alt okula alıcaz naklini..çocuklar mahfoldu bu yıl..:KK14::KK14:

Gunaydin kizlar. .mutlu pazarlar ...:KK68:
dun regl oldum nihayet..bu ay az gecikti..
bu sabah kahvaltiya ispanakli ve peynirli gozlemeler yaptim..mayasiz hamurdan..bende yedim doyasiya bol maydonoz zeytin cay esliginde..aksami hafif gecirip sporumu da yaparsam sorun olmaz ins...:cool:
sersumcum kizin icin hayirlisi olsun canim..
benimde kizim icin okulda uzun kalmasi icin antrag yapicam bu yil dersleri biraz zor bende almanca cok iyi degil cok stres oluyorum o yuzden 3,5 a kadar okulda kalip derslerine yardimci olucaklar..tabi yer varsa..haftaya belli olucak..hersey cocuklarimiz icin..

günaydın sersum okul değişimi çocuklar için zor Allah kolaylık versin
sağol canım amin:KK68:sorma zor ki ne zor:KK51:
Gunaydin kizlar. .mutlu pazarlar ...:KK68:
dun regl oldum nihayet..bu ay az gecikti..
bu sabah kahvaltiya ispanakli ve peynirli gozlemeler yaptim..mayasiz hamurdan..bende yedim doyasiya bol maydonoz zeytin cay esliginde..aksami hafif gecirip sporumu da yaparsam sorun olmaz ins...:cool:
sersumcum kizin icin hayirlisi olsun canim..
benimde kizim icin okulda uzun kalmasi icin antrag yapicam bu yil dersleri biraz zor bende almanca cok iyi degil cok stres oluyorum o yuzden 3,5 a kadar okulda kalip derslerine yardimci olucaklar..tabi yer varsa..haftaya belli olucak..hersey cocuklarimiz icin..
sağol canım inşallah yavrularımız için hayırlısı biran önce olur:KK68:

İLK SAYFAYI DÜZENLEDİM BU SIRAYI İLK SAYFAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ KIZLAR!!!!!!

LİSTE SIRAMIZ

sersum:29 Ağustos 2014 liste yaptı

yıldız:5 Eylül 2014 liste yaptı

çakmel:12 Eylül 2014 liste yaptı 2 HAFTA İZİNLİ

bruxelles:19 Eylül 2014

makbule007:26 Eylül 2014

bahar_34:3 Ekim 2014

güleryüz2011:10 Ekim 2014

filiztoprak:17 Ekim 2014

ficans:24 Ekim 2014

aleynaak:31 Ekim 2014

culda:7 Kasım 2014

özlemkartal:?
neslihansltn:?
naz8:?
iğneoyası:?

Haftaiçi verdiğim kiloları haftasonu geri alıyorum :KK48::KK48: Akşam sadece salata mecburen :confused: Vee bu hafta gelsin ayran detoksu :KK66:

SLM KIZLAR BU ARALAR ÇOK SİTRESLİYİM ÜÇ GÜNDÜR YEMEDİĞİM HİÇ BİŞİ KALMADI ÇİKOLATA PİZZA HAMBURGER BİSSÜRÜ BİSSÜRÜ KESİN 65 OLDUM VAR YA EŞİMİN TERCİHLERİ VAR SIRALAMASI 18 ANTALYANIN Bİ İLÇESİ AÇILMIŞ URFA MERKEZ AÇILMIŞ İŞTE KONYANIN FAAN FARKLI İLÇELERİ AÇILMIŞ AMA HEPSİ DAĞIN BAŞI ŞİMDİ GİDERSE ŞUBATTA EŞ DURUMU OLUR MU OLMAZ MI BİLİNMEZ EV TAŞIMASI AYRI DERT YAZDIĞIMIZ YERLER ÇEKTİĞİMİZ SIKINTIYA DEĞMEYECEK AYRI DERT BUNLARI DÜŞÜNÜRKEN GİTTİM GELDİM YEDİM BİŞİLER SONUÇ OLARAK SAÇMA SAPAN BİR TERCİH YAPARAK Bİ TANE URFA MERKEZ VARDI ONU BİRİNCİ TERCİHE 2. TERCİHE ANTALYANIN İLÇESİ 3. VE 4. TERCİHE SURUÇ YAZDIK ZATEN İLK İKİSİ GELMEZSE 3. KESİN GELİR HAYIRLISI ARTIK ÇOOOKKK SİTRESLİ BU İŞLER ÇOK :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

TABİ BİR DE BU HAFTANIN LİSTESİ ZORDU BİRAZ ONUN DA ETKİSİ VAR ŞİMDİ NAPSAM HİÇ BİLMİYORUM BU LİSELERLE ÇOK ZORLANIYORUM İYİ KİLO VERİYORUM AMA SÜREKLİ HALSİZİM KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA DUKANA MI BAŞLASAM DİYORUM DEVAM ETTTİREMEM DİYE KORKUYRUM NİYE İRADE YOK BENDE YAA ÇOK KIZIYORUM KENDİME BÖYLE OLUNCA ŞU ANDA ÇOK PİŞMAN OLDUM YİNE HEP AYNI ŞEY GERİ ALACAKSAM NİYE KİLO VERİYORUM YA VE Bİ TÜRLÜ NE YAPSAM NASIL Bİ DİYET YAPSAM KARAR VEREMİYORUM :mad::mad::mad::mad::mad:

Gunaydin kizlar...iyi bir hafta olsun hepimize...benim regl haftam..dun spor yapmamistim bugun yapicam birazdan...
kizlari yolladim ortaligi toparlayip ne yemek yapacagima karar vericem..
makbusum relax ol canim is olacagina variyo kendimizi yedigimiz yanimiza kar kaliyo ..hemde ne guzel gidiyodun..dukan sabir isteyen bi diyet 4 asamadan olusuyo her kacamak basa donus..bence iyi dusun basla baslicaksan..
leylakcim genelde buralardasin yazsana kuzum..napiyosun nasil geciyo hamisligin..kac kilo aldin..saglik durumun iyimi..kendinden haber et arada..bu ara pek yazan yok zaten.
Baharcim sende bi tek kilo bildiriyosun..yazsaniza yahu:)

SLM KIZLAR BU ARALAR ÇOK SİTRESLİYİM ÜÇ GÜNDÜR YEMEDİĞİM HİÇ BİŞİ KALMADI ÇİKOLATA PİZZA HAMBURGER BİSSÜRÜ BİSSÜRÜ KESİN 65 OLDUM VAR YA EŞİMİN TERCİHLERİ VAR SIRALAMASI 18 ANTALYANIN Bİ İLÇESİ AÇILMIŞ URFA MERKEZ AÇILMIŞ İŞTE KONYANIN FAAN FARKLI İLÇELERİ AÇILMIŞ AMA HEPSİ DAĞIN BAŞI ŞİMDİ GİDERSE ŞUBATTA EŞ DURUMU OLUR MU OLMAZ MI BİLİNMEZ EV TAŞIMASI AYRI DERT YAZDIĞIMIZ YERLER ÇEKTİĞİMİZ SIKINTIYA DEĞMEYECEK AYRI DERT BUNLARI DÜŞÜNÜRKEN GİTTİM GELDİM YEDİM BİŞİLER SONUÇ OLARAK SAÇMA SAPAN BİR TERCİH YAPARAK Bİ TANE URFA MERKEZ VARDI ONU BİRİNCİ TERCİHE 2. TERCİHE ANTALYANIN İLÇESİ 3. VE 4. TERCİHE SURUÇ YAZDIK ZATEN İLK İKİSİ GELMEZSE 3. KESİN GELİR HAYIRLISI ARTIK ÇOOOKKK SİTRESLİ BU İŞLER ÇOK :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

TABİ BİR DE BU HAFTANIN LİSTESİ ZORDU BİRAZ ONUN DA ETKİSİ VAR ŞİMDİ NAPSAM HİÇ BİLMİYORUM BU LİSELERLE ÇOK ZORLANIYORUM İYİ KİLO VERİYORUM AMA SÜREKLİ HALSİZİM KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA DUKANA MI BAŞLASAM DİYORUM DEVAM ETTTİREMEM DİYE KORKUYRUM NİYE İRADE YOK BENDE YAA ÇOK KIZIYORUM KENDİME BÖYLE OLUNCA ŞU ANDA ÇOK PİŞMAN OLDUM YİNE HEP AYNI ŞEY GERİ ALACAKSAM NİYE KİLO VERİYORUM YA VE Bİ TÜRLÜ NE YAPSAM NASIL Bİ DİYET YAPSAM KARAR VEREMİYORUM :mad::mad::mad::mad::mad:

slm canım Allah kolaylık versi inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun umutsuz olma pozitif olmaya çalış,karatay diyeti gerçekten güzel bir diyet insanı çok fazlada zorlamıyor beyinde bitirmelisin canım kararlı olmazsan insan nefsine yenik düşüyor, ben yaparım diyerek kendine güvenmelisin kolay gelsin

Aleynacim slm nasilsin canim..ben islerimi bitirdim simdi kahvalti yapicam sonrada yemek...

Back
X