Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım keşke dediğin gibi olsam,inş kurtuluruz canımsersum çok orjinal bir ekleme yapmışsın yavrum ya...
ayrıca teşekkürler 2 hafta sonra görüşmek üzere inşallah
bruxelles sen benden daha azimlisin canım inşallah bu kış kurtuluruz ya bu diyet derdinden.
umarım marotona kaldığım yeren devam edebilirim...
ah bu türkiyekilolu gitme stresi yok mu,Aksam yemegi yemedim bende..ikindi vakti kek yemistim kahveyle..gec oldu diye yemek istemedim sonradan..bu irademi korusam tr ye gidene kadar guzel gider kilolar ama iste sorun korumakta
yesil cay yaptim yaninda bol su ile aksam devam eder...
sadeceaşkım,hamileymişsin tebrik ederim...allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahallah isteyen herkese nasip etsin
![]()
gez gez nereye kadarrrCakmelcim ellerine saglik tatlum...
sersum yine gezmelerdeydin he..miss gibi gez bakim ohh..
kilo veren herkesi tebriks ederim..devam kizlar yolumuz uzun..
sağol canım iyiyim çok şükür..sağol canım inşallah seninde gidecek kilocuklar azim azim
listemiz için eline sağlık canım
arıtma cihazı bizimde var canım 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunum çay suyumuda ondan temin ediyorum kireçte olmuyor memnun kalırsın canım eminim suyuda çok güzel ben başka su içemez oldum
iyi olduğuna sevindim sersumcum![]()
haftaya listedesin canım..Slm kizlar bugun temizlik yapmaktan firsat bulup giremedim herkes bildirim yapmis sanirim ben haftaya listeye gircem aslinda bu hafta bile girebilirdim listeye baslangic kilom 76.100 bugunki kilom 74.500 fark 1.600 ya s:31 boy:1.65
örijinalini bozmadım şekersersum çok orjinal bir ekleme yapmışsın yavrum ya...
ayrıca teşekkürler 2 hafta sonra görüşmek üzere inşallah
bruxelles sen benden daha azimlisin canım inşallah bu kış kurtuluruz ya bu diyet derdinden.
umarım marotona kaldığım yeren devam edebilirim...
tr ye kadar gidecek canımAksam yemegi yemedim bende..ikindi vakti kek yemistim kahveyle..gec oldu diye yemek istemedim sonradan..bu irademi korusam tr ye gidene kadar guzel gider kilolar ama iste sorun korumakta
yesil cay yaptim yaninda bol su ile aksam devam eder...
2 hafta menü bildirimi sonunda listemize girebilirsin tabii.Kilom; 73.5 Kg. şu an
Hedefim 65 Kg. ilk etapta inebilmek..
Beni de listenize katarsanız sevinirim..
Sevgimle kalın..
Allah yardımcın olsun yavlum..öpüyorum seniSağol canım. Sizden baya bi sonra gelecek bebişimiz bizim ama hayırlısı olsun :) Mide bulantıları ile başım dette ama idare ediyoruz sağlıklıyız bakalım. Cinsiyetimiz belli değil daha 11 haftalığız dahaa![]()
sağol canım amingünaydın sersum okul değişimi çocuklar için zor Allah kolaylık versin
sağol canım inşallah yavrularımız için hayırlısı biran önce olurGunaydin kizlar. .mutlu pazarlar ...
dun regl oldum nihayet..bu ay az gecikti..
bu sabah kahvaltiya ispanakli ve peynirli gozlemeler yaptim..mayasiz hamurdan..bende yedim doyasiya bol maydonoz zeytin cay esliginde..aksami hafif gecirip sporumu da yaparsam sorun olmaz ins...
sersumcum kizin icin hayirlisi olsun canim..
benimde kizim icin okulda uzun kalmasi icin antrag yapicam bu yil dersleri biraz zor bende almanca cok iyi degil cok stres oluyorum o yuzden 3,5 a kadar okulda kalip derslerine yardimci olucaklar..tabi yer varsa..haftaya belli olucak..hersey cocuklarimiz icin..
SLM KIZLAR BU ARALAR ÇOK SİTRESLİYİM ÜÇ GÜNDÜR YEMEDİĞİM HİÇ BİŞİ KALMADI ÇİKOLATA PİZZA HAMBURGER BİSSÜRÜ BİSSÜRÜ KESİN 65 OLDUM VAR YA EŞİMİN TERCİHLERİ VAR SIRALAMASI 18 ANTALYANIN Bİ İLÇESİ AÇILMIŞ URFA MERKEZ AÇILMIŞ İŞTE KONYANIN FAAN FARKLI İLÇELERİ AÇILMIŞ AMA HEPSİ DAĞIN BAŞI ŞİMDİ GİDERSE ŞUBATTA EŞ DURUMU OLUR MU OLMAZ MI BİLİNMEZ EV TAŞIMASI AYRI DERT YAZDIĞIMIZ YERLER ÇEKTİĞİMİZ SIKINTIYA DEĞMEYECEK AYRI DERT BUNLARI DÜŞÜNÜRKEN GİTTİM GELDİM YEDİM BİŞİLER SONUÇ OLARAK SAÇMA SAPAN BİR TERCİH YAPARAK Bİ TANE URFA MERKEZ VARDI ONU BİRİNCİ TERCİHE 2. TERCİHE ANTALYANIN İLÇESİ 3. VE 4. TERCİHE SURUÇ YAZDIK ZATEN İLK İKİSİ GELMEZSE 3. KESİN GELİR HAYIRLISI ARTIK ÇOOOKKK SİTRESLİ BU İŞLER ÇOK
TABİ BİR DE BU HAFTANIN LİSTESİ ZORDU BİRAZ ONUN DA ETKİSİ VAR ŞİMDİ NAPSAM HİÇ BİLMİYORUM BU LİSELERLE ÇOK ZORLANIYORUM İYİ KİLO VERİYORUM AMA SÜREKLİ HALSİZİM KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA DUKANA MI BAŞLASAM DİYORUM DEVAM ETTTİREMEM DİYE KORKUYRUM NİYE İRADE YOK BENDE YAA ÇOK KIZIYORUM KENDİME BÖYLE OLUNCA ŞU ANDA ÇOK PİŞMAN OLDUM YİNE HEP AYNI ŞEY GERİ ALACAKSAM NİYE KİLO VERİYORUM YA VE Bİ TÜRLÜ NE YAPSAM NASIL Bİ DİYET YAPSAM KARAR VEREMİYORUM![]()