Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kıslarr...:KK68:
az sonra eşimle kızımın nakli için okuluna gideceğiz..hayırlısıyla bu hafta bitsin artık inşallah...:KK51:
makbuşum sizin de Allah hakkınızda hayırlısını versin..anlıyorum seni..zor işler bunlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK68:
kahvaltım
:KK22::KK22::KK22:
tereyağlı omlet
domatesli biber kavurması
zeytin peynir
2-3 lokma bal kaymak
çay çayy

selam kızlar ev işi ütü derken yeni orutdum nete birazdan eşim öğle yemeğine gelir sen yine net başındamısın der:KK62: neyse hafta sonu klasik kaçmaklı geçti pazartesi yeniden başladık bakalım cumaya kadar ya nasip makbulecim seni çok iyi anlıyorum çok sıkıcı bi durum gerçekten bizde bi gün şöyle dert etmeden yiyiyip dert etmeden giyinebilcekmiyiz acaba:KK61:sağlık olsun kaldığımız yerden elimizden geldiğince devam inş.. kızlar ben kaçar kociş gelir sonu çocuğu okuldan alicam erken çıkabilirsem yürüyüş yapacağım öps

Ben de haftasonumda ki menümden memnun değildim meğersem herkese oluyomş :) bugün için kahvaltı
İki köfte,, haşlanmş yumurta bi dilim kepek ekmeği
Öğlen : tavuk dürüm( çok övdüler diye ama gerek yokmuş )

eveeet kızlar kararımı verdim ve yarın üç gün atakla başlıyorum işte dukanın benim için çıkardaığı süreç listelerimle iyi gidiyordum ama çok aç kalıyorum öyle e çok halsizlik oluyor işte dukan amcanın bana verdiği süreç
courbes_generator.php

selam kızlar ev işi ütü derken yeni orutdum nete birazdan eşim öğle yemeğine gelir sen yine net başındamısın der:KK62: neyse hafta sonu klasik kaçmaklı geçti pazartesi yeniden başladık bakalım cumaya kadar ya nasip makbulecim seni çok iyi anlıyorum çok sıkıcı bi durum gerçekten bizde bi gün şöyle dert etmeden yiyiyip dert etmeden giyinebilcekmiyiz acaba:KK61:sağlık olsun kaldığımız yerden elimizden geldiğince devam inş.. kızlar ben kaçar kociş gelir sonu çocuğu okuldan alicam erken çıkabilirsem yürüyüş yapacağım öps
senin kociş de az değil haaa:KK53::KK53::KK48::KK48:
Ben de haftasonumda ki menümden memnun değildim meğersem herkese oluyomş :) bugün için kahvaltı
İki köfte,, haşlanmş yumurta bi dilim kepek ekmeği
Öğlen : tavuk dürüm( çok övdüler diye ama gerek yokmuş )
herkes hafta sonun da cozutuyor üzülme:KK48::KK48::KK48:
eveeet kızlar kararımı verdim ve yarın üç gün atakla başlıyorum işte dukanın benim için çıkardaığı süreç listelerimle iyi gidiyordum ama çok aç kalıyorum öyle e çok halsizlik oluyor işte dukan amcanın bana verdiği süreç
courbes_generator.php
iyi makbuş yılbaşına hedef tamam hadi kolay gelsin:KK54::KK54::KK54:

Makbuscum masallah gomlek degistirir gibi diyet degistiriyosun kiz:KK15:hadi bakalim ins basarili olursun....
ayy benimde islerim bitmek bilmiyo 3 cocuk olunca:) yeni oturdum yesil cay demledim icicem ...bu arada 40 dk sporda yapildi...:KK49:

Makbuscum masallah gomlek degistirir gibi diyet degistiriyosun kiz:KK15:hadi bakalim ins basarili olursun....
ayy benimde islerim bitmek bilmiyo 3 cocuk olunca:) yeni oturdum yesil cay demledim icicem ...bu arada 40 dk sporda yapildi...:KK49:
valla canım deniyorum işte kendime uygun olanı bulmaya çalışıyorum bakalım dukana başladım bu sabah inşallah dukan amcanın söylediği gibi olur da yılbaşına diyet muhabbeti bitmiş olur çok yoruldum artık ya :KK51::KK51:

kahvaltımı yaptım yeni diyetimle
1.5 yumurta 1 hindi füme %7 yağlı beyaz peynir çay çay çay :KK50::KK50:

Gunaydin kizlar...iyi bir hafta olsun hepimize...benim regl haftam..dun spor yapmamistim bugun yapicam birazdan...
kizlari yolladim ortaligi toparlayip ne yemek yapacagima karar vericem..
makbusum relax ol canim is olacagina variyo kendimizi yedigimiz yanimiza kar kaliyo ..hemde ne guzel gidiyodun..dukan sabir isteyen bi diyet 4 asamadan olusuyo her kacamak basa donus..bence iyi dusun basla baslicaksan..
leylakcim genelde buralardasin yazsana kuzum..napiyosun nasil geciyo hamisligin..kac kilo aldin..saglik durumun iyimi..kendinden haber et arada..bu ara pek yazan yok zaten.
Baharcim sende bi tek kilo bildiriyosun..yazsaniza yahu:)
aynen öyle canım vallahi sitres sitres öldüüm yaa neyseki dün onaylattı eşim tercihlerini bu cumaya da belli olacak sonuç bu cuma da gelsin artık yaav :KK51::KK51:

slm canım Allah kolaylık versi inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun umutsuz olma pozitif olmaya çalış,karatay diyeti gerçekten güzel bir diyet insanı çok fazlada zorlamıyor beyinde bitirmelisin canım kararlı olmazsan insan nefsine yenik düşüyor, ben yaparım diyerek kendine güvenmelisin kolay gelsin
canım ben karatayda istediğim sonucu alamamıştım yaa benim bünyeye cevap vermiyor maalesef şu dukanı bitiriyim bakalım sonra belki onla devam ederim
günaydın kıslarr...:KK68:
az sonra eşimle kızımın nakli için okuluna gideceğiz..hayırlısıyla bu hafta bitsin artık inşallah...:KK51:
makbuşum sizin de Allah hakkınızda hayırlısını versin..anlıyorum seni..zor işler bunlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK68:
kahvaltım
tereyağlı omlet
domatesli biber kavurması
zeytin peynir
2-3 lokma bal kaymak
çay çayy
sağol canım benim amin :KK68::KK68:

evet tatlım yaaa çok zor yaa inan bende çok özlüyorum normal insanlar gibi ne yesem diye düşünmeden canımın istediğini yemeyi ahh ahh :mad::mad::mad:

Gunaydin kizlar..kahvemi ictim az meyve yedim..kahvalti yapasim yok..sporumu yapayim kendime geleyim:))

günaydın güzeller:KK68:günaydın yıldızım:KK54:...sabah 6 gibi kalktım maalesef sabah eşimle beraber sandviç yedik:KK23: ..az önce de 2 bulgurlu biber dolması ve 3 çiğköfte 3 kaşık da yoğurt yedim.artık düzelmeliyim..:KK47::KK47:
çok sık acıkıyorum..:KK51:insülin direncim var sanırım gene:63:

courbes_generator.php
hadi bakalım makbuş inş. güzel gidersin de bu iş dediğin gibi yılbaşına biter:KK68:

senin kociş de az değil haaa:KK53::KK53::KK48::KK48:

herkes hafta sonun da cozutuyor üzülme:KK48::KK48::KK48:

iyi makbuş yılbaşına hedef tamam hadi kolay gelsin:KK54::KK54::KK54:
he kıss sorma, kıskanıyo mu ne bilgisayarı:KK70:

Gunaydin kizlar..kahvemi ictim az meyve yedim..kahvalti yapasim yok..sporumu yapayim kendime geleyim:))
:nazar::nazar: canım sporunnu çok düzenli yapıyorsun tebriks:KK76:

günaydın güzeller:KK68:günaydın yıldızım:KK54:...sabah 6 gibi kalktım maalesef sabah eşimle beraber sandviç yedik:KK23: ..az önce de 2 bulgurlu biber dolması ve 3 çiğköfte 3 kaşık da yoğurt yedim.artık düzelmeliyim..:KK47::KK47:
çok sık acıkıyorum..:KK51:insülin direncim var sanırım gene:63:

ay o düzensiz beslenmenin sonucu insülin yok mu, yedikçe yiyesi geliyor insanın :KK34:

kızlar geçen domates biber aldım konserve menemen yapmak için ve biberin tadına bakmadıydım pişirirken çoluk çocuk öksürük tuttu bi acıymış pişirdikten sonra tadına baktım acı mı acı çok üzüldüm emeğim ziyan oldu. 3 kavonoz acı menemenim oldu ne yapcam bilmiyorum eşimde acı sevmez.:110:geri kalan domatesleride şimdi bibersiz pişiryorum domates sos yani, bakalım onlar nasıl olcek..
diyetime gelecek olursak ufak tefek kaçamaklarım oluyor, mesela dün patates köfte yemeğinde patatesleri yedim, azcık tahin helvası sabak 2 küçük kek yürüyüşte yaptım ama ibrede oynama yok çok sinir oluyorum. şu kaçamak dediklerimde aşırı değil bence nler yiysim var ama yemiyorum sonuç yine aynı. Hadi kilo vermeyi geçtim her istediğimi yesem biraz dikkat etmesem demek ki 100 kiloları geçecem yaa:KK42:

he kıss sorma, kıskanıyo mu ne bilgisayarı:KK70:ay o düzensiz beslenmenin sonucu insülin yok mu, yedikçe yiyesi geliyor insanın :KK34:
kıskanıyo kıskanıyo valla:KK70:
ahh ahhh napçaz bilmemo_O

kızlar geçen domates biber aldım konserve menemen yapmak için ve biberin tadına bakmadıydım pişirirken çoluk çocuk öksürük tuttu bi acıymış pişirdikten sonra tadına baktım acı mı acı çok üzüldüm emeğim ziyan oldu. 3 kavonoz acı menemenim oldu ne yapcam bilmiyorum eşimde acı sevmez.:110:geri kalan domatesleride şimdi bibersiz pişiryorum domates sos yani, bakalım onlar nasıl olcek..
diyetime gelecek olursak ufak tefek kaçamaklarım oluyor, mesela dün patates köfte yemeğinde patatesleri yedim, azcık tahin helvası sabak 2 küçük kek yürüyüşte yaptım ama ibrede oynama yok çok sinir oluyorum. şu kaçamak dediklerimde aşırı değil bence nler yiysim var ama yemiyorum sonuç yine aynı. Hadi kilo vermeyi geçtim her istediğimi yesem biraz dikkat etmesem demek ki 100 kiloları geçecem yaa:KK42:
ah kıyamam yaa yazık ne üzüldün tabii haklı olarak o_Oyakın olsaydık ben alırdım kısss ben çok severim acıyıı:KK53:
neler neler istiyor canım sorma :KK23:

Bugün okul açıldığı için sabah sabah kahvaltıya vakit bulamadım çok kötü bir menü oldu bu kahvaltı işini nasıl halledicem bilmiyorum kızlar şu diyet kahvaltı gevreklerinden mi alsam acaba fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur :s
Kahvaltı ; bir dilim kepek ekmeğine nutella (oklda enerjm düşmesn aç aç dedim)
Öğlen ; mercimek çorbası , bulgur pilavı,etli sebze yemeği, ayran (sabah az yiyince afedersiniz hay..n gibi acıktm çok yedm :(
Akşam ; bi tabak makarna

slm hanımlar duknın ilk günü başarıyla bitti

sabah: 1 yumurta 1 kk peynir az yağlı 2 dilim hindi füme yüzde 1 yağlı

öğlen: 2 parça dersi alınmış tavuk but 1 kase yoğurt

ara: 1 şekersiz nescafe

akşam: 1 yumurta 5 zeytin(zy yerine değiştirdim doğru mu bilemedim ama ) 1 kk peynir az yağlı bir kaç parça dana tranç kavurma yağsız

ara: 1 kase yoğurda azıcık tatlandırıcı ve 1.5 kaşık yulaf kepeğini karıştırdım yedim
kahve içcem yine

spor : leslie 3 mile

kıskanıyo kıskanıyo valla:KK70:
ahh ahhh napçaz bilmemo_O

ah kıyamam yaa yazık ne üzüldün tabii haklı olarak o_Oyakın olsaydık ben alırdım kısss ben çok severim acıyıı:KK53:
neler neler istiyor canım sorma :KK23:
ay ne güzel olurdu valla, bende üzerine etiket yapıştırdım artık seven birini bulursam hedaye ederim, sersum yürüyüşe başladın mı canım, o biraz kontrol ediyo, yani o kadar yorgunluktan sonra insan kıyamıyo abur cubur yemeye:KK48:

Siz öyle diyonuz da ya ben ne yapayım :pp midem bulanacak diye hiçbirşey yiyemiyorum yahu
yersin bebem bekle üzülme doğum 9 ay lohusalık var emzirme var inş. :KK66:

Bugün okul açıldığı için sabah sabah kahvaltıya vakit bulamadım çok kötü bir menü oldu bu kahvaltı işini nasıl halledicem bilmiyorum kızlar şu diyet kahvaltı gevreklerinden mi alsam acaba fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur :s
Kahvaltı ; bir dilim kepek ekmeğine nutella (oklda enerjm düşmesn aç aç dedim)
Öğlen ; mercimek çorbası , bulgur pilavı,etli sebze yemeği, ayran (sabah az yiyince afedersiniz hay..n gibi acıktm çok yedm :KK43:
Akşam ; bi tabak makarna
sabah kelogs corflex tarzı şeylerde şeker var hiç tavsiye etmen. ama bütün diyetlerde kahvaltı çok önemli ,belki taze meyveli müsli olabilir. karatay diyetinde yumurta yerine muz var. biraz badem 1 kutu sütle ve muzl otobüs durağında bile kahvaltı yapabilirsin, nutella saatli bomba diyet yapılan evde olmamalı bence, ilk tatlı krizinde yenme ihtimali yüksek:KK53:. canım çalışıyorsan menülerini bi gün önceden belirle bence akşam yine makarna yerine kıymalı yumurta tarzı bişey daha pratik ve sağlıklı hemi de protein:KK66:

Back
X