merhaba kizlar nasilsiniz ??
ben cok uzuuuun zamandir yokum .. 5 hafta tatilimi yaptim geldim ( turkiye 4 hafta , 3 gun istanbul , 2 gun selanik , 3 gun diger ulkeler ) araba ile gidip araba ile geldik .. tabiki zorluklari olmadi degil .. 7 aylik gittim 8 geldim .. ayaklar davul .. burada almadigim kiloyu hamileliklte turkiyede aldim .. ee olcak o kadar ... ama abartmis degilim ..
bilgisayar , smart telefon .. hersey yasak .. iki elimde de cts var karpal tunel sendromu .. gece bileklikler ile yatiyorum .. hamilelik nedeni ile olan bir durum .. ya sabir .. azcik kaldi ..
hamisligin 38. haftasina girmek uzereyim .. kaldi son 2 bucuk 3 hafta .. .hesaplandigim tarih 3 ekim.. dogum norml olacak .. kizce bayacana buyukce gitti bu zamana .. saglik durumu , haraketleri herseyi yolunda ...
odasini hazirladik
bu arada annemi de getirdim son ayim da yardimci oluyor ..
bu arada site de baya kolaylasmis .. cok iyi olmus ..
sizleri sakin unuttum sanmayin ... gelmeye calisiyorum .. face den annem sorumlu annem girip paylasiyor birseyler yapiyor .. ben bakiyorum .. yanlislik olmasin diye sadece .. suan da da gizli yaziyorum .. o tv bakiyor :)
kizceler bebis gelsin allahin izni ile ben de derhal karatay ile yaninizdayim .. insallah aldigimiz kilolar karatay dukan .. yaptigimiz diyet ne olursa olsun carcabuk gececek .. hedefim occak ayina eski kilomda olmak olacak .. yeni yila eski halim ile yeni dunyam ile girmek istiyorum .. ve biliyorum ki desteklerinizi asla eksik etmeyeceksiniz .. ve ben tecrubesiz yeni anne .. bu konu da da bir cok soracagim fikir alacagim durumlar olacaktir sizlerden ..
izceler ben cikiyorum
kendinize iyi bakin
hersey gonlunuz gibi guzel olsun
leptininiz bol olsun
beni dualariniz da unutmayin .. normla dogum biraz zor olacak ..
opuldunuz
bebisler