- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım Amin.sersumcum hayırlı olsun,iş ortamında çok güzel olur inşallah...
bende orucun 2. günündeyim bayrama kadar devam biiznillah
sahur
3 tam tahıllı kurabiye
2 haşlama yumurta
1 kase yoğurt
1 lt su
akşama
kuru fasulye
acılı ezme
b.pilavı
ayran
evet brükselcim enerji ful,amma bayram dan korkuyorum yaaaabiraz tutayımda kendimi bayrama yer açılsın bariii
sağol canımmmm filizimm..y
canım yaaa nerlerdesin ben seni çok merak ettim ilk iş günün nasıl geçti arkadaşların nasıl ortam nasıl ne çok soru sordum ama çok merak ettim içine siner inşallah işlerin rast gitsin sersumcum
ohhh afiyet olsun kujumm...maskende yarasın saçların ipek gibin olsunselam arkadaşlardün ev temizliği yaptım saçıma yumurta maskesi yaptım balyaj biraz yıprattı saçımın uçlarını ama maske iyi geldi sanırım bayramdan sonra bidaha yapıcam dün yediklerim iyiydi ama sonradan bozuldu
sabah karatay kahvaltı
öğlen 5 hurma+1 kase yoğurt
akşam patlıcan yemeği+salata+yoğurt
kardeşime oturmaya gittik malesef=1 tane un kurabiyesi 1 kurupasta kardeşim ısrar edince
bugün= karatay kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği+yoğurt+çayyyy
ikindi=tb. unundan kuru meyveli kek+nescafe
akşam belli deyil
aralarda bitki çayı
Baharcim karatayda acikmaman lazim aslinda..bol su ic istersen direk 2 ogunle baslama agir gelebilir..3 yapabilirsin..bencede yumurta cok tok tutuyo..tereyagli tavada tavsiye ederim himm..
ilk zamanlar acıksan da sonrasında 4 saatten önce acıkmazsın canım..ama sabretmelisin bünye zamanla alışıyor..insülin direnci zamanla kırılıyor..benim de şu anda var ve düzeltmem lazım
yumurtasız olmuyo canım hele ilk zamanlar 2 yumurta yersen daha bi tok kalırsın alışıncada 1 e düşürürsün ben 2 gün evvel dediğim gibi bi kahvaltı yaptım öğlen dahil hiç acıkmadım tavsiye ederim karatay candır
sağol canım, okula almaya giderken yolu uzatıyorum vasıta kullanmıyorum, yürüyüş oluyo yürüyüş muhteşem bir şey ah keşke daha fazla yürüyebilem,Brukselcim yine iyisin kiz yuruyusler yapiliyo..kacamak telafi oluyordur..kuzunada gecmis olsun..
kız Allah iyiliğini güldürdün beni. zati biz diyeti niye yapıyoruz ki yer açılsın diye değil misersumcum hayırlı olsun,iş ortamında çok güzel olur inşallah...
bende orucun 2. günündeyim bayrama kadar devam biiznillah
sahur
3 tam tahıllı kurabiye
2 haşlama yumurta
1 kase yoğurt
1 lt su
akşama
kuru fasulye
acılı ezme
b.pilavı
ayran
evet brükselcim enerji ful,amma bayram dan korkuyorum yaaaabiraz tutayımda kendimi bayrama yer açılsın bariii
hayırlı olsun ev hanımlığı ii hoşta çalışınca daha düzenli olunuyor bence , menüü de güzel afiyet olsungünayyydınnn...topiğimin çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlarıııı
sersum erken kalktı tabee kızıma kahvaltı mecbur işe geç de gitsem dayanamıyorum uyanıyorum..neyse bahaneyle kahvaltımı yaptım..
arz ederim
tereyağlı kaşarlı omlet
peynir zeytin
3 ceviz
çay çayy
prolu karatayla başladım Allah devamını sağlasın inşallah
dün demiştim ama bugün asıl ilk iş günüm..elvedaaaaa ev hanımlığııı elvedaaaa...ayy benim emekliliğim geldi beyaaaa
hiç çalışasım yokkkk
sabır sersum sabırrr
saat 5 gibi görüşmek üzere öpüldünüzz:)
yeni işin yeni arkadaşların mutluluğuna mutluluk katsın kuzumsağol canım Amin..Allah kabul etsin
sağol canımmmm filizimm..
çok kalmadım iş yerinde ama iyi gibi..yaşıtım insanlar olması güzel..şimdilik nöbet yok buna sevindim..hastane çok yoğun bir hastane değil ..hele ki Ankara için süper..ee yani sersum daha ne olsun di mi yaaa...sağlık olsun şekerim ..9-16 çalışıyoruz keşke 8-15 olsaydı dedim kendi kendime ama kaşınıyorum sanırsam..
kıs sersum hakikaten ipek gibi olduohhh afiyet olsun kujumm...maskende yarasın saçların ipek gibin olsun
1 yumurtada olur hiç acıktırmıyo yaşasın canan hocaKaratay mantığı süper gerçekten :) Bi kaç ay dukan'la çok protein aldım sağlık problemlerim oldu fazla protein alırsam tekrar problem yaşarım diye korkuyorumBu konuda da Canan hocaya güvenip en azından bir yumurta yesem iyi olacak sanırım..
afiyet olsun canım kahvaltı süper ayyy ne zor geliyo dimi gitmekgünayyydınnn...topiğimin çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlarıııı
sersum erken kalktı tabee kızıma kahvaltı mecbur işe geç de gitsem dayanamıyorum uyanıyorum..neyse bahaneyle kahvaltımı yaptım..
arz ederim
tereyağlı kaşarlı omlet
peynir zeytin
3 ceviz
çay çayy
prolu karatayla başladım Allah devamını sağlasın inşallah
dün demiştim ama bugün asıl ilk iş günüm..elvedaaaaa ev hanımlığııı elvedaaaa...ayy benim emekliliğim geldi beyaaaa
hiç çalışasım yokkkk
sabır sersum sabırrr
saat 5 gibi görüşmek üzere öpüldünüzz:)
afiyet olsun cakmel bayram temizliği uffff zor iş benim canım çıktıda kolay gelsin tatlımsersumcum biraz oturunca alışıyoruz zor geliyor çalışmak ; ama 1 hafta sonra iyi ki çalışıyorum dersin inş.
ner de hareket orada bereket demişler dimi.
teşekkürler filizciiim ve sersumcum amin amin inş.
sahurum
omlet
domates
1 kurabiye( ruşeym-kepek ve teretağından maul)
akşama
sebze yapıcam inş.
bide mantı
görüşmek üzereeee,cakmel bayram temizliği yapmalııııı...
salı başladım ama banka işleri falan öğleden sonra gitmemiştim canım yani asıl bugün başladım sağolGunaydin kizlar. .dun cok gezdik eve yorgun dustum..aksam sizdim kaldim erkenden..
sersumcum yeni is yerin hayirli olsun. .ohh misss eve yakincikmis isin..aslinda sali basliyacagini yazmistin ama ben iyice gunleri karistirdim:)
Buyuk kuzuyu yolladim simdi sira kucuk kuzuda..gorusurz yine. .
sağol bebeemmhayırlı olsun ev hanımlığı ii hoşta çalışınca daha düzenli olunuyor bence , menüü de güzel afiyet olsun
inşallah gönlüne göre bulursungünaydın kızlar bende bugün güzel bir kahvaltıyla başladım, çocuklar evde bende yürüyüş yok otamatikmen maalesef. öğleden sonra koltuk bakmaya gitceğiz inş. uygun güzel bişi buluruz da hemen getirirler bayramdan önce. eve davet etmem gereken arkadaşlar var bekletiyorumuğrarım yine akşam kızlar hadi bakalım kolay gelsin herkese
sağol çakmelimsersumcum biraz oturunca alışıyoruz zor geliyor çalışmak ; ama 1 hafta sonra iyi ki çalışıyorum dersin inş.
ner de hareket orada bereket demişler dimi.
teşekkürler filizciiim ve sersumcum amin amin inş.
sahurum
omlet
domates
1 kurabiye( ruşeym-kepek ve teretağından maul)
akşama
sebze yapıcam inş.
bide mantı
görüşmek üzereeee,cakmel bayram temizliği yapmalııııı...
aminn canım benim..yeni işin yeni arkadaşların mutluluğuna mutluluk katsın kuzumyoğun olmaması çok iyi kıs bak hakkaten kaşınıyon her aradığını bulmuşun çalış bakem
kıs sersum hakikaten ipek gibi oldutavsiye edilir
afiyet olsun canım kahvaltı süper ayyy ne zor geliyo dimi gitmekalışırsın kuzum yaa arkadaşlarında yaşıtın nasıl olsa zayıflarmı kıs bi ortak nokta bulursun belki hep birlikte diyet yaparsınız sende sıkılmasın
5 gibi bekliyoz kuzum
he he de geçiştir canım çaktırma durumu onlar bizim halimizden anlamaz bide ısrar ederlersalı başladım ama banka işleri falan öğleden sonra gitmemiştim canım yani asıl bugün başladım sağol
sağol bebeemm
inşallah gönlüne göre bulursun
sağol çakmelimumarım öyle olur
aminn canım benim...iyi gibi bakalım yaşayıp görücez. .tamam tamam sustum
heee yaşıtım ama çoğu zayıf..pofff ben de şiştikçe şiştim..diyet yaptığımı söylemiyom hiççyoksa sorup duruyo millet..biri dukan mı yapmış ne hee dedim bende yaptıydım bi ara
bizde önce iyi başlıyoz sonra gözümüz dönüyo resmen nasıl düzelicez yahu bayramdan sonra sıkık tutalım işi yetti gariselam kızlar...sabah iyi başladım sonra gene cozuttum
yemekte bana göre değildi acıkmıştım yedim napiim...
öğlen
etli patates yemeği(tas kebabı güyaa ama bildiğin battesss)
3-4 kaşık hoşaf
1 ıspanaklı börek
akşam
bulgurlu bol yoğurtlu ıspanak
salata
işten gelince kızıma kek yapmıştım sabahları kahvaltı istemiyor canı kek yerim demişti onsan da 1 dilim yedim
işte böyle
DUYURUU
AAaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bu cuma tartı olmasın lakin bayram herkesler hazırlıkla uğraşacak biz yolda olucaz..bayramdan sonraki cuma da tartı bildirir 17 sinde liste yaparız okey mii...
anlamaz tabee.zayıf tombişin halinden.he he de geçiştir canım çaktırma durumu onlar bizim halimizden anlamaz bide ısrar ederler
bizde önce iyi başlıyoz sonra gözümüz dönüyo resmen nasıl düzelicez yahu bayramdan sonra sıkık tutalım işi yetti garitartı fikri iyi oldu canım yaaa benimde cuma sabahı işim vardı hazırlık falan haklısın sende yolcusun teyzeme selam söyle bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?