Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin canım

Akşam
:):):)
sulu köfte
1 bardak kepekli makarna

iyi gidiyordum sonrasında 1 dilim tiramisuofffff...yarın yapmıycam kaçamak

Gunaydinnnnn....
kizcelerimi erkenden okula yolladim evi topladim bulasik mak.bosalttim..camasir katladim bi yemek var sirada..onun icinde markete ugrucam ins..
gece hic canim yemek istemedi ama yinede yemeye calistim..
sahur menum..
1 bardak tarcinli sut
1 elma
bol ceviz

Akşam
:):):)
sulu köfte
1 bardak kepekli makarna

iyi gidiyordum sonrasında 1 dilim tiramisuofffff...yarın yapmıycam kaçamak

ah be canım eveet iyiymiş ama ,sağlık olsun napalım yaaa iştahlıysak vede elimiz lezzetliyse napalım dimi ama ...
aslında battı balık yan gider sanısından bi kurtulsak ,yediğimiz anda evet yedik ama artık tamam demeyi bi bilsek sorun kalmıcak ama yapamıyoruz işte...
diyetisyenler fil diyeti veriyormuş kızlar duydunuz mu? 6 gün diyet 1 gün bayram ne istersen ye , napsınlar baktılar bizimle başa çıkılmıyor icat çıkarıyolar gariplerim :))

ALLAH kabul eylesin inşallah
bende kahve-hurma-3 tam tahıllı bisküvi yarım lt su ile sahuru yaptım

iftarda
kavurma
pilav ayran inşallah

yıldııız benimle yarışa varmıııısııın gözüme seni kestirdim ne dersiiiin :))

çizelge olmuyo kızlar, nasıl yapılıyor yada site formatı hala oturmadı mı

valla kısss bizle başa çıkamıyolar...fil diyeti he nasılmış acep inceleyek
aynen cicim katılıyorum sana ..yedik tamam ama sonrası dur barii dimi ama

çizelge olmuyo kızlar, nasıl yapılıyor yada site formatı hala oturmadı mı
çizelgeni yapıp resmini kopyalayıp imza bölümüne yapıştıracaksın canım..anca öyle oluyo

Cakmelcim yarisa hic gozum kesmiyo..az dikkat ediyom simdilik ama ben 11 , ayda basliyom esas diyete ..su izin ciksinda aradan..su an sadece daha fazla almamaya calisiyorum..

günaydın kızçeler, kimseler pek uğrayıp uçmayınca anlıyorum ki herkes benim ki kaçamak modundaçakmel hoşgeldin yeşil sahalara dönmüşün enerjin muhteşem hadi bakalım uyandır şu topikimizi dün 1 kaçmakla günü kurtardım yürüyüşte yaptım bu gün kuzu hasta diye okula göndermedim şu an koltukların tepesinde dötünden ateş fışkırıyo benim yürüyüş bu gün yatar yani yarına Allah kerim. 1 yeşil çay içeyim belki b,ii, faydası olar, öpüyorum kızlar

Günaydın kızlaarrr

Bugün karatay diyetine başladım

Sabah kahvaltım 8.30
Avuç içi kadar peynir
10 kadar zeytin
Salatalık
Bi çay bardağı kadar ceviz
Bir muz (yumurta yerine)

Çok güzel doymuştum 2,5 saat geçti acıkmaya başladım sanki Yumurta şart sanırım

Slmm niye yazmiyosunuz yahuuu...hu huu komsular..
cok sukur bugun 6, gundeyim orucun..cok iyi gidiyor aclik susuzluk yok..kacamak yapmak yok..iki gundur cok yogundum spor yapamadim bugun yaparim ins..
yemekler hazir..belki ogleden sonra biraz alisverise gidicem uzak bi yere..tr ye hazirlik son gaz..bayram temizligini hallettim sayilir..bi camlar var 2 odanin onuda yarin silerim ins..camasir utu hic bitmiyo zaten..
Dun inek sutu aldim mayaladim oncesinde kaymak yaptim superdi..artik kendim yapicam yogurdumu sahurda 1 kase yedim cok lezizdi..yaninda ceviz azda kaymak ustu bir cay kasigi kadar bal ile..
yemegimi hazirladim cunku gec gelebiliriz iftara yakin yani..yesil mercimekli kofte yaptim..kizlara et kofte makarna ..birde ezogelin corba yogurtla yerim ins...
cuma gunude pasta tatli yapmayi dusunuyorum belki gelen olur umidiyle...

Baharcim karatayda acikmaman lazim aslinda..bol su ic istersen direk 2 ogunle baslama agir gelebilir..3 yapabilirsin..bencede yumurta cok tok tutuyo..tereyagli tavada tavsiye ederim himm..

Brukselcim yine iyisin kiz yuruyusler yapiliyo..kacamak telafi oluyordur..kuzunada gecmis olsun..

geçmiş olsun canım...eski düzenimizi almalıyız kızlar...ben başlıyorum yarın iş başı
ilk zamanlar acıksan da sonrasında 4 saatten önce acıkmazsın canım..ama sabretmelisin bünye zamanla alışıyor..insülin direnci zamanla kırılıyor..benim de şu anda var ve düzeltmem lazım
ohh ellerine sağlık canım temizlikler bitmiş yoğurtlar yapılmış..ah ben de burada bulabilsem de yapabilsem keşkeanamm pasta tehlikeli kıss
Sersum nerelerdesin yahuu eskisi gibi yazmiyosun..
canım işe başladım bugün erken çıktım evrak işleri için ama bundan sonra bir sabah uğrarım bir akşam

selammmm kısslar.....
bugün işe başladım tabii asıl yarın mesai bugün banka işi foto işini hallettim yarın tam olarak başlıyacağım 9-16 çalışıyoruz..yanii 9 a 20 kalaya kadar evdeyim bu arada kahvaltımı yapar buraya gelirim..düzene girmeliyim artık..gerçi bayram geliyor o da bozacak ama olsun sonrasında tam gaz inşallah...
bugün sabah mecburan simit peynir ve çay yedim

az önce çay demledim
3 çiğ köfte
2 dilim kepek ekmeği (tereyağlı)
3 tane de pestil(abarttım gene)

akşama tavuk yapmayı planlıyorum...

sersumcum hayırlı olsun,iş ortamında çok güzel olur inşallah...

bende orucun 2. günündeyim bayrama kadar devam biiznillah

sahur
3 tam tahıllı kurabiye
2 haşlama yumurta
1 kase yoğurt
1 lt su

akşama
kuru fasulye
acılı ezme
b.pilavı
ayran

evet brükselcim enerji ful,amma bayram dan korkuyorum yaaaa biraz tutayımda kendimi bayrama yer açılsın bariii

yumurtasız olmuyo canım hele ilk zamanlar 2 yumurta yersen daha bi tok kalırsın alışıncada 1 e düşürürsün ben 2 gün evvel dediğim gibi bi kahvaltı yaptım öğlen dahil hiç acıkmadım tavsiye ederim karatay candır
öncelikle allah kabul etsin canım bende yoğurdumu kendim yapıyorum yaz bitti bozulmaz yine başlıcam yapmaya çok güzel oluyo yahu

canım yaaa nerlerdesin ben seni çok merak ettim ilk iş günün nasıl geçti arkadaşların nasıl ortam nasıl ne çok soru sordum ama çok merak ettim içine siner inşallah işlerin rast gitsin sersumcum

allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…