rumuz: bruxelles
başlangıç: 74
geçen hafta 72
bu hafta 74
yüzde:+2.778
içimden şöyle bi cümle geçiyopr Allah benim belamıııı...... neyse mübarek gün
Günaydın kızlar
rumuz : bahar_34
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : 84
bu hafta : 85,9
fark : 1,9
yüzde : 2,262
toplam fark : 12,9
Bugün reglimin ilk günüAma sadece ondan değil.. Bi türlü diyet moduna giremiyorum Aylarca dukan'ın sert kurallarına uydum şimdi olmuyo Karatayı araştırıyorum bugünlerde.. Çok da protein almamam lazım aslında puff kafam çok karışık Bu hafta fitness kas da yaptı sanırım, vücut ölçülerimi de takip ediyim artık en iyisi cm'lerden belli olur kas mı yağ mı
anammm kıslarrrr bu nasıl bi liste olcakkkkkfiliztoprak
b. kilom =69.6
g. hafta= 71.3
bu hafta=++72.5
fark=1.2
haftalık yüzde=%1.683
çok fenayım şişlikmi kilomu anlayamadım regldim söylemiştim
aslında cıslı fazla yemedim lakin mobilya işleri yüzünden hep geç yedim 9 u buldu o yüzden heralde sağlık olsun stres yapmıcam düzenim oturdu sayılır bugün son süpür sil işleri artık yürüyüş bandımı açıcam durmak yok yola devam tekrar 78 olmak istemiyorum 9 kilo vermiştim ne güzel eski kiloma dönmeye 6 kilo var dikkat etmessem 6 kilo nedirki bunun bilincindeyim en azından alerji bi türlü geçmiyo ondanmı tam veremiyom çok üzülüyom kızlar doktorda çare bulamıyo böle devam edicek heralde hapla falan inşallah tam geçer
hadi kolay geleben ev işlerine koyulayım daha halıları silicem offf çok iş var bugünde annem gelicek yaşasın
dökülmek ne kelimeeSlm kizlar guzel bi gun dilerim herkese..topigin sakinleri dokuluyo yuhh hepimize yaff..yok kizlar toparlanma zamani hadi hadi birakmayalim kendimizi..
bende bildireyim bugunki kilom 73,1
SABİT
sersum
KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
yıldız geçen haftayı yazmamışsın canım
bu nasıl liste yaffff
bende halıların hepsini sildim canım çıktı lekeleri falan kalmadı zaten fazla lekelenmeden oraları siliveriyodum
halı yıkama makinesi laf valla el gibisi yok bu seferlik kullanmadım makineyi daha iyi oldu tam bi bayram temizliği oldu koltuklarımıda sildim yastık kılıflarınıda yıkadım evi süpürdüm sildim dünde kızım odasını toparladı verilcekleri verdik
ne çok yoruldum kızlar öpüyorum hepinizi
SABİT
sersum
KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
bu nasıl liste yaffff
hadi hayırlısıSahur menum..
1 cay bardagi taze ceviz
1 yumurtadan tereyagli omlet
az zeytin
1 dilim kasar
1 bardak ada cayi 1 bardak su
evettt ben artik karatayciyim..bozmaicam ins..ve trdede devam ettiricem cunku yiyecegim seyler tam uygun..kafama yatan tek diyet..napim cok zorladim olmuyo..biraktimmi hemen kilo hopp geliyo..karataycilari uzun zamandir takipteyim ve dedim daha ne bekliyosun taze cevizide bulmusken..20 gun var gitmeme 83,1 dim bakalim kacla gidicem ve donucem...
abaovvvvv listeye bak,hadi pazartesi hep birlikte başlayalım kızlar bu ne boğazımızı tutamıyoruz bari spor yapmaya çalışalımSABİT
sersum
KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
bu nasıl liste yaffff
canıım çok sağol rabbim gerçekten çok büyük güzel haberleri arka arkaya aldık şükürler olsunsllmmm cakmel şişti geldiiiii :)
işler bitti yeni düzene alıştım geldim kızlarııımmm...
yalnız, ne hale gelmiş topik halkı resmen cümleten tombikleşiyoruz bişey yapmalı ama ne bizi ne motive eder acaba
makbulecim hayırlı uğurlu olsun canım bebiş geliyomuş cok sevindim, eşinin oraya atanmasına da caok sevindim ALLAH öyle bi ayarlar ki her şeyi biz böyle şaşar kalırız, canım her şey gönlünce gelişsin inşallah.
sersumcum kızının okulu olmuş sağlık-hayır ve başarıyla sonunu getirin inşallah
filizcim eşyaların hayırlı olsun canımcım
yıldızcım ALLAH mükafatını versin inş. oruçların makbul olsun canım.
hoşgeldin çakmelcimsllmmm cakmel şişti geldiiiii :)
yalnız, ne hale gelmiş topik halkı resmen cümleten tombikleşiyoruz bişey yapmalı ama ne bizi ne motive eder acaba
makbulecim hayırlı uğurlu olsun canım bebiş geliyomuş cok sevindim, eşinin oraya atanmasına da caok sevindim ALLAH öyle bi ayarlar ki her şeyi biz böyle şaşar kalırız, canım her şey gönlünce gelişsin inşallah.
abaovvvvv listeye bak,hadi pazartesi hep birlikte başlayalım kızlar bu ne boğazımızı tutamıyoruz bari spor yapmaya çalışalım
sağol canım tam bi temizlik olduanammm kıslarrrr bu nasıl bi liste olcakkkkk
hadi kolay gele
dökülmek ne kelimee
ayyy 1. olmuşum beeeeee
ellerine sağlık canımmm
güle güle kirlen canımmm.ellerine sağlık...aynen ya silicen ya da yıkamaya vericen makineler fasa fiso
45 dk bisiklete bindim. ..
sağol tatlım ama canım çıktı yahusllmmm cakmel şişti geldiiiii :)
afiyet olsunbende bugün pazara gittim haftaya bugün bayram pazar olmaz diye tıktım herşeyi ayyy kocişlerde evde olcak napcaz yaaa boğazlarıda durmazki
olan bize oluyo sonrası malum ama dikkat edebildiğim kadar edicem
bugün yediğime gelince
kahvaltı karataya uygun
ikindi= 1 nescafe+diyet bisküi el yapımı hurmalı tatlı
akşam= ıspanak+yoğurt+turp salatası
sonrası çayyyyyy
allahn kabul etsinIftar menum
az bulgurlu pirasa
Ispanakli dovme pilavi bol tereyagli
bol salata yogurt
1 kasik manti
simdide kahve keyfi kahve icilir spora gecilir. .
sahur yine kkk ..
oyyyyy sersum Allah yardımcın ola, ama uzun bi aradan sonra ailenle bayram yapcan kıssgünayyyydınnn....
sabah kahvaltım
kaşarlı omlet
2 dilim kepek ekmeği
salata söğüş
peynir zeytin
sucuk
çay çayy
filizim ohh mis gibi oturun
biz de bayramda anneme gidiyoz yandı gülüm keten helva ...bari bu hafta 3-5 gün dikkat ediyim de bayram vukuatından az da olsa kurtulayım
sağol cicim çok şükür yakına gelince hemencecik gidebiliyor insan..oyyyyy sersum Allah yardımcın ola, ama uzun bi aradan sonra ailenle bayram yapcan kıss
kızlar benim bu mesaj lar yanıp sönüyo , yani mesaj bölümü gidip geliyo acayip sinir oluyorum sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?