Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz: bruxelles
başlangıç: 74
geçen hafta 72
bu hafta 74
yüzde:+2.778
içimden şöyle bi cümle geçiyopr Allah benim belamıııı...... neyse mübarek gün

anammm kıslarrrr bu nasıl bi liste olcakkkkk
ben ev işlerine koyulayım daha halıları silicem offf çok iş var bugünde annem gelicek yaşasın
hadi kolay gele
Slm kizlar guzel bi gun dilerim herkese..topigin sakinleri dokuluyo yuhh hepimize yaff..yok kizlar toparlanma zamani hadi hadi birakmayalim kendimizi..
bende bildireyim bugunki kilom 73,1
dökülmek ne kelimee
SABİT
sersum

KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
yıldız geçen haftayı yazmamışsın canım

bu nasıl liste yaffff
ayyy 1. olmuşum beeeeee

ellerine sağlık canımmm

güle güle kirlen canımmm.ellerine sağlık...aynen ya silicen ya da yıkamaya vericen makineler fasa fiso

Hayirli aksamlar kizlar..
bugun bi arkadasa gittim manti dokmeyegitmeden yemeklerimi yapmistim gelince hemen soframi hazirladim iyi oldu..aksam yemegim
tavuk
bulgur pilavi
bol salata
taze ceviz
arkasindan kahve elma yedim..bol su ictim simdide bisiklete biniyorum 15 dk oldu.bi kac gundur hic surmemistim..
kizlar liste kotu kotu cok kotuu uzgunum yani..

Sahur menum..
1 cay bardagi taze ceviz
1 yumurtadan tereyagli omlet
az zeytin
1 dilim kasar
1 bardak ada cayi 1 bardak su
evettt ben artik karatayciyim..bozmaicam ins..ve trdede devam ettiricem cunku yiyecegim seyler tam uygun..kafama yatan tek diyet..napim cok zorladim olmuyo..biraktimmi hemen kilo hopp geliyo..karataycilari uzun zamandir takipteyim ve dedim daha ne bekliyosun taze cevizide bulmusken..20 gun var gitmeme 83,1 dim bakalim kacla gidicem ve donucem...

hadi hayırlısı ben de dukan karatay karışımı yapıcam gene heralde...

sllmmm cakmel şişti geldiiiii :)

işler bitti yeni düzene alıştım geldim kızlarııımmm...

yalnız, ne hale gelmiş topik halkı resmen cümleten tombikleşiyoruz bişey yapmalı ama ne bizi ne motive eder acaba

makbulecim hayırlı uğurlu olsun canım bebiş geliyomuş cok sevindim, eşinin oraya atanmasına da caok sevindim ALLAH öyle bi ayarlar ki her şeyi biz böyle şaşar kalırız, canım her şey gönlünce gelişsin inşallah.

sersumcum kızının okulu olmuş sağlık-hayır ve başarıyla sonunu getirin inşallah

filizcim eşyaların hayırlı olsun canımcım

yıldızcım ALLAH mükafatını versin inş. oruçların makbul olsun canım.

SABİT
sersum

KİLO ALANLARRRRR
Filiztoprak +++1200
bahar34 +++1900
bruxelles +++2000
yıldız geçen haftayı yazmamışsın canım

bu nasıl liste yaffff
abaovvvvv listeye bak,hadi pazartesi hep birlikte başlayalım kızlar bu ne boğazımızı tutamıyoruz bari spor yapmaya çalışalım

canıım çok sağol rabbim gerçekten çok büyük güzel haberleri arka arkaya aldık şükürler olsun

Kizlar slmm..
cakmelcim gelmis hosgelmissin canim..hadi hadi baslayin pazartesi su bu beklenmesin ne kurtarsak kardir baslayin yoksa sopa geliyo hee..ben dunden beri basladim cok iyi hissediyorum kendimi..islerim bitti yemeklerim hazir..
biraz camasirim var katlayip utu yapicam bi makinada camasir serilecek. ..

hoşgeldin çakmelcim...valla dağıttık toparlanmalıyız gariii

ayrıca sağol canım amiinnn

abaovvvvv listeye bak,hadi pazartesi hep birlikte başlayalım kızlar bu ne boğazımızı tutamıyoruz bari spor yapmaya çalışalım

haklısın

sağol canım tam bi temizlik olduayyyyy 1. olmuşun kıs gördüm biz de çuvalladık
45 dk bisiklete bindim. ..

sağol tatlım ama canım çıktı yahugel gel canım belkim şanslı gelirsin biz döküldük gördüğün gibi ciddiye mi almıyoz artık noluyo beeee

bende bugün pazara gittim haftaya bugün bayram pazar olmaz diye tıktım herşeyi ayyy kocişlerde evde olcak napcaz yaaa boğazlarıda durmazki
olan bize oluyo sonrası malum ama dikkat edebildiğim kadar edicem
bugün yediğime gelince
kahvaltı karataya uygun
ikindi= 1 nescafe+diyet bisküi el yapımı hurmalı tatlı
akşam= ıspanak+yoğurt+turp salatası
sonrası çayyyyyy

Iftar menum
az bulgurlu pirasa
Ispanakli dovme pilavi bol tereyagli
bol salata yogurt
1 kasik manti
simdide kahve keyfi kahve icilir spora gecilir. .
sahur yine kkk ..

günayyyydınnn....

sabah kahvaltım

kaşarlı omlet
2 dilim kepek ekmeği
salata söğüş
peynir zeytin
sucuk
çay çayy

filizim ohh mis gibi oturun

biz de bayramda anneme gidiyoz yandı gülüm keten helva ...bari bu hafta 3-5 gün dikkat ediyim de bayram vukuatından az da olsa kurtulayım

afiyet olsun

Iftar menum
az bulgurlu pirasa
Ispanakli dovme pilavi bol tereyagli
bol salata yogurt
1 kasik manti
simdide kahve keyfi kahve icilir spora gecilir. .
sahur yine kkk ..
allahn kabul etsin

oyyyyy sersum Allah yardımcın ola, ama uzun bi aradan sonra ailenle bayram yapcan kıss
kızlar benim bu mesaj lar yanıp sönüyo , yani mesaj bölümü gidip geliyo acayip sinir oluyorum sizde de oluyor mu

oyyyyy sersum Allah yardımcın ola, ama uzun bi aradan sonra ailenle bayram yapcan kıss
kızlar benim bu mesaj lar yanıp sönüyo , yani mesaj bölümü gidip geliyo acayip sinir oluyorum sizde de oluyor mu
sağol cicim çok şükür yakına gelince hemencecik gidebiliyor insan..Allah gurbet çekenlere yardım etsin zor çok zor
yoooo ben de olmuyo öylee..kısss kaç kaçç patlıycak bilgisayar kaççç

Slm kizlar..
dUn aksam 50 dk bisiklet surdum. .
sahur yine kkk bu sefer yumurtalari hasladim..birde bahce elmasi yedim..
aksam icin halaaa bi fikrim yok
Kalktigimdan beride temizlik yapiyorum..bayrama hazirlik hem gidicez ya hepsi birden cikar aradan..mutfagin dolaplari doktum..sildim..camini sildim..lambasini cikarip yikadim copu yikadim yoruldum ama mis oldu ohh be..hafta icide diger camlari silip dolaplari bi guzel duzene koyarim..camasir zaten hic bitmiyo tabisi utude ..neyse kolay gelsin herkeslere ..

Mutfaga bi girdim neler yaptim..
puaca.makarna salatasi. Lahana boregi gibi bisey:) ( lahanayi dograyip hasladim ustune cig krema ve kasar firina verdim guzel gorunuyo vrsselam..birde kuru fasulye piyazi ..cesit cok oldu aklimda bisi yokken:)) bana uyanlari yicem artikin..

SAĞOLUN CANLARIM...

hoşbulduk...

kızlar ben diyete başladım inşallah bayrama kadar da oruçlu olucam iftarlara da dikkat ettim mi bayrama -1 veya -2 kg ile girerim inşallah...

hadi kızlar sizde kendinize gelin, yarış başlasın var mı benimle cumaya kadar yarışa girecek olan

ZİLHICCE AYI
1-ilk 10 günü yapılan ibadetlerin sevabı çok fazla
2- ALLAH ilk 10 günde yapılan ibadetleri çok sevimli buluyor
3- bayramın 1. günü 10. gün
4- Arife günü yapılan dualar geri çevrilmiyor(salavat arası dua edersek daha garanti oluyor)
5-1 gün tutulan oruca 1yıl oruç tutmuş sevabı veriliyor
6. ne tür bi ibadet yapıyorsanız(sadaka-nafile namaz-oruç-fakire-yetime-öksüze destek-hasta ziyareti çooook sevap kızlar)
7-bol bol salavat-tesbih çekin inş.mevlamız kabul ederç
8- en çok cehennemlik insan bu 10 günde azat oluyormuş,hac da bu ayda tamamlanıyor.

yediklerime gelinceee

sabah
sucuklu yumurta
salatalık-domates
3-4 lokma ballı ekmek

şimdi

4-5 yk makarna
5 yk kuşburnu-erik ezmesi karışımı
1 avuç karışık çiğ çerez

elimde kahvem var

2 lt su içildi 1 lt daha içicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…