sağol canım yeni gördüm diyet namına bişey yaptığım pek söylenemez ama elimden geldiğince yürüyorum, sende güzel başaldın hadi bakalım motive et bizi, ayyyyy sersummmmmm bu ne iğrenç midem kalktı yeminlen
sağol canım yeni gördüm diyet namına bişey yaptığım pek söylenemez ama elimden geldiğince yürüyorum, sende güzel başaldın hadi bakalım motive et bizi, ayyyyy sersummmmmm bu ne iğrenç midem kalktı yeminlen
kilo bildirim başlangıç tarihi:10 Ekim 2014 başlangıç kilo:82.1 kg ilk hedef:75 kg
dün yediğim bulgurların acısı çıktı...
bebek adımlarıyla ilerlemeyi planlıyorum...daha diyetime karar vermedim...ama dukan yada karatay ya da her ikisi..bakalım..hafta sonları temkinli kaçamak hafta içi tam disiplin ..tümden sıkarsam kendimi biliyorum biyerde patlıyor ve daha da abartılı kaçamak yapıyorum..
günaydın günaydın canlar kahvaltımı yaptım ılık suyumu aldın nette takip ettiğim bayanlar vardı ay kadının biri aynı benim kilo dan 63 e düşmüş nasıl güzelleşmiş nasıl gençleşmiş, bu kilo varya gerçekten yaşlı gösteriyoama bi anda çok motive oldum bende başladım ekmekmiş hamur işiymiş hele bisküvi çikolata bitti gitti buraya yazıyorum. bugün bebeişler evde yürüyüş yok ama hemen burdan çıkıp sipor yapiciğim valla çok piis gaza geldim,bugün benim gerçek bi başlangıç oldu valla.