Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım..ben kaçar..hadi bayyyy....

soğan suyumu unuttum....yarına inşallah....20 dk sonra çıkıcam...pöffff....

kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
domates
ceviz
1 mandalina
çay çayyy

güzel bir gün olsun işler çabucak bitsin....
bu arada evimi pok götürüyo bi süpürsem iyi olacak ama hiiç canım istemiyo ..

sağol canım yeni gördüm diyet namına bişey yaptığım pek söylenemez ama elimden geldiğince yürüyorum, sende güzel başaldın hadi bakalım motive et bizi, ayyyyy sersummmmmm bu ne iğrenç midem kalktı yeminlen

iğrenç gelsin de yemiyelim işte

bugün kaçamak yok ama accuk fazla kaçırdım yarına şişicem kesin...

öğlen

buğdaylı ayran aşı çorbası
islim köfte
1 dilim kepek ekmeği

akşam

kuru fasulye
4-5 çiğ köfte
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık

bulgurlar şiştikçe ben de şişicem beyaaa

Kızlarrrr unutmayın yarın sadece kilo bildirimi yapıyoruzz...Liste haftaya....

kilo bildirim
başlangıç tarihi:10 Ekim 2014
başlangıç kilo:82.1 kg
ilk hedef:75 kg

dün yediğim bulgurların acısı çıktı...

bebek adımlarıyla ilerlemeyi planlıyorum...daha diyetime karar vermedim...ama dukan yada karatay ya da her ikisi..bakalım..hafta sonları temkinli kaçamak hafta içi tam disiplin ..tümden sıkarsam kendimi biliyorum biyerde patlıyor ve daha da abartılı kaçamak yapıyorum..

hepimize kolay gelsin...

günaydın günaydın canlar kahvaltımı yaptım ılık suyumu aldın nette takip ettiğim bayanlar vardı ay kadının biri aynı benim kilo dan 63 e düşmüş nasıl güzelleşmiş nasıl gençleşmiş, bu kilo varya gerçekten yaşlı gösteriyoama bi anda çok motive oldum bende başladım ekmekmiş hamur işiymiş hele bisküvi çikolata bitti gitti buraya yazıyorum. bugün bebeişler evde yürüyüş yok ama hemen burdan çıkıp sipor yapiciğim valla çok piis gaza geldim,bugün benim gerçek bi başlangıç oldu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…