zaten irade herşeyi hallediyor...pes etmiyeceksin okaaaaarkadaşım değil kızlar,bi gruptan bldum boyu 162,78 den 63 e inmiş 4 ay gibi bir sürede ve klasik hepimşizin bildiği şeyleri yapmış onun farkını ortaya koymasının sebebi kararlı olması ve kaçamak yapmaması, saat 6 dan sonra ne olursa olsun doğum günüymüş ayıp olırmuş demeden hiç bir şey yememiş, sabah kalkınca sirkeli ılık su içmiş, pilav makarna unluu şekerli bir şey yememiş, 2 hafta aynı kiloda kamış pes etmemiş ama çok da güzel omuş darısı başımıza canlar
bildirimi de yapayım, her sefern de onun için giriyorum çeneye dalıyorum
rumuz: bruxelles
başlangıç: 10 ekim
başlangıç kg: 74
hedef: 71( 5 aydır kendilerini göremedim,çok merak ediyorum çok)
ha unutmadan 1 saatte yuruyus vardı bugun
sersumum hızlı bır gırıs yaptım ama allah dım etsın dıyorum.vıdeo ılgınc geldı yaa dusunce gucunun onemınden bahsedıyo mutlaka dınle
tsk ederım canım.ınsaallah azımle yoa devam ederız hepımız.son 1 senedır ıkı ogune devam ama herturlu hamur ısını yedım zahıyat buyuk yanı.sımdı yenıden basladım el bırlıgıyle bu ısı bıtırırız ınsaallah.gunun en sevdıgım anıdır ev ahalısının tamamının uyudugu benım kafa dınledıgım anlar... tadını cıkarPampis seni burda gormek cok guzel..ins guzel basladigin gibi devam edersin..bu arada kilon ne alemde ..ins cok almamissindir..karataya devammi..
bende biraz bisiklete bindim..cocuklari yatirdim gece gece kafa dinliyom..adamda iste..
pampişş listeye girmiycen mi kuzummmm
uy uy canım naptın sen geri mi dönüyon yoksaBende bugun yediklerime geçeyim hemen liste vermeyi özlemişim
Kahvaltı:
4 zeytin
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
2 börek
yarım salatalık
1 havuç
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık bulgur pilavı
Akşamı daha yemedim ama :
1 tabak patlıcan oturtma
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Anlayacagınız uzere bu ara ekmeğe dadanmış durumdayım
Saygılar sevgiler işte bu şekilde 59 kiloya kadar düşmüşken tekrardan 66 yı görmeyi başardım
olur tabiisi canım..gırerım datlum cuma kg bıldırımı yapayım dıyorum o zamana kadar bırazcık gıtsınde....haftaya cumada lıstede olurum olur dımı balımmm
Ne zamandır görüşemedik hatunlar Merhabaaaaaa !!!!!!!
Bende bugun yediklerime geçeyim hemen liste vermeyi özlemişim
Kahvaltı:
4 zeytin
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
2 börek
yarım salatalık
1 havuç
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık bulgur pilavı
Akşamı daha yemedim ama :
1 tabak patlıcan oturtma
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Anlayacagınız uzere bu ara ekmeğe dadanmış durumdayım
Saygılar sevgiler işte bu şekilde 59 kiloya kadar düşmüşken tekrardan 66 yı görmeyi başardım
maşallah filizimslm kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah 10 da kalktım
1 yumurta+peynir çeşiti+zeytin çay
öğlen yemek yemedim 2 tane mandalin yedi
pazardan gelmiştim malum yorgunluk mandalin iyi gitti
akşam= kepekli makarna azıcık+köfte+salata +ayran
bu aralar yürüyüş yapıyorum ama yazmayı hep unuttum bugünde 30 dk düşünüyom geçebilirde
öptüm kızlar ben mutfağa geçiyorum eşim gelmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?