selammmm...
kızımı arkadaşına bıraktık kalan kitabını aldık geldik..yine en az 2 saat yürüdüm heee
kahvaltı
1 simit
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
çayyy
arada 1 portakal
akşam
1 bardak kepekli makarna(peynirli)
4 çiğ köfte
grip oldum kısslarrr dökülüyorum..ıhlamur ve C vitaminine devam
ah kıyamam sanaaa..selam kızlar nasılsınız bakalımben ara ara okuyorum ama çoğu zaman yazmaya üşeniyorum bu aralar herşeye üşeniyorum zaten şiştikçe şiştim hareket alanım azaldı
bu arada papişim gelmiş hoşgelmiş,eskisi gibi toplanıyo muyuz ne
beni sorarsanız gün sayıyorum,sezeryan olucam o yüzden az kaldı günüm.ilk olarak 24 ekim olarak konuştuk dr la ama pazartesi tekrar kontrol var,tarih değişebilir.inşallah birkaç gün daha erkene alır,çünkü yürümek bile işkence benim için bacak ağrım o kadar fazla
az kaldı kürkçü dükkanına da dönmemekendimi biraz toparlayayım,soluğu burda alıcam allahın izniyle.dün gece rüyamda görmüşüm sizi:sersumum,papişim,filizim ve ben,yarı karanlık bi odada yuvarlak bi masaya oturmuş birbirimizi gaz getiriyoduk.sanırsınız dünyayı kurtarıyoruz diyoruz ki en önce zayıflayana en pahalı markadan bir sürü kıyafet alıcaz ama ne kaaa ciddiyiz anlatamam
canımmm afiyet olsun,çok çok da geçmiş olsun datlım aman dikkat
kıs sersum sözleşmiş gibi bende kepekli makarna yedimselammmm...
kızımı arkadaşına bıraktık kalan kitabını aldık geldik..yine en az 2 saat yürüdüm heee
kahvaltı
1 simit
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
çayyy
arada 1 portakal
akşam
1 bardak kepekli makarna(peynirli)
4 çiğ köfte
grip oldum kısslarrr dökülüyorum..ıhlamur ve C vitaminine devam
hayırlar olsun canım yaaaa inşallah çıtır oluruz olmasak bile yanından geçelim ama çok güldüm yaaaa bu ne ciddiyet hakkatenselam kızlar nasılsınız bakalımben ara ara okuyorum ama çoğu zaman yazmaya üşeniyorum bu aralar herşeye üşeniyorum zaten şiştikçe şiştim hareket alanım azaldı
beni sorarsanız gün sayıyorum,sezeryan olucam o yüzden az kaldı günüm.ilk olarak 24 ekim olarak konuştuk dr la ama pazartesi tekrar kontrol var,tarih değişebilir.inşallah birkaç gün daha erkene alır,çünkü yürümek bile işkence benim için bacak ağrım o kadar fazla
az kaldı kürkçü dükkanına da dönmemekendimi biraz toparlayayım,soluğu burda alıcam allahın izniyle.dün gece rüyamda görmüşüm sizi:sersumum,papişim,filizim ve ben,yarı karanlık bi odada yuvarlak bi masaya oturmuş birbirimizi gaz getiriyoduk.sanırsınız dünyayı kurtarıyoruz diyoruz ki en önce zayıflayana en pahalı markadan bir sürü kıyafet alıcaz ama ne kaaa ciddiyiz anlatamam
sağol canımmmGecmis olsun sersumcum sanada bendenmi bulasti nee
sağolasın datlımmmkıs sersum sözleşmiş gibi bende kepekli makarna yedimah kuzum geçmiş olsun bol bol c vitamini al tabi iyi gelir portakalı nerden buldun kıs bugün pazarım vardı hiç raslamadım belkim markette vardır kendine iyi bak balım
hayırlar olsun canım yaaaa inşallah çıtır oluruz olmasak bile yanından geçelim ama çok güldüm yaaaa bu ne ciddiyet hakkaten
bebeğine kavuşmana az kalmış canım çektilerin bebeğini kucağına alınca sona erecek hatırlamıcaksın bile inan hayal gibi kalıyo sağlıkla kucağına al canım
bize nedemeli sen hamilesinde aldın kilocuk ya biz bayramıydı seyranıydı derken şiştik merak etme bıraktığın yerde bulcan bizi bu gidişle kıs
selam kızlar nasılsınız bakalımben ara ara okuyorum ama çoğu zaman yazmaya üşeniyorum bu aralar herşeye üşeniyorum zaten şiştikçe şiştim hareket alanım azaldı
ovvvvvv kimler gelmiş hoşgelmişşşşş nasılsın canımNe zamandır görüşemedik hatunlar Merhabaaaaaa !!!!!!!
sağol datlımmmsersumum bebeem gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?