amin canımmGunaydin kizlar..kahvemi iciyordumki sersumun nsjini gordum..cok uzuldumallah rahmet eylesin..malesef hersey bombos ..iyi yasayip iyi olebilmeyi rabbim herkese nasip etsin...
inna lillahi ve inna ileyhi raciun kardelen arkadaşımıza ALLAHIM sabır ve dayanma gücü ihsan eylesin inşallah,dilerim eşi rabbimizin misafiri olur ededi yurdunda.
insan bu haberleri duyunca ne diyeti yaa diyor; ama müslüman şişman olur mu hiç sorusuda akla gelmiyor değil !!!
efendimiz a.s demiyor mu bari midenizin 3 te 1 'ini doldurun diye...
bari kelimesine dikkat...
rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun,çok üzüldüm gerçekten..ya ni sözün bittiği yer biz insanoğlu içingünaydın canlarım..
Malesef bugüne hiç iyi başlamadım..Kardelennn arkadaşımızdan kötü haber geldi..Eşini bayramın 3. günü kaybetmişler..Onun kadar mücadeleci ve fedakar bir eş az bulunur..Sizlere selam söylüyor ve Hakkınızı helal edin diyor..Eşi için de dualarımızı istiyor..Allah mekanını cennet etsin ,ona ve yavrularına sabır versin inşallah..
rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun,çok üzüldüm gerçekten..ya ni sözün bittiği yer biz insanoğlu için
selam datlummm.sersumu olıne bı yakalayamadımkı senı saorayım hep aklımdasın valla cok az kalmıs bebıs gelıyomus saglıkla al kucagına canım yaaa.daha dun gıbı her ay yasadıgımız uzulmeler ve tesellıler bak olduda doguyo bıle veren rabbıme sonsuz hamd olsun.bebısımız dogsun bol bol annesutunu ıcsın sen nasılsa verırsın kg ları leylakım
canım benim hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah bebişineselam kızlar,dr dan geldik.kızım daha önce gelmek istemezse eğer salı günü kucağımda olacak allahın izniyle.çok heyecanlıyım.son 1 haftamız kaldı...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, nerden nereye yav,selam kızlar,dr dan geldik.kızım daha önce gelmek istemezse eğer salı günü kucağımda olacak allahın izniyle.çok heyecanlıyım.son 1 haftamız kaldı...
hemi de 1 değil 2 değil 3 taneeeeeee abbovvvvvv kız yürüyüş egzersiz neyim yapsaydın bariöğlen yemeği çok fenaydı ve ben çok açtımmm
şehriye kebebı
1 mandalina
sonrası fenaaa il falaka bana..arkadaşlar taze tulumba tatlısı getirmiş 3 tane yedimm
Eki Görüntüle 1268631 pofffffff.....
akşam
haşlama patlıcanla fırınlanmış oturtma
2 dilim kepek ekmeği
1 kaşık pilav
şimdi de çayyyy
he kıssağol canımmmhe kıss yüzüme yüzüme hapşurma didiydim sanaa..
sağolasın datlımmmafiyet olsun balımm...
marketten aldım yeni çıkmış..hasta olunca hiç gözümden kaçmaz..C vitamini candır..
valla onlar doğurup geliyo biz hala aynıyızz... bari sadece aşkımla-makbuş doğurana kadar zayıflayalım...
çok üzüldüm çok içim burkuldu sözün bittiği yer ne diyelim mekanı cennet olsun kardelenime allahtan sabır diliyorum gerçekten çok fedakardı çok koşturdu en azından içi rahattır eşinin her zaman yanındaydı ve destekti rabbim sabır versingünaydın canlarım..
Malesef bugüne hiç iyi başlamadım..Kardelennn arkadaşımızdan kötü haber geldi..Eşini bayramın 3. günü kaybetmişler..Onun kadar mücadeleci ve fedakar bir eş az bulunur..Sizlere selam söylüyor ve Hakkınızı helal edin diyor..Eşi için de dualarımızı istiyor..Allah mekanını cennet etsin ,ona ve yavrularına sabır versin inşallah..
ayyyy kıs bizide heycanlandırıyon hadi bakalım sağlıkla al kucağınaselam kızlar,dr dan geldik.kızım daha önce gelmek istemezse eğer salı günü kucağımda olacak allahın izniyle.çok heyecanlıyım.son 1 haftamız kaldı...
kıs kendine izleyicide bulmuşsun ne şeker yaaaaabi itiraf ta benden benimde kahvaltıda ufak bi kaçamağım oldu maalesef,küçük bir dilim kek oğlandan kalan
ama sabah leslie bacıyla 2 mil yaptım 1 saate yakın da yürüyüşbu leslie bacıyı sevmeye başaldım yav evde tek çocukla ii oluyo bayağı, bizim1 numara evdeyken bacağıma sarılıyo önüme çıkıyordu sinir oluyordum ama ufaklık oturuyo güzel güzel izliyo bi de ellerini çırpıo arada koltuğa tırmanıp sallanıyor çok datlu yav kızlar doğurup gelecek arkadaşlara tavsiye olunur
bi itiraf ta benden benimde kahvaltıda ufak bi kaçamağım oldu maalesef,küçük bir dilim kek oğlandan kalan
ama sabah leslie bacıyla 2 mil yaptım 1 saate yakın da yürüyüşbu leslie bacıyı sevmeye başaldım yav evde tek çocukla ii oluyo bayağı, bizim1 numara evdeyken bacağıma sarılıyo önüme çıkıyordu sinir oluyordum ama ufaklık oturuyo güzel güzel izliyo bi de ellerini çırpıo arada koltuğa tırmanıp sallanıyor çok datlu yav kızlar doğurup gelecek arkadaşlara tavsiye olunur
ohh mislenmişin filizim...iyi tahlil sonuçlarını bekliyoruz canımcımiyi akşamlar kızlar bugün temizlik günümdü baya bi yoruldum yarında tiroit tahlilim var aç karna doktor yolu göründü bana bugün yediklerim
sabah= 1 yumurta+peynir+zeytin+domates+ yeşillik+yeşilçay
öğlen =sebzelerden uyduruk yemek+yoğurt+
çay +2 ad. galeta kepekli
1 nescafe abrttım biliyorum
akşam=2 ad.bulgurdan dolma+salata+yoğurt
yüyüş sabah yaptım alış verişe gittim bugün çok yoruldum evde yürümedim
bitki çayımıda ihmal etmiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?