Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

senin orucunu da ALLAHIM en makbullerinden eylesin ve dilerim gönlünden geçenler hayatının bir parçası haline gelsin .hııııııımmmmmmmmm iskender miiiii:confused::confused::confused::confused::confused:bende bayılırım sersumcum yaaaaaaaaaa bende istiyorum bendeeeeeeeee:kk77::kk77::kk77::kk77: afiyet olsun:KK68::KK68::KK68:

sahurum:
1 mandalina
1 salkım üzüm
5 hurma
1 avuç çiğ badem ve fındık

kahvesiz elbette olmaz

iftarım:
tamamen kepek-pekmez ve tahinden mamul kek
çay
çiğ karışık çerez hurma

arımı hazırlıcam müsadenizle kilodaşlarım:KK48::KK48::KK48:

senin orucunu da ALLAHIM en makbullerinden eylesin ve dilerim gönlünden geçenler hayatının bir parçası haline gelsin .hııııııımmmmmmmmm iskender miiiii:confused::confused::confused::confused::confused:bende bayılırım sersumcum yaaaaaaaaaa bende istiyorum bendeeeeeeeee:kk77::kk77::kk77::kk77: afiyet olsun:KK68::KK68::KK68:

sahurum:
1 mandalina
1 salkım üzüm
5 hurma
1 avuç çiğ badem ve fındık

kahvesiz elbette olmaz

iftarım:
tamamen kepek-pekmez ve tahinden mamul kek
çay
çiğ karışık çerez hurma

arımı hazırlıcam müsadenizle kilodaşlarım:KK48::KK48::KK48:
sağol canım amiin.:KK68::KK68:...yap sende kıss ben hazır pişmiş döner alıp evde kendim yapıyorum:KK54:
sana da afiyet olsun...:KK68:

selam kısslar..midem çok fenaa..reflü geliyo gene..bukadar kısa günde bile böyle oluyor:KK47:..zaten ramazanda bunun için tutamıyorum..midem ağzıma geliyor resmen..neyse sabır az kaldı...:KK14::KK14:

slm kızlar...

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEALLAH: Huzurun bitmediği,savaşın gölgesinin dahi olmadığı ,herkesin özgürce inancına göre yaşıdığı, uzzuuuuun değil sonsuz bir yaşam versin ulusuma ve devletime.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sersumcum;cepten girmiştim bağlanamadım ek kalmış msj yazamadığımdan

dün sahur
2 yumurta
erzincan tulum peyniri
hurma 3 tane
avuç içi çiğ badem ve fındık

iftar:
1 tabak sebzel bulgur pilavı
1 tabak dana kaburgalı nohur yemeği
salata

bugün sahur:
kalan havuç-turp-lahana salatası
1 haşlanmış yumurta
keçi peyniri
3-4 hurma
badem-fındık
kahve

bu gün iftar
ayran

nohut yemeği -pilav (dünden kalan)

kahvemle birlikte çiğ badem ve fındık tabiki vazgeçilmezim hurma

allah kabul etsin canım:KK68:
akşam yemeğim
:kk77::kk77::kk77:
iskender

sahur
3 dolma biber(bulgurlu kıymalı)
yoğurt
1 dilim elmalı pay:KK23:
[/QUOTE
allah kabul etsin canım:KK68:

selam canlar

iftarımı yaptım
adana köfte
1 lahmacun kadar lavaş
salata
2 kaşık bulgur pilavı
:kk77::kk77::kk77::kk77:

şimdi de çay keyfim:KK50: ve kızıma pişirdiğim havuçlu cevizli kekten 1 dilim..yarın tartı ama napiim canım çok çektii:KK23:

Yarın liste bende kısslarrrrr....HADİ HAYIRLISI:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı:KK60:

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı:KK60:

sersum:31 Ekim 2014

ficans:7 Kasım 2014

leylak84:14 Kasım 2014

çakmel:21 Kasım 2014

bruxelles:28 Kasım 2014

Selam kızlar hepinize nasılsınız:KK68::KK68:

Leylakım gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah:KK68::KK68:

Çiğdemcim hoşgeldin canım:KK68::KK68:

Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah:KK36::KK36:

Leylakım gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah:KK68::KK68:

Ben iyice diyetten koptum hatta tersine gidiyor her hafta kilo alıyorum listeyi yarın ben de zannediyordum onun için gelmiştim ama haftayaymış inşallah bu hafta dikkat edebilirim de haftaya kendi listemde iyi olabilirim inşallah:KK36::KK36:

Sağol ficansım,amin inşallah:KK60::KK36:

canım ben de face den mesaj atmıştım evdeyim ben yapayım listeyi diyeee:KK3:

hepimiz aynı durumdayız ama toparlanalım gayrı bak eski takım da toplanıyor yavaştan.En Büyük KK.bak sen hafta içi hiç uğramıyon ondan böyle dağıttın bence...:KK14:

accuk meyve yedimmm:KK53:
1/2 nar
1 mandalina
1/2 portakal
1/2 armut

piiiii :confused:accuk abarrtım galiba:KK70::KK70::KK70::KK70:..ardından da form çayı içiyom..:KK50:

Merhaba kızlar
Aplication ile kadınlar klübüne girmek zor oldu yine netten girdim. Neyse
Nasılsiniz kızlar ??

Bebis dün tam bir aylık oldu ve sersumcan nin da iteklemesi ile bn yine aranizdayim ..
Kilomu bilmiyorum .. Logusalikta , sut verirken malum biraz zor diyet ama yine de bi yerden başlamak gerekiyor .. 26 Kasım da yine annem ile Tr ye gideceğim o zamana biraz kilo versem super olacak ..

Back
X