Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizim kız da il kez geçtiğimiz hafta gitti yatılı arkadaşına ama ailecek tanışıyoruz Hakkari'den, arkadaşı da bize gelip kalmıştı mecbur biz de gönderdik..seçmeli olarak tabii herkes de kalmamalı...:KK14:
hımmm tanıdıkmış canım ama bizim dersaneden ayarlıyorlar amannnnn zaten kendide kalmak istemiyo yani sorun kalmıyo:)
canım nazar değer diye hemen koymaz heralde..tabii gene de ona sormak lazım..:KK66::KK66:
haklısın bende hiç düşünmedim :KK68:
Filizim fotoğraf koymak isterdim ama nazar değer diye korkuyorum.yanlış anlama olur mu:KK60::KK60:
estağfurullah canım olurmu öle şey bende düşünemedim işte:KK60:
günayydın bacılar:KK36:..buhaftayı çok sevdim bennn..heheheh..:KK53::KK53::KK53:
1.5 gün iş sonra tatil 2 gün işş sonra gene tatil..keşke hep böyle olsaaa:KK31:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 dilim kepek ekmek(kızarmış tereyağ ve toz biber ekilmiş..:KK8:)
peynir zeytin
çayyyy

sersum kaçar:KK55::KK55:....akşama kızımla yolunmaya gidicezz:KK47::KK47:..sonrasında da alışverişş geç vakit gelirim inşallahhh:KK3::KK3:
yaşadın kıs sersum tadını çıkar tatilin hadi gezin bakalım:KK49:geçen gittiğimizde bende bişey alamadım bizde çarşamba kısmetse bidaha gidicez iyice bakıcam şöle zayıf gösteren kışlıklar almak lazım:KK53::KK53:
Evet canım bi selam verdim yine işe güce daldım gelemedim amma artıkın tam gaz burdayım :KK50:

Çıstak çıstak ben geldim hatun kısa sürdü geçen gelişim ama artık burdayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İyiyim çok şükür canım uzuuuuun uzun anlatıcam size neler geçti başımdan :KK17::rolleyes::KK8::KK75:

Allahım mekanını cennet eylesin :KK43: Arkasında kalanlara sabır eylesin.
gel tabi canım anlat neler oldu kıs aman kötü bişey olmasın:KK68:

kızlar bugün evi temizleme günüm aslında ama ben naptım kendimi kuaföre attım hiç temizlik yapasım gelmedi
saçlarıma bakım yaptırdım kaş maş derken kızıma yetiştim temizlik yarına kaldı
yediklerime gelince
2 yumurta+peynir zeytin+domates+1 ceviz
öğlen= 1 kepekli tost+çay+2 kek
akşam= mantar yemeği+yoğurt
soda

selamün aleyke eyyühen nebiyyü hanımlar...

nasılsınız bakalım pazartesiniz nasıl geçti???

ALLAH kavuştursun desem miiiiii... demesem miii sersuuuuum :KK53::KK53::KK53:
dur dur şöyle diyim herkes ait olduğu yerde sağ salim olsun arada gelip 1-2 gün kalıp gitsinler:KK36::KK36::KK36:

kahvaltııım

6-7 hurma
1 avuç fındık
sütlü kahvemmm vazgeçilmezim oluyor kendileriiiiii:confused::KK36::KK36::KK75::KK75::-)

öğlen
menemen 1 yumurtadan acılı:kk77:
yarım porsiyon yoğurt çorbası

akşam
4 hurma
20-25 yaprak sarması bulgurdan muhteva
2-3 bardak çay

işte öyleeee ...

herkese hayırlı akşamlar...

muharrem ayındayız kızlar 3 gün oruç tutmak çok makbul bilginize 1 gün 1 ay oruç tutmuş gibi sevapmış :KK45::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK68::KK68::KK68:

Evet canım bi selam verdim yine işe güce daldım gelemedim amma artıkın tam gaz burdayım :KK50:
Çıstak çıstak ben geldim hatun kısa sürdü geçen gelişim ama artık burdayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İyiyim çok şükür canım uzuuuuun uzun anlatıcam size neler geçti başımdan :KK17::rolleyes::KK8::KK75:
Allahım mekanını cennet eylesin :KK43: Arkasında kalanlara sabır eylesin.
hadi bakalım inşallah kaçma kıss bidaaa..haftaya leylak da geliyoooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

nooldu kıss kötü bişeyler olmamıştır umarımm:cry:
hımmm tanıdıkmış canım ama bizim dersaneden ayarlıyorlar amannnnn zaten kendide kalmak istemiyo yani sorun kalmıyo:)
yaşadın kıs sersum tadını çıkar tatilin hadi gezin bakalım:KK49:geçen gittiğimizde bende bişey alamadım bizde çarşamba kısmetse bidaha gidicez iyice bakıcam şöle zayıf gösteren kışlıklar almak lazım:KK53::KK53:
gel tabi canım anlat neler oldu kıs aman kötü bişey olmasın:KK68:
amann istemiyosa sorun yok zatee..boşver kalmasın:KK8::KK8:
he kıss tatil gibi si var mı beyaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ince gösteren kışlık heeee:confused::confused::confused::confused:
kızlar bugün evi temizleme günüm aslında ama ben naptım kendimi kuaföre attım hiç temizlik yapasım gelmedi
saçlarıma bakım yaptırdım kaş maş derken kızıma yetiştim temizlik yarına kaldı
yediklerime gelince
2 yumurta+peynir zeytin+domates+1 ceviz
öğlen= 1 kepekli tost+çay+2 kek
akşam= mantar yemeği+yoğurt
soda
amannn temizlik temizlik bıktım beyaaaa:cool::cool::cool::cool:

selamün aleyke eyyühen nebiyyü hanımlar...

nasılsınız bakalım pazartesiniz nasıl geçti???

ALLAH kavuştursun desem miiiiii... demesem miii sersuuuuum :KK53::KK53::KK53:
dur dur şöyle diyim herkes ait olduğu yerde sağ salim olsun arada gelip 1-2 gün kalıp gitsinler:KK36::KK36::KK36:

kahvaltııım

6-7 hurma
1 avuç fındık
sütlü kahvemmm vazgeçilmezim oluyor kendileriiiiii:confused::KK36::KK36::KK75::KK75::-)

öğlen
menemen 1 yumurtadan acılı:kk77:
yarım porsiyon yoğurt çorbası

akşam
4 hurma
20-25 yaprak sarması bulgurdan muhteva
2-3 bardak çay

işte öyleeee ...

herkese hayırlı akşamlar...

muharrem ayındayız kızlar 3 gün oruç tutmak çok makbul bilginize 1 gün 1 ay oruç tutmuş gibi sevapmış :KK45::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK68::KK68::KK68:
aynennnnn katılıyorum sana 1-2 gün yeter de artar bileee:KK45::KK45::KK45:

inşallah tutmak istiyorum ben de 1-2 gün olsa da..reflüden dolayı tutamıyorum malummm:KK51::KK51::KK51:

selammmmmm....anne kız günü bitti eve geldikk yoruldum beyaaa....:confused:

ben yolundum kızım kaldı.:confused:.yalvardı anne sen yap diye kıyamadım hafta sonu ben yaparım artıkk...
vee perşembe cuma izin aldımmm çarşamba tatiliyle 5 gün izinliyim..offf çok iyi gelecekkkk:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:evim evim güzel evimmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

öğlen
taze fasulye
2 kaşık pilav

akşam dışarıda yedik tabiisii
mercimek çorbası
karışık ızgara
salata
cacık

püffff bir de Türk kahvesi ve pastaaa:KK23::KK23::KK23:

ama çok yürüdümmm erimiştir inşallahhhhh:KK17::KK17::KK17::KK17:

gunaydin-sozleri.jpg

temizliğimi bugün yaptım lavobolar falan:KK43: yemeğimide yaptım akşama annemle kardeşim geliyo giremem diye şimdi yazayım dedi birazdanda kızım dersaneye gidecek onu bindiricem otobüse fırına gidicembiraz tatlı beze falan alyım bizimkiler çok sever annem bezeye bayılır bende severim ama ben yemicem tabisi bu aralar çok dikkat ediyorum sonucuda merak ediyorum:KK64: sadece hafta sonları yediğim için istediğimi hafta içi gözüm doyuyo heralde hiç canım istemiyo sabredebiliyorum en azından
kahvaltım= yarım dilim tb. ekmeği+zeytin+peynir+domates+1 yumurta
öğlen= mantar yemeği+yoğurt+domates
2 dilim diyet kek+çay
akşam= kuru fasulye+salata+yoğurt+turşu
fasulyede şişirecek ama az yicem arkasından da soda içerim artık

günayydınn güzel insanlar...Cumhuriyetimizin 91. Yılı kutlu olsun..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Allah maden de işçilerimize yardım etsin umarım iyi haberler alırız..:cry:

kahvaltım
1/2 simit
tereyağlı yumurta
peynir zeytin
çayyy

günayydınn güzel insanlar...Cumhuriyetimizin 91. Yılı kutlu olsun..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Allah maden de işçilerimize yardım etsin umarım iyi haberler alırız..:cry:

kahvaltım
1/2 simit
tereyağlı yumurta
peynir zeytin
çayyy

slm kızlar...

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEALLAH: Huzurun bitmediği,savaşın gölgesinin dahi olmadığı ,herkesin özgürce inancına göre yaşıdığı, uzzuuuuun değil sonsuz bir yaşam versin ulusuma ve devletime.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sersumcum;cepten girmiştim bağlanamadım ek kalmış msj yazamadığımdan

dün sahur
2 yumurta
erzincan tulum peyniri
hurma 3 tane
avuç içi çiğ badem ve fındık

iftar:
1 tabak sebzel bulgur pilavı
1 tabak dana kaburgalı nohur yemeği
salata

bugün sahur:
kalan havuç-turp-lahana salatası
1 haşlanmış yumurta
keçi peyniri
3-4 hurma
badem-fındık
kahve

bu gün iftar
ayran

nohut yemeği -pilav (dünden kalan)

kahvemle birlikte çiğ badem ve fındık tabiki vazgeçilmezim hurma

slm kızlar...

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEALLAH: Huzurun bitmediği,savaşın gölgesinin dahi olmadığı ,herkesin özgürce inancına göre yaşıdığı, uzzuuuuun değil sonsuz bir yaşam versin ulusuma ve devletime.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sersumcum;cepten girmiştim bağlanamadım ek kalmış msj yazamadığımdan

dün sahur
2 yumurta
erzincan tulum peyniri
hurma 3 tane
avuç içi çiğ badem ve fındık

iftar:
1 tabak sebzel bulgur pilavı
1 tabak dana kaburgalı nohur yemeği
salata

bugün sahur:
kalan havuç-turp-lahana salatası
1 haşlanmış yumurta
keçi peyniri
3-4 hurma
badem-fındık
kahve

bu gün iftar
ayran

nohut yemeği -pilav (dünden kalan)

kahvemle birlikte çiğ badem ve fındık tabiki vazgeçilmezim hurma

amiinn canım...:KK68::KK68:
anladım zatenn:KK48:

Allah kabul etsin orucunu kısmetse ben de yarın tutacağım:KK68:

Günaydın kızlaarrr :KK54:

Bu hafta misafirlerim var iyice koptum diyetten onlara yesin diye yapıyorum ben de götürüyorum valla :KK48: Pazartesi ulusal diyete başlama gününde tekrar başlıcam artık :KK53::KK53:

Günaydın kızlaarrr :KK54:

Bu hafta misafirlerim var iyice koptum diyetten onlara yesin diye yapıyorum ben de götürüyorum valla :KK48: Pazartesi ulusal diyete başlama gününde tekrar başlıcam artık :KK53::KK53:
misafir olunca olmuyo canım..tutamıyor insan kendini:cry:...hadi bakalım hayırlısı:KK48::KK48::KK48:

Back
X