Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir sofra canım..ellerinize sağlık..vee afiyet olsun..kuzunun da tekrardan doğum günü kutlu olsunGünaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124
sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında![]()
ne vizyon ne misyon kaldı be çakmelim..toplanalım gayrı evet yaniiayyyy süpermiş masanız betülcüm; amaaa kuzunuz daha da güzel maşallah subhanallah...
insan nasıl yemez o masadakileri canım
yalnııııız belli guneşın menülerden zararı kara mı dönüştürcek ne
yıldızcım menunde süper sporunda tebrikler canım daim ola inşallah.
sersumcum canım benim günaydın hadi artık başlayalım şu zayıflamayı ciddiye alma işine,nasılsa haftada 1 günümüz serbest o gune bırakalım cısları .sen misyon ve vizyon sahibi bir başkansın oyle değil mi?
kahvaltım
1 haşlama yumurta
1 top kepekten kuru domatesli ekmeğim
öğle
koca 1 kase yoğurt
1 top kepekten ekmek
akşama
yeşil salata
melemen
50 dk yuruyuş 360 cal. 6.2 km
düzensiz regl de etkiliyor sanırım kilo vermeyi canım..ama bi endokrine de gidebilirsinkızlar ben hasta olamıyorumen son 15 kasımda oldum hamile değilim hep düzensiz oldum bu zman kadar doğum yapalı 14 ay oldu doğumdan sonra hep 2 ayda bir hasta oluyorum bu da etkilermi kilo vrmemi çok bunlımdayım
vay vay vayy ev ahalisi evde olunca çok tehlikeli oluyor..umarım çok kaçamak olmaz..aynı şey haftaya benim için de geçerliGunaydin kizlar. .
kuzulari okula yolladim..
esimide ise..bugun son gunu calistigi firma kapaniyo 2 hafta evde kizlarinda okul bu haftason..3 hafta okul tatil olucak..
birazdan kucugu krese birakip alisverise ugrucam..sonrasi kahvalti spor yemek yapmaca..
aynen canım yaklaştıkça heyecan dorukta.Sersumcum bende izine giderken gun sayarim ayni senin gibi daha gun baslamadan o gunu saymam bile hahaahaa demek yanliz degilmisim:) hadi ya toparliyalim artik..kilo verelim birinci aydan sonra gunler cabuk geciyo yaza citir olalim..ye ye nereye kadar..
çok sağol filizcim. evet yakınız kendisi eşimin kuzeni ve en yakın arkadaşlarımdan biri. sağolsun herşeyimize koşar.doğum günü kutlu olsun kuzunun canım egunesle yakınsınız heralde ne güzel![]()
çok sağol filizcim. evet yakınız kendisi eşimin kuzeni ve en yakın arkadaşlarımdan biri. sağolsun herşeyimize koşar.
Ellerinize sağlık herşey mükemmel olmuş..Günaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124
sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında![]()
ay ben de giremedim bu yıl moda çiğdoşum yaa..
![]()
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
geçmiş olsun canım.regl ağrısı değil mi.dün akşam çok ağrım oldu hap içtim zor geçti o yüzden sabahda kızımı okula gönderdim 10 buçuğa kadar yattım
çok iyi geldi yürüyüşe yarın başlıyayım diyorum ozaman biraz hafiflerim en azından
Valla canim cok skiliyo ya 66 kiloyum
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
Nisan doğumlu olacaksa,Nisa :)
Aynen bu sene kız senesi sanırım. Güzel isimler ama bir türlü bu olsun diyemiyorum ya da bu olabilir mi acaba demeye kadar gitmedigeçmiş olsun canım.regl ağrısı değil mi.ben de bugün çok halsizdim yaww
sorma alarm durumundayım
kız bebişler topiği olduk
..sıra da makbuş var.
..hayırlı olsun canım.
.benim de 2. yeğenim kız gene büyük ihtimalle..sağlıklı olsunlar da yeter ki..kız olsun çamurdan olsun
valla bizim kızların isimlerini sıralayayım..pelinsu,sara,duru,yeğenimin neva..al sana isim..heheheh
![]()
hayırlısı canım eşinle beraber en güzel ismi seçeceğinize eminim..Mart sonu ya da Nisan başı hangisi kısmetse artık
Aynen bu sene kız senesi sanırım. Güzel isimler ama bir türlü bu olsun diyemiyorum ya da bu olabilir mi acaba demeye kadar gitmedi
günaydın sersum.geçmiş olsun canım.regl ağrısı değil mi.ben de bugün çok halsizdim yaww
sorma alarm durumundayım
kız bebişler topiği olduk
..sıra da makbuş var.
..hayırlı olsun canım.
.benim de 2. yeğenim kız gene büyük ihtimalle..sağlıklı olsunlar da yeter ki..kız olsun çamurdan olsun
valla bizim kızların isimlerini sıralayayım..pelinsu,sara,duru,yeğenimin neva..al sana isim..heheheh
![]()
güzel bir isim seçersin eminim. şimdi o kadar çok isim var ki..hiç duymadığımız..içine en çok sinen hangisiyse onu seç canım.Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)