Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok mutlu oldum ama önemli olan önümüzdeki maçlara bakmak.. Liste için ellerine sağlık sersumcum..
Daha yeni oturdum diye bilirim.
Börek yaptım, pudingli pasta, etli kuru fasulye bizlere bulgur çocuklara makarna.. Ve ev temizliği.. Kızım bile daha yeni uyudu..
Bugün spor yapamayacağım için biraz müsterihim yatalı misafirim var malum.. Yarında hafta sonu.. Haftaya nasıl bir sonuç alacağım merak içerisindeyim.. Herkese iyi hafta sonları.. Gelemezsem iki gün. Pazartesi burdayım..
kolay gelsin canım:KK68:

30 OCAK 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ.

:KK9::KK9:1-neslihansltn %1.836:nazar::nazar:

:KK9:2-eguness %0.307:nazar:

:KK64:3-kaneel %00:KK69:

:KK51:4-sersum ++%0.238:mad:

:KK51:5-leylak84 ++%1.479:mad:

filiztoprak izinli:KK75:

çakmel izinli:KK75:

ficans annesinde:KK69:

öncelikle 1. ve 2. mizi kutlarım.:KK9::KK9:.sonrasında hepimizi burada olduğumuz ve mücadele ettiğimiz için tabiisi deEn Büyük KKEn Büyük KK

liste için eline sağlık canım inşallah diğerki haftalarda kaçırmam

ya ben ceptelefonuna kalori cetveli ekledmim ordan ne yersem düşüyorum aldığım kaloriyide biliyorum bence sizde yapın çok iyi oluyor günlük 2000 kalori alabilir insan vücudu ama ben yediklerimi oraya yazarak 1500 geçmemeye calışıyorum vede tatlımı dahil yiyorum

bana spor hocası 1400 kaloriyi geçme dedi aama tabi bazen insan geçebiliyor geçtiği için mesela öğlen 1 adeet şekerpare yediysem akşam birşeyden kısıp dengeliyorum ve bir int sitesi var bilgilerini giriyorsun sana şu kdr kalori alırsan kilonu korursun 1 haftada 1kilo vermek istiyorsan şu kdr kalori yemelisin gibi açıklamalar yapıyor

eline saglik canim :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
:KK68::KK68::KK68:
liste için eline sağlık canım inşallah diğerki haftalarda kaçırmam

ya ben ceptelefonuna kalori cetveli ekledmim ordan ne yersem düşüyorum aldığım kaloriyide biliyorum bence sizde yapın çok iyi oluyor günlük 2000 kalori alabilir insan vücudu ama ben yediklerimi oraya yazarak 1500 geçmemeye calışıyorum vede tatlımı dahil yiyorum

:KK68::KK68::KK68:

iyi fikir mişşş...ben de indireyim..:KK5::KK5:
tam adını yazar mısın canım:KK66::KK66:

günaydın kızlar..
dün akşam serbest günümdü çünkü kızım çibörek eşim de kol böreği istedi ben de kıyamadım yaptım.tabii yedim
ama bugün hemen disiplin
dün 2. öğünüm(serbest günüm)
:kk77::kk77::kk77:
2 çibörek
3-4 parça kol böreği
ayran

bu sabah
yumurta salatası
içinde zeytin maydanoz
lor ve 2 çeri
çayy

sabah kahvaltımın resmisi..:KK52::KK52:
kara.webp

Merhaba kızlar.nasılsınız.kahvaltım 10 adet kıymalı lahana sarma,1 adet sigara böreği.1 avuç fıstık

Merhaba kızlar.nasılsınız.kahvaltım 10 adet kıymalı lahana sarma,1 adet sigara böreği.1 avuç fıstık
iyiyiz canım döndün mü sen..:KK25:sen nasılsın:KK66:
Süper tarif de var mı

tarif yukarı mesajdaydı şekerim 2 haşlanmış yumurta zeytin çeri maydanoz lor z.yağı ve limon doğra karııştır..
valla hem kolay hem doyurucu hem lezzetli:kk77::kk77:

iyiyiz canım döndün mü sen..:KK25:sen nasılsın:KK66:

tarif yukarı mesajdaydı şekerim 2 haşlanmış yumurta zeytin çeri maydanoz lor z.yağı ve limon doğra karııştır..
valla hem kolay hem doyurucu hem lezzetli:kk77::kk77:
Canım hala Ankara dayım.yarın dönüyoruz inşallah.tarif mükemmel.

Sabah kıymalı pide yedim ne yazık ki
Sonra dışarı ordan kayınvalideme peynir yezil zeytin yarım dilim koy ekmeği akşam da 15 tane istavrit tava ve iki tane pastırma..
1 saat spor..

Bugün 3 öğün yapmışın yaaa.. Balığa dayanamadım.. Nerdeyse 10 günlük hamur iştikakımı aldım bugün.. Hiç iyi olmadı..

Selam kızlar nasılsınız

Sersumcum kahvaltın çok güzel görünüyor bugün ben de yapıcam, liste için de ellerine sağlık canım, ben de tartıda sadece 100 gr eksik çıktım, ama bu 2 hafta çok sıkmam gerekiyor, kardeşime kız isteme işimiz vardı , 2 hafta sonra da nişan, off çok kilo almışsın dediler, kıyafet bile bakasım gelmiyor

Selam kızlar nasılsınız

Sersumcum kahvaltın çok güzel görünüyor bugün ben de yapıcam, liste için de ellerine sağlık canım, ben de tartıda sadece 100 gr eksik çıktım, ama bu 2 hafta çok sıkmam gerekiyor, kardeşime kız isteme işimiz vardı , 2 hafta sonra da nişan, off çok kilo almışsın dediler, kıyafet bile bakasım gelmiyor
Ah canim kiyamam ya. haklisin insanin bisey alasi gelmiyor..Allah tamamına erdirsin bu arada canim..:KK54:Bu yumurta isi iyi oluyor tatlim hem leziz hem doyurucu:KK54:
Bu sabahki kahvaltım sersumdan
Afiyet olsun kujum:KK68:
Kahvaltıdan önce de 45 dk yürüyüş yaptım
:nazar::nazar::KK9::KK9:

günayydınn..:KK36::KK36:
kahvaltım
yumurta salatası
çayyy

kızlar yumurta salatası kolayıma geliyor valla bu sıralar kahvaltım böyle standart olacak:KK48:..hem içinde herşey de var..daha ne olsun di mi:KK54::KK54:

Back
X