Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kizlar
Bugün kimseler yok galiba.
Cakmelcim kolay gelsin. İnşallah boya işiniz cabuk biter.
Hakikaten bazen diyette sistemi değiştirmek gerekiyor. İnşallah haftaya verirsin.
Kahvaltimi ettim arz edeyim
1 küçük kase tarhana çorbası
1kk peynir
5zeytin
1yumurta
Aksama ne yapacagima henüz karar vermedim.
ALLAH razı olsun boya işi bitti diyete devam ,kaçamak yok...slm kızlar
kaneel ellerine sağlıkficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebemmide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları![]()
canım senin hedef yakın nedirki 4 kilocuk giderbe azıcık sık gi,der başarılarBen de yedim yoğurdu bakalım devam ettirebilirsem. ....bir sorum olacak günlük kaç kalori aamiz gerekiyor. ....ben 35 yaşımdayım 64 kiloyum. ..boyum 167 hedefim 60 kg inşallah basarabilirim
Kaneelcim senin bebiş de mi erken uyanıyo?biz de hergün 6:30 da kalkıyoruzgunaydin kizlar ..
nasilsiniz ?
biz yine birazcikk erkenn uyandik ..
kahvaltim : yumurta salatasi ( sla , 1 elma , 4 iri yesil zeytin , 2 yumurta ) , 1 avuc badem ve yesil cay
ayni zamanda vitaminlerr ..
Rumuz:habercice
Gecen hafta:89.2 kg
Bu hafta:88.9 kg
Fark:-300 gr
1 saat yürüyüş.
Kanelcim kolay gelsin.
Burada ficans maşallahne kadar güzel vermissin.
ficanscım çok iyi vermişsin tatlım
kolay gelsin kaneelcim![]()
İyi geceler kizlar.
Kanelcim liste için ellerine sağlık
Benimde moralim bozuldu ilk haftadan çok az vermisim.
Ficans gerçekten maşallah. Bende iki yiyiyorum ama son gece kaçamak yaptım ya o bozdu herhalde. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz.
Kanel sende super vermissin. Sen bu azimle haftada iki kilo bile verirsin canım.
Bugün yediklerim
Saat 15
1_yumurta
5zeytin
1kk peynir
Salatalik
17.
İki ince dilim lorlu börek.
Buda uygun değil ama yufkalar baklava yufkasindan börek de çok ince. Aksam yemeği hazır değildi bende çok geç kalmasın diye yedim
Çok şükür bu saate kadar birşey yemeden günü atlattım
1saat de yürüdüm.
İyi uykular kızlar...
esselamü aleyküm hanımlar...
FİCANS başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum,maşaallah sizlereeee
KANEEL inşallah haftaya -2 kg görürsün o kadar yuruyuşle
regl den dolayı -1 olmuş buna ragmen harikasın canım.
sabah
2 yk tam bugdaydan yapılan süt ve su karışımı krep
1 yumurta
1 sb süt
öğle
2 yk yulaf ezme
1 incir
10 badem
1 ceviz
1 sb süt
akşama
tavuk
ayran inşallah
KIZLAR OLMUYOR KG GİTMİYOR DEĞİŞİK Bİ UYGULAMAYA GEÇİYORUM, BU HAFTAKİ MENÜM YUKARIDAKİ GİBİ OLACAK İNŞALLAH BİLGİNİZE SUNULUR.
Kızlar evi boyatıcaz bu hafta, sanırım pazartesiye kadar anca gelirim.
herkese hayır huzur dolu ailece dinlenmeler...
slm kızlar
kaneel ellerine sağlıkficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebemmide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları![]()
günaydın kızlar...
dün yorgunluktan ve utancımdan gelemedim
sabah herşey güzel başladı öğlen yemekte güzel olmayınca arkadaşlar kahvaltılık alalım dediler uyduk mecburen
kahvaltılık + 1.5 sandviç ekmeği
e hadi sersum tamam dediniz ama bitmedi..evde yemek yok kızım mantı istedi
vee evet akşam yeeği mantı..çok fena çok....cuma yine fiyasko ben bu yıl adam olamıycam
bugün kaçamak yok söz..
kahvaltım
peynirli salçalı omlet
çay
![]()
aynen canım gitti diye durmak yokGünaydın canım ben de 4 gündür aynen böyleyim kaldı 2 gün hele dün iyice cozuttum ve menü bile yazamıyorum ama bırakırsak daha kötü oluruz devam edelim önümüze bakalım
kıyamam yaa zor tabii çoğumuz yaşadıkKizlarrrrrr uykudan kafami kaldiramiyorum calisirken hamis olmak cok zor. Yarin kontrolum var. Yorucu bi gun olcak. Ama degecek. Hep bebege bisey olcak endisesi oluyo insanin icinde ya
69 kiloyum. Ilk ay iki kilo aldim nerdeyse Bu ayi 70 olarak atlatabilirsem super olur. Yuruyuse baslama zamanlarimi sorcm