Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen menü 1tabak pırasa
1dilim ekmek
2fincan yeşilçay 1,5 tlre su içildi

bundan snra elma yemeye devaam :D bu hafta vermem lağzım kilo

selamün aleyküm

sabah
2 yk tam bugdaydan yapılan süt ve su karışımı krep
1 yumurta
1 sb süt

öğle
2 yk yulaf ezme
1 incir
10 badem
1 ceviz
1 sb süt

akşama

haşlanmış et
salata

Günaydın kizlar :KK68:
Bugün kimseler yok galiba.
Cakmelcim kolay gelsin. İnşallah boya işiniz cabuk biter.
Hakikaten bazen diyette sistemi değiştirmek gerekiyor. İnşallah haftaya verirsin.
Kahvaltimi ettim arz edeyim
1 küçük kase tarhana çorbası
1kk peynir
5zeytin
1yumurta
Aksama ne yapacagima henüz karar vermedim.

teşekkürler canım...inşallah ya inşallah...

slm kızlar :KK54:
kaneel ellerine sağlık:KK68: ficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin :KK36:
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebem:KK68: mide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları:KK68::KK68::KK68:
ALLAH razı olsun boya işi bitti diyete devam ,kaçamak yok...

kaneel maşallah subhanallah kuzuna canım...

5 km yürüyüş yapıldı...

Ben de yedim yoğurdu bakalım devam ettirebilirsem. ....bir sorum olacak günlük kaç kalori aamiz gerekiyor. ....ben 35 yaşımdayım 64 kiloyum. ..boyum 167 hedefim 60 kg inşallah basarabilirim
canım senin hedef yakın nedirki 4 kilocuk giderbe azıcık sık gi,der başarılar

slm arkadaşlar
35 dakika yürüdüm dünde yürücektim ama malum dışardaydım ama çok yorulmuştum kızımla baya yürüdük
eşime galatasaray forması aldım çok sevinecek bende pazargünü kocişe nike taytı aldırıcam yürüyüşte hafif olur hemde çok güzel başımada bir bandana işte bu
bu aralar kendimi çok enerjik hissediyorum gelsin yürüyüşler :KK49:yürüyüş yapıyoz diye salmayalım kendimizi demi kızlar
dün bioderma lekelere karşı ikili bakım aldım ne yapsam faydası yok bide bunu deneyeyim çok deyiller ama çoğalmasından korkuyorum birde kırışık kremine bakıcam bu iyi gelirse malum yaş kırka dayandı kendime bakmanın tam zamanı kırışık oluşmadan önleyelim dimi ama bu yaşlarda başlamak lazımmış kremlere hatunlar bilginiz olsun :KK66:
dün akşamı yazamamıştım
tavuk salatası yedim yanında ayran
bugünkü kahvaltım= 1 dilim tb. ekmeği+peynir zeytin
öğlen=hellim peynirli salata+ayran+turşu+3 parça dünden kalan ciğer+çay+1 avuç leblebi
akşamları yatmadan yoğurt kürü
bugün akşam=bagla kavurması yoğurtlu

Slm kızlar:KK54:bugün yediklerim:kk77:
Sabah=tereyağlı yumurta,zeytin,peynir,çeri domates,salatalık,birkaç dilim salam ve 2 lokma bal kaymako_O
Öğlen=1 armut,biraz fıstık
Akşama da=mercimek çorbası,et sote ve kuru börülce salatası yiyicem

Rumuz:habercice
Gecen hafta:89.2 kg
Bu hafta:88.9 kg
Fark:-300 gr
1 saat yürüyüş.

Kanelcim kolay gelsin.
Burada ficans maşallah :nazar::nazar: ne kadar güzel vermissin.

ficanscım çok iyi vermişsin tatlım:nazar:
kolay gelsin kaneelcim:KK54:

İyi geceler kizlar.
Kanelcim liste için ellerine sağlık
Benimde moralim bozuldu ilk haftadan çok az vermisim.
Ficans gerçekten maşallah. Bende iki yiyiyorum ama son gece kaçamak yaptım ya o bozdu herhalde. Neyse önümüzdeki maçlara bakicaz.
Kanel sende super vermissin. Sen bu azimle haftada iki kilo bile verirsin canım.
Bugün yediklerim
Saat 15
1_yumurta
5zeytin
1kk peynir
Salatalik

17.
İki ince dilim lorlu börek.
Buda uygun değil ama yufkalar baklava yufkasindan börek de çok ince. Aksam yemeği hazır değildi bende çok geç kalmasın diye yedim
Çok şükür bu saate kadar birşey yemeden günü atlattım
1saat de yürüdüm.
İyi uykular kızlar...

esselamü aleyküm hanımlar...

FİCANS başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum,maşaallah sizlereeee

KANEEL inşallah haftaya -2 kg görürsün o kadar yuruyuşle
regl den dolayı -1 olmuş buna ragmen harikasın canım.

sabah
2 yk tam bugdaydan yapılan süt ve su karışımı krep
1 yumurta
1 sb süt

öğle
2 yk yulaf ezme
1 incir
10 badem
1 ceviz
1 sb süt

akşama
tavuk
ayran inşallah
KIZLAR OLMUYOR KG GİTMİYOR DEĞİŞİK Bİ UYGULAMAYA GEÇİYORUM, BU HAFTAKİ MENÜM YUKARIDAKİ GİBİ OLACAK İNŞALLAH BİLGİNİZE SUNULUR.

Kızlar evi boyatıcaz bu hafta, sanırım pazartesiye kadar anca gelirim.
herkese hayır huzur dolu ailece dinlenmeler...

slm kızlar :KK54:
kaneel ellerine sağlık:KK68: ficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin :KK36:
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebem:KK68: mide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları:KK68::KK68::KK68:

Teşekkürler kızlar :KK36::KK36::KK36:

Selam kızlar

hafta sonu yoktum evde dün de tüm gün ev temizledim çok yoruldum bugün dahil çok da kaçamak yaptım hemen toparlanmalıyım kürleriniz de hayırlı olsun ben de başlıycam bir de su tarifim var size hemen bulup yayınlıyorum arkadaşlarım yapıyorlar

FERİN’ İN ZAYIFLATAN SUYU” tarifi 
7-8 bardak su,1 fincan yeşil çay, önceden demlenip hazırlanmış,
1 orta boy salatalık, yıkanmış, alaca soyulup, ince dilimlenmiş
2-3 dilim doğranmış taze zencefil veya 1 çay kaşığı rendelenmiş olabilir.
1 limon, yıkanmış, kabuklu olarak, ince dilimlenmiş
1 küçük elma, yıkanmış, kabuklu olarak dilimlenmiş
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
Tarçın sevenler 1-2 kabuk tarçın ekleyebilirler.

Tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde bitiriyorsunuz.

Ferin'in Zayıflatan Suyu ile Düz Karın Diyeti

“Flat Belly”, “Belly Diet” vb. gibi değişik isimlerle anılan bu diyet programı, geçtiğimiz yıl Amerika ve İngiltere başta olmak üzere bir çok ülke de oldukça ilgi gördü ve binlerce kişi tarafından uygulandı. İşe yaradığı görülünce de bu sene daha değişik versiyonları uygulanmaya başlandı. Ben de bize uyacak şekilde danışanlarım için geliştirdiğim,çok başarılı sonuçlar aldığımız, zaman zaman kendimin de uyguladığım halini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu programda hedef özellikle karın bölgesini düzleştirmek ve inceltmek.
1 haftalık, 4 ve 2 günlük olarak uyguluyoruz. Programı uygularken tarifini vereceğim suyu düzenli olarak içmeniz gerekiyor. Bu su vücudun asit baz dengesini düzeltiyor ve metabolizmayı hızlandırırken sindirim sisteminin de düzgün çalışmasını sağlıyor.
KURAL 1: Program boyunca tuz ve yüksek tuz içeren yiyecekler, tuzlu çeşnilerden kaçınılması gerekiyor. Tuz ve sodyum içerikli besinler ne kadar çok tüketilirse vücut o kadar çok su tutar.
KURAL 2: Karbonhidratlar en aza indiriliyor. 1 gram karbonhidrat yanında 3 gram su ile birlikte depolanır. Eğer maraton koşmuyorsanız, aşırı karbonhidrat tüketimine vücudun ihtiyacı yoktur ve fazlası yağ olarak yapışıp kalır.
KURAL 3: Program boyunca yediğiniz sebzelerin mutlaka haşlanarak pişirilmesine dikkat ediyorsunuz. Kurutulmuş ya da tatlandırılmış çiğ besinler yerine haşlanmışları tercih edilecek.
KURAL 4: Baklagiller, karnabahar, brokoli, pırasa, soğanlar, lahanagiller gaz yapmayı kolaylaştırdığından tüketimimi en azda olmalı. Hafta da 2 kez i geçmemeli.
KURAL 5: Sakız çiğnemek karnı şişiren bir diğer nedendir. Program boyunca sakız da çiğnenmeyecek.
KURAL 6: Program süresinde şekerler, yüksek karbonhidratlar yağda kızartılan yiyecekler yenmiyor. Zeytin, fındık, avokado, yağlı tohumlar gibi besinlerle besleniliyor.
KURAL 7: Baharatlar serbest, çünkü bunlar mide asitlerinin atılmasını sağlarlar ve metabolizmayı hızlandırırlar. Asitli içecekleri ve siyah çay ile kahveyi de bir kenara atıyorsunuz ve danışanlarımın “Ferin’in zayıflatan suyu” dedikleri, kendi hazırladığınız suyu içiyorsunuz.
FERİN’ İN ZAYIFLATAN SUYU” tarifi 
7-8 bardak su,1 fincan yeşil çay, önceden demlenip hazırlanmış,
1 orta boy salatalık, yıkanmış, alaca soyulup, ince dilimlenmiş
2-3 dilim doğranmış taze zencefil veya 1 çay kaşığı rendelenmiş olabilir.
1 limon, yıkanmış, kabuklu olarak, ince dilimlenmiş
1 küçük elma, yıkanmış, kabuklu olarak dilimlenmiş
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
Tarçın sevenler 1-2 kabuk tarçın ekleyebilirler.

Tüm malzemeleri karıştırıyor ve bir gece buzdolabında dinlendirdikten sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde bitiriyorsunuz.

günaydın kızlar...:KK68:
dün yorgunluktan ve utancımdan gelemedim:KK23::KK23:
sabah herşey güzel başladı öğlen yemekte güzel olmayınca arkadaşlar kahvaltılık alalım dediler uyduk mecburen
kahvaltılık + 1.5 sandviç ekmeği:KK11:
e hadi sersum tamam dediniz ama bitmedi..evde yemek yok kızım mantı istedi :KK17::KK17:
vee evet akşam yeeği mantı..çok fena çok....cuma yine fiyasko ben bu yıl adam olamıycam:KK47::KK47::KK47:

bugün kaçamak yok söz..En Büyük KK
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
peynirli salçalı omlet
çay

günaydın kızlar...:KK68:
dün yorgunluktan ve utancımdan gelemedim:KK23::KK23:
sabah herşey güzel başladı öğlen yemekte güzel olmayınca arkadaşlar kahvaltılık alalım dediler uyduk mecburen
kahvaltılık + 1.5 sandviç ekmeği:KK11:
e hadi sersum tamam dediniz ama bitmedi..evde yemek yok kızım mantı istedi :KK17::KK17:
vee evet akşam yeeği mantı..çok fena çok....cuma yine fiyasko ben bu yıl adam olamıycam:KK47::KK47::KK47:

bugün kaçamak yok söz..En Büyük KK
kahvaltım
peynirli salçalı omlet
çay

Günaydın canım ben de 4 gündür aynen böyleyim kaldı 2 gün hele dün iyice cozuttum ve menü bile yazamıyorum ama bırakırsak daha kötü oluruz devam edelim önümüze bakalım

Kizlarrrrrr uykudan kafami kaldiramiyorum calisirken hamis olmak cok zor. Yarin kontrolum var. Yorucu bi gun olcak. Ama degecek. Hep bebege bisey olcak endisesi oluyo insanin icinde ya :(
69 kiloyum. Ilk ay iki kilo aldim nerdeyse Bu ayi 70 olarak atlatabilirsem super olur. Yuruyuse baslama zamanlarimi sorcm

Günaydın canım ben de 4 gündür aynen böyleyim kaldı 2 gün hele dün iyice cozuttum ve menü bile yazamıyorum ama bırakırsak daha kötü oluruz devam edelim önümüze bakalım
aynen canım gitti diye durmak yok:KK5::KK5:
Kizlarrrrrr uykudan kafami kaldiramiyorum calisirken hamis olmak cok zor. Yarin kontrolum var. Yorucu bi gun olcak. Ama degecek. Hep bebege bisey olcak endisesi oluyo insanin icinde ya :KK43:
69 kiloyum. Ilk ay iki kilo aldim nerdeyse Bu ayi 70 olarak atlatabilirsem super olur. Yuruyuse baslama zamanlarimi sorcm
kıyamam yaa zor tabii çoğumuz yaşadık:KK43:...doğunca onu bırakıp işe gelmekse ölümmm:cry::cry:

merhaba kizlar nasilsiniz ??
bizde keyfler iyi .. yuruyoruz bol bol

dun iki saat
bugun de yine 2 saat yuruduk .. mola olarak kahvecimiz de kahve ictik .. sonra yine yurudum ..

yediklerime gelince : saglikli seyleri biraz fazla kacirdim ..

dun aksam : mercimek yemegi , 3 dalyan kofte
bol bol su ..

cok erken kalktigim icin saat 10 da yattim ..

bu sabah 7 de kalktik ..

sabah 1 dilim tam bugday ekmegi ve 1 yumurta
ogle : kiymali yesil mercimek yemegi ve bir kutu cola zero :)
aksam: karniyarik ve kara bugday pilavi ve cacik

İyi geceler kızla
Bu saatte gelebiliyorum.
Bugün isim çok yoğundu. Bi de oğlum okulda hastalanmış. Kayipederim doktora götürmüş. Doktor hastahaneye yatabilir dedi. İsten cikamadim. Neyse tahlil yapılıp eve gelmiş. Ben 8.30gelebildim. Çok şükür kuzum iyi simdi. Ama yarin yine ise gitmem gerekiyor. Hasta hasta onu babannesine bırakıp gitmek içime sinmiyor ama mecbur gidicem.
Neyse bugün yediklerim
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
2ceviz

Aksam
Yaprak sarma(dünden vardı ise giderken onu yanımda görürdüm)
Yarim yağlı yoğurt
2 ceviz

Cevizler biraz fazla oldu sanki o_O
Çiğdem bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O halsizlikler ilk dört aydan sonra gecer.daha iyi hissedersin.

Kanel yemeklerin yine çok güzel. Yürüyüş olayın ise mükemmel.

Sersum senin yemeklerini çok begendim. Patlıcanı çok severim evde kaldığım gün bende yapicam.
Sinde yoğurt kurumu yedim ve artik uyucam.:KK55:

esselamü Aleyküm...
dün evdeydim koltukları sildim boyadan kalan işleri hallettim
dünkü menüme gelinceeee

sabah
2 yk tam bugdaydan ve 1yk ruşeymden yapılan süt ve su karışımı krep
1 yumurta
1 sb süt

öğle
2 yk yulaf ezme
1 incir
10 badem
1 ceviz
1 sb süt
1 avuç leblebi ve üzüm karışımı bunu yemeseydim ala idi amma velakin yedik gitiiii

akşama

haşlanmış tavuk 1 yk zeytinyağı bol zencefil zerdecal kırmızı biber kek,k pul biber karabiber karışımı bir soğan sarımsaklı sote oldu tadı da fena değildi

bu günde
2 yk yulaf ezme
1 yk ruşşeym
5 badem
1 ceviz
avuç içi kuru üzüm
1 sb süt ile kahvaltı mı yaptım

akşama
tavuk sote yapıcam inşallah
yanında salata ileeee

dün 45 dk 5.5 km yürüdüm

okul dönüşü yorgun olmassam yine yürürüm inşallah