Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyi dileklerin içinilk once Aramiza hosgeldinnnn..
insallah en yakin zamanda fazla kilolarini verir ve sagligina kavustuktan sonra da bebek sahibi olursunuz canim ..
Kahvaltin gayet iyi ama beyaz ekmek cok cok kotu olms .. eger illaki ekmek yemek istiyorsan bugday ekmegini tercih etmelisin ..
biz hic yemiyoruz .. Karatay diyetini yapiyoruz ..
![]()
akşam yemeğim
pastırmalı ıspanak kavurması yumurtalı , salata, 1 dilim kepek ekmek
yatmadan 1 elma
kanelim demiş canım zaten beyaz ekmek yerine tb veya kepek ekeği ama aslında hiç yemesek daha da iyi..kahvaltı menüm
bir dilim beyaz ekmek
iki parmak kalınlığında beyaz peynir
bir yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
fazlaysa yarına azaltırım![]()
sağol leylağım...arttı iyice sormasersumum geçmiş olsun canım.umarım yakın zamanda geçer öksürüğün
İşinde de kolay gelsin canım![]()
afiyet olsun bebeemmGünaydın kızlar,herkese iyi haftalar bol bol kilo vermeler olsun
Sabah erken kalktık yine,canım kahvaltı istemedi 2 küçük muz ve 1 avuç leblebi yedim.12 gibi falan da kahvaltımı yaparım artık![]()
sağol canımcım.slm kızlar
bu hafta sonu çok koşturmacalıydı eve akşam 9 da girdik sinemadaydık güzel bi hafta sonu geçirdik
sersumcum geçmiş olsun öksürüğün tez zamanda geçsin inşallah çiçeklerin çıkar inş fotosunu isteriz tabi benimde geçen seneden kedi tırnaklarının tohumu düşmüş heralde saksılara kendiliğinden çıktı
kahvaltıma gelince =1 yumurta az tereyağlı bazlama dünden artmıştı nasıl olsa eritirim diye yedim+1 yumurta+peynir +zeytin+yeşilçay
öğlen=tavuklu salata+ayran+2ceviz+leblebi+1 avuç+çay
akşam =bulgurdan kuru dolma+salata yoğurt
bugün evi temizledim birazdan yemek yapıcamhiç vakit kalmıyo yürüyüşe mutfağım dağınık yürümem zor gibi bugün ama bakıcam yinede![]()
canım gece acıkınca ayran içmek en iyisi canım..2 bardak ayran acıkmayı giderir zararıda yoktamam o zaman yemeyim
bende gastrit var aç duramıyorum o zaman yatmadan ne yiyebilirim mesela form kraker yiyebilirmiyim
selam kızlar..dün akşam yemeğinden sonra ilaçlarında etkisiyle sızdım kaldım..inşallah bugün daha iyi olucam..ah bir de dinlenebilsem..neyse bu sıralar fazlasıyla kafanızı şişirdim yorgunluğumla ilgili..kusuruma bakmayın gayrı..
akşam yemeğimde
2 kaşık bakla
actifrayda karışık sebze
yoğurt
habercice sağol canım..haklısın çok zor ayrı ayrı pişirmek..davette de iyi dayanmışsın bence..
kahvaltımda 2 kepekli grisini ve peynir zeytin yiyeceğim..yanına da bitki çayı
herkesi öpüyorum![]()
bende o kilodaydım canım 64 de düştüm duraksama moduna girdim cnm vallane güzel bende düşebilsem o kiloya 67.7 yim![]()
selam canlarım....öksürüğüm iyice arttı antibiyotiğe başladım..göğsüm acıyo valla öksürdükçe..ne fenaymış yaww...
3 den beri daha yeni oturdum..actifrayda karışık kızartma için sebzeler doğrandı..kendime kadar bakla,ve portakal sulu kereviz yaptım..ne kızım ne de eşim sevmez ben seviyorum diye kendime yaptım napiim ..
brokoli , karnıbahar,havuç ve kabak haşladım onları da z.yağında soteledim mi kaç günlük yemeğim çıktı..tabii sadece benim
..bizimkilere ayrı bişeyler yapılacak..ne şanssızım yaww..keşke sevseler sebzeyi..
işte böyle..![]()
tamam o zaman yemeyim
bende gastrit var aç duramıyorum o zaman yatmadan ne yiyebilirim mesela form kraker yiyebilirmiyim