Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kahvaltı çavdar ekmekli yağsız tost, roka salatam ve 1 tane yumurta sabah 7.30 da yaptım kahvaltıyı çünkü kızım sabahın 6 da uyandı. Öğlen ikide de pazı tavası ve bol marul salatası bir dilim de tam tahıllı ekme.. Artık canım biraz ekmek istiyor o yüzden çok kasmıyorum kendimi.. akşama doğru midem biraz süzünce eşime yaptığım pazıdan atıştırdım.. Şu ödemden kurtulsam acaba bu aralar çok pazı yada sebze tüketiyorum onlar mı yapıyor.. Pazı tavası zaten booooolllll yeşillik.. Trabzon da çok yapılır..
canım yeşillik ödem yapar haklısın..bol su iç bu şekilde dengelersin bence:KK66:..pazı tavasının da tarifini rica ediyoruz cicim..çok severim pazıyı da:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sersum diyetin iyi ama ben şeker hastası olduğum için o kadar hurma yiyememem belkide..
haklısın canım hurma sana dokunabilir..ama yeşil kahveyi deneyebilirsin:KK66::KK66:

günaydın kızlar...bu diyette akşama kadar çok güzel gidiyorum..ama akşam olunca ve bizimkilerle yemeğe oturunca bitiyorum:KK51::KK51:dün eşim kıymalı menemen yaptı gel de dayan..2-3 çorba kaşığı menemen 2 taze soğan bir de peynir yedim..:KK23:
off offf:KK47::KK47::KK47:belki zararlı birşey yemedim ama hurma diyeti gitti yanii..:KK23:
bugün bozmadan devam edicem inşallah:KK54:
az sonra yoğurt yiyeceğim..hurmam bitti arkadaşım dün alacaktı iş yerinde de hurmalarımı yerim :KK24::KK24:
regl oldum bugün cumaya umutsuzum..ama haftaya inşallah çok güzel bir sonuç olur:KK54:

Canım ben bol süzme peynirli ve cevizli yapıyorum.. Hatta geçen gün misafirlerimide yyapptım aslında kendim için yapmıştım diğerlerinden yemiyim diye ama sevdiler ve bitti..
semiz otu salatası gibi yapıyorsun yani.
böyle denememiştim.
ben soğanlı ve az sarımsaklı yaparım. zeytin yağı ile limon da dökerim .
çok sever çocuklar . ben de öyle.

günaydın kızlar...bu diyette akşama kadar çok güzel gidiyorum..ama akşam olunca ve bizimkilerle yemeğe oturunca bitiyorum:KK51::KK51:dün eşim kıymalı menemen yaptı gel de dayan..2-3 çorba kaşığı menemen 2 taze soğan bir de peynir yedim..:KK23:
off offf:KK47::KK47::KK47:belki zararlı birşey yemedim ama hurma diyeti gitti yanii..:KK23:
bugün bozmadan devam edicem inşallah:KK54:
az sonra yoğurt yiyeceğim..hurmam bitti arkadaşım dün alacaktı iş yerinde de hurmalarımı yerim :KK24::KK24:
regl oldum bugün cumaya umutsuzum..ama haftaya inşallah çok güzel bir sonuç olur:KK54:
günaydın sersumcum.
ben de bu sabah sadece 2 bardak süt içtim .
işe geldim.
5 tane kuru erik yedim.
2 tane salatalık yedim.
şimdi iyiyim.
öğlene 3 tane yumurta haşladım.
bol peynir ve zeytin getirdim.
bi tane de ev yapımı poğaçam var
domates ve salatalığım da var.

akşama ise enginar pişirdim. zeytinyağlı limonlu.

Pazı tavası
İki bağ pazıyı yıkayıp doğruyorum.. Sonra onları bir tane iri doğranmış kuru soğlanla iyice yoğuruyorum üstüne taze soğan, taze nane ve maydonoz ekleyip karıştırıyorum biraz tuz.. Bir avuç kadarda mısır unu yada iki uç kaşık normal un.. Tavayayıyorum ince olacak şekilde çok az yağ koyuyorum ben.. Üstüne bir yumurtayı çırpıp döküyorum. Siz yumurtasızda yapabilirsiniz.. Alt üst iyice kızarana kadar pişiriyorum.. Çok hafifve leziz.. Afiyet olsun..
bu sabah çok iştahım yok. Bir tost çavdar ekmeğinden yağsız ve bir yumurta..
Yarın tartı herkese bol şans kızlar.. Yaza az kaldı..

günaydın sersumcum.
ben de bu sabah sadece 2 bardak süt içtim .
işe geldim.
5 tane kuru erik yedim.
2 tane salatalık yedim.
şimdi iyiyim.
öğlene 3 tane yumurta haşladım.
bol peynir ve zeytin getirdim.
bi tane de ev yapımı poğaçam var
domates ve salatalığım da var.

akşama ise enginar pişirdim. zeytinyağlı limonlu.

Ne güzel ben hiç bilmem enginar ve kerevizin tadını.. Gerçi bizim memlekette onları bulmakta zor yanii.. Talep olmayınca sadece büyük markarlerde oluyor

:KK54:slm kızlar
bu aralar bi yoğunluğum vardı gelemedim ama diyetimi yapıyorum kaçamak yapmadım 2 günlük yediklerimi yazsam uzun olacak ben bugünkünü yazayım
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+salatalık,kapya biber+1 bardak süt+2tane diyet etimek
tilya kürü
ara öğün=1 elma
öğlen=taze fasulye+1dilim tb.ekmeği+çay
tilya kürü
ara=çilekli yoğurt
akşam=actifrayda kabak kızartma+yoğurt+2 parça beyaz tavuk eti
ara=1 avuç fındık
tilya kürü
hep böyle devam ettim bu hafta dün yürüyüşümü yaptım bügünde yaparım inşallah
yukarda bi arkadaşımız söylemiş bence çok haklı hafta sonu kaçamaklarında çok fazla kaçırıyoz heralde zaten pazartesi salı anca onu vermeye çalışıyoz sonra düzene girene kadar bi hafta sonu daha geliyo bende biraz kesemesemde azaltıcam hafta sonu kaçamağını
akşamda kızım ateşlendi çok üzüldüm ateş düşürücü verdim okula gitti tekrarlamaz inşallah gripte oldu boğazları şiş heralde o yüzden :KK43:

Ne güzel ben hiç bilmem enginar ve kerevizin tadını.. Gerçi bizim memlekette onları bulmakta zor yanii.. Talep olmayınca sadece büyük markarlerde oluyor
canım bizim buralarda da yok ama kayınvalidem ayvalık ta oturuyor.
oralarda çoktan çıktı . hatta kılçıklanmaya başladı bile.
koli yolluyor ordan.
içine bol enginar koyuyor. arapsaçı koyuyor. taze lor koyuyor. pastırma koyuyor.
1 yada 3. koli oldu bu
biz burda yerken boğazımızdan geçmiyor diyor. enginarı eşim de ben de çok severiz neslihancım.
sende bulursan 1 kere olsun al. ben sana tarif ederim.

:KK54:slm kızlar
bu aralar bi yoğunluğum vardı gelemedim ama diyetimi yapıyorum kaçamak yapmadım 2 günlük yediklerimi yazsam uzun olacak ben bugünkünü yazayım
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+salatalık,kapya biber+1 bardak süt+2tane diyet etimek
tilya kürü
ara öğün=1 elma
öğlen=taze fasulye+1dilim tb.ekmeği+çay
tilya kürü
ara=çilekli yoğurt
akşam=actifrayda kabak kızartma+yoğurt+2 parça beyaz tavuk eti
ara=1 avuç fındık
tilya kürü
hep böyle devam ettim bu hafta dün yürüyüşümü yaptım bügünde yaparım inşallah
yukarda bi arkadaşımız söylemiş bence çok haklı hafta sonu kaçamaklarında çok fazla kaçırıyoz heralde zaten pazartesi salı anca onu vermeye çalışıyoz sonra düzene girene kadar bi hafta sonu daha geliyo bende biraz kesemesemde azaltıcam hafta sonu kaçamağını
akşamda kızım ateşlendi çok üzüldüm ateş düşürücü verdim okula gitti tekrarlamaz inşallah gripte oldu boğazları şiş heralde o yüzden :KK43:
geçmiş olsun filizcim.
dondurma mı yedi ki. okulda çok satılıyormuş . öyle söylüyor benim oğlan. ben almıyorum.
evde yemeğini yedikten sonra yediriyorum dondurmayı.
3 kutu külah aldım. bi de 2 lt lik dondurmalar var ya ondan aldım. arada canları istedikçe veriyorum yemek sonrası.

slm
geçmiş olsun filizcim,okulda cocuklar her tenefüs dondurma yiyo,kızıyoruz uyarıyoruz ama yine yiyolar. yedikleri dondurma olsa gene iyi de o buz gibi şekerleri yiyolar.yazık bu cocuklara ya,aman dikkat,gribe çevirmesin malum salgın var gene.ALLAH muhafaza.

sabah
2 dolma

ara
kahve 2 incir

şimdi

kahve leblebi üzüm.

akşama patlıcan salata inşalah.

sersum sakın diyet gitti deyip salma canım,hafta sonu da kaçamak yapma haftaya 2 hatta 3 kg gider inşallah.

adilemir canım ben istiyom enginar tarifi ama detaylı yaz bende hiç yemedim ,ama müthiş bi besin yemek istiyorum.
Atatürk ün en son yemek istediği şey enginardı,ama hatay dan gelene kadar nefesi yetmedi,nasip olmadı. mekanı cennet olsun.

selam kızlar...
bugün belim çok fena erken izin alıp eve geldim yatıyorum..iğne ve ağrı kesicilerle bir de yakı yapıştırdım toparlamaya çalışıyorum...
filizim geçmiş olsun aman aman boğaz kötü bilirim..:KK43:

neslihancığım tarif için sağol en kısa sürede deniyeceğim..yanına da bol yoğurt nefis olur çayın yanına:KK50::KK50:

çakmelcim yok kıss kaçamak yok..ama o kadar gitmez bende biliyosun metom tırt..bakalım görücez..:KK14::KK14:
evet o hikayeyi biliyorum :KK61:mekanı cennet olsun Atamın:KK68:
adilciğim sana da afiyet olsun kuzum:KK36:

selam kızlar...
bugün belim çok fena erken izin alıp eve geldim yatıyorum..iğne ve ağrı kesicilerle bir de yakı yapıştırdım toparlamaya çalışıyorum...
filizim geçmiş olsun aman aman boğaz kötü bilirim..:KK43:

neslihancığım tarif için sağol en kısa sürede deniyeceğim..yanına da bol yoğurt nefis olur çayın yanına:KK50::KK50:

çakmelcim yok kıss kaçamak yok..ama o kadar gitmez bende biliyosun metom tırt..bakalım görücez..:KK14::KK14:
evet o hikayeyi biliyorum :KK61:mekanı cennet olsun Atamın:KK68:
adilciğim sana da afiyet olsun kuzum:KK36:
canım geçmiş olsun
hayırdır neden böyle belin ağrıyor. fıtık falan yoktur inşallah.

Selam kızlar nasilsiniz.
Yogundum gelemedim.
Bu hafta hic dikkat edemedim kaçamaklı geçti. O yuzden yediklerimi yazmiyorum. Yarından umutsuzum. Umarim sizler iyi sonuçlar alırsınız.
Vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım sisti. Havalardanmi bilemedim.
Filizcim kızına geçmiş olsun. Umarım cabuk geçer.
Sersumcum sanada geçmiş olsun.
İyi geceler kızlar.

canım bizim buralarda da yok ama kayınvalidem ayvalık ta oturuyor.
oralarda çoktan çıktı . hatta kılçıklanmaya başladı bile.
koli yolluyor ordan.
içine bol enginar koyuyor. arapsaçı koyuyor. taze lor koyuyor. pastırma koyuyor.
1 yada 3. koli oldu bu
biz burda yerken boğazımızdan geçmiyor diyor. enginarı eşim de ben de çok severiz neslihancım.
sende bulursan 1 kere olsun al. ben sana tarif ederim.
İnşallah çok isterim demek eğer bulursam muhakkak deneyip bildiricem canım..

İnşallah çok isterim demek eğer bulursam muhakkak deneyip bildiricem canım..
tamamdır. :KK50:

günaydın.
sabah kahvaltım 2 bardak süt
domatesli peynirli olmet.
başka da bi şey yok.
öğlen için:
fazlaca taze fasülye yemeği
1 kase yoğurt getirdim.

akşama yine enginar var. :kk77:

canım geçmiş olsun
hayırdır neden böyle belin ağrıyor. fıtık falan yoktur inşallah.
sağol canım fıtık var evet maalesef:KK43:..regl de gelemedi üst üste yatıyorum evde:KK51::KK51:
Selam kızlar nasilsiniz.
Yogundum gelemedim.
Bu hafta hic dikkat edemedim kaçamaklı geçti. O yuzden yediklerimi yazmiyorum. Yarından umutsuzum. Umarim sizler iyi sonuçlar alırsınız.
Vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım sisti. Havalardanmi bilemedim.
Filizcim kızına geçmiş olsun. Umarım cabuk geçer.
Sersumcum sanada geçmiş olsun.
İyi geceler kızlar.
sağol canım:KK68::KK68:

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015

neslihansltn:15 Mayıs 2015

eguness:22 Mayıs 2015

kaneel:29 Mayıs 2015 izinli

leylak84:5 Haziran 2015