Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim 4 aylik oldu :)hoş geldin canımcım.
bebeğin büyümüştür baya baya.
sen de yavaş yavaş diyete başlayabilirsin. çok sıkmadan kendini. hala emziriyorsundur çünkü
kaç aylık oldu bebişin
sen hamilelikte o kadar kilo almamıştın. doğum sonrası mı aldın bu kiloları canımcım.
nasıl oldu![]()
canım benim iyi gidiyor . bi sıkıntımız yok şükürBebegim 4 aylik oldu :)
Hamileligin 6. Ayinda seker cikti bende. Surekli yedim o donem. 7. Ayda seker diyeti yaptim ama o bir ayda aldim.baya kilo. Toplamda 20 kilo aldim. 6 kilosu gitti 14,kilo duruyor
Sen nasilsin abla hamilelik nasil gidiyor ?
Benim hamileliklerimde de olur o zaman sekercanım benim iyi gidiyor . bi sıkıntımız yok şükür
benim de ilk 2 bebeğimde olduğu gibi bu bebekte de gebelik şekerim var
ben daha öncelerden bildiğim için diyetle başladım zaten hamileliğe.
şu ana kadar 7 kilo almışım
inşallah çok almam.
bazen korkuyorum. çok kilo almamama rağmen şişiyor ellerim ayaklarım yüzüm.
ve yaralarım malesef kolay kapanmıyor
3 haftayı buluyor en küçük bi yaranın bile kabuk bağlaması.
neyse canımcım işte böyle.
verirsin burda kilonu . hiç endişe etme.
diyetine uy.
bebeğin de küçük daha
o nedenle kendini de çok zorlama . emziriyorsun daha
6 ay sadece anne sütü vereceksen özellikle diyetini aşırı yapma
canımcım . bebeğin daha küçük. kaşık maması ona yaramaz . doğru değil. ablan ebeydi senin bi sorsan ya ona . ne der.Benim hamileliklerimde de olur o zaman seker
Bundan aonrakilerde bastan kontrolli giderim bende (kac tane doguracaksam :)))
Simdiye kadar anne sutu verdim ve sutum iyi cok sukur.
Ramazan basladigimda kizim 5 aylik oluyor. Bende oruc tutmayi dusunuyorum insallah.
Oglene kadar anne sutum yeter sonrasinda da kasik mamasi, yogurt, biberon mamasindan 1 er tane versem aksam olur sanirim.
çok iyiymiş kilon ya :)canım yiyebiliyorum.
domatesler de salatalıklar da küçük değildi. büyükçeydi.
benim mide maşallah kazan gibidir. ama sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum.
bir de ara öğünlerim yoktur.
3 öğün yerim sadece
ama şimdi hamileyim diye aralarda meyve yiyorum bazen.
ya da ceviz.
kilolu değilim.
boyum 1.67
şu an 6,5 aylık hamileyim kilom da 60 kg
Benim hamileliklerimde de olur o zaman seker
Bundan aonrakilerde bastan kontrolli giderim bende (kac tane doguracaksam :)))
Simdiye kadar anne sutu verdim ve sutum iyi cok sukur.
Ramazan basladigimda kizim 5 aylik oluyor. Bende oruc tutmayi dusunuyorum insallah.
Oglene kadar anne sutum yeter sonrasinda da kasik mamasi, yogurt, biberon mamasindan 1 er tane versem aksam olur sanirim.
Hani bu 6 aydan itibaren kullanilan mamalar var ya onlardan 1 ogun vermeyi planliyordum.canımcım . bebeğin daha küçük. kaşık maması ona yaramaz . doğru değil. ablan ebeydi senin bi sorsan ya ona . ne der.
kaza yapsan sonra tutsan da olur.
Bende oyle dusundum emzirirken kilo kontrolunu yapmaya basladim ama simdiye kadar fazla kilo kaybi yasayamadim. Bundan sonra verebilirim insallah.Merhaba bebeğinize ve size sağlıklar diliyorum.Ne kadar güzel emzirmek zaten kalori yakımınızı hızlandırıyor..Su tüketiminizi artırdıkça sütünüz de artar umarım :)
Merakla bekliyorum listenizi.arkadaşlar merhaba ben diyetisyene gittim ve liste aldım örnek listeyi sizlere atayım emziren bir anneyim ben
Merakla bekliyorum listenizi.
Bebeginiz kac aylik
Merhaba bende emziriyorum ve kilo vermeye calisiyorum listeyi burdamı paylaşacaksiniz bi göz atayım bende bebeğim daha 33 günlük ama hiç bir kıyafetim olmuyo bana kalcamdan çıkmıyor yukarı bu arada kaç kilosunuz dogumdan sonra kac kilo gittiarkadaşlar merhaba ben diyetisyene gittim ve liste aldım örnek listeyi sizlere atayım emziren bir anneyim ben
Merhaba bende emziriyorum ve kilo vermeye calisiyorum listeyi burdamı paylaşacaksiniz bi göz atayım bende bebeğim daha 33 günlük ama hiç bir kıyafetim olmuyo bana kalcamdan çıkmıyor yukarı bu arada kaç kilosunuz dogumdan sonra kac kilo gitti