Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoş geldin canımcım.
bebeğin büyümüştür baya baya.
sen de yavaş yavaş diyete başlayabilirsin. çok sıkmadan kendini. hala emziriyorsundur çünkü
kaç aylık oldu bebişin
sen hamilelikte o kadar kilo almamıştın. doğum sonrası mı aldın bu kiloları canımcım.
nasıl oldu o_O
Bebegim 4 aylik oldu :)
Hamileligin 6. Ayinda seker cikti bende. Surekli yedim o donem. 7. Ayda seker diyeti yaptim ama o bir ayda aldim.baya kilo. Toplamda 20 kilo aldim. 6 kilosu gitti 14,kilo duruyor :(
Sen nasilsin abla hamilelik nasil gidiyor ?

Sabah
1 yumurta 1 salatalik 1 domates
Oglen
1 kase kisir
Ara ogun
3 adet buskuvi
Aksam
3 tane lahmacun 1 kase corba 1 dilim pasta.

Cuma gunleri bildirim gunu sanirim. Ben yeni basladigim icin haftaya farki bildiririm. Dun sabahki kilom 70.8,di.
Haftada 1 kilo bile vermek basarili bir sonuc olacak benim icin.

Bebegim 4 aylik oldu :)
Hamileligin 6. Ayinda seker cikti bende. Surekli yedim o donem. 7. Ayda seker diyeti yaptim ama o bir ayda aldim.baya kilo. Toplamda 20 kilo aldim. 6 kilosu gitti 14,kilo duruyor :KK43:
Sen nasilsin abla hamilelik nasil gidiyor ?
canım benim iyi gidiyor . bi sıkıntımız yok şükür
benim de ilk 2 bebeğimde olduğu gibi bu bebekte de gebelik şekerim var
ben daha öncelerden bildiğim için diyetle başladım zaten hamileliğe.
şu ana kadar 7 kilo almışım
inşallah çok almam.
bazen korkuyorum. çok kilo almamama rağmen şişiyor ellerim ayaklarım yüzüm.
ve yaralarım malesef kolay kapanmıyor
3 haftayı buluyor en küçük bi yaranın bile kabuk bağlaması.
neyse canımcım işte böyle.
verirsin burda kilonu . hiç endişe etme.
diyetine uy.
bebeğin de küçük daha
o nedenle kendini de çok zorlama . emziriyorsun daha
6 ay sadece anne sütü vereceksen özellikle diyetini aşırı yapma

canım benim iyi gidiyor . bi sıkıntımız yok şükür
benim de ilk 2 bebeğimde olduğu gibi bu bebekte de gebelik şekerim var
ben daha öncelerden bildiğim için diyetle başladım zaten hamileliğe.
şu ana kadar 7 kilo almışım
inşallah çok almam.
bazen korkuyorum. çok kilo almamama rağmen şişiyor ellerim ayaklarım yüzüm.
ve yaralarım malesef kolay kapanmıyor
3 haftayı buluyor en küçük bi yaranın bile kabuk bağlaması.
neyse canımcım işte böyle.
verirsin burda kilonu . hiç endişe etme.
diyetine uy.
bebeğin de küçük daha
o nedenle kendini de çok zorlama . emziriyorsun daha
6 ay sadece anne sütü vereceksen özellikle diyetini aşırı yapma
Benim hamileliklerimde de olur o zaman seker
Bundan aonrakilerde bastan kontrolli giderim bende (kac tane doguracaksam :)))
Simdiye kadar anne sutu verdim ve sutum iyi cok sukur.
Ramazan basladigimda kizim 5 aylik oluyor. Bende oruc tutmayi dusunuyorum insallah.
Oglene kadar anne sutum yeter sonrasinda da kasik mamasi, yogurt, biberon mamasindan 1 er tane versem aksam olur sanirim.

Ramazan basladigimda kizim 5 aylik oluyor. Bende oruc tutmayi dusunuyorum insallah.
Oglene kadar anne sutum yeter sonrasinda da kasik mamasi, yogurt, biberon mamasindan 1 er tane versem aksam olur sanirim.
canımcım . bebeğin daha küçük. kaşık maması ona yaramaz . doğru değil. ablan ebeydi senin bi sorsan ya ona . ne der.
kaza yapsan sonra tutsan da olur.

canım yiyebiliyorum.
domatesler de salatalıklar da küçük değildi. büyükçeydi.
benim mide maşallah kazan gibidir. ama sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum.
bir de ara öğünlerim yoktur.
3 öğün yerim sadece
ama şimdi hamileyim diye aralarda meyve yiyorum bazen.
ya da ceviz.
kilolu değilim.
boyum 1.67
şu an 6,5 aylık hamileyim kilom da 60 kg
çok iyiymiş kilon ya :)

Merhaba arkadaşlar..Yeni üyeyim ve diyet topiğini incelerken her konuyu okuyup mesaj yazıyorum umarım yanlış bişey yapmıyorumdur.Bir konuya bağlı olma koşulu varsa bilmek isterim.Hepinize diyetlerinizde başarılar diliyorum :KK31:

Merhaba bebeğinize ve size sağlıklar diliyorum.Ne kadar güzel emzirmek zaten kalori yakımınızı hızlandırıyor..Su tüketiminizi artırdıkça sütünüz de artar umarım :)

canımcım . bebeğin daha küçük. kaşık maması ona yaramaz . doğru değil. ablan ebeydi senin bi sorsan ya ona . ne der.
kaza yapsan sonra tutsan da olur.
Hani bu 6 aydan itibaren kullanilan mamalar var ya onlardan 1 ogun vermeyi planliyordum.
Screenshot_2015-05-22-17-01-15.webp
Bunun gibi. Normalde 6 . ayda baslaniyor ben oruc tutmak icin 5. Ayda baslamayi planlamistim
Oruc tutmak istiyorum ama yapamazsam kan sekerim duserse bebek huysuzlanirsa tutmayacam tabi.

Merhaba bebeğinize ve size sağlıklar diliyorum.Ne kadar güzel emzirmek zaten kalori yakımınızı hızlandırıyor..Su tüketiminizi artırdıkça sütünüz de artar umarım :)
Bende oyle dusundum emzirirken kilo kontrolunu yapmaya basladim ama simdiye kadar fazla kilo kaybi yasayamadim. Bundan sonra verebilirim insallah.

Bugun kapanisi yaptim menumu yazayim
Sabah
İspanakli yumurta, cok az patates kizartmasi
Oglen
1 lahmacun 1 bardak ayran
Aksam
1 kase corba 1 tabak ciris yemegi 3 tane ispanakli gul boregi ( borek biraz abarti oldu ama cok guzel olmustu :( her biri ceyrek yufkayla yapilmis)

arkadaşlar merhaba ben diyetisyene gittim ve liste aldım örnek listeyi sizlere atayım emziren bir anneyim ben
Merhaba bende emziriyorum ve kilo vermeye calisiyorum listeyi burdamı paylaşacaksiniz bi göz atayım bende bebeğim daha 33 günlük ama hiç bir kıyafetim olmuyo bana kalcamdan çıkmıyor yukarı bu arada kaç kilosunuz dogumdan sonra kac kilo gitti

Merhaba bende emziriyorum ve kilo vermeye calisiyorum listeyi burdamı paylaşacaksiniz bi göz atayım bende bebeğim daha 33 günlük ama hiç bir kıyafetim olmuyo bana kalcamdan çıkmıyor yukarı bu arada kaç kilosunuz dogumdan sonra kac kilo gitti

burada paylaşıcam ben diyetle bir ayda 5 kilo verdim... emziren anne diyet bu da

Back
X