Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızçelerrr...:KK68:
regl geldi çok şükür keşke hafta sonu olaydı da işte olmayaydı..zor oluyor:KK51:neyseeee:KK14:
akşam kahvaltı yaptık..eşim özlemişti..
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
omlet
az biber kavurma
peynir zeytin
yoğurt
:kk77::kk77::kk77:
biz de akşamları kahvaltıyı çok seviyoruz sersum cuğum.
afiyet olsun

Esselamu aleykum

Sahur
Domates
Peynir
5 badem, avuç içi kuru üzüm
Yarım fin.kahve

Bu gün iftar
Güveç
Yoğurt
1 hurma

Üstüne kahvem tabiki biiznillah.

sanki topiğe bii enerji geldi hadi inşallah.
selam adıyla...

kızlar estağfirullah el azim ve etübu ileyh çekelim tüm günahlarımızın affı için günde 1 tesbih ve ne duamızsa isteyelim mevlâmızdan.

Esselamu aleykum

Sahur
Domates
Peynir
5 badem, avuç içi kuru üzüm
Yarım fin.kahve

Bu gün iftar
Güveç
Yoğurt
1 hurma

Üstüne kahvem tabiki biiznillah.

sanki topiğe bii enerji geldi hadi inşallah.
selam adıyla...

kızlar estağfirullah el azim ve etübu ileyh çekelim tüm günahlarımızın affı için günde 1 tesbih ve ne duamızsa isteyelim mevlâmızdan.
Canım sen çok az yiyorsun sahurda nasıl dayaniyorsun

Sağol canım .. Kızçem bugün dokuz aylık oldu .. Bu zamana kadar yemesi iyi gitti ama gece emzirmeyi kesince 11 kiloda kaldi ins boyle Devam eder üzülme canım hasta Olmasın da Zayıf olsun ve iyi vermişsin 22 ay maşallah ben o kadar vereceğimi düşünmüyorum
Maşallah Sübhanallah canım benim oğlan 27 aylık 11 kg. Üzülüyorum Ama nafile...
Yemiyo ve hep hareket halinde çok da yemek seçiyor.22 ay emzirdim bende,ALLAH tan hasta olmuyo elhamdülillah.

iftar
Marul
Domates
Salatalık
3 yk b.pilavı
Ayran

Sahura kalkamadım,telin şarzı bitmiş alarm çalmadı. Sağlık olsun.

iftar
Domates çorba
Ayran
İnşaallah
Üstüne kahvem tabiki,biz planlıyoruz mevla ne eyler bilinmez ...
selâmetle hanımlar.
Slm kızlar nasılsınız?ben bugünden itibaren kararlı bi şekilde başladım.artık kaçamak yapmıycam.kızım büyüyo ve kötü örnek olmak istemiyorum.bu eve zararlı yiyecek ve içecekler girmeyecek artık....

Kaneelcim maşallah kızına çok güzel çok tatlı.face den görüyorum fotoğraflarını...kızımla çok yakın olduğu için doğum tarihleri daha da ilgimi çekiyo:)
Benim kızım da aynı boylarda ama 12 kilo.dediğin gibi boy da kilo da yaşıtlarının üzerinde.dr u fazla kilo alıyo diye 2 saatte bir beslenme+üzerine 10 dk emzirme verdi.gece emzirmesi ise tamamen kaldırdık.(zaten öyle olması gerekirmiş 7 aydan sonra)sütüm fazla yarıyo:)))
Merak ettim.ne kadar emzirmeyi düşünüyorsun?
Buradaki doktorum yavas yavas biraktirabilirsin dedi .. Ama ben bir yil bir buçuk yıl Vermeyi dusunuyorum bakalim kismet .. Bende gece emzirmeyi birskinca kilomuz sabitkendi 11,380 -500 Gidip geliyoruz simdi bir de emeklemeye basladi ucuyoruz ... durdur durdurabilirsen

selam...
kanelimm leylağım kızçelerinize 41 kere maşallah..:nazar:
filizim kızçenin doğum günü kutlu olsun:KK68: makbuşcum senin de bebişinin 40 ı hayırlı olsun:KK68:

leylağım bu kararlılıkla vericez inşallah ben de kaçamak yapmıycam artık çok üzülüyorum sonra:KK61::KK61:

regl yakın ama gelmedi belim gene fena hafta sonu yürüyüş yapamadım regl bitince gene başlıyacam inşallah...En Büyük KKEn Büyük KK

safransarı haftaya listeyi sen yaparsın olur biter canım üzülme..:KK19:unuttuğum varsa kusura kalmasın:KK68:

hepinizi öptüm..:KK15::KK15:

masallah canım çok şeker bi kız bebısıne yedırdıgın ürünleri yazarmısın neler yedırıyorsun kızımda beslenme sorunu yaşadık oglumda bari yasaamayım senin bılgılelerıne ihtiyacım var eşine de bol sabır canım ya
Ben dördüncü ayda başladım yavaş yavaş ek besinlere ..
Organik OLDUĞUNU düşündüğüm Herşeyden veriyorum .. Meyveler , sebzeler .. Bu aydan itibaren de baklagillere başlayacağım .. Biz sorun yaşamadık inşallah sizde yaşamazssınız anne sütü + ek besin .. En iyi çözüm

Eşim BAKIYOR evet ne yapacaksın .. Kimseye güvenemem ama az kaldı işten çıktım bir kaç ay kızımla birlikteyim o da az-çok rahat eder sonra zaten kreşe verme zamanı geliyor .. İnş

Masallah col tatli
Benik bebegimde 5 bucuk aylik.
Bende arada tutuyorum sutum azalmasin diye. 4 tane tuttum simdiye kadar.[/QUOTE
Bizim saatler Arasında çok uzun saatler olduğu için ben tutamıyorum ama Kasım ve Aralık'ta tutacağım inş bakalım kısmet Artık

Bende kahvaltımı Yaptım bende aynı kızlar .. Bundan sonra kaçamak yok iki hafta sırf protein yapmayı planlıyorum bakalım .. Nasıl gidecek ..

Kahvaltım da :
1 avakado , 2 yumurtadan yapılmış Omlet kaşarlı omlet ve kahve vardı ..

Vitaminlerimi içtim..

Şimdi su içmeye devam

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 49
Benim bi arkadaşım var yaşı biraz küçük ama kiloyu dert ediyo kendine. En azından ona yardımcı olmak için sizlere bi danışayım dedim. Boyu 158-160 cm arası. Kilosu 45-46 ve yeni 13 yaşına girdi. Büyüyünce fit olmak isteyen biri. Sizce kilosu yerinde mi? En azından ona yardımcı olmak için cevap verireniz çook mutlu edersiniz beni :KK16::KK70::KK200:

Organik OLDUĞUNU düşündüğüm Herşeyden veriyorum .. Meyveler , sebzeler .. Bu aydan itibaren de baklagillere başlayacağım .. Biz sorun yaşamadık inşallah sizde yaşamazssınız anne sütü + ek besin .. En iyi çözüm

Eşim BAKIYOR evet ne yapacaksın .. Kimseye güvenemem ama az kaldı işten çıktım bir kaç ay kızımla birlikteyim o da az-çok rahat eder sonra zaten kreşe verme zamanı geliyor .. İnş
Saol canım bilgi için bende erken başladım oğluma kızıma göre iştahı iyi gibi inş hep böyle olur

Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Ben ara ara kaçak masaj gelip gidiyorum malum geç akşam görevleri .. Azı gitti ÇOĞU kaldı sabır sonra sizlerleyim ..

Ben emzirdiğim için tutamıyorum ve işte dolduğum içinde eşim tek başına Tr saati 23.15 de bozuyor . Savur yapmamıza imkan olmadığı için Oruç 22 ,5 saate denk geliyor ve bu neden ile Oruç tutmam yasak .. Bu çok uzun bir süre olduğu için sütün geri kaçma meselesi var .. Risk sevmem .. Hakkım var bebişimizin hakkı var tutmuyorum ama kasım ve Aralık'ta ( hamilelik de ve şimdi tutmadığım ) oruçları inş tutacağım xx Allah sağlık versin gerisi olur durur..

Bu arada yarın kızçem 9 aylık olacak .. Kocaman oldu maşallah
Biraz yaşıtlardan önde gidiyoruz Anne sütü Candır diyelim ..
Şuan 11 kg , 78 cm
Koca kız oldu bebişim bu da en son resmi .. Face de arkadaşım olanlar zaten Gördü ama görmeyenler için ..

oruç tutman imkansız haklısın kaneel cim ben görmedim ama eminim çok tatlıdır:KK36:

kanelcim ne zaman çıkıyorsun işten
bir de kreş zamanı geliyor demişsin.
kaç aylık vereceksin kreşe.
sanıyorum ben de 3 nuraları bebemi kreşe vereceğim küçük yaşta. mecburen
kimselere güvenemediğimden

sersumcum ideal kilon 70 ise zaten bi şeycik yok senin kilona dönmene.
tüm tahlillerini yaptırmışsın. maşallah sıkıntı da yok . verirsin inşallah kısa zamanda. yaz geldi.

sabah kahvaltım
2 yumurta 5 domatesli omlet.
1 büyük şekerpare. kendim yapmıştım.

öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim.
1 adet şeftali
2 adet salatalık.
bunlarla ara öğünler yapacağım bakalım.
inşallah canım şu irademi bi sağlamlasam olucak inşallahEn Büyük KKEn Büyük KK
biz de akşamları kahvaltıyı çok seviyoruz sersum cuğum.
afiyet olsun
aynen...sana da afiyet olsun kuzum:KK68::KK68:

Back
X