Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar canim cok cok sikkin
Ondan grip yazmiyorum diyeti de saldim
Atama bekliyorum ve yine cok az kadro verdiler canim cok sikkin 2 haftadir
Bayraamdan sonra toparlarim.insallah
Cuma ben yapacagim listeyi
canım biz de eşime tercih yaptık.
ama kendisi sınava gir çık 64 puan aldı.
ben olsam oturur az heves ederdim. benim zorumla girmişti zaten sınava
veteriner hekimlere 130 kadro vermişler.
bize de atama çıkmayacak kesin eminim.

ama senin puanın yüksek. ümitsiz olma arkadaşım. dur hele.

maşallah canım ben zaten kızımdan sonra saldım 76 ile hamile kaldım 92ile doğuma girdim tam 16 kilo aldım :anneadayı: sonra 78.8 kaldım kırkımdan sonra işte bi yapıp bi yapmayarak 10 kilo verdim 69 um şuan müthiş bi set benim icn:KK49: kaza demek olsun canım kardeş güzeldir ben 4 te isterimde doğum dan tırsıyorum:eek:

canım benim ya skma canını hayırlısı olsun üniversite mezunlarını bu kadar uzrnler düşünsün bu dünyanın birde obur tarafı var :KK51:

evet o canım
canım
ben doğum sonrası kiloları kolay verdim.
doğum sonrası kilo kalmıyor da .
emzirme dönemi ben 63 lere çıkıyorum.
10 kilo fazlam oluyor hep
ama emzirme dönemi yani 1.5 yaş bittiğinde karatayla hallettim burdan kilo sorunumu. umarım sen de verirsin canım.
yani ben de doğumdan tırsıyorum bu kez .
ama eşim kız bebek kolay doğar. ince kemikli olur vs vs şeklinde beni telkin ediyor.
öncekiler erkekti . o nedenle kolay doğuramadım sanki. ya da benim doğumlarım zor oluyor aslında. bilemedim . karmakarışığım.

Safransari canım sakin pes etme.ben 7 sene kpss çalıştım,7. Yıl atandım.yıllarca 100 tada 150 kontenjan ayirirlardi.çok sukur nasipte varmış.çalış ve duayı bırakma.

Sahur
1 hurma
1 kase yoğurt

Esselamu aleykum...
Selâmetle...
senin de hayırlı olsun . memur olmuşsun sonuçta. çok şükür.
biz de safransarısı ile önceki önlisans kpss de çalıştık aynı topiklerde.
o zaman atandım ben de.
2 yılım bu ağustosta dolacak inşallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

sabah menüm.
1 şekerpare
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5-6 tane siyah sele zeytin.
1 bardak süt.

öğlen için karışık kızartma kalmıştı akşamdan. domates soslu.
üzerine 3 kaşık yoğurt koydum onu getirdim.
3 tane salatalık ara öğünler için.
2 küçük şeftali . yine ara öğün için.

bu sabah uyandığımda burnum şıp şıp akıyordu. yataktan kalkmadım.
dedim Allah Allah bu ne . sinüslerim boşalıyor herhalde.
kalktım ki burnum kanıyormuş.
sanıyorum bu zamanlarda olması normal.
hamileliğimin 4 ve 5 ayında da aynısını yaşıyordum . 6-7 kez olmuştu. bakalım bu da her sabah yaşanacak mı.
olmadı doktoruma soracağım.

senin de hayırlı olsun . memur olmuşsun sonuçta. çok şükür.
biz de safransarısı ile önceki önlisans kpss de çalıştık aynı topiklerde.
o zaman atandım ben de.
2 yılım bu ağustosta dolacak inşallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kesinlikle ALLAHim kolaylaştırsın inşallah.bende 4 yıldır çalışıyorum canım.bunun 2 yila yakini doğubeyazitta (Ağrı)oğlumla eşimden ayrı gecti.
Maşallah sana ne kadar akıllıca besleniyorsun tatlılar hep sabah bu gayet güzel ve genelde sağlıklı besleniyorsun.
Benimde doğumlarım hep uğraştırdı eşinin dediği akla yatkin benimde iki oğlum var.kaza oldu senin ama kızınla ilerde yoldaş olacaksın,oturup kahve içerken kimbilir belki eşinin dedikodusunu yaparsın :KK66: Allahım yardımcın olsun canım doğuma yakin senin her gün 3 hurma ye,meryem süresini bi suya oku ve o duyu iç bak inşallah doğumun çok kolay olacak.

günaydın güzeller...:KK68::KK68:

dün kızımla alışverişteydik..kızım temmuzun 13 ünde okuluyla 10 günlüğüne Çin'e gidiyor..2. yabancı dili Çince olduğu için iyi olacak ...ama ben heyecanlı ve stresliyim ona çaktırmıyorum tabii..ilk defa yurtdışına gidecek..hayırlısıyla gidecek gelecekler inşallah..:KK68:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
domates çorbası
karpuz

dün akşam dışarıda yedim
tavuk sote
ayran

bugün kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
çayy

şimdi işe gitme vakti..regl devam..bu akşam da iftara davetliyiz..umarım çok kaçırmam:eek::eek:

Kesinlikle ALLAHim kolaylaştırsın inşallah.bende 4 yıldır çalışıyorum canım.bunun 2 yila yakini doğubeyazitta (Ağrı)oğlumla eşimden ayrı gecti.
Maşallah sana ne kadar akıllıca besleniyorsun tatlılar hep sabah bu gayet güzel ve genelde sağlıklı besleniyorsun.
Benimde doğumlarım hep uğraştırdı eşinin dediği akla yatkin benimde iki oğlum var.kaza oldu senin ama kızınla ilerde yoldaş olacaksın,oturup kahve içerken kimbilir belki eşinin dedikodusunu yaparsın :KK66: Allahım yardımcın olsun canım doğuma yakin senin her gün 3 hurma ye,meryem süresini bi suya oku ve o duyu iç bak inşallah doğumun çok kolay olacak.
canım senin de hayırlı olsun
izlediğim bi blog vardı
o da senin gibi aynı yere atanmıştı
ama senden sonra atandı galiba o
oğlu ile gitmişti ama çok zorluk çekmişti.
sonra ne oldu bilmiyorum.
o zaman bu zaman bloğuna girmiyor.
sabahları yiyorum canım haklısın. hakkımı sabaha saklıyorum.
eğer akşamları iftar sonrası eşim için hazırladğım tatlı tabağından çekerse sadece 1 çatal alıyorum.
böyle yapmazsam sonra kilolarımla başa çıkamam. yoksa yemekte ne var. oturup akşamları da yerim ama yapamıyorum . sonra üzülüyorum.

evet hurma yemeliyim demi.
ramazanda oruç açılan hurma demi bu
evde var zaten.
yerim olmadı sabahları 3 tane.
senin de 2 oğluşun varmış bak.
senin de zor olmuş. kız farklı olur inşallah.
sen de yap bi 3. yü.
benim kaza oldu ama sanıyorum iyi de oldu. :KK200:
inşallah sağlıkla kucaklarız:KK200:

kahve içerken kızımla babasını çekiştirmek konusuna gelince. küçük yaşlarda sanıyorum babasına laf söyletmez. kızlar babacı oluyor diyorlar.
ama büyüyüp de evlenince ( inşallah) o zaman beni anlar. kocasından dolayı. erkekler hep aynı çünkü. :KK11::KK11:

günaydın güzeller...:KK68::KK68:

dün kızımla alışverişteydik..kızım temmuzun 13 ünde okuluyla 10 günlüğüne Çin'e gidiyor..2. yabancı dili Çince olduğu için iyi olacak ...ama ben heyecanlı ve stresliyim ona çaktırmıyorum tabii..ilk defa yurtdışına gidecek..hayırlısıyla gidecek gelecekler inşallah..:KK68:

öğlen
domates çorbası
karpuz

dün akşam dışarıda yedim
tavuk sote
ayran

bugün kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
çayy

şimdi işe gitme vakti..regl devam..bu akşam da iftara davetliyiz..umarım çok kaçırmam:eek::eek:
canım gitsin gelsin sağlıkla inşallah.
çin deyince şimdi çinden bi nefret geldi ki sorma .
hepsi belki aynı değildir. belki içinde insaflı olanlar vardır .
bu devletin polisi , askeri yok mu. adaleti kimler için geçerli ki uygur türklerinin başına bu işler geliyor. o ülkede adalet sadece çin lilere mi çalışıyor.
benim kafamda bu soru işaretleri var. hala anlamış değilim yapılanları. anlamaya çalışıyorum olmuyor.

kızlar size bi soru soracağım bana yardımcı olun lütfen.
ediz in kreşte yaz okulu olacak. sabah 10 da başlıyor. öğlen 3 de bitiyor.
ediz için servis aradım. fakat sayı azlığı nedeniyle servis çıkarmayacaklarını söylediler.
ediz benim doğum iznimin başlayacağı için 15 gün okula gidecek.

buradan temizlik personeli arkadaşıma dedim ki bizi getir götür yapar mısın. yaparım para istemem nolcak dedi. bana bi fiyat vermedi.
aracı gazlı.
okul mesafesi 300 mt. 2 kez git gel yapılacak. günlük 1,2 km yani.
bu arkadaşım için eşim diyor ki 50 tl ver yeterli 15 gün için.
siz ne dersiniz.
eksik para vermek istemiyorum.

Canım esin doğru demiş hesap yapmıştır anca o kadar tutar.evet normal hurma. Doğumdan sonra da ak ve burmasın on minik bir parçadını emzirmeden kızının ağzına sür ve yedir tahnik denir bu ilke ne ve sünnettir.kızın hem etken konuşur hem de ağzından hiiiç kötü kelam çıkmaz inşallah.

Çin meselesi canım yahudiler and den sonra çin'i süper güç olarak görüyorlar ve tüm yatırımlarını oraya çektiler çin yönetimini etkiliyorlar tabi,düşünsene 5 yıldır çin ekonomisi dünyaya egemen oldu böyle olunca yahudilerin baskısıyla islam düşmanlığında sınır tanımayıp terörizm adı altında işkence yapıyorlar.

Sersum merak etme sağlık ve hayırla gidip gelsin inşallah.bu eğitim gezileri ülkeler arası kanunlarla olur rahat ol.kızın sana ipek ve seramik fincan takımıyla dönecek sende bize fotosunu göstericem inşallah tamam mı.

Canım esin doğru demiş hesap yapmıştır anca o kadar tutar.evet normal hurma. Doğumdan sonra da ak ve burmasın on minik bir parçadını emzirmeden kızının ağzına sür ve yedir tahnik denir bu ilke ne ve sünnettir.kızın hem etken konuşur hem de ağzından hiiiç kötü kelam çıkmaz inşallah.

Çin meselesi canım yahudiler and den sonra çin'i süper güç olarak görüyorlar ve tüm yatırımlarını oraya çektiler çin yönetimini etkiliyorlar tabi,düşünsene 5 yıldır çin ekonomisi dünyaya egemen oldu böyle olunca yahudilerin baskısıyla islam düşmanlığında sınır tanımayıp terörizm adı altında işkence yapıyorlar.

Sersum merak etme sağlık ve hayırla gidip gelsin inşallah.bu eğitim gezileri ülkeler arası kanunlarla olur rahat ol.kızın sana ipek ve seramik fincan takımıyla dönecek sende bize fotosunu göstericem inşallah tamam mı.
anladım canım.
ama gaz parasıyla da başa baş gelsin de istemiyorum.
hani az üstüne kalsın ona da . getir götür yapacak . bi emek verecek diye.
kalmaz o zaman demi 15 gün 1.2 km için 50 tl den.
az daha fazla mı vermeliyim.
onun da içinde bi şey kalmasın istiyorum.

işte Allah kötülerin şerrinden elinden korusun inşallah.

sersum canım ben böyle yazdım ama tabi ki senin kızın güvenlikli gidip gelecek.

canım
ben doğum sonrası kiloları kolay verdim.
doğum sonrası kilo kalmıyor da .
emzirme dönemi ben 63 lere çıkıyorum.
10 kilo fazlam oluyor hep
ama emzirme dönemi yani 1.5 yaş bittiğinde karatayla hallettim burdan kilo sorunumu. umarım sen de verirsin canım.
yani ben de doğumdan tırsıyorum bu kez .
ama eşim kız bebek kolay doğar. ince kemikli olur vs vs şeklinde beni telkin ediyor.
öncekiler erkekti . o nedenle kolay doğuramadım sanki. ya da benim doğumlarım zor oluyor aslında. bilemedim . karmakarışığım.
emziriken karatay yapılabilir mi acaba canım ramazan sonrası yapabilirim hiç korkma doğum yolunda Allah kimseyi koymuyor kolayca doğar inş ilk doğum olduğun için sancisi uzun sürmüştü kızımın ama doğum anı daha kolaydı oğlumda direk şunu şancı ile başlattık doğumu 4 saatte doğdu ama doğum anı daha zordu yani eşinin tezini tuttum :KK54:

bu sabah uyandığımda burnum şıp şıp akıyordu. yataktan kalkmadım.
dedim Allah Allah bu ne . sinüslerim boşalıyor herhalde.
kalktım ki burnum kanıyormuş.
sanıyorum bu zamanlarda olması normal.
hamileliğimin 4 ve 5 ayında da aynısını yaşıyordum . 6-7 kez olmuştu. bakalım bu da her sabah yaşanacak mı.
olmadı doktoruma soracağım.
hamilelikte normal canım ama dr kontrolünde belirt bu arada hurmayi doğuma bi hafta kala yemeye başka erken doğumu tetikler :KK22: kızının ismine karar verinizi mi

Yol parası için eşin güzel hesap yapmış servislerde 70-80 arası alıyor kısa mesafe

İftar
Patates tavuk
Bi kürdan kebabı
2 kaşık pilav
yoğurt
Kemalpaşa tatlısı

Sahur
Sahura kalkamadım bugün böyle devam :KK73: akşam da iftara davetliyiz arkadaşıma

emziriken karatay yapılabilir mi acaba canım ramazan sonrası yapabilirim hiç korkma doğum yolunda Allah kimseyi koymuyor kolayca doğar inş ilk doğum olduğun için sancisi uzun sürmüştü kızımın ama doğum anı daha kolaydı oğlumda direk şunu şancı ile başlattık doğumu 4 saatte doğdu ama doğum anı daha zordu yani eşinin tezini tuttum :KK54:

hamilelikte normal canım ama dr kontrolünde belirt bu arada hurmayi doğuma bi hafta kala yemeye başka erken doğumu tetikler :KK22: kızının ismine karar verinizi mi

Yol parası için eşin güzel hesap yapmış servislerde 70-80 arası alıyor kısa mesafe
evet canım
inşallah kızçe kolay doğar.
erken doğsa da olur söyle 15 gün falan
ikinci oğlum tam 40+1 de doğmuştu.
kız erken gelirse en azından doğum için izin alıyorsun ya. doğum sonrasına ekleniyor. bebek ortada yokken de doğum izninde olmak bana sıkıntı yapıyor. bi an önce çıksın da biraz daha fazla büyütür öyle işe dönerim diye bakıyorum.

isme karar verdik canım . İpek olacak kısmetse.

evet canım
inşallah kızçe kolay doğar.
erken doğsa da olur söyle 15 gün falan
ikinci oğlum tam 40+1 de doğmuştu.
kız erken gelirse en azından doğum için izin alıyorsun ya. doğum sonrasına ekleniyor. bebek ortada yokken de doğum izninde olmak bana sıkıntı yapıyor. bi an önce çıksın da biraz daha fazla büyütür öyle işe dönerim diye bakıyorum.

isme karar verdik canım . İpek olacak kısmetse.
Aa benim kızımın ismide ipek :KK19: çok naif oluyorlar ama biraz da nazlı:KK16: bende kızı 40+4 de doğurdum ama oglumu 39+0 çok hareketliydim şancı yokken açılma vardı bence erken doğurursun o zaman 38 den sonra shuat hareketi sıcak banyo yürüyüş hurma doğumu başlatabilir:KK31::KK31:

Aa benim kızımın ismide ipek :KK19: çok naif oluyorlar ama biraz da nazlı:KK16: bende kızı 40+4 de doğurdum ama oglumu 39+0 çok hareketliydim şancı yokken açılma vardı bence erken doğurursun o zaman 38 den sonra shuat hareketi sıcak banyo yürüyüş hurma doğumu başlatabilir:KK31::KK31:
ay senin kız da mı ipek
canım ya
olsun naif olsun zaten
kız çocuk dediğin naif olur. nazlı olur.
2 tane erkeğin hat hütünden zaten bittik karı koca. enerjileri de aşırı abartılı. çok hareketliler.
yine de söz dinleyen çocuklar .
ama kızımız naif ve yavaş olsun inşallah.

shuat hareketini bilmiyorum ama.
araştırmam lazım . bi bakayım da öğreneyim bari.

benim iki çocuk da az kanama ve az az sancılarla başlattı doğumu.
doğum için hastaneye girdiğimde iki bebeğğimde de 1 cm açılma vardı.
o kadar yürümeme rağmen.
açılma zor oluyor bende. benim korkularımdan olabilir diye düşünüyorum. kasıyorum belki kendimi.
bu kez saldım çayıra mevlam kayıra olabilirim inşallah:confused:

benim iki çocuk da az kanama ve az az sancılarla başlattı doğumu.
doğum için hastaneye girdiğimde iki bebeğğimde de 1 cm açılma vardı.
o kadar yürümeme rağmen.
açılma zor oluyor bende. benim korkularımdan olabilir diye düşünüyorum. kasıyorum belki kendimi.
bu kez saldım çayıra mevlam kayıra olabilirim inşallah:confused:
Benim ikisindede 3 cm açıklık vardı tek fark birinde hissettim birinde hissettmedim :KK49: ay erkeklerin hareketi çok derlerdi de başıma gelince anladım 5,5 aylikken emekledi oğlum gerisini düşünemiyirum:KK17::KK17: kızımın adı ipek kübra buda kendisi olur

Eklentiler

• Fotoğraf0914.webp
    Fotoğraf0914.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 59
Benim ikisindede 3 cm açıklık vardı tek fark birinde hissettim birinde hissettmedim :KK49: ay erkeklerin hareketi çok derlerdi de başıma gelince anladım 5,5 aylikken emekledi oğlum gerisini düşünemiyirum:KK17::KK17: kızımın adı ipek kübra buda kendisi olur

maşallah canım . daha o da küçükmüş.
çok tatlı gülmüş.

Back
X