Kesinlikle ALLAHim kolaylaştırsın inşallah.bende 4 yıldır çalışıyorum canım.bunun 2 yila yakini doğubeyazitta (Ağrı)oğlumla eşimden ayrı gecti.
Maşallah sana ne kadar akıllıca besleniyorsun tatlılar hep sabah bu gayet güzel ve genelde sağlıklı besleniyorsun.
Benimde doğumlarım hep uğraştırdı eşinin dediği akla yatkin benimde iki oğlum var.kaza oldu senin ama kızınla ilerde yoldaş olacaksın,oturup kahve içerken kimbilir belki eşinin dedikodusunu yaparsın

Allahım yardımcın olsun canım doğuma yakin senin her gün 3 hurma ye,meryem süresini bi suya oku ve o duyu iç bak inşallah doğumun çok kolay olacak.
canım senin de hayırlı olsun
izlediğim bi blog vardı
o da senin gibi aynı yere atanmıştı
ama senden sonra atandı galiba o
oğlu ile gitmişti ama çok zorluk çekmişti.
sonra ne oldu bilmiyorum.
o zaman bu zaman bloğuna girmiyor.
sabahları yiyorum canım haklısın. hakkımı sabaha saklıyorum.
eğer akşamları iftar sonrası eşim için hazırladğım tatlı tabağından çekerse sadece 1 çatal alıyorum.
böyle yapmazsam sonra kilolarımla başa çıkamam. yoksa yemekte ne var. oturup akşamları da yerim ama yapamıyorum . sonra üzülüyorum.
evet hurma yemeliyim demi.
ramazanda oruç açılan hurma demi bu
evde var zaten.
yerim olmadı sabahları 3 tane.
senin de 2 oğluşun varmış bak.
senin de zor olmuş. kız farklı olur inşallah.
sen de yap bi 3. yü.
benim kaza oldu ama sanıyorum iyi de oldu.

inşallah sağlıkla kucaklarız
kahve içerken kızımla babasını çekiştirmek konusuna gelince. küçük yaşlarda sanıyorum babasına laf söyletmez. kızlar babacı oluyor diyorlar.
ama büyüyüp de evlenince ( inşallah) o zaman beni anlar. kocasından dolayı. erkekler hep aynı çünkü.