Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah 1 büyük şekerpare. kendim yapmıştım.
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi.
2 yumurta ile domatesli omlet

öğlen dereotlu , bulgurlu kabak yemeği
salatalık, şeftali.
az da süt getirdim . ara öğün yaparım diye.

akşama kabak çorbası var.
yanına ise ne yaparım bilmiyorum. biber patates patlıcan kızartabilirim. domates soslu.

sabah 1 büyük şekerpare. kendim yapmıştım.
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi.
2 yumurta ile domatesli omlet

öğlen dereotlu , bulgurlu kabak yemeği
salatalık, şeftali.
az da süt getirdim . ara öğün yaparım diye.

akşama kabak çorbası var.
yanına ise ne yaparım bilmiyorum. biber patates patlıcan kızartabilirim. domates soslu.
Canım geçen sormustunvkaynadi ben öğretmenim iki hafta bebisle seminerlere başladım bitti eylülde de kesin başlıyorum halası bakacak kızımda yan sınıfa götüreceğim anasınıfı öğretmeniyim bu arada;)

Canım geçen sormustunvkaynadi ben öğretmenim iki hafta bebisle seminerlere başladım bitti eylülde de kesin başlıyorum halası bakacak kızımda yan sınıfa götüreceğim anasınıfı öğretmeniyim bu arada:KK66:
canımcım. şu yarım zamanlı çalışma meclisten geçer mi dersin biz başlayana kadar.
öyle olursa çok iyi olacak çünkü.
çok ihtiyacım var gerçekten buna

mesleğin güzelmiş.
peki sizin de sabah 8 . öğlen 13:00 mu çalışma saatleriniz.

canımcım. şu yarım zamanlı çalışma meclisten geçer mi dersin biz başlayana kadar.
öyle olursa çok iyi olacak çünkü.
çok ihtiyacım var gerçekten buna

mesleğin güzelmiş.
peki sizin de sabah 8 . öğlen 13:00 mu çalışma saatleriniz.
Bılmıyorm canım ama ıns geçer güya bakıcı parası vereceklerdı pılot ıllere verıldı hep bu soylentı öle umut tacırlıgı yapılıypr..bozum yarım gün 8-13 veya 13-17 arası bu sene oglecı olurum büyük ıhtıımal senın dıgerlerı kaç yaşında maşallah 3 bende ıstıyorum ama normal doğum benim ve zor korkuyorum artık ...bu arada kaç kolo aldım smdıye kadar

Bılmıyorm canım ama ıns geçer güya bakıcı parası vereceklerdı pılot ıllere verıldı hep bu soylentı öle umut tacırlıgı yapılıypr..bozum yarım gün 8-13 veya 13-17 arası bu sene oglecı olurum büyük ıhtıımal senın dıgerlerı kaç yaşında maşallah 3 bende ıstıyorum ama normal doğum benim ve zor korkuyorum artık ...bu arada kaç kolo aldım smdıye kadar
canım evet antalya bursa ve izmire bakım parası veriliyor yeni çıktı
bize düşmüyor
ben düzce deyim
çocuklarımın büyük olanı 9 olacak eylulde
küçük olan 4.5 yaşında
bizim bu 3. kaza bebeği.
plansız
benim de doğumlarım normal doğum.
bu da nasip olursa öyle olur.
ben 53 ile kaldım .
şu an 60 kiloyum.
7 kilo aldım.
sen kaç kilo aldın

Slm kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz.demirleke canım 7 kilo süpermiş ya,ben 7 kilo da kalsam hemen 3. Düşünürüm ama şuan 73 kg yim o nedenle 60 olursam ya nasip.

Sahur
Yoğurt
1 rafadan yumurta

Akşama
Ayran inş.

üstüne fıstık ve kahve biiznillah.
selâmetle...

Kızlar doğu türkistan a dua edelim.çin malına hayır kızlar
.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 58
Çin zulmü
Hamileleri zorla kürtaj ediyorlar,bebekleri bıçaklarla diri diri kesiyorlar, oruçlulara zorla içki içiriyorlar.doğum yapmak üzere olanları nedenlerini yatıp bebeklerini çıkarıyorlar ve anne nedeninin mahrem kısmına bırakıveriyorlar. Türkleri ve islamı tehtit olarak ilan ettiler.

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43
selam...
kanelimm leylağım kızçelerinize 41 kere maşallah..:nazar:
filizim kızçenin doğum günü kutlu olsun:KK68: makbuşcum senin de bebişinin 40 ı hayırlı olsun:KK68:

leylağım bu kararlılıkla vericez inşallah ben de kaçamak yapmıycam artık çok üzülüyorum sonra:KK61::KK61:

regl yakın ama gelmedi belim gene fena hafta sonu yürüyüş yapamadım regl bitince gene başlıyacam inşallah...En Büyük KKEn Büyük KK

safransarı haftaya listeyi sen yaparsın olur biter canım üzülme..:KK19:unuttuğum varsa kusura kalmasın:KK68:

hepinizi öptüm..:KK15::KK15:

:KK60::KK60::KK68::KK68:

Sağol canım .. Kızçem bugün dokuz aylık oldu .. Bu zamana kadar yemesi iyi gitti ama gece emzirmeyi kesince 11 kiloda kaldi ins boyle Devam eder üzülme canım hasta Olmasın da Zayıf olsun ve iyi vermişsin 22 ay maşallah ben o kadar vereceğimi düşünmüyorum

Buradaki doktorum yavas yavas biraktirabilirsin dedi .. Ama ben bir yil bir buçuk yıl Vermeyi dusunuyorum bakalim kismet .. Bende gece emzirmeyi birskinca kilomuz sabitkendi 11,380 -500 Gidip geliyoruz simdi bir de emeklemeye basladi ucuyoruz ... durdur durdurabilirsen

Bende 1,5 yıl emzirmeyi düşünüyorum ama kısmet dediğin gibi canım...evet dr umuz da bize dedi,bundan sonra hareketleri artacağı için kilosu sabit kalacaktır diye...

Merhabalar kızlar filizim teşekkür ederim

Demirleke canım rezene ve kimyon kaynatıp veriyorum çok şükür düzeldi kaka problemi 7 kilo çok iyi yaa ben 59 la hamile kalmıştım 85 le doğuma gittim 76 ya kadar gitti kendiliğinden gerisi yapısti

Bugün Sabah
1 yumurta 2 üçgen peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık 1 bardak sut

Ara 1 muz 2 hurma 1 bardak ayran

Öğlen 8 kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt 60 gr et 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 30 kiraz 1 bardak ayran

Aksam tavuk ızgara yapacağız umarım abartmadan yerim :kk77::KK16:

Dün sabah kahvaltı aynı
Ara 20 tane çilek 1 bardak ayran
Öğlen atladım maalesef çok uykum vardı :KK46::KK46::KK46:bebek uyumuş ken

Ara 1 tabak karpuz 1 bardak ayran
Aksam 8 kaşık kabak yemeği 2 köfte 1 kase yoğurt 2 dilim tm tahlili ekmek

Ara 3 4 hurma 1 bardak süt

Merhabalar kızlar filizim teşekkür ederim

Demirleke canım rezene ve kimyon kaynatıp veriyorum çok şükür düzeldi kaka problemi 7 kilo çok iyi yaa ben 59 la hamile kalmıştım 85 le doğuma gittim 76 ya kadar gitti kendiliğinden gerisi yapısti

Bugün Sabah
1 yumurta 2 üçgen peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık 1 bardak sut

Ara 1 muz 2 hurma 1 bardak ayran

Öğlen 8 kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt 60 gr et 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 30 kiraz 1 bardak ayran

Aksam tavuk ızgara yapacağız umarım abartmadan yerim :kk77::KK16:

Dün sabah kahvaltı aynı
Ara 20 tane çilek 1 bardak ayran
Öğlen atladım maalesef çok uykum vardı :KK46::KK46::KK46:bebek uyumuş ken

Ara 1 tabak karpuz 1 bardak ayran
Aksam 8 kaşık kabak yemeği 2 köfte 1 kase yoğurt 2 dilim tm tahlili ekmek

Ara 3 4 hurma 1 bardak süt
Kaka problemi bizde de var
Kabiza mi rrzene kimyon veriliyor?

canım evet antalya bursa ve izmire bakım parası veriliyor yeni çıktı
bize düşmüyor
ben düzce deyim
çocuklarımın büyük olanı 9 olacak eylulde
küçük olan 4.5 yaşında
bizim bu 3. kaza bebeği.
plansız
benim de doğumlarım normal doğum.
bu da nasip olursa öyle olur.
ben 53 ile kaldım .
şu an 60 kiloyum.
7 kilo aldım.
sen kaç kilo aldın
maşallah canım ben zaten kızımdan sonra saldım 76 ile hamile kaldım 92ile doğuma girdim tam 16 kilo aldım :anneadayı: sonra 78.8 kaldım kırkımdan sonra işte bi yapıp bi yapmayarak 10 kilo verdim 69 um şuan müthiş bi set benim icn:KK49: kaza demek olsun canım kardeş güzeldir ben 4 te isterimde doğum dan tırsıyorum:eek:

Kizlar canim cok cok sikkin
Ondan grip yazmiyorum diyeti de saldim
Atama bekliyorum ve yine cok az kadro verdiler canim cok sikkin 2 haftadir
Bayraamdan sonra toparlarim.insallah
Cuma ben yapacagim listeyi
canım benim ya skma canını hayırlısı olsun üniversite mezunlarını bu kadar uzrnler düşünsün bu dünyanın birde obur tarafı var :KK51:

Adilemir sen misin ?
evet o canım

Kızlar ramazanın ilk günleri kilo veriyordm şimdi alma eğilimindeym malum dayanamiyorm irade sıfırlandi inş 69 koruyum bayram sonrası sılı yapcam

Safransari canım sakin pes etme.ben 7 sene kpss çalıştım,7. Yıl atandım.yıllarca 100 tada 150 kontenjan ayirirlardi.çok sukur nasipte varmış.çalış ve duayı bırakma.

Sahur
1 hurma
1 kase yoğurt

Esselamu aleykum...
Selâmetle...

Back
X