aynen canım çok ucuz ama benim kız büyüdü ah küçükkken gelecekmişiz burayaOyuncaklarda çok ucu z orda
yürüyüş..Bi kase çorba
Bi kase yoğurt
1 tabak salata
1Küçük güveç tavuklu sebze
1 Küçük puding
Yatarkende meyve yerim..cesiti çok tutup ekmek yememeye calusiyorum kızlar
Ha birde 2 km yürüyüş yaptık arkadaşımla
ah canım 1. olmasamda olur yeter ki vereyim..olacak olacak inşallah hep beraber..
emzirerek yakarsın onları merak etme cicimSahura son anda kalktim misafirler gelecek o yüzden enerji olsun diye 5 tane ne kuru pasta götürdüm
İftar
Mercimek çorba
2 islim kebabi
3 kanat
az pilav üstüne tatli davetteydik mecburen yedim yoksa emziriken diyet yapiyo birde oluyor adım malum görümcedeydik
iyi gidiyor demi. bence de 1. olur.
maşallah sersumcuğumgünaydın güzeller...
kahvaltım
dukan krepi arası kaşar ve sucuk(mikroda ısıtılmış)
8-10 kiraz
2 kayısı
çay..
sağol canım..ama benim meto tırt biliyonuz inşallah yarı yolda bırakmaz geneiyi gidiyor demi. bence de 1. olur.
maşallah sersumcuğum
kahvaltım
1 dilim kek
2 yumurta
peynir
bol domates
salatalık.
öğlen yeşil mercimek yemeği 1 tabak
salatalık
şeftali.
olacak canım ben o kadar inanıyorum ki yalnız ramazan sağolsun bende irade birakmadi yemek yiyememr. Psikolojisinden bazen çok yiyorum yoksa normalde salatalık meyve gün içinde amaç mideyi doldurmak ya mutluydum ramazandan sonra tam gaz devam edicemah canım 1. olmasamda olur yeter ki vereyim..olacak olacak inşallah hep beraber..
emzirerek yakarsın onları merak etme cicim..ahh o milletin lafları
güzel gidiyor cnm hatta zűperiyi gidiyor demi. bence de 1. olur.
maşallah sersumcuğum
kahvaltım
1 dilim kek
2 yumurta
peynir
bol domates
salatalık.
öğlen yeşil mercimek yemeği 1 tabak
salatalık
şeftali.
onunla vicdanını rahatlatma eğer tiroid sorunun yoksa en kötü metabolizma bile sağlıklı beslenme karşısında galip gelmez canım eğer azimli isen verirsin ha koruyamamak ayrı bisey yada işte kilo verdim diyip bırakmak ama onemlibolan her zaman güzel beslenmek tabi arada kaçamak yapılır ama bize hubkilolari aldıran sürekli yapılan kacamaklarsağol canım..ama benim meto tırt biliyonuz inşallah yarı yolda bırakmaz gene
afiyet olsun...
anlamak istediğin gibi anlamışsın canım sende çok tatlısınçok güldüm canım ya iftar ve sahurda bura için dikkat ettim der gibi cok tatlisin
bebeğin çok tatlı kaneelcim gözlerini senden almış senin renkliydi sanırımSelam kızlar
Bu akşam yine görevim var
Saat 23.30-24.00 evdeyim .. Bunun gibi iki görevim daha var sonra ı am Freeman
Bu sabah yediklerime gelince :
Tarçınlı ekmek ( 2 Kaşık badem unu , 1 Kaşık erimiş Tereyağ , 1 yumurta , 1 Çk tarçın .. Mikrodalga 1,30 dk ) TADI harika ve içindeki karbonhidrat çok çok çok az .. Yok gibi bişey ..
Ikiye böldüm arasına bir dilim kaşar peyniri ve biraz da Fıstık ezmesi sürdüm ( onun da içindeki karbonhıdrat Değeri çok düşük )
Yanına kahve
Bugün hava çok sıcak olacakmış .. Dünya tersine döndü .. Burada görülmüş şey değil .. 40 derece .. Eşim Oruçlu .. Ben tutamıyorum malum bebek ..
Oruç tutacaklara Allah SABIRLAR Kolaylıklar versin
Iyi günler kızlar
Bu da benim 9 aylık prensesim : Eki Görüntüle 1573414
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?