Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oyuncaklarda çok ucu z orda
aynen canım çok ucuz ama benim kız büyüdü ah küçükkken gelecekmişiz buraya..ben de yeğenlere çalışıyorum artık..
yürüyüş..

kızlar dün bi uyudum bi uyudum sormayın..pazartesileri böyle oluyorum ben ..sanırım hafta sonundan sonra erken kalkma ve yorgunluğa karşı oluyor..kaçamak yok ama yemeği fazla kaçırdım
öğlen

mercimek çorba
izmir köfte

4 gibi acıktım 1 kutu ton balığı

akşam

4 bulgurlu etli dolma biber
mercimek çorba
yoğurt

azaltacağım ama..

kaçamak yok devam...kızımın son işlemleri için notere gittik..en az 3 km yürüdüm..

akşam

tavuk sote
yoğurtlu semizotu
cacık

sonrası çayyy 1 avuç içi çekirdek vee 2-3 lokma kavun..

Sahura son anda kalktim misafirler gelecek o yüzden enerji olsun diye 5 tane ne kuru pasta götürdüm

İftar
Mercimek çorba
2 islim kebabi
3 kanat
az pilav üstüne tatli davetteydik mecburen yedim yoksa emziriken diyet yapiyo birde oluyor adım malum görümcedeydik

sersum bu hafta sen birinci olursun gibime geliyor hadi devam
ah canım 1. olmasamda olur yeter ki vereyim..olacak olacak inşallah hep beraber..
emzirerek yakarsın onları merak etme cicim..ahh o milletin lafları

sersum bu hafta sen birinci olursun gibime geliyor hadi devam
iyi gidiyor demi. bence de 1. olur.
günaydın güzeller...
kahvaltım

dukan krepi arası kaşar ve sucuk(mikroda ısıtılmış)
8-10 kiraz
2 kayısı
çay..
maşallah sersumcuğum

kahvaltım
1 dilim kek
2 yumurta
peynir
bol domates
salatalık.

öğlen yeşil mercimek yemeği 1 tabak
salatalık
şeftali.

ah canım 1. olmasamda olur yeter ki vereyim..olacak olacak inşallah hep beraber..
emzirerek yakarsın onları merak etme cicim..ahh o milletin lafları
olacak canım ben o kadar inanıyorum ki yalnız ramazan sağolsun bende irade birakmadi yemek yiyememr. Psikolojisinden bazen çok yiyorum yoksa normalde salatalık meyve gün içinde amaç mideyi doldurmak ya mutluydum ramazandan sonra tam gaz devam edicem birde dün görumce kızı çok zayıf olmuşsun abla deyince gaza geldim daha çok zayifliyasm geldi
birde herkes bana bunu dedikce çok hoşuma gitti okulda falan tabi 6aylık bebek 2.doğum birde öncesinde de iriydim çok dikkat çekti sefam olsun

iyi gidiyor demi. bence de 1. olur.

maşallah sersumcuğum

kahvaltım
1 dilim kek
2 yumurta
peynir
bol domates
salatalık.

öğlen yeşil mercimek yemeği 1 tabak
salatalık
şeftali.
güzel gidiyor cnm hatta zűper darısı bana

sağol canım..ama benim meto tırt biliyonuz inşallah yarı yolda bırakmaz gene
afiyet olsun...
onunla vicdanını rahatlatma eğer tiroid sorunun yoksa en kötü metabolizma bile sağlıklı beslenme karşısında galip gelmez canım eğer azimli isen verirsin ha koruyamamak ayrı bisey yada işte kilo verdim diyip bırakmak ama onemlibolan her zaman güzel beslenmek tabi arada kaçamak yapılır ama bize hubkilolari aldıran sürekli yapılan kacamaklar

Esselamu aleykum
Sahur
Salatalık Domates Peynir
2 avuç içi pan kek
500ml ayran kendi yoğurdumdan

Akşama
Kuru fasulye
Pilav var ama bana yok
Ayran

Namaz sonrası yu us emre yi izlerken kahvem ve fıstığım.
Sersum bencede iyi gidiyosun ama yediklerinin miktarı da önemli dikkat et csnııım.

bebeğin çok tatlı kaneelcim gözlerini senden almış senin renkliydi sanırım

pek sık gelemiyorum sersumcum işlerim çıkıyo hep beni mazur gör canım bayramdan sonra dikkat edicem bildirim yapmaya birde yeğenim gelecek hafta içi uğraşıyoz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…