Ben çok yedim yazmaya utaniyormSlm kızlar
Kendim çalıp oynamaya devam editim bari
Patates püresi ve çay ile iftar yapıldı.
Selâmetle...
ayy maşallah annesi süslü kokoş bu kız ya sana benzetemedm ama bu cimcimeyiMasallah canim minige
Buda benimki. 5.5 aylik
aynen canım.Esselamu aleykum
Sahur
2 tane avuç içi kadar krep
2 bardak süt
Sersumcum ana ocağı dopingi aldım diyosun yani,iyi olmuş canım ALLAH yine kavuştursun.
amannnnnnnnnnnnSelam kızlar
Bu akşam yine görevim var
Saat 23.30-24.00 evdeyim .. Bunun gibi iki görevim daha var sonra ı am Freeman
Bu sabah yediklerime gelince :
Tarçınlı ekmek ( 2 Kaşık badem unu , 1 Kaşık erimiş Tereyağ , 1 yumurta , 1 Çk tarçın .. Mikrodalga 1,30 dk ) TADI harika ve içindeki karbonhidrat çok çok çok az .. Yok gibi bişey ..
Ikiye böldüm arasına bir dilim kaşar peyniri ve biraz da Fıstık ezmesi sürdüm ( onun da içindeki karbonhıdrat Değeri çok düşük )
Yanına kahve
Bugün hava çok sıcak olacakmış .. Dünya tersine döndü .. Burada görülmüş şey değil .. 40 derece .. Eşim Oruçlu .. Ben tutamıyorum malum bebek ..
Oruç tutacaklara Allah SABIRLAR Kolaylıklar versin
Iyi günler kızlar
Bu da benim 9 aylık prensesim : Eki Görüntüle 1573414
anladım canım.Bizim tatil 5 hafta canım .. Evet Tr ye geleceğiz .. Daha üç ay önce kuşadasındaydık şimdi memleketimize Samsuna gideceğiz .. Samsun dediysem Laz değiliz .. Çünkü herkes Laz sanıyor yada o şive ile konuştuğumuzu .. Yakın uzak alakamız yok biz Selanik göçmeniyiz .. Samsun çok GÖÇ alan bir metropol olduğu için öyle sanılması normal Tabiki .. Ama genel olarak Köylerinde Mübadiller oturur ve gerçek kurucuları Mübadiller dir .. Trabzon ve Rize sonradan gelmişlerdir iş imkanları ve konumundan dolayı neyse .. İşte 7 hafta sonra tatildeyiz ..
Inş -5 kilo ile
burası kapalı canımgünaydın canlar.....güneşli bir Ankara dan merhaba...sanırım ısınmaya başladık...
kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay
kendime söz verdim artık kaçamak yok..Aynadaki görüntüm artık değişmeli..bayrama kadar kaçamak yok
akşamları da yürüyüş inşallah
hadi inşallah sersumcuğum.günaydın canlar.....güneşli bir Ankara dan merhaba...sanırım ısınmaya başladık...
kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay
kendime söz verdim artık kaçamak yok..Aynadaki görüntüm artık değişmeli..bayrama kadar kaçamak yok
Ankarada nerdesin şekerim ben keciorendeymgünaydın canlar.....güneşli bir Ankara dan merhaba...sanırım ısınmaya başladık...
kahvaltım
dukan krepi arası kaşar
1kk peynir
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
çay
Babasina benziyor canim :)ayy maşallah annesi süslü kokoş bu kız ya sana benzetemedm ama bu cimcimeyi
Bende hem emziriyorum hem oruc tutuyorum ama pek bir fark yokKızlar çok mutsuzum ya 68.5 tüm ramazana girdiğimizde şimdi 71 e yakın cikiyorum kendime gelmem lazım yuh bana yaahem emzirip hem oruç tutup kilo almak bana mahsus sanirim çok kızdım kendime çok hemen dikkat etmeye ve spora başlıyorum artık kacamak yok
Demekki çok dikkat etmek lazım canim tartıda kilo farketmeyince canimizda sıkılıyor en iyi is kararlı olmak ben davetlere gitmemeye calsiiyorum ama evde davetten daha çok şey hazirliyorumBabasina benziyor canim :)
Bende hem emziriyorum hem oruc tutuyorum ama pek bir fark yok
Davetlere cok gidiyoruz ekmek yemesemde aliniyor iste
Salata diyetimde yarim yamalak oldu davetlerden
inşallah canım..çok fazla olmasa da biraz farkeder inşallahhadi inşallah sersumcuğum.
inşallah bayrama kadar halledersin . kaçamazsız olarak.
ziraat mah. oturuyorum canım..Ankarada nerdesin şekerim ben keciorendeym
Oyuncaklarda çok ucu z ordainşallah canım..çok fazla olmasa da biraz farkeder inşallah
ziraat mah. oturuyorum canım..komşuyuz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?