Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

birileri fark edince çok daha fazla gaza geliyor insan haklısınçok hızlı olmasada gidecek kızlar başka yolu yok..
haklısın canım
pek sık gelemiyorum sersumcum işlerim çıkıyo hep beni mazur gör canım bayramdan sonra dikkat edicem bildirim yapmaya birde yeğenim gelecek hafta içi uğraşıyoz bakalım
oki bebişim..ramazan sonu hepimiz tamgaz inşallah

öğlen

tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

şimdi acıktım biraz..kepek ekmek arası peynir zeytin..ekmek yemiyecektim aslında ama oldu bikere..neyseki çok kötü değil..

akşam yemeğinde canım bir şey istemedi kepek ekmek tıkadı sanırım..
1 kaşık menemen
1 kaşık yoğurtlu semizotu
8-10 kiraz
şimdi de çayyy

merhaba kızlar. benim tavsiyem kahvaltı çok önemli dedikleri öğün en çok kilo aldıran bölüm sabahtan akşama aç durmayı başarıp akşam bi şeyler yerseniz zaten ne yeseniz doyacağınız için yavaş yavaş kilo vermeye başlayacaksınız. 1 ayda 17 kilo verdim.

cuma bildirimi yaparım sersumcum okadar yalnız bırakmak topiği sadece yediğimi yazamıyorum kızımında tercihleri başladıya bide onla uğraşıyom bakalım ne karar vericez ailecek zor zamanlar bizim içinde kızım içinde hayırlısı olsun sen atlattın çok şükür

canım temel liseye kaydettirdik demiştin vaz mı geçtiniz..Hakkında inşallah hayırlısı olsun canım...Çok iyi anlıyorum seni..sabırlar diliyorum sana da..
çok yakın arkadaşımın oğlu Robert koleji kazandı ona bile girerken(üstüne para veriyorlar bi de)okul önünde yattılar resmen..o da oğluda helak oldu..Allah tüm yavrularımıza yardım etsin..
zaten son bildirim canım bayram sonrası hepimiz sadece kilo bildiricez sonrası listeyi yeniden başlatıcam hayırlısıyla..bayramda ve sonrası liste yok..

canım kolay gelsin,ALLAH yardım etsin inşallah.aslinda lise seçimi tamamen meslek seçimi.dikkat edin.kızının tercihleri,yetenekleri,ilgi alanı çok önemli.onu en iyi siz ve öğretmeleri tanıyor mutlaka görüş alış verişi yapın.kızın istemediğiniz bir lise tercihinden yanaysa mutlaka ikna edin.o yaş arkadaş ve çevre etkisinin en çok olduğu dönem.

Vay be yabancı okullara bak,Atatürk de çok uğraştı bu okulların faaliyetlerini engellemek için.ben bu yabancı okulları sevmiyorum canım ya peşimde koşsalar kedimi bile vermem.

Sahur
Domates Peynir salatalık biber
Avuç içi leblebi üzüm karışımı
Çay

İftarı düşünmedim daha.yarın misafirim var,inşallah tutabilirim kendimi.
Selâmetle...

sabah kahvaltım
2 yumurta
peynir
pekmez
1 dilim ekmek
öğlen 2 kase kadar tarhanalı yoğurt çorbası
şeftali
salatalık bolca
çok içim kıyılırsa etiform getirdim 1 paket

Dün misafirlerim vardı 15 kişi o kadar yoruldum ki ama tatlı yorgunluk heryerim zonkluyor aksama kadar uyurdum bidiklarim uyanmasaydi 7 de neyse çok yemek yemedim ama benim sorunum cayın yanında tatlı yemek kızlar birde kuru pastaya dayanamiyorum bana akıl verin nden ya

İftar
Bi kase yoğurt çorbası
8 kaşık türlü
az kavurma
Cayın yanına 5 Küçük kendi yaptığım kalburabastı

Sahur
tereyağlı patates kızartma
Çeyrek pide
cay

kuzucum çok yorulmuşsun.
yediğin şeyler kalorili şeyler. kim sevmez ki o kurabiyeleri kalburabastıları yemeyi çayın yanında. ben de severim , bayılırım.

yemeyeceğim diyeceksin. başka bi çözümü yok.

hakkını sabah kahvaltısına saklayacaksın.

Yersem de iki tane yiyip kahvaltıda yemeliyim haklisin aslında abartmam ama ramazan kimyami bozdu

uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu (
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp

canım biz de tercih etmezdik ama kişisel tabii tercih meselesi..benim kızım da %90 burslu özel okulu kazanıyordu ama istemedi..hayırlısı buymuş..biz de Türkiyede Atatürk adını alan ilk liseyi seçtik..gururla
Allah tüm yavruların emeklerinin karşılığını versin inşallah
o tatlılara dayananamama bende de var ama adilin dediği gibi sabaha kaydırırsan daha çabuk erir canım
uzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu (
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp
su kilo verişi durdurmaz canım aksine kolaylaştırır ...kilo verirken arada duraksamalar normal..durmak yok

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı

neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı

eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı

sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı

sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı

kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı

çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı

Girlboymom:26 Haziran 2015 liste yaptı

safransari:3 Temmuz 2015 liste yaptı

leylak84:10 Temmuz 2015

eveeettt tartı yüzümüzü güldürsün....

kızlar öğlen

et sote
1 gül böreği

aç kalacaktım yoksa..birdaha yanımda mutlaka birşeyler götürücem..

akşam

yarım adana
1 lahmacun
ayran

vee bugün en az 3-4 km yürüdüm..işe gidiş hariç..

Iftar
1 kase yoğurt corba
1Kase sebze lı tavuk
Yoğurtlu havuç salatası
Karpuz
Cay yanına 2 tane kalburabastı 10 cam fıstıgı kaju fındık
emzırıyrm sağlam beslenıyorum :0

Elhamdülillah bir güne daha sağlıkla uyandık.
İftar
Ciğer sote
Ayran
3 yk kuru fasulye
Çay ile fıstık

Sahur
3-4 dilim helva
Avuç içi pide içinde( çikolata gündüz oğlumdan kalan)
Salatalık Domates Peynir

Bildirim: cakmel
G.hafta: 72.5
Bu hafta:72.4
Fark: 100 gr
% fark:0,101
Beden:42
Spor: iki çocuk sırası mekik :)

Herkes kurtulsun şu fazlalıklardan...
hayırlı cumalar...

günaydın güzeller...

kilo bildirim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:85.6 kg
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:84.9 kg
fark:700gr
yüzde:%0.817
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş+2 gün 3 km yürüyüş..

bu hafta bu kadar dikkate bu kadar gitti..bayrama kadar devam..bence daha fazla gitti ama dün yediğim börek ve lahmacun bu sonuca dahil oldu bence..olsun..durmak yok

umarım sizler daha da çok kilo vermişsisizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…