birileri fark edince çok daha fazla gaza geliyor insan haklısınolacak canım ben o kadar inanıyorum ki yalnız ramazan sağolsun bende irade birakmadi yemek yiyememr. Psikolojisinden bazen çok yiyorum yoksa normalde salatalık meyve gün içinde amaç mideyi doldurmak ya mutluydum ramazandan sonra tam gaz devam edicembirde dün görumce kızı çok zayıf olmuşsun abla deyince gaza geldim daha çok zayifliyasm geldi
birde herkes bana bunu dedikce çok hoşuma gitti okulda falan tabi 6aylık bebek 2.doğum birde öncesinde de iriydim çok dikkat çekti sefam olsun
güzel gidiyor cnm hatta zűperdarısı bana
onunla vicdanını rahatlatma eğer tiroid sorunun yoksa en kötü metabolizma bile sağlıklı beslenme karşısında galip gelmez canım eğer azimli isen verirsin ha koruyamamak ayrı bisey yada işte kilo verdim diyip bırakmak ama onemlibolan her zaman güzel beslenmek tabi arada kaçamak yapılır ama bize hubkilolari aldıran sürekli yapılan kacamaklar
haklısın canımEsselamu aleykum
Sahur
Salatalık Domates Peynir
2 avuç içi pan kek
500ml ayran kendi yoğurdumdan
Akşama
Kuru fasulye
Pilav var ama bana yok
Ayran
Namaz sonrası yu us emre yi izlerken kahvem ve fıstığım.
Sersum bencede iyi gidiyosun ama yediklerinin miktarı da önemli dikkat et csnııım.
oki bebişimpek sık gelemiyorum sersumcum işlerim çıkıyo hep beni mazur gör canım bayramdan sonra dikkat edicem bildirim yapmayabirde yeğenim gelecek hafta içi uğraşıyoz bakalım
birileri fark edince çok daha fazla gaza geliyor insan haklısınçok hızlı olmasada gidecek kızlar başka yolu yok..
haklısın canım
oki bebişim..ramazan sonu hepimiz tamgaz inşallah
canım temel liseye kaydettirdik demiştin vaz mı geçtiniz..Hakkında inşallah hayırlısı olsun canım...Çok iyi anlıyorum seni..sabırlar diliyorum sana da..cuma bildirimi yaparım sersumcum okadar yalnız bırakmak topiği sadece yediğimi yazamıyorum kızımında tercihleri başladıya bide onla uğraşıyom bakalım ne karar vericez ailecek zor zamanlar bizim içinde kızım içinde hayırlısı olsun sen atlattın çok şükür
cuma bildirimi yaparım sersumcum okadar yalnız bırakmak topiği sadece yediğimi yazamıyorum kızımında tercihleri başladıya bide onla uğraşıyom bakalım ne karar vericez ailecek zor zamanlar bizim içinde kızım içinde hayırlısı olsun sen atlattın çok şükür
canım temel liseye kaydettirdik demiştin vaz mı geçtiniz..Hakkında inşallah hayırlısı olsun canım...Çok iyi anlıyorum seni..sabırlar diliyorum sana da..
çok yakın arkadaşımın oğlu Robert koleji kazandı ona bile girerken(üstüne para veriyorlar bi de)okul önünde yattılar resmen..o da oğluda helak oldu..Allah tüm yavrularımıza yardım etsin..
zaten son bildirim canım bayram sonrası hepimiz sadece kilo bildiricez sonrası listeyi yeniden başlatıcam hayırlısıyla..bayramda ve sonrası liste yok..
kuzucum çok yorulmuşsun.Dün misafirlerim vardı 15 kişi o kadar yoruldum ki ama tatlı yorgunluk heryerim zonkluyoraksama kadar uyurdum bidiklarim uyanmasaydi 7 de neyse çok yemek yemedim ama benim sorunum cayın yanında tatlı yemek kızlar birde kuru pastaya dayanamiyorum bana akıl verin nden ya
İftar
Bi kase yoğurt çorbası
8 kaşık türlü
az kavurma
Cayın yanına 5 Küçük kendi yaptığım kalburabastı
Sahur
tereyağlı patates kızartma
Çeyrek pide
cay
Yersem de iki tane yiyip kahvaltıda yemeliyim haklisin aslında abartmam ama ramazan kimyami bozdukuzucum çok yorulmuşsun.
yediğin şeyler kalorili şeyler. kim sevmez ki o kurabiyeleri kalburabastıları yemeyi çayın yanında. ben de severim , bayılırım.
yemeyeceğim diyeceksin. başka bi çözümü yok.
hakkını sabah kahvaltısına saklayacaksın.
Arkadaşlar Hoş geldiniz..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi burada hem DİYET yapıp hem de EĞLENMEYİ ,MUHABBETİ VE DOSTLUĞU amaçlıyoruz...Tüm Diyetlere açık kapımız..
Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşır ve başarılarımızı hep beraber kutlarız TOPİĞİMİZDE..
ÖNCELİKLE YENİ GELENLERE BİLGİ AMACIYLA İLK SAYFAMIZDA ANA KURALLARI YAZAYIM..
HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE..
CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK..TABİİ ONUN İÇİNDE KURALLARIMIZ VAR..
KURALLARIMIZ..1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 15.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır..
9-listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
liste sıramız...
habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı
ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı
çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı
filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı
neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı
eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı
sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı
sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı
kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı
çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı
Girlboymom:26 Haziran 2015 liste yaptı
safransari:3 Temmuz 2015
leylak84:10 Temmuz 2015
canım biz de tercih etmezdik ama kişisel tabii tercih meselesi.Vay be yabancı okullara bak,Atatürk de çok uğraştı bu okulların faaliyetlerini engellemek için.ben bu yabancı okulları sevmiyorum canım ya peşimde koşsalar kedimi bile vermem.
Sahur
Domates Peynir salatalık biber
Avuç içi leblebi üzüm karışımı
Çay
İftarı düşünmedim daha.yarın misafirim var,inşallah tutabilirim kendimi.
Selâmetle...
o tatlılara dayananamama bende de var ama adilin dediği gibi sabaha kaydırırsan daha çabuk erir canımDün misafirlerim vardı 15 kişi o kadar yoruldum ki ama tatlı yorgunluk heryerim zonkluyoraksama kadar uyurdum bidiklarim uyanmasaydi 7 de neyse çok yemek yemedim ama benim sorunum cayın yanında tatlı yemek kızlar birde kuru pastaya dayanamiyorum bana akıl verin nden ya
İftar
Bi kase yoğurt çorbası
8 kaşık türlü
az kavurma
Cayın yanına 5 Küçük kendi yaptığım kalburabastı
Sahur
tereyağlı patates kızartma
Çeyrek pide
cay
su kilo verişi durdurmaz canım aksine kolaylaştırıruzun zamandır diyet yapıyorum ve günde 3 litre su ve 4 tane yrşil çay içiyorum
kılo vermem durdu(
acaba su bı sure sonra kılo vermeyı durdurur mu acıl cevapppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?