canım bize doktor artık dacavitt yazıyor. vitamin olarak. elevite eş değer. onu yazdırabilirsin
ama o da kilo yapıyor diyorlar.
haberin olsun.
böyle böyle genlerimizle mi oynuyorlar bilmiyorum.Evet bende hamile iken dekavit kullandım.sağolasın canım.ben insülini için matofin kullanıyordum içinde domuz katkısı vardır diye şüphelendim ve bıraktım.ilaçlarda o hayvandan çok katkı kullanıyorlarmış o nedenle firmaya mail attım yanıtı bekliyorum .
sağol canımvermişsin sersumcuğum. tebrik ederim.
az yemene rağmen senden az gitmiş kilocuklar canım benim. inşallah haftaya daha hızlı gidersin
nasip olursa doğumdan sonra bende aranızda buluncağacım. kilo bildirimi yapacağım.
sağol makbuşş..Günaydın kızlar bu ara giremedim pek yoğunluktan nasılsınız bakalım
Sersumcum ıyı vermıssın bu hafta tebrik ederim canım
Benım de yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım Napıcaz ya ah su mılletin lafları emziriyorsun aman ha ye tabi canım benim yediğim Yüzünden sonra ben mutsuz Olacağım yaz anne olan biziz herhalde hepinizden çok mınıklerı bız düşünüyoruz zaten sütümde bı azalma hıssetsem alırım onlemını di mi ama sonra
Ebende bu hafta hep dıkkat ettım yaptıgım tek kaçamak 2 tane kombo Bisküvi yedim gecen bakalım Görcez yarın ak mı kara mıah hıc bır kıyafetım Üstüme olmuyor esofmanlarla geziyorum Eylül'e kadar 65 olsam bari yine hepsi olmaz ama en azından bı kısmını giyerim inat ettim biri de almıyorum bakalım ne kadar daha dayanırım
sağol canım..inşallah devam eder
hayırlısı olsun canım benim...sersumcum ve çakmel sağolun canım bilgileriniz için
sersumcum kızım karar veremiyodu herkez tercih kullanınca etkileniyodu ama şimdi kararlı temel liseye kaydını yaptırdık hayırlısı olsun dolayısıyla tercih yapmadık
az kaldı canım bayram sonrası hepimiz tam gaz vermeye devam..Rumuz:girlboymom
Baş.kilo.78.8
Geçen hafta kilo.69.1
Bu haftaki kilo.69.9
Alınan : +800 gr
güya yürüyüşe falan da çıktım oruc benim irademe yaramadı
10 temmuz listemiz
Kilo verenler
1.SERSUM:0,817
2.FİLİZTOPRAK:0,4033.KANEEL:0,139
4.ÇAKMEL:0,101
Aynı kalanlar:
LEYLAK84
Kilo alanlar:
GİRLBOYBOM:+1,157
Herkesi tebrik ediyorum canlarım.umarım listede sorun yoktur.bebişim uyurken yapayım dedim
Abla bubay mi ayrilacaksin izne ?kızalar ne yaptınız iftarda ne var bu akşam.
sahurda ne yediniz.
iyi tatiller canım...Ben bir kilo almisim canimin sikintisindan bildirim bile yapmadim bu hafta
P.tesi de memlelete gidiyorum 25 gun kalacam sanirim. Orada da ne yiyrcegim belli olmadigi icin bildirim yapamam.
1 ay yokum saglicakla kalin.
eline sağlık canım liste için10 temmuz listemiz
Kilo verenler
1.SERSUM:0,817
2.FİLİZTOPRAK:0,4033.KANEEL:0,139
4.ÇAKMEL:0,101
Aynı kalanlar:
LEYLAK84
Kilo alanlar:
GİRLBOYBOM:+1,157
Herkesi tebrik ediyorum canlarım.umarım listede sorun yoktur.bebişim uyurken yapayım dedim
tebrikler sersumcum he kıs moral olsun da gaza gelgerçekten de 1. olmuşum ..ellerine sağlık leylakımm ...herkesi kutlarım bu da bana moral olsun gaza geliyim di mi..
aslın da bende bu şekil düşünmüştüm ramazanda ama olmuyo işte ne irade varmış kız komşularında pesEsselamu aleykum bende 1.mizi tebrik ve taktir ediyor, herkesi mücadelesi nedeniyle kutluyorum. Siyasetçiler gibi konştum
sanırım
kirazlar dün akşam oğlanı parka götürdüm bide ne göreyim komşum iğne ipliğe dönmüş anaa noldu sana dedim 15 kilo verdim demez mi agzım açık maşallah sübhanallah dedim.oruç ta çorba içmiş sadece.arkadaşımda 13 kg verdi demez mi oda çorba dedi.sahura yakında 1 saat yürümüşler.
şok oldum.
sahur
1 kase yoğurt
Avuç içi leblebi üzüm karışımı
Dün iftar
Ciğer sote Ayran
Az biber ve patates kızartması
Kahve ile karışık çerez yunus emre seyrederken iyi gitti :~))
Bu gün misafirim var
Gül böreği
Sarma
Çiğ köfte
Bamya çorbası
Salata
Tavuk göğsü tatlısı
menüm nasıl kızlar
inşallah hayırla tamam ederim.
selametle...
canım üzülmemakbuş sağol canım..valla haklısın ne bünye var millette.
günaydın kızlar..dün akşam çok pişmanım dürüm tavuk yedim..değişik bir lokantadandı lavaşı da özeldi..offff..ama okadar pişman oldum ki sormayın
bu sabah gene azimliyim
kahvaltım
salçalı omlet
domates soslu biber
süzme yoğurt
peynir
çayy
hayırlı yolculuk canım güle gül git gelBen bir kilo almisim canimin sikintisindan bildirim bile yapmadim bu hafta
P.tesi de memlelete gidiyorum 25 gun kalacam sanirim. Orada da ne yiyrcegim belli olmadigi icin bildirim yapamam.
1 ay yokum saglicakla kalin.
Slm kızlar Nasılsıniz bakalım kilo veren herkesi ve 1. Mız sersum u kutluyorum bende bugün diyetisyendeydim 800 gr yağdan gitmiş ben anlamıyorum bu diyetisyen lerin baskülllerini evdekine göre 1 kilo 200 gr dan daha fazlaydı neyse önemli olan vermek gitsin de yavaş ve ya hızlı artık
Vallahi Çakmel hayret doğrusu 15 kilo nasıl yaa ben sadece şu icsem gene veremem o kadar bizdeki metobolizmaysaA onlardaki ne bilmiyorum
Neyse bugünkü menu
Sabah 1 yumurta 50 gr beyaz ekmek maalesef 30 gr beyaz peynir domates
Ara 1 bardak süt
Öğlen 8 kaşık taze fasulye 3 dilim BEYAZ ekmek
Ara 25 kiraz 2 ceviz 5 fındık 5 badem 1 bardak süt 1 still tea
Aksam 120 gr tavuk göğsü 1 kepçe yoğurt corba 1 dilim tam tahlili ekmek salata 1 hurma
Ara kiraz düşünüyorum 1 çay bardağı sütleiyi geceler
arada kaçamak olurmakbuş sağol canım..valla haklısın ne bünye var millette.
günaydın kızlar..dün akşam çok pişmanım dürüm tavuk yedim..değişik bir lokantadandı lavaşı da özeldi..offff..ama okadar pişman oldum ki sormayın
bu sabah gene azimliyim
kahvaltım
salçalı omlet
domates soslu biber
süzme yoğurt
peynir
çayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?