Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam canim
bu diyeti bir arkadasimdan duymustum .. bir sok diyet .. kisa zamand cok fazla kilo kaybediyorsun demisti bana ... internette ki tecrubeleri okuyunca .. biraz ilgi cekici gibi geldi .. senin tecrubelerin nelerdir ?? kilo vermeye basladin mi ?? ve aclik tokluk durumun nasil ??

Kaneelcim, ben şok diyet olduğunu bilmiyordum. Peygamberimiz sıcak ve soğuk besinleri karışık yiyin diyor. O nedenle onun yediği hurmayı seçtim yoğurtta benim vazgeçilmezim.
4. Günün bugün ;1,5 kg verdim. Ama Her gün1 saat yürüdüm. 21 gün dü hedefim ama yine misafirim geliyor hemde senin ülkeden hemde :KK66:
acep neyi özlemişlerdir ki onlara onlardan yapsam?

kesinlikle 3. Foto. Tam bir röfle.10 sene bende öyle kullandım çok güzel.

Akşam
3 hurma
1 kase yoğurt
2 madensuyu

sabah
7 hurma
1 kase yoğurt

hadi inşallah şok diyetler gibi verdiğimin 2 katını 2 günde almam inşallah

slm hanımlar nasılsınız bakalım bugün geç uyandım o yüzden öğünlerim pek olmadı ama kendimce yarlamaya çalıştım

sabah:1 kk peynir 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmek domates salatalık

ara: 200 gr karpuz

öğlen: 2 galeta 3 susamlı çubuk kraker 1 ısırık kek 5 fındık 5 badem

akşam: 1 tabak kuru fasulye 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ayran

ara: 15 kiraz 3-4 fıstık

üstümde de bi yorgunlk var canım hiç yürüyüşe gitmek istemedi belki yatmadan leslie ile yürürüm

Gunaydin kızlar
Umarım herkes iyidir, ben pek iyi değilim. Ailevi sorunlar yaşıyorum. Eşim ve ailesi ile ilgili. Allah rızası için bana dua edin. Bir ara size olanları anlatırim.
Bu arada kilo veremeyen ben 4 günde 3 kilo vermişim.
Hepiniz kendinize iyi bakın.

Kizlar iyi geceler.artik dogum iznimdeyim.bebegi bekliyoruz.normal dogum olacak insallah yine.dua edin bana lutfen.
Yaramaz bi durum yok.edremitteyim.annemde .
Allah yar ve yardımcın olsun canım..dualarımız seninle..hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebişine:KK68:
Gunaydin kızlar
Umarım herkes iyidir, ben pek iyi değilim. Ailevi sorunlar yaşıyorum. Eşim ve ailesi ile ilgili. Allah rızası için bana dua edin. Bir ara size olanları anlatırim.
Çok üzüldüm canım..Allah yardımcın olsun..düzelir herşey üzülme sağlık olsun yeter ki....

günaydın kızlar...:KK66::KK66:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
dukan krepi arası peynir
çay..

haftasonu dışarıda kahvaltı ve kaçamak ama bu sabah düzelttim tabii durumu..hadi hayırlısı..:KK66::KK66:

yarına yatılı misafirim var..bu akşam çok işim var çok...gelemezsem topik size emanet..:KK15::KK15::KK15:

ben işe kaçar..:KK55::KK55::KK55:

Kizlar iyi geceler.artik dogum iznimdeyim.bebegi bekliyoruz.normal dogum olacak insallah yine.dua edin bana lutfen.

ah canım ya ALLAH kolaylık versin inşallah.inşirah okuyalım kolay olsun doğum. sende hurma ye tamam mı?

Gunaydin kızlar

ALLAH huzur ve anlayis versin ki herkese problemler cozulsun. Dua ed canım mevlam büyüktür o kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez.bizde dua edelim.kulun kula ettiği dua makbuldur.

kahvaltım
dukan krepi arası peynir
çay..

haftasonu dışarıda kahvaltı ve kaçamak ama bu sabah düzelttim tabii durumu..hadi hayırlısı..:KK66::KK66:

yarına yatılı misafirim var..bu akşam çok işim var çok...gelemezsem topik size emanet..:KK15::KK15::KK15:

Kolay gelsin sersumcum.yatılı misafir zor
İş.banada çarşamba gelicek yatılı misafir istediğimiz gibi ağırlarız inşallah.yemeklerde kendi sevdiğin şeyleri yapma sakın öyle çok kaçamak oluyor.1 hafta verdiğimizi 1 günde alıyoruz ;)

Sabah
7 hurma
2 kase yoğurt

Akşama
İnşallah 5hurma
1 kase yoğurt

Allahım hepimize irade,huzur ve sağlıkla yasamak nasip etsin inşallah.

Evet güzel gitmiş kilolar inşallah devamı gelir diyelim ama misafir ile zor .. Maalesef
Burada herşey var ama bizim ülkemizin sebzesi meyvesi Bambaşka bence özlemişlerdir .. Burada herşey var ama lahmacun Tr de ki gibi bulmak imkansız ben ilk olarak Samsun pidemizi sonra da lahmacunumu yerim xxx ay az kaldı sırf bu güzellikleri yiyebilmek için 68/67 olarak Tr ye gitmek tek arzum Insan özlüyor
Kaneelcim, ben şok diyet olduğunu bilmiyordum. Peygamberimiz sıcak ve soğuk besinleri karışık yiyin diyor. O nedenle onun yediği hurmayı seçtim yoğurtta benim vazgeçilmezim.
4. Günün bugün ;1,5 kg verdim. Ama Her gün1 saat yürüdüm. 21 gün dü hedefim ama yine misafirim geliyor hemde senin ülkeden hemde :KK66:
acep neyi özlemişlerdir ki onlara onlardan yapsam?

kesinlikle 3. Foto. Tam bir röfle.10 sene bende öyle kullandım çok güzel.

Akşam
3 hurma
1 kase yoğurt
2 madensuyu

sabah
7 hurma
1 kase yoğurt

hadi inşallah şok diyetler gibi verdiğimin 2 katını 2 günde almam inşallah

Hep ayni Canim hafta sonlari .. Hep bizimhafta sonlari mahvediyor.. Bende bi tane makaron yedim ama öğle 5 km akşam 5 km Yürüdüm inş gitmiştir ..
kahvaltım
dukan krepi arası peynir
çay..

Evet bakalim bende öyle düşünüyorum ama düşündüğüm gibi hiç olmuyor şu kuaförler resimdeki gibi hiç yapamıyorlar

Yediklerime gelince
Sabah protein pancake Yaptım .. Muz ve yumurta ile .. Eşim bayıldı
image.webp

Sağolasın canım ama takıldı gene, napalım hayırlısı olsun menü için teşekkürler.revani yspıcam bi ondan korkuyorum inşallah yemem.onun dışında korkmuyorum tutmsya çalışıcam inşallah.evet ksyınvalidem diyordu salatalıklar kavun kadar burda diye.
Evet güzel gitmiş kilolar inşallah devamı gelir diyelim ama misafir ile zor .. Maalesef
Burada herşey var ama bizim ülkemizin sebzesi meyvesi Bambaşka bence özlemişlerdir .. Burada herşey var ama lahmacun Tr de ki gibi bulmak imkansız ben ilk olarak Samsun pidemizi sonra da lahmacunumu yerim xxx ay az kaldı sırf bu güzellikleri yiyebilmek için 68/67 olarak Tr ye gitmek tek arzum Insan özlüyor

selam canlar...bugün eve tıkılıp kaldık..lakin klimanın montajı için gelecekler..saat belli değil..:KK51::KK51:
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
yoğurt
çay

2. öğünüm
şahin kepekli mantı
zero

bugün dukan bırakıldı normal diyet..kepekli mantıyı çok beğendim tavsiye ederim..:kk77::kk77:

tatil rezervemiz tamam sidede 5 gün sonrası dalyanda 2 gün sonrası yol boyu geze geze marmaris bodrum ve son izmir 2-3 gün ve sonrası annemlerde dinlenme..:KK49::KK49::KK49:
hayırlısıyla inşallah tatili iple çekiyorum valla çok tatilim geldi:eek::eek::eek:
gidene kadar da bi 3-5 kilo gitse çok mutlu olacağım...:KK51::KK51:

benden bukaaa..herkeşler gezmede sanırım..

makbuş gidişat:nazar::nazar:

çakmel hurma diyeti hadi hayırlısıEn Büyük KKEn Büyük KK

filiz kısss sizin oralara geliyom burada sıcak az geldi..:KK70::KK70::KK70:
tatil pilanı çok güzel bayıldım :KK76:buralar gerçekten çok sıcak dayanmak zor nem olmasa bir parça daha iyi
sizde sıcaktan nasibinizi alın bakalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

allah yardımcın olsun canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah:KK36:

Gunaydin kızlar
ah canım dualarımız seninle bende özellikle edicem duamı herşey yoluna girer inşallah:KK36:

kahvaltım
dukan krepi arası peynir
çay..

kolay gelsin canım :KK36:

kızlar fazla giremiyorum bu aralar çocuklar olunca işte çok oluyor diyetimide tam uygulayamıyorum hafta sonuda müsafirim gelecek yatılı bugün lunaparka götürücez çocukları dışarıda yicez dondurma falanda yenir buralar çok sıcak diyet yapmak çok zor oluyor ev bi boşalsın çok daha dikkat edicem evde olsam daha kolay oluyor ama hep dışardayız dünde aqulant taydık çocuklarla çok eğlendik işte böyle

Kolay gelsin sersumcum.yatılı misafir zor
İş.banada çarşamba gelicek yatılı misafir istediğimiz gibi ağırlarız inşallah.yemeklerde kendi sevdiğin şeyleri yapma sakın öyle çok kaçamak oluyor.1 hafta verdiğimizi 1 günde alıyoruz :KK66:

Sabah
7 hurma
2 kase yoğurt

Akşama
İnşallah 5hurma
1 kase yoğurt

Allahım hepimize irade,huzur ve sağlıkla yasamak nasip etsin inşallah.
sağol canım sana da kolay gelsin:KK68: seninkiler daha da ağır misafir..az yemeye çalışıcaz napalım:KK53:
Hep ayni Canim hafta sonlari .. Hep bizimhafta sonlari mahvediyor.. Bende bi tane makaron yedim ama öğle 5 km akşam 5 km Yürüdüm inş gitmiştir ..
bir makarona 10 km kalırmı kıss hiçç..maşallah:nazar::nazar::nazar:
tatil pilanı çok güzel bayıldım :KK76:buralar gerçekten çok sıcak dayanmak zor nem olmasa bir parça daha iyi
sizde sıcaktan nasibinizi alın bakalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kolay gelsin canım :KK36:
inşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyorum..çok sıkıldık burada çok..olsun kıss atarız denize kendimizi napalımmm:KK54::KK54:
kızlar fazla giremiyorum bu aralar çocuklar olunca işte çok oluyor diyetimide tam uygulayamıyorum hafta sonuda müsafirim gelecek yatılı bugün lunaparka götürücez çocukları dışarıda yicez dondurma falanda yenir buralar çok sıcak diyet yapmak çok zor oluyor ev bi boşalsın çok daha dikkat edicem evde olsam daha kolay oluyor ama hep dışardayız dünde aqulant taydık çocuklarla çok eğlendik işte böyle
kolay gelsin canım...olsun kısss eğleniyorsunuzdur kızlarla...aquaya bayılırım..:KK54::KK54::KK54:

Selam kızlar

Ben de fırsat bulamadım,cumartesi evden çıkıp bugün geldim ,düğün,anne,kv derken yorulmuşum

Kaneelcim tebrikler çok güzel kilo vermişsin,saç bence de 3 numara,tutturabilirler inş

Habercice canım Allah yardımcın olsun ,inşallah herşey yoluna girer canım

Demirleke sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah,Allah tamamına erdirsin

Filizcim sana da iyi eğlenceler kızlarla

Sersumcum tatil rotanız çok güzel güle güle gidip gelin

çakmelcim misafirler için sana da kolay gelsin canım

Ben de çok dikkat edemiyorum, çarşamba da biz yola çıkıcaz Allahtan bişey çıkmazsa inşallah

Bugünkü menüler sabah 1 yumurta,salata,2 lokma poaça

öğle 1 baget,z.yağlı taze fasülye

Ara sütlü türk kahvesi

Akşam 2 tabak kapuska,1 bardak hoşaf

kızlar bende dıyete başlamak ıstıyorum. bugun yanı pazartesı başladım 64.4 kg olarak.boyum 1.69
ılk sayfayı okudum ama paylaşımlar naıl yapılıyor. dırek aranıza katılabılır mıyım??

mrb kızlar ben yokken hareketlenme olmuş burda bende dün eşimle gezmeye gittik konya ya menü fena dünün annem gil küçük bir ilçede oturuyorlar bizde burası serin diye onların yanındayız bebek için öyle olunca hiç bişi yok burda dün bi dolaştık geldik konyayı ama çok iyi geldi bi de benim sütüm çok iyiydi geçen çarşambaya kadar falan öyleki geceleri yatak döşe ıslanıyordu o zamandan beri bebeğim çok sık emiyor 1 saatte falan sanki süt yok gibi memelerimi çok yumuşak hissediyorum:KK14::KK14::KK14: ödüm koptu sütüm kesiliyor diye bugün bebeği götürdüm sağlık ocağına en son tartımda 6050 gr dı 20 gün falan oldu işte şimdi 6950 gr geldi 900 gr almış:KK28::KK28: çok iyi dedi hemşire içim rahatladı

:kk77::kk77::kk77:dünki yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

ara: yok

öğlen: 1 tane etli ekmek ayran

ara: yok

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık

ara: biraz karpuz :kk77::kk77::kk77:

Oh ne güzel bebek büyüksün makbulecim.sütün yaramış maşallah sübhanallah.

Sabah
3 hurma
1 kase yoğurt
5 yk menemen dayanamadım :((

Şimdi
3 hurma
1 kase yoğurt

Akşama
7 hurma
1 kase yoğurt

Yarın ve öbür gün miş adet var cumaya anca gelirim kızlar,zaten liste de bende sanırım yada önür hafta mıydı bende neyse bi ara bakarım
Selametle

Back
X