Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar

yarın için herkese bol eksiler diliyorum

sersumcum beni de izinli sayarmısın canım, dün yoldaydık biz de 2-3 hafta olmayacağım arada uğrarım burada tartı da yok inşallah çok kilo almadan dönerim
iyi tatiller ficanscım:KK68:özlücez kıs:KK74:
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:84.9 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:84.6 kg:eek::KK51:
fark:00
yüzde:%0
spor:yok:KK47:

günaydın canlar.....ben aynıyım...poffff..günya bu hafta çok umutluydum gelen misafir olayı mahfetti...haftaya tatil napıcam bilmiyorum..dün alışverişe gittim hiç bir şey alamadım..yakışmıyor ki...:KK61::KK61::KK61:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
dukan krepi arası
sucuk ve kaşar
çayy:KK50:

umarım siz çok güzel kilolar vermişinizdir:KK68:..girlboymom liste için kolay gelsin canım...:KK68::KK68::KK68:
bende bu hafta aynıyım canım yaa katılıyorum sana hiç bişe yakışmıyo bazen elbiseye heves ediyom çok güzel elbiseler ama yakışmıyo iyice dobi gösteriyo:rolleyes::rolleyes:

dün yediklerimi yazamadım ama yaramaz bişe yok
bugün de kahvaltıda sadece fazladan sucuk vardı gerisi aynı
ara semizotlu yoğurdum var akşama belli deyil

Kızlar sonunda bugün sutum iyi yaklaşık iki katı dün bira fabrikasına gittik eşimle ordan bira mayasi ve Malt aldık Malt çok şekerli ama çok iyi süt yaptı artık napıyım bi süre diyete dikkat ederek yanında Malt içeceğim aslında alkolsüz bira bulabilsem o da çok iyiymis şeker oranı daha azmi ama nerde bulacağım bi de alkolsüz diye geçse de az oranda 0. 05 gibi bulunuyormus diyorlar o yüzden güvenmek zor şimdilik böyle olsun bakalım diyetime dikkat ettikten sonra günlük 200 çal fazladan çok kilo aldirmaz inşallah napalım süt daha önemli

Slm
Geçen hafta:72.7
Bu hafta: 72.7

Hurma ve yoğurtla besledim fark yok. Aslında 70.5 i gördüm 2 gün önce misafir vardı dikkat ettim ama şuan vermemiş görünüyorum.

Sabah
Salatalık Domates
5 çilek 2 dilim armut 1 dilim elma

Akşam
Salata

Selametle...

Grılboymom kolay gelsin canım :KK66:

Kızlar sonunda bugün sutum iyi yaklaşık iki katı dün bira fabrikasına gittik eşimle ordan bira mayasi ve Malt aldık Malt çok şekerli ama çok iyi süt yaptı artık napıyım bi süre diyete dikkat ederek yanında Malt içeceğim aslında alkolsüz bira bulabilsem o da çok iyiymis şeker oranı daha azmi ama nerde bulacağım bi de alkolsüz diye geçse de az oranda 0. 05 gibi bulunuyormus diyorlar o yüzden güvenmek zor şimdilik böyle olsun bakalım diyetime dikkat ettikten sonra günlük 200 çal fazladan çok kilo aldirmaz inşallah napalım süt daha önemli
maltana var bebek mağazaları ve Migroslarda bende içmiştim onda alkol yok, vitamalt bulsan on numara süt getiriyo ama benim zamanımda2012 yılı yani kalmamıştı piyasada süper süt yapardı ama

maltana var bebek mağazaları ve Migroslarda bende içmiştim onda alkol yok, vitamalt bulsan on numara süt getiriyo ama benim zamanımda2012 yılı yani kalmamıştı piyasada süper süt yapardı ama
Vitamalt aldım canım 6 şişe varmış promalt siparis verdim inşallah o da böyle yarar yaa 1 kere içtim dün bugün iki kat süt aldım

• 7 Ağustos 2015 Tarihli listemiz
  • :nazar::nazar::nazar:makbule007 %0.56:KK9::KK9::KK9:
  • :KK69:çakmeL%0:KK34:
  • :KK69:sersum %0:KK34:
  • :KK69:filiztoprak %0:KK34:
  • :KK69:kaneel %0:KK34:
  • ficans izinli
  • :cool:safransarı gelmedi:confused:
  • :cool:leylak84 gelmedi:confused:
  • :cool:girlboymom gelmedi:confused:

bildirim günleri cumamı, ben karatayla deva edicem su anki sabahki kilom 77,800 çıktı, haftayamı başlayayım bildirim yapmaya, başlangıç kilom olarak 77,800 sayabiliriz ohalde
1 hafta menü paylaşımından sonra sen de liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cumaya listeye katılabilirsin canım..:KK66::KK66:

Slm kızlar Nasılsıniz bakalım liste sana kalmış yine sersumcum eline sağlık 1. Yi de tebrik ederim :p:p:p. :p

Bugün m2num

Kahvaltıdan önce

3 kuru kayısı 1 vitamalt

Sabah

1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık

Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Öğlen 120 gr tavuk göğsü 1 bardak ayran 2 dilim tam tahlili ekmek salata

Ara 8 tane bebe bisküvi humana still tea 2 fincan 1 fincan anne çayı

Aksam

8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek 1 humana still tea

Ara

200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Bende 1.mizi kutluyorum...

Eline sağlık sersumcum.

Dün kaçamak yok ve 50 dk yürüyüş yapıldı.
3 saat çarşı gezmesi yapıldııı.

Bu gün
2 kase yoğurt
1 salatalık
Bol marul

Akşama
Salata inşallah

Görüşmek üzere bayanlar...
O kadar çok dikkat etmeme rağmen gitmiyor gitmiyor gitmiyor...
Sağlık olsun da bakalım gider inşallah.

selam canlar..:KK68:1. mizi ben de tebrik ederim..en iradelimiz sen ve kaneel.:nazar:

rica ederim makbuşcuğum ,çakmelcim...napalım topik sahibi olmak kolay değil:KK48::KK48:

bu sabah tartıldım yüzüm güldü 300gr - deyim az da olsa gitmiş dün şiş dim demek ki..:KK76:
kahvaltım
dukan krepi
peynir
zeytin
salçalı omlet
1 lokma bal kaymak
salatalık
çayy

bugün alışveriş zamanı kızıma tabii kendime hiiiç bişey alasım yok..:KK51:olanla idare edicez artık:KK51::KK51:

az az da olsa gidecek çakmelcimEn Büyük KKEn Büyük KK bende de durum aynı biliyosun:KK51:

benden bukaaaa öpüldünüz..:KK15:

1 hafta menü paylaşımından sonra sen de liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cumaya listeye katılabilirsin canım..:KK66::KK66:
tabiki kabul ederim yaparım. menümü bildiriyorum, karataycıyım bu arada.

sabah
2 yumurta ve lor peynirli omlet
domates
1 kk beyaz peynir
6 7 zeytin
bi kaç küçük kaşar peynir
yeşil çay
yerfıstığıyla

ara
bi avuçtan az çekirdek
türk kahvesi

öğleni 4 5 gibi annemde yerim

Slm kızlar
Sersum resmen ot ile yaşıyorum ama yok yok yok

Akşam
bol salata

tabiki kabul ederim yaparım. menümü bildiriyorum, karataycıyım bu arada.

sabah
2 yumurta ve lor peynirli omlet
domates
1 kk beyaz peynir
6 7 zeytin
bi kaç küçük kaşar peynir
yeşil çay
yerfıstığıyla

ara
bi avuçtan az çekirdek
türk kahvesi

öğleni 4 5 gibi annemde yerim
:KK5::KK5::KK5:
Slm kızlar
Sersum resmen ot ile yaşıyorum ama yok yok yok

Akşam
bol salata
canım sebzeler de su toplatıyor biliyorsun biraz saf proteini denemelisin bence..:KK66:

günaydın kızlar...:KK68::KK68::KK68:

sabah kafama dank etti ve spora başlamaya karar verdimEn Büyük KK biraz geç kaldım ama napalım zararın neresinden dönülse kardır..az önce 2 mil leslie ablamı yaptım akşam bi 2 mil daha yapacağım..hergün 2 kere yaparsam belki bu hafta bir atak yapabilirim..proyla beraber..En Büyük KKEn Büyük KK
kahvaltım
kekikli dukan krepi arası
peynir zeytin
çayy

hadi hayırlısı...:KK49::KK49::KK49:

Sersumcum canım ben her gün 40 /60 dk yürüyorum, biliyosun 2 şok diyet yaptım ama olmadı veremedim.
Ama en azından Spor sıkılaşyırıyor.
Biraz normal beslenip tekrar etkili bi şok planlıyorum bakalım, hayırlısı inşallah...

Kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
3 salatalık
2 dilim peynir
1 avuç leblebi üzüm

akşam
yeşil fasulye
yoğurt

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...

çakmel haklısın canım:KK5:..sporsuz olmuyor olmuyor...bu hafta iyice sıkıcam inşallahEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK...günde 4 mil leslie ablam işe yarayacak En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X