Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tatiller ficanscımselam kızlar
yarın için herkese bol eksiler diliyorum
sersumcum beni de izinli sayarmısın canım, dün yoldaydık biz de 2-3 hafta olmayacağım arada uğrarım burada tartı da yok inşallah çok kilo almadan dönerim
bende bu hafta aynıyım canım yaa katılıyorum sana hiç bişe yakışmıyo bazen elbiseye heves ediyom çok güzel elbiseler ama yakışmıyo iyice dobi gösteriyorumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:84.9 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:84.6 kg
fark:00
yüzde:%0
spor:yok
günaydın canlar.....ben aynıyım...poffff..günya bu hafta çok umutluydum gelen misafir olayı mahfetti...haftaya tatil napıcam bilmiyorum..dün alışverişe gittim hiç bir şey alamadım..yakışmıyor ki...
kahvaltım
dukan krepi arası
sucuk ve kaşar
çayy
umarım siz çok güzel kilolar vermişinizdir..girlboymom liste için kolay gelsin canım...
![]()
maltana var bebek mağazaları ve Migroslarda bende içmiştim onda alkol yok, vitamalt bulsan on numara süt getiriyo ama benim zamanımda2012 yılı yani kalmamıştı piyasada süper süt yapardı amaKızlar sonunda bugün sutum iyi yaklaşık iki katı dün bira fabrikasına gittik eşimle ordan bira mayasi ve Malt aldık Malt çok şekerli ama çok iyi süt yaptı artık napıyım bi süre diyete dikkat ederek yanında Malt içeceğim aslında alkolsüz bira bulabilsem o da çok iyiymis şeker oranı daha azmi ama nerde bulacağım bi de alkolsüz diye geçse de az oranda 0. 05 gibi bulunuyormus diyorlar o yüzden güvenmek zor şimdilik böyle olsun bakalım diyetime dikkat ettikten sonra günlük 200 çal fazladan çok kilo aldirmaz inşallah napalım süt daha önemli
Vitamalt aldım canım 6 şişe varmış promalt siparis verdim inşallah o da böyle yarar yaa 1 kere içtim dün bugün iki kat süt aldımmaltana var bebek mağazaları ve Migroslarda bende içmiştim onda alkol yok, vitamalt bulsan on numara süt getiriyo ama benim zamanımda2012 yılı yani kalmamıştı piyasada süper süt yapardı ama
evet vitamalt çok iyi okonuda, bulgur pilavıda yiyebilirsen ye canım yeşil üzüm onlarda güzel veriyo sütüVitamalt aldım canım 6 şişe varmış promalt siparis verdim inşallah o da böyle yarar yaa 1 kere içtim dün bugün iki kat süt aldım
1 hafta menü paylaşımından sonra sen de liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cumaya listeye katılabilirsin canım..bildirim günleri cumamı, ben karatayla deva edicem su anki sabahki kilom 77,800 çıktı, haftayamı başlayayım bildirim yapmaya, başlangıç kilom olarak 77,800 sayabiliriz ohalde
tabiki kabul ederim yaparım. menümü bildiriyorum, karataycıyım bu arada.1 hafta menü paylaşımından sonra sen de liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cumaya listeye katılabilirsin canım..![]()
tabiki kabul ederim yaparım. menümü bildiriyorum, karataycıyım bu arada.
sabah
2 yumurta ve lor peynirli omlet
domates
1 kk beyaz peynir
6 7 zeytin
bi kaç küçük kaşar peynir
yeşil çay
yerfıstığıyla
ara
bi avuçtan az çekirdek
türk kahvesi
öğleni 4 5 gibi annemde yerim
canım sebzeler de su toplatıyor biliyorsun biraz saf proteini denemelisin bence..Slm kızlar
Sersum resmen ot ile yaşıyorum ama yok yok yok
Akşam
bol salata