- 30 Ocak 2013
- 29.418
- 43.905
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu sene hasta olanlar bir türlü iyilesemiyor gorumcemde iki aydır hasta denemediği yöntem kalmadıAynen bende 2 katli seviyorum ve yerleride tahta seviyorum ama esim oyle bir evde buyumus bikmis herhalde hic sevmiyor. bizim evin yerleri seramik ewwww hic sevmiyorum ben. Ama yakinda kocisim mecbur sevecek cunku 1 kat cikmamiz gerekiyor evin ustune cocuklar buyudukce yerimiz daraliyor.
canim aslinda geciyordu antibiyotiksiz ama bu defaki inatci cikti gecmiyor.![]()
Eşimle bizim hayalimiz de 2 katlı ..İnşallah emeklilikte..Senin dediğine gelecek yine kocişin boş ver..Aynen bende 2 katli seviyorum ve yerleride tahta seviyorum ama esim oyle bir evde buyumus bikmis herhalde hic sevmiyor. bizim evin yerleri seramik ewwww hic sevmiyorum ben. Ama yakinda kocisim mecbur sevecek cunku 1 kat cikmamiz gerekiyor evin ustune cocuklar buyudukce yerimiz daraliyor.
canim aslinda geciyordu antibiyotiksiz ama bu defaki inatci cikti gecmiyor.![]()
ben evde telefonu taşısam bayaa olur heralde benimde
Aynen ben de gençleri görüyorum hastalığı davet ediyorlar..Geçen kızıma gittim arkadaşıyla yanıma geldi benden korkusuna giyiyor benimki montunu arkadaşı kazakla gelmiş..Hemde ankara ayazında..buralarda da salgın var diyorlar
bakıyorum da okula gidip gelen çocuklar olsun. çalışan kadınlar erkekler olsun.
ne bi bere ne bi atkı var üstlerinde
bu çocuklar sabah 7 buçukta gidiyorlar okula. yaka bağır açık. kimisinde mont bile yok tenefüslerde . çıkmış üstündekiyle. donuyor dötü ama giymiyor .
sonra hasta oluyorlar ve okula o mikrobu taşıyorlar. sonra ver elini salgın.
yememiş mi kızın. kızının kilosu kaç sersum. niye yemiyor.Günaydın güzeller....Dün gece yorgunluktan sızmışım..
Hasta çoktu geberdik..Pazartesi malum..
10 da kalktım
kahvaltım
peynirli omlet
zeytin
avuç içim kadar ıspanaklı börek(kızıma bırakmıştım sabah yememiş)
yarım muz
3 ceviz
![]()
bak hele kazak ile geziyorlar . salgını bunlar çıkarıyorEşimle bizim hayalimiz de 2 katlı ..İnşallah emeklilikte..Senin dediğine gelecek yine kocişin boş ver..Yerler seramik ben de hiç sevmem
ben evde telefonu taşısam bayaa olur heralde benimde
Aynen ben de gençleri görüyorum hastalığı davet ediyorlar..Geçen kızıma gittim arkadaşıyla yanıma geldi benden korkusuna giyiyor benimki montunu arkadaşı kazakla gelmiş..Hemde ankara ayazında..![]()
afiyet olsun . foto yok mu fototünaydın kızlar
sabah çeyrek muz
öğlen için dışarı
2 yemek kaşığı pırasa çıkarttım zeytinyağ donmuş açılsın diye
yarım su bardağı ayran
1 kepçe acılı domatesli şehriye çorbası
çok severim salçayı . salçalı yumurtayı ama midemi yakıyor . inşallah senin yakmazBende öğlene cocuklara salça kavurmustum bir dilim ekmeğe salça sürdüm iki dilim domates 1 bardak ayran
Afiyet olsun canım çift lavas olmayaydi iyiydiafiyet olsun . foto yok mu foto
çok severim salçayı . salçalı yumurtayı ama midemi yakıyor . inşallah senin yakmaz
afiyet olsun
öğlen yemeğimi evde unuttum .
çiğköfte söyledik . ayran ile yiycez . çift lavaşlı![]()
he ya yedim bile. ayran içtim yanında.Afiyet olsun canım çift lavas olmayaydi iyiydi
Biz nöbet usulü çalışıyoruz canım..4-5 güne bir gidiyorum işeyememiş mi kızın. kızının kilosu kaç sersum. niye yemiyor.
bugün işe gitmiycen mi.
bak hele kazak ile geziyorlar . salgını bunlar çıkarıyor
ben çiğ köfte söyleyince porsiyon söylüyorum marulun içinde yiyorum lavaş yemiyorum...he ya yedim bile. ayran içtim yanında.
Afiyet olsun çalışınca kilo vermek daha kolay oluyor bence iş çıkışı biraz yürüyüşle telafi edersinhe ya yedim bile. ayran içtim yanında.