• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen bende 2 katli seviyorum ve yerleride tahta seviyorum ama esim oyle bir evde buyumus bikmis herhalde hic sevmiyor. bizim evin yerleri seramik ewwww hic sevmiyorum ben. Ama yakinda kocisim mecbur sevecek cunku 1 kat cikmamiz gerekiyor evin ustune cocuklar buyudukce yerimiz daraliyor. :rolleyes:

canim aslinda geciyordu antibiyotiksiz ama bu defaki inatci cikti gecmiyor.:KK62:
Canım bu sene hasta olanlar bir türlü iyilesemiyor gorumcemde iki aydır hasta denemediği yöntem kalmadı

buralarda da salgın var diyorlar
bakıyorum da okula gidip gelen çocuklar olsun. çalışan kadınlar erkekler olsun.
ne bi bere ne bi atkı var üstlerinde
bu çocuklar sabah 7 buçukta gidiyorlar okula. yaka bağır açık. kimisinde mont bile yok tenefüslerde . çıkmış üstündekiyle. donuyor dötü ama giymiyor .
sonra hasta oluyorlar ve okula o mikrobu taşıyorlar. sonra ver elini salgın.

kahvaltım 1 poğaça . 1 yumurta çay
kahvaltımı yapamadan çıktım. üstelik öğlen için kendime hazırladığım roka , peynir , zeytin , haşlanmış yumurtamı da evde poşette unuttum. almamışım daha doğrusu yanıma.

sersum, post: 49255784, member: 192500"]Ohh hadi geçmiş olsun canım...:KK54:[/QUOTE]
Saik canım çok şükür cikmadi yoksa her yönden benim için zor olacakti

Aynen bende 2 katli seviyorum ve yerleride tahta seviyorum ama esim oyle bir evde buyumus bikmis herhalde hic sevmiyor. bizim evin yerleri seramik ewwww hic sevmiyorum ben. Ama yakinda kocisim mecbur sevecek cunku 1 kat cikmamiz gerekiyor evin ustune cocuklar buyudukce yerimiz daraliyor. :rolleyes:

canim aslinda geciyordu antibiyotiksiz ama bu defaki inatci cikti gecmiyor.:KK62:
Eşimle bizim hayalimiz de 2 katlı ..İnşallah emeklilikte..Senin dediğine gelecek yine kocişin boş ver..:KK53::KK53:Yerler seramik ben de hiç sevmem
Evde olmama rağmen iyi hareket etmism :))

Eki Görüntüle 1924016
ben evde telefonu taşısam bayaa olur heralde benimde:spor::KK9:

buralarda da salgın var diyorlar
bakıyorum da okula gidip gelen çocuklar olsun. çalışan kadınlar erkekler olsun.
ne bi bere ne bi atkı var üstlerinde
bu çocuklar sabah 7 buçukta gidiyorlar okula. yaka bağır açık. kimisinde mont bile yok tenefüslerde . çıkmış üstündekiyle. donuyor dötü ama giymiyor .
sonra hasta oluyorlar ve okula o mikrobu taşıyorlar. sonra ver elini salgın.
Aynen ben de gençleri görüyorum hastalığı davet ediyorlar..Geçen kızıma gittim arkadaşıyla yanıma geldi benden korkusuna giyiyor benimki montunu arkadaşı kazakla gelmiş..Hemde ankara ayazında..:sinirli:

Günaydın güzeller....Dün gece yorgunluktan sızmışım..
Hasta çoktu geberdik..Pazartesi malum..
10 da kalktım
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
peynirli omlet
zeytin
avuç içim kadar ıspanaklı börek(kızıma bırakmıştım sabah yememiş:kızgın:)
yarım muz
3 ceviz
:kk77::kk77::kk77:
yememiş mi kızın. kızının kilosu kaç sersum. niye yemiyor.
bugün işe gitmiycen mi.
Eşimle bizim hayalimiz de 2 katlı ..İnşallah emeklilikte..Senin dediğine gelecek yine kocişin boş ver..:KK53::KK53:Yerler seramik ben de hiç sevmem
ben evde telefonu taşısam bayaa olur heralde benimde:spor::KK9:

Aynen ben de gençleri görüyorum hastalığı davet ediyorlar..Geçen kızıma gittim arkadaşıyla yanıma geldi benden korkusuna giyiyor benimki montunu arkadaşı kazakla gelmiş..Hemde ankara ayazında..:sinirli:
bak hele kazak ile geziyorlar . salgını bunlar çıkarıyor

tünaydın kızlar

sabah çeyrek muz

öğlen için dışarı

2 yemek kaşığı pırasa çıkarttım zeytinyağ donmuş açılsın diye
yarım su bardağı ayran
1 kepçe acılı domatesli şehriye çorbası
afiyet olsun . foto yok mu foto o_O
Bende öğlene cocuklara salça kavurmustum bir dilim ekmeğe salça sürdüm iki dilim domates 1 bardak ayran
çok severim salçayı . salçalı yumurtayı ama midemi yakıyor . inşallah senin yakmaz
afiyet olsun
öğlen yemeğimi evde unuttum .
çiğköfte söyledik . ayran ile yiycez . çift lavaşlı:sopa:

afiyet olsun . foto yok mu foto o_O

çok severim salçayı . salçalı yumurtayı ama midemi yakıyor . inşallah senin yakmaz
afiyet olsun
öğlen yemeğimi evde unuttum .
çiğköfte söyledik . ayran ile yiycez . çift lavaşlı:sopa:
Afiyet olsun canım çift lavas olmayaydi iyiydi

yememiş mi kızın. kızının kilosu kaç sersum. niye yemiyor.
bugün işe gitmiycen mi.

bak hele kazak ile geziyorlar . salgını bunlar çıkarıyor
Biz nöbet usulü çalışıyoruz canım..4-5 güne bir gidiyorum işe:kahve:24 saat nöbet..ama dün eksik mesaim vardı 8-20 çalıştım nöbete kalmadım..

he ya yedim bile. ayran içtim yanında.
ben çiğ köfte söyleyince porsiyon söylüyorum marulun içinde yiyorum lavaş yemiyorum...:KK66:

Öğleden sonra iş arkadaşım gelecek kısır yapıcam..buzlukta sigara böreği vardı onu da kızartırım ben börekten belki 1 tane yerim belki yemem...:KK53:

@demirleke öğle yemeğim canım :)

Screenshot_2016-12-13-13-27-30.webp

Back
X