• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

pırasanın kalorisi ne kadar da azmış :) ben öğlen 2 kaşık yedim 30 kalori almışım akşam dha fazla yerim o zaman :) salatalıktan az kalorisi var 1 kaşığın resmen :) Limonla da süper oluyor

upload_2016-12-13_14-32-18.webp

hareketsız bır işim var muhasebe ve masa başı hareket alanım yok ... sabah 8,30 akşam 6,30 on saat oturuyorum evde olsam daha hareketlıyım ıse başladım kılo aldım
canım o bahanesi galiba. ben de memurum masa başındayım . hamilelikte 10 kilo aldım son hamileliğimde yani. öncekilerde de 10 ve 12 kilo almıştım. sen dikkat et

canım o bahanesi galiba. ben de memurum masa başındayım . hamilelikte 10 kilo aldım son hamileliğimde yani. öncekilerde de 10 ve 12 kilo almıştım. sen dikkat et
2013 yazın bacağımdan operasyon geçirmiştim 3 gün yattım 3 hafta sargı ile dolaştım ve o zaman bile spor yapmadan 2.5 ayda 13 kg vermiştim insan istedikten sonra her şey kolay canım. aslında işte diyet yapmak daha kolay en azından habire girip çıktığın bir mutfak olmuyor

2013 yazın bacağımdan operasyon geçirmiştim 3 gün yattım 3 hafta sargı ile dolaştım ve o zaman bile spor yapmadan 2.5 ayda 13 kg vermiştim insan istedikten sonra her şey kolay canım. aslında işte diyet yapmak daha kolay en azından habire girip çıktığın bir mutfak olmuyor
öyle haklısın . evde daha çok mutfak istiyor insannın canı. buzdolabi vs karıştırıyor

öyle haklısın . evde daha çok mutfak istiyor insannın canı. buzdolabi vs karıştırıyor
hiç değilse canım yemek yapmaya girdiğinde bile insan zorlanıyor. doğal olarak ama işte iken öğlen yiyeceğin sınırlı oluyor hatta iş yerinin kendi verdiği yemek yoksa yemek parasnı veriyorsa yanında götürüp diyetine tam uyum sağlamakla birlikte yemek parası cebine bile kalıyor.

hani diyorum iş bulsam kendi yemeği yerine yemek parası olsa direk yemek parasını biriktirip kitap alırım evden götürerek diye düşünüyorum :D

Selam kizlar sonunda gelebildim. Sabah yine cok hasta uyandim bogazimin agrisindan yutkunamadim. burnum tikali nefes alamiyorum bas agrisi yapiyor. esim sonunda mecbur kaldi 3 gunluk 3 tane antibiyotik yazdi bana. adamin antibiyotik denince sinirleri hopluyor. hastalarina bile mecbur kalmadan vermez. gerci burdaki doktorlarin geneli boyle. :KK62:
Ama dogal yollarla gecmedi ne yapayim 10 gun oldu hala hastayim.:KK1:

Sabah balli cay ve yumurta ekmek yedim zorla. sonra kizlari okula biraktim oglani da dis doktoruna goturdum 1 dolgu daha yapildi. onu okula biraktiktan sonra ilacimi aldim. midem bosmus bulanti yapti. ben de earl gray cay ve 4-5 adet zeytinyagli yaprak sarmasi yedim. basim icinde agri kesici aldim biraz daha iyiyim.
oglen yine sarmalardan yerim, sonra biraz iyilesirsem spora gidicem ama yormuycam kendimi.
Aksama sacda pirasali borek yapmayi dusunuyorum. cocuklar cok seviyorlar bende 1 adet yerim ssanirim.:KK39:
Cok gecmis olsum canim. Bende de vardi bogaz agrisi burun tikanikligi simdi iyiyim sukur.

Bizim aile hekimimiz de ayni esin gibi, ilac yazdirirken 40 takla atiyoruz :KK48:

Ya aksamlari dayanamiyorum esim yerken.

Hep o yuzden diyetim bozuluyor.

Biraz ince de kurabiye yaptim 2 tane yedim, aksam yemem insallah Eki Görüntüle 1924362
ayyyyy. ne kaaa güzel. tarif de yazsan ya.
yarın oğlanın yerli malı haftası şeysi var anneler de gitcek. yaparım belkim.
akşamları ben de aynı. saat 10 a kadar dayanırım . ama 10 dan sonra oh gelsin kek , çekirdek
eşim yerken dayanamıyoum

ayyyyy. ne kaaa güzel. tarif de yazsan ya.
yarın oğlanın yerli malı haftası şeysi var anneler de gitcek. yaparım belkim.
akşamları ben de aynı. saat 10 a kadar dayanırım . ama 10 dan sonra oh gelsin kek , çekirdek
eşim yerken dayanamıyoum
Canim kullu kurabiye ismi cok cok kolay bir hamur ve kolay sekil alip hemen yapiyorsun.

1 paket margarin
1 cay bardagi sivi yag
1 yumurta
1 kabartma tozu
Alabildigi kadar unla cok degil 5 dk yoguruyorsun. Cevizden biraz kucuk sekil verip pisiriyorsun. Uzerine de 1 bardak kudra sekeei, 1 kasik kakao karistirim kurabiye sicakken uzerine eliyorsun. Bu kadar.

2 tepsi cikiyor bu olculerle.

Canim kullu kurabiye ismi cok cok kolay bir hamur ve kolay sekil alip hemen yapiyorsun.

1 paket margarin
1 cay bardagi sivi yag
1 yumurta
1 kabartma tozu
Alabildigi kadar unla cok degil 5 dk yoguruyorsun. Cevizden biraz kucuk sekil verip pisiriyorsun. Uzerine de 1 bardak kudra sekeei, 1 kasik kakao karistirim kurabiye sicakken uzerine eliyorsun. Bu kadar.

2 tepsi cikiyor bu olculerle.
güzelmiş canım . sağ ol tarif için

Safransari Safransari canim yaotigin kurabiyler cok guzel ellerine saglik bn de cok seviorum dun bende esime starbucs kirabiyesi yaotim nefis gorunuodu kilolari verim yerim azcik azcik

Kizlar oglen tavuk ayran bir dilim ekmek
Ikindi 19 badem sutlu kahve yarim elma
Cok yoruldum okulda guya yarim gunumdu yine tam gun okulda kaldim yani smdi dinleniorum ins aksam yine 5 km yuruyus ins yani yuruyus mukemmel bisey

Back
X