• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende zayıflamak ıstıyorum evlenelı bir bucuk sene oldu 53 kıloyla gelınlık gıydım şimdi 73 kıloyum 20 kılo aldım arkadaşlar birde bebek ıcın uğraşıyoruz eğer bu kıloyla hamıle kalırsam ayağa kalkamıycam :( :( ama hiç doymuyorum ben bu ıstahı nasıl kesıcem

bende zayıflamak ıstıyorum evlenelı bir bucuk sene oldu 53 kıloyla gelınlık gıydım şimdi 73 kıloyum 20 kılo aldım arkadaşlar birde bebek ıcın uğraşıyoruz eğer bu kıloyla hamıle kalırsam ayağa kalkamıycam :KK43: :KK43: ama hiç doymuyorum ben bu ıstahı nasıl kesıcem
nefsine hakim olmak senin elinde de nasıl yapmalı . karar sen ver. yulaf ağırlıklı beslen , tok tutar .
evde hamur işi börek kek yapma. sebze yemeği ve çorbalara yönel . eve abur cubur alma

bende zayıflamak ıstıyorum evlenelı bir bucuk sene oldu 53 kıloyla gelınlık gıydım şimdi 73 kıloyum 20 kılo aldım arkadaşlar birde bebek ıcın uğraşıyoruz eğer bu kıloyla hamıle kalırsam ayağa kalkamıycam :KK43: :KK43: ama hiç doymuyorum ben bu ıstahı nasıl kesıcem
çok hızlı klo almışsın
olsun verilmez diye bi şey yok . ama vermen lazım. daha bebiş de yok bak . hamile kalırsan da zor olur sonra

Aksama lahmacun yapacam bende fındık lahmacundan iki tane yerim bugün zaten istahim hiç yok acikmiyorum
nasıl yapıyorsun ki canım. resim at bize
Öğleden sonra iş arkadaşım gelecek kısır yapıcam..buzlukta sigara böreği vardı onu da kızartırım ben börekten belki 1 tane yerim belki yemem...:KK53:
oooo . yeme sen börek . kısır ye şekerim

Hoşgeldin canım evet doğum yapmadan baya kilo almışsın insallah verirsin

Canım ben ekmek firinina yolluyorum içi evde hazırlıyorum
heeemm . ne güzel . çözümü bulmuşsunuz . bizim burda yok yakın fırın falan .
yarın ortanca çocuğumuzun yerli malı haftası dolayısıyla anneler tanışma etkinliği var sınıfta. ne yapsam götürsem . her anne götürcekmiş. genelde tatlı götürüyorlar . kek kurabiye. ben tuzlu ne yapabilirim

Dün akşam börek yediğim için pismandim ama bugün telafi ettim ;))

Gece şeytan çok dürttu acikinca kalk elif borek ye yarın yarım saat fazla yurur eritirsin diye ama uymadım o şeytana :)

Screenshot_2016-12-13-14-08-57.webp

heeemm . ne güzel . çözümü bulmuşsunuz . bizim burda yok yakın fırın falan .
yarın ortanca çocuğumuzun yerli malı haftası dolayısıyla anneler tanışma etkinliği var sınıfta. ne yapsam götürsem . her anne götürcekmiş. genelde tatlı götürüyorlar . kek kurabiye. ben tuzlu ne yapabilirim
Mercimek köftesi yap bence güzel süsle marul tabağına ceri domates de köy küçük küçük

nefsine hakim olmak senin elinde de nasıl yapmalı . karar sen ver. yulaf ağırlıklı beslen , tok tutar .
evde hamur işi börek kek yapma. sebze yemeği ve çorbalara yönel . eve abur cubur alma

denıycem hepsını ama cok iştahlı eşim cok onun yanında dıyet yapmak cok zor :(

çok hızlı klo almışsın
olsun verilmez diye bi şey yok . ama vermen lazım. daha bebiş de yok bak . hamile kalırsan da zor olur sonra

hareketsız bır işim var muhasebe ve masa başı hareket alanım yok ... sabah 8,30 akşam 6,30 on saat oturuyorum evde olsam daha hareketlıyım ıse başladım kılo aldım

denıycem hepsını ama cok iştahlı eşim cok onun yanında dıyet yapmak cok zor :KK43:
merhaba canım aramıza hoşgeldin. bende ailemle yaşıyorum mesela babam da çok iştahlıdır. haftada 3-4 gün tatlı yapsan niye yaptın demez gece 12 de 1 de kocaman ekmek sandevich yer acıktım diyip bir ara bende ona yaparken sandevich falan yiyordum ama zamanla nefsim köreldi diyete başladım başlayalı. şimdi yine yapıyorum bizimkilere kek pasta börek ama daima tadımlık yiyorum. sonuçta 1 dilim de aynı tadı veriyor 1 çatal da maksat nefsi köreltmek :)

Back
X