Tebrikler canim2015 haziranda almıştım bu pantolonu staja başlarken tabi staj bitiminde ağustos gibi yanlış hatırlamıyorsam 79 kg yu gormustum :) şimdi çuval gibi oluyor daralttircam :)
Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924744 Eki Görüntüle 1924743
Canım bende gittim doktora ama serum takmadilar. Sinir oldum zaten eşim bugün yine götürecek bakalımCanım ben emzirip grip olduğumda serum taktırırım içine ağrı kesici hariç c ve b vitamini ekletirim kendime gelirim ben de ağır atlatırım gribi
Ayy daraltmak ne güzel şey kıyafetleriDaima aldığım pantolonlarda 44 beden almak zorunda kalıyordum belden büyük geliyordu ama basenler tam oturmasın göze çarpmasın diye. öyle 2 pantolonum var. şimdi hem basenler biraz daha bol bel süper bol geliyor onları terziye götürüp daralttırayım diyorum.
Hadi gözün aydın canım...Kızlar yaşasın sonunda regl oldum biraz ağrılı geçiyor ama sonunda oldu
Yaş tarhana güzel olur aslında..pratik hem de geçirme derdi de yok..Benim hep annem yapar sağolsunay maşallah ne güzel beslenme ne güzel yürüyüş vs .
kahvaltı yapamadan çıktım evden
çünkü saatimi kurmadan yatmışım. eşim kaldırdı sabah. çorba pişirdim çocuklara . tarhana çorbası . tarhanayı kendim yaptım ama kurutmaya fırtasım olmadı ekim ayında yapınca. kurutamayınca parçalaa ayırdım . buzdolabı poşeti ile buzluğa attım. yaş tarhana oldu. onu yaptım. pişince üstüne terbiye yapıyoum ben. süzme yoğurt, yumurta sarısı ile. normal yağurt da olur . bu kez süzme vardı o nu kullandım. altını kapatınca terbiyesini döküyorum . hızlı çırpıyorum. üzerine nane ve zeytin yağını koyup karıştırıp kapatıyorum.
bir de pankek yaptım çocuklara. buzlukta siğara böreği vardı . çıkardım ..öğlen yapar abla diye. neyse yemeden çıktım. işe geldim ki kar dolmuş her yer.
akşam kar yağdı. sabah baya olmuş . soğuk ve kar erken geldi bu yıl . her yıl yılbası akşamı yağırdı kar .
kahvaltı yapamadığım için burda nescayfe 3 ü bi yerde içiyorum. çok lazımmış gibi. 1 paket de etiform yedim. bi yerden dikkat ediyorum ama . hepten bırakmadım yani
akşam kurabiye pişirdim. tuzlu . içine sirke ve nişasta da koydum. çok kıtır oldu. ortanca oğlanın anasınıfı etkinliği ve anne tanışma etkinliği var. yerli malı haftasıymış. ikram bi şey yapıp götürcez işte. çocuklara da eğlence olacakmış. böyle bizden
Geçmiş olsunBenimki de haşimato canım şuan hipotiroide dönüştü öyle olurmuş
Senin işin kolay canım verirsin kısa sürede inşallah59 kiloyum ne verirsem o kar 55-54 hepsi kabulüm süper olur yanii
çok güzel..Dün gece azcık yağdı burada sonra soğuk ama günlük güneşlikPencerem bugün böyle
canım ben kızıma 1 tatlı kaşığı balın üzerien azcık toz zencefil çok az karabiber ve 3-4 damla limon sıkıp macun gibi yapıp içiriyordum kesiyordu hemen..alerjik yapısı bu oğlanın
kullandığı ilaçtan . yediği şekerden kabarır .
antibiyotik penisiline de alerjisi var. sinek ısırır gözü balon gibi olur. yumuk yumuk .
okulda olmamış dün . okuldan çıktık başladı. evde de yarım saat sürdü. aniden kesildi.
yatma vakti yine başladı. uykusunda da oldu. yok çocuk da ağlıyor gece . uyuyamıyor .
Sana da çok geçmiş olsun bende de kırıklık var bugün..Slm kızlar! O kadar ağır grip oldum ki kaç gündür gram iyileşmedim. Doktora da gittim hiç faydasını göremedim çünkü emzirdigim için ilaç icemiyorum. Annem bende ne bulsa yediriyor iciriyor hiç duzelmedim. Cuma günü tartiyida düşünüyorum malûm yürüyüş de yapamıyorum. Off off çok hastayım ya
zaneden alıp taktırıyorum tabi sen bilirsinCanım bende gittim doktora ama serum takmadilar. Sinir oldum zaten eşim bugün yine götürecek bakalım
Sersum kızmazsan kırılmazsan bişey dicem ikeaya gidince sürekli orda köfte yiyorsun İKEA'nın etleri için bi ara söylenti çıkmıştı keşke orda yemesenSelam canlar..sabah 10 gibi kalktım boğazım gıcıklanıyor benimde..kızım regl olmuştu aradı anne gel çok karnım ağrıyor diye..Hap almış ben gelene kadar geçmiş..ama öğleden sonra önemli dersi yoktu aldım..ikeaya gittik mumluk hediye ettiler ikea'dan bahaneyle onu aldım (mail gelmişti hediyenizi alın diye) yemek yedik azcık bakındık geldik
kahvaltı yok
öğle yemeği
ikea köfte
10-15 patates
karışık sebze haşlama
kızım pasta aldı pastasından 3-4 çatal
yok canım neden kızayım kırılayım..ben de okumuştum onları ama sonra açıklama yapıldı ikeanın Türkiyedeki köfteleri burada yani Türkiyede üretiliyor..onun için rahatça yenebilir..İkeanın sitesinde de yazıyor zatenSersum kızmazsan kırılmazsan bişey dicem ikeaya gidince sürekli orda köfte yiyorsun İKEA'nın etleri için bi ara söylenti çıkmıştı keşke orda yemesen
tamam öyle de yapayım. dün keçiboynuzu pekmezi aldım. 2 tatlı kaşığı içti. tereyağlı çok sever. kendisi tatlı şeyleri seviyor .
Cok gecmis olsun canim. Gribin en iyi careai dinlenmek. Yorma kendini yat yatabildigin firsattaSlm kızlar! O kadar ağır grip oldum ki kaç gündür gram iyileşmedim. Doktora da gittim hiç faydasını göremedim çünkü emzirdigim için ilaç icemiyorum. Annem bende ne bulsa yediriyor iciriyor hiç duzelmedim. Cuma günü tartiyida düşünüyorum malûm yürüyüş de yapamıyorum. Off off çok hastayım ya
Masallah canim2015 haziranda almıştım bu pantolonu staja başlarken tabi staj bitiminde ağustos gibi yanlış hatırlamıyorsam 79 kg yu gormustum :) şimdi çuval gibi oluyor daralttircam :)
Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924744 Eki Görüntüle 1924743
Selam canlar..sabah 10 gibi kalktım boğazım gıcıklanıyor benimde..kızım regl olmuştu aradı anne gel çok karnım ağrıyor diye..Hap almış ben gelene kadar geçmiş..ama öğleden sonra önemli dersi yoktu aldım..ikeaya gittik mumluk hediye ettiler ikea'dan bahaneyle onu aldım (mail gelmişti hediyenizi alın diye) yemek yedik azcık bakındık geldik
kahvaltı yok
öğle yemeği
ikea köfte
10-15 patates
karışık sebze haşlama
kızım pasta aldı pastasından 3-4 çatal
Tebrikler canim
Yoruldum ama değdi :) kendime ekmek aldım rafine buğday ekmegiymis yani işlenmemiş buğdaydanmis esmer ekmek tattim gayet lezzetli idi :)
Eki Görüntüle 1924839
pacer diye bir program canımbu programın adı ne canım
Aynen canım katılıyorum daha yaygın olsa keşke ikeaGecen saravoglu pekmezleri.tanitiyordh, keciboynuzu pekmezi acik ara ondeymis diger peymezlere gore. Cok cok yararliymis.
Evdeki uzum.bitince keciynuzu alacagim bende.
Cok gecmis olsun canim. Gribin en iyi careai dinlenmek. Yorma kendini yat yatabildigin firsatta
Masallah canim
Benim de bir dunya kitafrtim var daralmasi gereken, hep bekliyorum.biraz daha zatiflayayim diye ama bu kiloda takildim kaldim artik. Kiyafetlerimi daraltsam cok iyi olacak.
Ya rn buyuk hayalik.ikia gezmek. Keske daha fazla sehirde acilsa
Yeniden yüklemiştim ve yeniden sildim şarjım 1 gün dayanmıyordupacer diye bir program canım
evde olmak çok güzel hele 20 yıl çalışınca hep güzel hep güzelOh oh masallah dokturdurmussunuz yine gezenler tozanlar cocugu hasta olanlara gecmis olsun oncelikle dikkst edin bebislere lutfen
Bugun lar yagisi nedeniyle okullar tstil evdeyim cok sukur kar varken disarda sicacik evde kahve icmek super bisey evet gelelim kahvaltiya
2 dil ekmek
2 yumurta
5 zeytinazcik peynir
Oglen arkadastaydim bi kurabiye yedim kacamak ama minnacik tek lokmalik
canım maşallah yürüyecek yer parkur vs var mı .7 km nerede yürüyorsun şekerim
çocukların servisi vs si yok mu. küçükler mi.
senin de üç tane bilirsin beni.
evet tencere dibini ben yiyorum. çünkü görmüyorlar muhallebiiyi sıyırırken. bana kalıyor .
aynı . biri yemem der. başka bi şey ister. öbürü bunda maydonoz var der. vs vs .
ortanca oğlanda öksürük başladı ama şöyle
başlayınca yarım saat sürüyor fakat çok sık öksürüyor. nefes almaya fırsatı yok. sonra kesiliyor bıçak giibi. olmuyor 2 saat falan .sonra yine başlayınca aynı. 2 gündür böyle. soğan bal kürü yaptım. her zaman işe yarar bunda yaramadı. anlayan , bilen , başına gelen var mı?
Pencerem bugün böyle
Ay bende pek severim sıkmayı çökelek peynir sogan bol pubiberli yaparım bende özellikle pazar kahvaltilarinda bir numaraGunaydin kizlar masallah kaynatmissiniz.
Bugun 6:00 da kalktim cocuklar benden SIKMA (Konya eregli yoresine ait sacda yapilan borek) istediler tulum peynirli yaptim 1 tanede ben yedim cayin yaninda.
oglen icin yanimda getirdim 1 tanede oglen yicem.
aksama kemik suyuna sehriye corbasi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?