Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben emzirip grip olduğumda serum taktırırım içine ağrı kesici hariç c ve b vitamini ekletirim kendime gelirim ben de ağır atlatırım gribi
Canım bende gittim doktora ama serum takmadilar. Sinir oldum zaten eşim bugün yine götürecek bakalım

Ayy daraltmak ne güzel şey kıyafetleri
Kızlar yaşasın sonunda regl oldum biraz ağrılı geçiyor ama sonunda oldu
Hadi gözün aydın canım...
Yaş tarhana güzel olur aslında..pratik hem de geçirme derdi de yok..Benim hep annem yapar sağolsun

Benimki de haşimato canım şuan hipotiroide dönüştü öyle olurmuş
Geçmiş olsun

59 kiloyum ne verirsem o kar 55-54 hepsi kabulüm süper olur yanii
Senin işin kolay canım verirsin kısa sürede inşallah
Pencerem bugün böyle
çok güzel..Dün gece azcık yağdı burada sonra soğuk ama günlük güneşlik

canım ben kızıma 1 tatlı kaşığı balın üzerien azcık toz zencefil çok az karabiber ve 3-4 damla limon sıkıp macun gibi yapıp içiriyordum kesiyordu hemen..Geçmiş olsun

Sana da çok geçmiş olsun bende de kırıklık var bugün..

Selam canlar..sabah 10 gibi kalktım boğazım gıcıklanıyor benimde..kızım regl olmuştu aradı anne gel çok karnım ağrıyor diye..Hap almış ben gelene kadar geçmiş..ama öğleden sonra önemli dersi yoktu aldım..ikeaya gittik mumluk hediye ettiler ikea'dan bahaneyle onu aldım (mail gelmişti hediyenizi alın diye) yemek yedik azcık bakındık geldik
kahvaltı yok
öğle yemeği

ikea köfte
10-15 patates
karışık sebze haşlama

kızım pasta aldı pastasından 3-4 çatal

Sersum kızmazsan kırılmazsan bişey dicem ikeaya gidince sürekli orda köfte yiyorsun İKEA'nın etleri için bi ara söylenti çıkmıştı keşke orda yemesen

Sersum kızmazsan kırılmazsan bişey dicem ikeaya gidince sürekli orda köfte yiyorsun İKEA'nın etleri için bi ara söylenti çıkmıştı keşke orda yemesen
yok canım neden kızayım kırılayım..ben de okumuştum onları ama sonra açıklama yapıldı ikeanın Türkiyedeki köfteleri burada yani Türkiyede üretiliyor..onun için rahatça yenebilir..İkeanın sitesinde de yazıyor zaten

Oh oh masallah dokturdurmussunuz yine gezenler tozanlar cocugu hasta olanlara gecmis olsun oncelikle dikkst edin bebislere lutfen
Bugun lar yagisi nedeniyle okullar tstil evdeyim cok sukur kar varken disarda sicacik evde kahve icmek super bisey evet gelelim kahvaltiya
2 dil ekmek
2 yumurta
5 zeytinazcik peynir
Oglen arkadastaydim bi kurabiye yedim kacamak ama minnacik tek lokmalik

tamam öyle de yapayım. dün keçiboynuzu pekmezi aldım. 2 tatlı kaşığı içti. tereyağlı çok sever. kendisi tatlı şeyleri seviyor .

Gecen saravoglu pekmezleri.tanitiyordh, keciboynuzu pekmezi acik ara ondeymis diger peymezlere gore. Cok cok yararliymis.

Evdeki uzum.bitince keciynuzu alacagim bende.

Cok gecmis olsun canim. Gribin en iyi careai dinlenmek. Yorma kendini yat yatabildigin firsatta
Masallah canim
Benim de bir dunya kitafrtim var daralmasi gereken, hep bekliyorum.biraz daha zatiflayayim diye ama bu kiloda takildim kaldim artik. Kiyafetlerimi daraltsam cok iyi olacak.

Ya rn buyuk hayalik.ikia gezmek. Keske daha fazla sehirde acilsa

Aynen canım katılıyorum daha yaygın olsa keşke ikea

pacer diye bir program canım
Yeniden yüklemiştim ve yeniden sildim şarjım 1 gün dayanmıyordu

evde olmak çok güzel hele 20 yıl çalışınca hep güzel hep güzel

Gunaydin kizlar masallah kaynatmissiniz.
Bugun 6:00 da kalktim cocuklar benden SIKMA (Konya eregli yoresine ait sacda yapilan borek) istediler tulum peynirli yaptim 1 tanede ben yedim cayin yaninda.
oglen icin yanimda getirdim 1 tanede oglen yicem.
aksama kemik suyuna sehriye corbasi insallah

canım maşallah yürüyecek yer parkur vs var mı .7 km nerede yürüyorsun şekerim
çocukların servisi vs si yok mu. küçükler mi.

Burda okul otobusleri var o filmlerde gordugunuz sari otobuslerden ama hic guvenli degil mecburen her gun esim ve ben serviscilik yapiyoruz cocuklara. Pazartesi-Persembe esimle beraber calisiyorum ofisimizin yaninda GYM var orada spor yapiyorum. diger gunler mahallede sokakta yuruyus yapiyorum. Buyuk bir sehirde yasamiyoruz apartmanlar yok genelde tek veya 2 katli evler ve sokaklar gunduzleri yuruyus icin cok uygun.

gunduz icin arkadaslar tarifler vermis gece icinde ben bir oneride bulunayim. ayaklarinin altina bol bol viks surup corap giydir. gece rahat uyur fazla oksurmez.

Pencerem bugün böyle

yaaaa cok ozendim. subatta new yorka gidicez sevgililer gunu icin insallah biz ordayken kar yagar.

Ay bende pek severim sıkmayı çökelek peynir sogan bol pubiberli yaparım bende özellikle pazar kahvaltilarinda bir numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…