- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Günlerdir çektiğim stres ten iyidir canım bari iki gün sancısını çeker kurtulurumözletti kendini sıpa. hoş gelmiş , sefalar getirmiş . ağrılı olması bu kadar geç gelmesinden galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlerdir çektiğim stres ten iyidir canım bari iki gün sancısını çeker kurtulurumözletti kendini sıpa. hoş gelmiş , sefalar getirmiş . ağrılı olması bu kadar geç gelmesinden galiba
senin de üç tane bilirsin beni.Çocuklar oldu mu heleki iki uc tane oldu mu ister istemez yaptığınız şeylerde çok oluyor her kafadan birses biri kek ister diğeri sütlaç ister arada kalınca insan hepsini de yapıyor e bu onun tadina bu onun tuzuna helede tencerenin dibindekimuhallebiyi yemeye bayılıyorum yani bide çocukların kalan lokmalari ziyan olmasın diye atıyorum agzima
ay dördüncüyü düşünemiyorum ya. Allah ım isteyene versin inşallahGünlerdir çektiğim stres ten iyidir canım bari iki gün sancısını çeker kurtulurum
Onu siyah turpu oyup içine bal koyuyorlar alttan da küçük bir delil açıp sabaha kadar süzülen suyu alıp içine corekotu veya zencefil koyup içiyorlar hiç yapmadım ben gorumcem oğluna yapar turpun kapağını da kapatacaksin genelde ise yarayan bir tarif diye biliyorumsenin de üç tane bilirsin beni.
evet tencere dibini ben yiyorum. çünkü görmüyorlar muhallebiiyi sıyırırken. bana kalıyor .
aynı . biri yemem der. başka bi şey ister. öbürü bunda maydonoz var der. vs vs .
ortanca oğlanda öksürük başladı ama şöyle
başlayınca yarım saat sürüyor fakat çok sık öksürüyor. nefes almaya fırsatı yok. sonra kesiliyor bıçak giibi. olmuyor 2 saat falan .sonra yine başlayınca aynı. 2 gündür böyle. soğan bal kürü yaptım. her zaman işe yarar bunda yaramadı. anlayan , bilen , başına gelen var mı?
yapıyorum bunu da normalde keser ama kesmedi işte. zencefil de doğradım evet içine. taze olandan .Onu siyah turpu oyup içine bal koyuyorlar alttan da küçük bir delil açıp sabaha kadar süzülen suyu alıp içine corekotu veya zencefil koyup içiyorlar hiç yapmadım ben gorumcem oğluna yapar turpun kapağını da kapatacaksin genelde ise yarayan bir tarif diye biliyorum
Alerji için mevsimi değil ama istersen çocuğu bu dr a götür bazen başka sebeplerde olabiliyor ihmale gelmezyapıyorum bunu da normalde keser ama kesmedi işte. zencefil de doğradım evet içine. taze olandan .
başına gelen vardır belki. farklı bi şey gibi geldi bana . alerji olabilir mi diye düşünüyorum
Canim bende kizimin oksurugunu bu kez tereyahli.pekmezle gecirdim. Tereyagini isitip pemez kattim ilitinca icirdim 4-5 kasik. Gecti cok sukur.yapıyorum bunu da normalde keser ama kesmedi işte. zencefil de doğradım evet içine. taze olandan .
başına gelen vardır belki. farklı bi şey gibi geldi bana . alerji olabilir mi diye düşünüyorum
alerjik yapısı bu oğlanınAlerji için mevsimi değil ama istersen çocuğu bu dr a götür bazen başka sebeplerde olabiliyor ihmale gelmez
tamam öyle de yapayım. dün keçiboynuzu pekmezi aldım. 2 tatlı kaşığı içti. tereyağlı çok sever. kendisi tatlı şeyleri seviyor .Canim bende kizimin oksurugunu bu kez tereyahli.pekmezle gecirdim. Tereyagini isitip pemez kattim ilitinca icirdim 4-5 kasik. Gecti cok sukur.
Cok gecmis olsn
Allah yardimcin olsun benim de allerjik bunyem var tedavi oldum yıllar önce şimdi çok nadiren oluyor benim de dudaklarim siser yavaş yavaş solunum yollarim tikanirdi dr dikkat etmezsen beyin kanaması bile olur derdi ama bi Kac yıldır iyiyim üniversitede iken tedavi oldumalerjik yapısı bu oğlanın
kullandığı ilaçtan . yediği şekerden kabarır .
antibiyotik penisiline de alerjisi var. sinek ısırır gözü balon gibi olur. yumuk yumuk .
okulda olmamış dün . okuldan çıktık başladı. evde de yarım saat sürdü. aniden kesildi.
yatma vakti yine başladı. uykusunda da oldu. yok çocuk da ağlıyor gece . uyuyamıyor .
geçmiş olsun canımBenimki de haşimato canım şuan hipotiroide dönüştü öyle olurmuş
1 çorba kaşığı 15 kalori imiş canım bugün telafi edersin kek ile çekirdeğiafiyet olsun arkadaşım. yine güzel bi menu ile karşımızdasın
ben akşam gidince ne yedim. hatırlayamıyorum . bi dakika ...
hıh pırasa yemeği.
fakat 2 tabak dolusu yedim. yine de sayılır mı bu . hani kalorisi düşük gıdalar vs lerden.
akşam yatmadan çekirdek çitledim. kek ısırdım gizli gizli.
bende :)Çok güzel işin bu yönünü çok seviyorum elbiseleri kendine göre ayarlamayi
Yapalım canım neden olmasın ben ücretsiz izindeyim evdeyim sabah Karatay kahvaltısı yaparım ama ekmek yerim dayanam sadece sabah yerim öğlen yemiyorum yemek meyve veya bi nescafecik akşam da erken yiyoruz 5.5 6 gibiay . evet . tanıyormuşsun.
ah ben de aynıyım. 58 kiloyum. senin istediğin kilolara düşmem lazım. ama yok. yapalım mı beraber bi diyet.
kahvaltıda ne yedin. öğlen ne iyycen
Slm kızlar! O kadar ağır grip oldum ki kaç gündür gram iyileşmedim. Doktora da gittim hiç faydasını göremedim çünkü emzirdigim için ilaç icemiyorum. Annem bende ne bulsa yediriyor iciriyor hiç duzelmedim. Cuma günü tartiyida düşünüyorum malûm yürüyüş de yapamıyorum. Off off çok hastayım ya![]()
Canım ben emzirip grip olduğumda serum taktırırım içine ağrı kesici hariç c ve b vitamini ekletirim kendime gelirim ben de ağır atlatırım gribiSlm kızlar! O kadar ağır grip oldum ki kaç gündür gram iyileşmedim. Doktora da gittim hiç faydasını göremedim çünkü emzirdigim için ilaç icemiyorum. Annem bende ne bulsa yediriyor iciriyor hiç duzelmedim. Cuma günü tartiyida düşünüyorum malûm yürüyüş de yapamıyorum. Off off çok hastayım ya![]()