- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kar yagmasayda 14 şubatı böyle geçirmek bile yeter ya bende sana ozendimyaaaa cok ozendim. subatta new yorka gidicez sevgililer gunu icin insallah biz ordayken kar yagar.![]()
Kar yagmasayda 14 şubatı böyle geçirmek bile yeter ya bende sana ozendimyaaaa cok ozendim. subatta new yorka gidicez sevgililer gunu icin insallah biz ordayken kar yagar.![]()
netde açıkken çifte gidiyor şarj :)Aynen canım katılıyorum daha yaygın olsa keşke ikea
Yeniden yüklemiştim ve yeniden sildim şarjım 1 gün dayanmıyordu![]()
biz izmirde kara hasretPencerem bugün böyle
Aynen katılıyorum sana ben de özendim kocişle baş başaKar yagmasayda 14 şubatı böyle geçirmek bile yeter ya bende sana ozendim
Burda okul otobusleri var o filmlerde gordugunuz sari otobuslerden ama hic guvenli degil mecburen her gun esim ve ben serviscilik yapiyoruz cocuklara. Pazartesi-Persembe esimle beraber calisiyorum ofisimizin yaninda GYM var orada spor yapiyorum. diger gunler mahallede sokakta yuruyus yapiyorum. Buyuk bir sehirde yasamiyoruz apartmanlar yok genelde tek veya 2 katli evler ve sokaklar gunduzleri yuruyus icin cok uygun.
gunduz icin arkadaslar tarifler vermis gece icinde ben bir oneride bulunayim. ayaklarinin altina bol bol viks surup corap giydir. gece rahat uyur fazla oksurmez.
yaaaa cok ozendim. subatta new yorka gidicez sevgililer gunu icin insallah biz ordayken kar yagar.![]()
Benim hayalim öyle evler müstakil dubleksler Bahçeli barbeküsü hobi bahçesi olan şemaveri yakıp çayımı elime alıp kitabımı okumalıyım çocuklar da bahçede koşuştursun ohhh hayal etmesi bile güzelloyy ne güzel sevgililer gününde new york :)) bende tek tabanca girerim artıkbizim yazlığın olduğu belde de site kısımları 2-3 katlı evler. o kadar seviyorum ki direk hemen kapıdan çık bahçe ardından sokak :)
Benim evim öyle sayılır ama bahçesi çok küçük yine de çiçekten maydanoz sogana kadar her köşesine bişey ekiyorumBenim hayalim öyle evler müstakil dubleksler Bahçeli barbeküsü hobi bahçesi olan şemaveri yakıp çayımı elime alıp kitabımı okumalıyım çocuklar da bahçede koşuştursun ohhh hayal etmesi bile güzell
bizim bahçe küçük ama balkon var balkona oturuyoruz yazın akşam üstleri çay demleyip :) gelen geçen komşular laf atıyor selam veriyor :)Benim hayalim öyle evler müstakil dubleksler Bahçeli barbeküsü hobi bahçesi olan şemaveri yakıp çayımı elime alıp kitabımı okumalıyım çocuklar da bahçede koşuştursun ohhh hayal etmesi bile güzell
ah ah kar görsem de dışarı çıksamBurda kar nedeniyle yarin okullar yine tatil yuppiii:) ama benim islerim var disarda hic sevmiorum kar kis cikmayi mecbur
oyy ne güzel sevgililer gününde new york :)) bende tek tabanca girerim artıkbizim yazlığın olduğu belde de site kısımları 2-3 katlı evler. o kadar seviyorum ki direk hemen kapıdan çık bahçe ardından sokak :)
Benim hayalim öyle evler müstakil dubleksler Bahçeli barbeküsü hobi bahçesi olan şemaveri yakıp çayımı elime alıp kitabımı okumalıyım çocuklar da bahçede koşuştursun ohhh hayal etmesi bile güzell
v
bizim bahçe küçük ama balkon var balkona oturuyoruz yazın akşam üstleri çay demleyip :) gelen geçen komşular laf atıyor selam veriyor :)
Amin canım inşallah beklerim çaya ne demek eşim bu yaz 4 ay Amerikadaydı o da demişti böceklerden çok çekmişler Biz de 6 yıldır Bursadaydık şimdi anakucağı İzmire geldik dün de eşimle konuşuyorduk ne özledik Bursa'yı diye ah ahhhŞimdi yazacaklarımı okuyunca bana güleceksiniz ama ben yinede yazayım.
Biz eşimle 5 senedir Sevgililer gününde iki günlüğüne New York'a gidiyoruz. Artık geleneksel hale getirdik. Çünkü bize en yakın en güzel Türk restaurantları orda. İlk gün Sabah kahvaltısını 5. Caddedeki Simit Sarayında öğlen yemeğimi İstanbul kebabta akşam yemeğini Ali Baba restaurantta yiyoruz. 2. Gün sabah kahvaltısı roka cafede öğlen Turkish Kitchen da yiyip dönüyoruz. İki günlüğüne İstanbul'a gidemeyince biz de böyle bir çözüm bulduk kendimize. Heheheheh
Bizim evimiz aynı böyle ama yazın aşırı sıcak ve sürekli yağmurlu. Yağmur yağmur değil resmen gökyüzü delinmiş su boşalıyor gibi. Bahçede pek oturmuyoruz. Birde akşam üstleri Çok böcek ve haşere var sivrisinekler kocaman ve korkunçlar çocuklar bahçede fazla oynayamıyorlar, buranın ikliminden kaynaklanıyor, Kışları sadece 2-3 ay güzel oluyor. Ama haklısın evim Türkiye'de olsaydı keyifli olurdu dediğin gibi. İnşallah Allah sana tam hayalindeki gibi bir ev nasip etsin bende sana çay içmeye gelirim. Unutmadan yazayım, Semaverde olacak yalnız.
Çocukluğum böyle geçti benim. Bursa Emirsultanda büyüdüm. Hala o komşuları ziyarete gidiyorum. Canlarım hepsi.
Burda komşuluk diye birşey yok. 6 senedir bu evde yaşıyoruz yandaki komşuları bile tanımıyoruz.
canım geçmiş olsun. malesef hastalık ayı geldi.Slm kızlar! O kadar ağır grip oldum ki kaç gündür gram iyileşmedim. Doktora da gittim hiç faydasını göremedim çünkü emzirdigim için ilaç icemiyorum. Annem bende ne bulsa yediriyor iciriyor hiç duzelmedim. Cuma günü tartiyida düşünüyorum malûm yürüyüş de yapamıyorum. Off off çok hastayım ya![]()
mamalar çok güzelÖğle yemeğim :) bugün yuruyus yapamayacagm ama çarşıya gidecgm doğal olrk yurumus sayılacağım
Eki Görüntüle 1924739
afiyet olsun inşallah ilerlemezboğazınSelam canlar..sabah 10 gibi kalktım boğazım gıcıklanıyor benimde..kızım regl olmuştu aradı anne gel çok karnım ağrıyor diye..Hap almış ben gelene kadar geçmiş..ama öğleden sonra önemli dersi yoktu aldım..ikeaya gittik mumluk hediye ettiler ikea'dan bahaneyle onu aldım (mail gelmişti hediyenizi alın diye) yemek yedik azcık bakındık geldik
kahvaltı yok
öğle yemeği
ikea köfte
10-15 patates
karışık sebze haşlama
kızım pasta aldı pastasından 3-4 çatal![]()
2015 haziranda almıştım bu pantolonu staja başlarken tabi staj bitiminde ağustos gibi yanlış hatırlamıyorsam 79 kg yu gormustum :) şimdi çuval gibi oluyor daralttircam :)
Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924743 Eki Görüntüle 1924744 Eki Görüntüle 1924743
çok marifetlisin maşallahGunaydin kizlar masallah kaynatmissiniz.
Bugun 6:00 da kalktim cocuklar benden SIKMA (Konya eregli yoresine ait sacda yapilan borek) istediler tulum peynirli yaptim 1 tanede ben yedim cayin yaninda.
oglen icin yanimda getirdim 1 tanede oglen yicem.
aksama kemik suyuna sehriye corbasi insallah
izmir i çok severim . çokkkkkkkbiz izmirde kara hasretne kadar güzel
Bende izmirli olarak kara bayiliodum buraya ilk geldgimde ama gercekten hayati zorlastirio annemler geldginde tabi bayiliolar eve alamiorum erimese alip izmire goturcekler o derece yaniizmir i çok severim . çokkkkkkk