Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım..daha yeni iyi olduydun
sağol canım bundan sonra ne konu açacağım ne de bdv ye yazacağım a desem suç oluyor
Hiiiiç muatap olma en iyisi bu..

Sen de şanslılardansın kaynana yönünden..Benimki rahmetli de yılda 1-2 kere gelir 2 gün kalırdı..Gerçi eltime çok çektirdi ama onunla çok yüzgöz olmuşlardı,ben hep mesafeliydim ondan çekiniyordu bence..Yani kısaca her iki tarafın davranışları da karşılıklı önemli
milli piyango biletime 30 tl amorti çıktı. çok zengin oldum bu sene de zengin olma hayalleri seneye ertelendi
Bize amorti bile çıkmadı

aminnBugün düzene devam aynen

bende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal
Türk kahvesi de metoyu hızlandırıyor canım..

Selam hanımlar..Yeni yıla da üzücü bir olayla başlamanın şokunu yaşıyoruz..Allah ailelerine sabırlar versin..Bu son olsun inşallah..
Ben de şiştim bir de dün regl oldum ondan verememişim bu hafta, en azından aynı kaldım..Ki eşimle çok kaçamak yapmıştık..Ama anlaştık bu hafta ikimiz de dikkat edeceğiz..

amin canım allah ailelerine sabır versin inşallah.

inşallah bu hafta eksileri görürüz hepimiz. benim de amacım 64.500 de olsa 65'in altına düşmek bakalım ne olacak.

kızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz

dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.

''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''

kendisi bana gecenin 4.37'sinde mesaj atmış aynen şunu yazmış.

''Sabada ama çok zor olacak o''

sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana

son saldırıdan dolayı olumsuz mesaj atmış olabilir mi canım..İyi başlamadı yıl babında..

sade türk kahvesi
sade soda

şimdi de bir büyük salatalığın yarısı geri kalan yarısını da akşam yiyeceğim dün sanırım dudağımı çok zorladım yemek yerken halen acıyor salatalığı bile zor çiğniyorum

Sersumun dedigi gibi patlamadan dolayi oyle yazmistir
Yani normal bisey degil ki 38kisiden bahsediliyor
Arkadasiniz boyle yazmasi cok normal
Artik aramizda bn amcakizimi su patlamada teyzemi su patlamada kaybettim diyecegiz .
Cok uzuluyorum ccooooooookkkk

normal ölüm yok artık kimseye canım ne yazık ki

bende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal
yok canim benim de metobolizmayi calistirio

Hadi ins yeni bir yil yeni bir gun olsun cnm
bnde kizlar gibi dusnuorum onu demek istemistir

Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte

akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu

Kızlar birdy selam söyledi tanıyanlara..İleteyim Ona da selamınızı ilettim..

Aleykümselam canım bizden de

Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder

Çok güzel olur

O zaman malzemeleri soyluyorum tek gunluk bisey zaten balkabagi alin kizlar migroslarda kesilmis kucuk hali satilio kocaman almaya gerek yok aabah oglen ve alsam birer kase haslanmis balkabagi yiyoruz

Tamm canım inşallah

Filizcim kardeşini kutlayamadım Allah mesut etsin mutluluklar
ficans canım hayırdır canın neye sıkıldı kötü bişey yoktur inşallah
Seyla eşine de geçmiş olsun canım

Sağol zezecim, günlük şeyler işte canım Allah sağlık versin önce ,gerisi hallolur inşallah

Amin canım inşallah bitsin artık bu saldırılar

@filiztoprak canım kardeşini Allah mesut etsin hayırlı olsun

selam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudumbi iyi geldi sormayın

1 tabak kuru fasulye
yarım kase şehriye çorbası
2 tane içli köfte
salata yoğurt

bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..

şimdi de sade sodam

Son düzenleme:
Sersum cok olmus sankim

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…