Geçmiş olsun canım..daha yeni iyi olduydunBende hasta oluyorum galiba öksürürken göğsüm ağrıyor. Miami'ye gitmemeye karar verdik park yeri bulmak zor olacak çok yürümek gerekecek. Normalde sorun değil ama hastayken hiç çekilmez gece gece.
Öğlen biraz taze fasulye yedim. Akşam için planım yok şimdilik. Hiç iştahım yok.
Hiiiiç muatap olma en iyisi bu..sağol canım bundan sonra ne konu açacağım ne de bdv ye yazacağım a desem suç oluyor
Çocuklar karate okulunda pijama partisinde kaldılar. Sabaha kadar orda olacaklar. Ben hasta olunca evde yemek yapamadım dışarda sushi yedik eşimle sonrada espresso kahve içtik uykum gelmedi bir türlü. Birde İstanbul'da olanlara üzüldüm hala uyuyamadım.
Şimdi uyumaya gidiyorum size hayırlı günler olsun bende bir kaç saat uyumayı deniycem.
Sen de şanslılardansın kaynana yönünden..Benimki rahmetli de yılda 1-2 kere gelir 2 gün kalırdı..Gerçi eltime çok çektirdi ama onunla çok yüzgöz olmuşlardı,ben hep mesafeliydim ondan çekiniyordu bence..Yani kısaca her iki tarafın davranışları da karşılıklı önemli@Seylanin Gunlugu burda da o tarz seyler yasanabilio cnm ama onemli olan tabiki karsilikli saygi mesafeli durmalari da cok iyi aslinda senin icin herkes biz mi kaynanalar ogullarina yapissin gerci benil kayinvalidem de cok hostur sene de 2 kez gelir 2 gun kalirlar o da ogretmen calisio halimden anlio ama gercekten kulturler burda bile ayni degil ben hala kendi evimden baska esimin ailesinde cok yemiorum hep disarda yiyoruz oraya gdince
milli piyango biletime 30 tl amorti çıktı. çok zengin oldumbu sene de zengin olma hayalleri seneye ertelendi
aminnSelam hanımlar
Sabah çok üzücü şeylerle güne ve yeni yıla başladık maalesef , ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah ailelerine sabırlar versin
Annemdeydim gelemedim inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu ve kilo olarak eksili bir yıl olur
Tabii ki kaçamaklı geçti yazmayım bugün başlıyorum inşallah dikkat etmeye
Türk kahvesi de metoyu hızlandırıyor canım..bende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal
amin canım allah ailelerine sabır versin inşallah.Selam hanımlar..Yeni yıla da üzücü bir olayla başlamanın şokunu yaşıyoruz..Allah ailelerine sabırlar versin..Bu son olsun inşallah..
Ben de şiştim bir de dün regl oldum ondan verememişim bu hafta, en azından aynı kaldım..Ki eşimle çok kaçamak yapmıştık..Ama anlaştık bu hafta ikimiz de dikkat edeceğiz..
son saldırıdan dolayı olumsuz mesaj atmış olabilir mi canım..İyi başlamadı yıl babında..kızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.
''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''
kendisi bana gecenin 4.37'sinde mesaj atmış aynen şunu yazmış.
''Sabada ama çok zor olacak o''
sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana
aa bak ben onu hiç düşünmedimson saldırıdan dolayı olumsuz mesaj atmış olabilir mi canım..İyi başlamadı yıl babında..
Sersumun dedigi gibi patlamadan dolayi oyle yazmistirkızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
dün akşamüstü bir arkadaşıma yeni yıl mesajı yazdım. kullandığım cümleler çok klasikti.
''Yeni yılın; sana, ailene ve sevdiklerine mutluluk, huzur sağlık getirmesi dileğimle. Mutlu yıllar...''
sabaha karşıdan beri düşünüyorum ama tam olarak ne demek istediğini çözemedim. tarafsız düşünemediğim için kendi işime gelen yana çekiyorum gibi geldi bana
normal ölüm yok artık kimseye canım ne yazık kiSersumun dedigi gibi patlamadan dolayi oyle yazmistir
Yani normal bisey degil ki 38kisiden bahsediliyor
Arkadasiniz boyle yazmasi cok normal
Artik aramizda bn amcakizimi su patlamada teyzemi su patlamada kaybettim diyecegiz .
Cok uzuluyorum ccooooooookkkk
yok canim benim de metobolizmayi calistiriobende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal
Hadi ins yeni bir yil yeni bir gun olsun cnmSelam hanımlar..Yeni yıla da üzücü bir olayla başlamanın şokunu yaşıyoruz..Allah ailelerine sabırlar versin..Bu son olsun inşallah..
Ben de şiştim bir de dün regl oldum ondan verememişim bu hafta, en azından aynı kaldım..Ki eşimle çok kaçamak yapmıştık..Ama anlaştık bu hafta ikimiz de dikkat edeceğiz..
bnde kizlar gibi dusnuorum onu demek istemistirkızlar size birşey sormak istiyorum diyetle alakası yok ama nasılsa burada aile gibi olduk hepimiz
Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte
akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu
Kızlar birdy selam söyledi tanıyanlara..İleteyim Ona da selamınızı ilettim..
Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder
O zaman malzemeleri soyluyorum tek gunluk bisey zaten balkabagi alin kizlar migroslarda kesilmis kucuk hali satilio kocaman almaya gerek yok aabah oglen ve alsam birer kase haslanmis balkabagi yiyoruz
Filizcim kardeşini kutlayamadım Allah mesut etsin mutluluklar
ficans canım hayırdır canın neye sıkıldı kötü bişey yoktur inşallah
Seyla eşine de geçmiş olsun canım
Selam hanımlar..Yeni yıla da üzücü bir olayla başlamanın şokunu yaşıyoruz..Allah ailelerine sabırlar versin..Bu son olsun inşallah..
yok canim benim de metobolizmayi calistirio
Hadi ins yeni bir yil yeni bir gun olsun cnm
bnde kizlar gibi dusnuorum onu demek istemistir
Sersum cok olmus sankimselam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudumbi iyi geldi sormayın
1 tabak kuru fasulye
yarım kase şehriye çorbası
2 tane içli köfte
salata yoğurt
bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..
şimdi de sade sodam
Afiyet olsunselam kızlar...
akşam yemekte kuru fasulye yaptım..Günlerdir susuz yemek yemekten kurudumbi iyi geldi sormayın
1 tabak kuru fasulye
yarım kase şehriye çorbası
2 tane içli köfte
salata yoğurt
bu birkaç gün yürüyüş yapamadım..Yürüyüş yolum karlı ve buzlu.spor ayakkabılarla zaten yürünmez botlarla da ayağım ağrıyor..regl de eklenince 2-3 gün evde olucam artık..
şimdi de sade sodam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?